Trump kondigt onthulling over hacker-aanvallen aan

screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

De aanstaande Amerikaanse president Donald Trump heeft een onthulling over de vermeende Russische hacker-aanvallen tijdens de verkiezingsstrijd in het vooruitzicht gesteld. Er zou wel eens iemand anders achter kunnen zitten, zei Trump zaterdag tegen journalisten voor het begin van het Nieuwjaarsfeest in zijn huis in Mar-a-Lago in Florida. “Bovendien weet ik dingen die anderen niet weten, daarom kunnen we er niet zeker van zijn.”

“Geen computer is veilig”

Op de vraag om welke informatie het zou gaan, zei hij: “Dat zult u dinsdag of woensdag te weten komen.” De Republikein noemde geen details. Belangrijke zaken zouden sowieso net zoals vroeger opgeschreven en door een bode overgebracht moeten worden, zei Trump verder. “Geen computer is veilig”, verklaarde hij. “Het maakt mij niets uit wat ze zeggen”.

De Democratische huidige president Barack Obama maakt de regering in Moskou verantwoordelijk voor een serie hacker-aanvallen en heeft strafmaatregelen aan Rusland opgelegd. Trump heeft hierin geen interesse getoond en herhaaldelijk de Russische president Vladimir Poetin geprezen. Diens regering heeft de beschuldigingen van de hand gewezen. Trump wordt op 20 januari beëdigd.

Bron:
www.faz.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Obama, Poetin, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Trump kondigt onthulling over hacker-aanvallen aan

 1. pete zegt:

  De islam krijgt weining kans in Rusland.. En dat zint moslim Bonobo in het geheel niet…

  Like

  • tjawatnu zegt:

   Rusland is eerder een islamitische staat dan sweden.. De grote steden daar zijn praktisch al islamitisch. De hoofdstad heeft een gigantische islam populatie.

   Like

   • Treintrien zegt:

    Ojajoh?
    Heb je daar gegevens over?
    Interessant!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik vrees, dat U zich de moeite kunt besparen: Rusland wordt hier over het algemeen nogal….tja, ik zou willen zeggen: geïdealiseerd.
    Zodra de banden met Rusland dusdanig zouden worden verstevigd, dat één en ander voelbaarder wordt, zullen die geïslamiseerde steden ze hier gaan ópvallen en zullen ze zich tevens opeens gaan afvragen wáár toch de mensen blijven, die in Rusland van tijd tot tijd nog steeds “verdwijnen.” Maar tja, het groenere gras bij de buren, hè….
    Toch ben ik wèl blij met de verkiezing van Trump, omdat ik er vertrouwen in heb, dat juist hij in staat zal zijn, de betrekkingen met Rusland te normaliseren, zónder zich overigens ergens te zeer aan te verslingeren: Trump is méér onversneden-Amerikaans dan Obama.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Treintrien: Niet meteen zo aanvallend, jóh: Mijn oudste zoon was al een paar keer in Moskou voor ICT-conferenties en hij vertelde iets soortgelijks.

    Like

   • Thom zegt:

    Het klopt dat Rusland nogal wat moslims heeft.

    http://www.ibtimes.com/moscow-largest-muslim-city-europe-faithful-face-discrimination-public-authorities-2020858

    Of Rusland eerder een islamitische staat is dan Zweden betwijfel ik. De Russen jassen er wel op als ze in gevaar komen. De zweden staan erbij en kijken ernaar en halen de volgende lading binnen.

    Like

   • Lucie zegt:

    In Moskou wonen enkele miljoenen moslims,ga maar eens googlen.

    Like

   • kruisridder zegt:

    De Sweden zijn al ver in de meerderheid islamitisch. 85% van de Russische staten hebben vele andere culturen. Ik begrijp niet hoe jij er bij komt, Ik heb veel met Russische waarnemers gewerkt tijdens de Koude Oorlog en daar heb ik wel wat van gehoord over hun culturen. Alleen de zuidelijke staten zijn islamitisch maar dat kan je ook weer niet vergelijken met dat van Iran, Irak en Turkije. Dat zijn ook weer heel andere stromingen.

    Like

   • Taljaard zegt:

    Moslims maken al eeuwenlang deel uit van Rusland.
    Verreweg de meesten zijn echter zodanig gerussificeerd, dat zij zich in de eerste plaats als Russen beschouwen. En hun loyaliteit ligt daarom in de eerste plaats ook bij Rusland. Want in tegenstelling tot West Europa zijn het geen immigranten, maar autochtonen. En dat is een vrij groot verschil met de situatie hier.
    De regering ontmoedigt actief het aanhalen van banden met buitenlandse fundamentalistische en radicale stromingen en groepen. Ook daarin verschilt de situatie sterk met die in West Europa. Zolang men dit niet doet worden zij met rust gelaten en kan het bijv. zo zijn dat een nieuwgebouwde moskee in Moskou wordt ingewijd in het bijzijn van Putin zelf. Deze pacificatie-politiek werkt daar tot nu toe vrij goed, maar de reden daarvoor is dat het cultuurverschil tussen moslims en niet-moslims in Rusland over het algemeen lang niet zo groot is als hier.

    Like

 2. edwin vissers zegt:

  laten we een enorm feest bouwen waarbij oud en nieuw verbleekt ,als de patiënt Obama is heengegaan naar zijn eeuwige verdoemenis .

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Edwin, in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam kunnen ze heer Obama handje helpen, daar hebben de ”dierenliefhebbers” pas 2 withandgibbons apen laten inslapen, het vrouwtje ging slecht mee en als bonus mocht ook het mannetje dood, omdat hij oud was en hem verplaatsen hem niet goed zou doen, dan maak je het diertje maar dood, nee dat heeft het arme dier goed gedaan, klootzakken, vroeger in India geloof ik werd de vrouw levend mee begraven als haar man stierf

   Like

   • Nemesis zegt:

    In India worden de overledenen verbrand, niet begraven. Als de heer de huizes sterft, wordt zij vrouw ook mee verbrand, levend dus.

    Like

 3. williaan zegt:

  De tijd zal het leren, maar echte waarheid zul je nimmer horen, want dat is voor alle partijen te gevaarlijk.

  Like

 4. Jean zegt:

  Waarom wordt die zwarte moslim in dat witte huis niet “dadelijk” uit die functie gezet zodat hij geen verdere schade kan aanrichten???
  Onze hoop in de westerse wereld ligt nu bij de heren Trump en Poetin, beide willen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam bestrijden hetgeen wij ook willen en dat tot zowel Europa en Amerika totaal barbarijvrij geveegd zijn.
  2017 zal sowieso een keerpunt in de geschiedenis worden, merkel achter de tralies, jancker achter de tralies, verrotstal achter de tralies, timmerfrans achter de tralies en……alle illegalen en criminelen return to sender.
  De kaars van hoop staat reeds te branden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Albert zegt:

  Een interessante profetie is reeds in 2007 gegeven en zegt dat Trump (die ‘twee termijnen zal regeren’) eerst fluisterend de Naam van God zal doorgeven, maar later – in office en als hij gedoopt wordt in de Geest(!) – die Naam luid zal uitroepen. Er staat ons nogal wat te wachten!

  Like

 6. Albert zegt:

  Sorry: de link van die profetie, moet zien: https://youtu.be/MFXfuk0wX-I

  Like

 7. Obama kan het beste zo snel mogelijk remigreren naar zijn bananenrepubliek Kenya !

  Like

  • Ron zegt:

   Mag hij van mij doen, echter heb ik meerdere filmpjes gezien dat vader Obama helemaal zijn vader niet is, eerder iemand die Frank Marshall Davis heet, een getrouwde journalist, of Mohammed Subud van de Indonesische Subud Cult.

   In het eerste geval is Obama Amerikaan maar mocht de buitenechtelijke relatie niet bekend worden, in het tweede geval is hij Indonesiër.

   Trump Was Right. Obama’s Birth Certificate A Fake – YouTube

   Like

  • Ron zegt:

   Mag hij van mij doen, echter heb ik meerdere filmpjes gezien dat vader Obomba helemaal zijn vader niet is, eerder iemand die Frank Marshall Davis heet, een getrouwde journalist.

   Like

  • Ron zegt:

   Deel 2:
   Wegens het filter op de website moet ik even wat teksten gaan verminken. Ik vermoed dat ik misschien te dicht bij de vieze waarheid kom.
   Vervang in onderstaande tekst “@” door “ud”, “$” door “Su” en “=” door “med”, “#” door “Ind”, “1” door “one”, “&” door “Mo”, “%” door ” ë”, “^” door “sch”, “*” door “Cu”.

   Zijn vader kan ook &ham= $b@ van de #1si^e $b@ *lt.
   Hij kan dus #1si%r zijn.

   Like

  • Ron zegt:

   Deel 3:
   Trump Was Right. Obama’s Birth Certificate A Fake – YouTube

   Like

 8. Mary zegt:

  Wel uitkijken dat hij niet naar Europa emigreert om Merkel een handje te helpen want hier gaat het nu nog precies zoals die Islamiet wenst.

  Like

 9. Jan zegt:

  CNN meent normale Amerikanen te kunnen belazeren:

  CNN Uses Footage From Popular Video Game ‘Fallout 4’ For Coverage Of Alleged Russian Hacking…

  In its recent coverage of President Obama’s proposed sanctions on Russia for allegedly hacking the 2016 U.S. election, CNN used footage from the popular video game Fallout 4, a post-apocalyptic video game series, BGR reports.

  According to the report, Reddit user Poofylicious first spotted the footage, posting screenshots of CNN’s report and the corresponding footage from the video game. CNN used the footage of a hacking terminal in the Fallout 4 video game in its segment about alleged Russian hacking of the election.
  ….
  http://www.rawstory.com/2017/01/cnn-used-footage-from-popular-video-game-fallout-4-for-coverage-of-alleged-russian-hacking/

  Al Gore deed hetzelfde in zijn film over de niet bestaande global warming:

  Like

 10. Jan zegt:

  Trump ontslaat met ingang van zijn beëdiging de gehele Obama-kliek:

  Trump Fires All Obama Politically Appointed Ambassadors Effective Inauguration Day

  The mandate — issued “without exceptions,” according to a terse State Department cable sent on Dec. 23, diplomats who saw it said — threatens to leave the United States without Senate-confirmed envoys for months in critical nations like Germany, Canada and Britain. In the past, administrations of both parties have often granted extensions on a case-by-case basis to allow a handful of ambassadors, particularly those with school-age children, to remain in place for weeks or months.

  Heeft links weer wat om over te jammeren

  Like

 11. Jan zegt:

  Nooit bewezen, invloed van Rusland op de verkiezingen in 2016. Wel de contacten van de DemocRats met Putin:

  In 2003, Schumer welcomed Putin to New York City as Russian oil company Lukoil opened a gas station in Manhattan.  Schumer also said that day:

  “When I showed the president of Russia a Krispy Kreme doughnut and he ate it and said it was good, that was one of the more surreal moments I’ve had in politics.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/flashback-chuck-schumer-meets-vlad-putin-new-york-city/

  Like

 12. Jan zegt:

  Stop the Hate-krijser blijkt notoire antisemiet en bedreiger van Joodse centra

  Juan Thompson, from North St. Louis, made threats to at least 8 different Jewish Centers.

  Thompson was making bomb threats in his former girlfriend’s name to Jewish Centers.

  Juan Thompson was fired as a reporter for making up quotes.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/breaking-st-louis-man-juan-thompson-arrested-threats-jewish-centers/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s