Waarom we ons niet zouden moeten verontschuldigen dat we blank zijn

image001-5

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Hoe kan het opkomen voor de kleinste etnische minderheid in de wereld racistisch genoemd worden? 

Blanken zijn de bedreigde soort. Wees trots. Het is oké om blank te zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Racisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waarom we ons niet zouden moeten verontschuldigen dat we blank zijn

 1. Het wordt ons anders niet in dank afgenomen.

  Like

 2. D0l1pran1 zegt:

  Everybody says there is this RACE problem. Everybody says this RACE problem will be solved when the third world pours into EVERY white country and ONLY into white countries.

  The Netherlands and Belgium are just as crowded as Japan or Taiwan, but nobody says Japan or Taiwan will solve this RACE problem by bringing in millions of third worlders and quote assimilating unquote with them.

  Everybody says the final solution to this RACE problem is for EVERY white country and ONLY white countries to “assimilate,” i.e., intermarry, with all those non-whites.

  What if I said there was this RACE problem and this RACE problem would be solved only if hundreds of millions of non-blacks were brought into EVERY black country and ONLY into black countries?

  How long would it take anyone to realize I’m not talking about a RACE problem. I am talking about the final solution to the BLACK problem?

  And how long would it take any sane black man to notice this and what kind of psycho black man wouldn’t object to this?

  But if I tell that obvious truth about the ongoing program of genocide against my race, the white race, Liberals and respectable conservatives agree that I am a naziwhowantstokillsixmillionjews.

  They say they are anti-racist. What they are is anti-white.

  Anti-racist is a code word for anti-white.

  http://whitegenocideproject.com/

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  En waar blijven nu de beschermers van ons, met uitsterven bedreigde, blanke ras?!

  Geliked door 2 people

 4. helaas kiest het blanke Ned. parlement voor de aantasting der natuur middels paspoortafgifte aan buitenlandse moslims; dus heel erg slim zijn de blanken aldaar niet

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Ow, maar ik neem aan dat de Arabs de komende eeuwen deze lijst gaan aanvoeren. Zij doen het als konijnen. Ook in Nederland krijgen ze hier mee te maken. Ik neem aan dat wij dan een minderheid zijn en de sharia is ingevoerd. Maar goed, dan ben ik overleden…

  Geliked door 3 people

 6. Jean zegt:

  Ik ben FIER blank te zijn.
  Ik heb “geen enkel probleem” met anders gekleurden op één voorwaarde “dat ze ons niets komen dicteren” want dan wijzigt “geen probleem” in een “groot probleem”.
  Rassen mengen geeft al problemen zolang deze wereld bewoond is en m.i. zal dat nooit wijzigen.

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  De eerste baby in Frankrijk geboren in het Nieuwe Jaar om 1.59 hr in Roubaix, N-Frankrijk heet………………………………………………………………………………………………………………………………………………”Nassim”, het is een moslimmetje, daar kan ,t kind natuurlijk ook niets aan doen.
  Gelukkige ouders: Amina & Salah Kara

  Nord-Eclair

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Mensen die zich verontschuldigen omdat zij blank zijn geboren zijn “knettergek”, Ik ken enkele van deze soort schuldgevoelige onderdanige blanke mensen en ze zijn stuk voor stuk van links allooi. Met hun blanke frustraties hebben zij een multiculturele samenleving gecreëerd en nu achteraf blijkt dat hun creatie niet werkt hebben zij hun pijlen gericht op de blanken die niet dezelfde knettergekke frustraties hebben als zij. Sinterklaas mag niet meer van de “knettergekken” want piet is zwart.
  Racisten noemen de blanke knettergekken de grote meerderheid van blanken die nog Sint en Piet vieren. Sinterklaas met blanke piet, ja dat mag en moet van de knettergekken. Het werd nog erger, met de blanke knettergekken van links allooi, geheel gefrustreerd door hun mislukte multiculturele maatschappij geven zij de schuld aan de normale blanke mens. Populisten, racisten, slavendrijvers, xenofoben, islamofoben et cetera werd door de knettergekken geschreeuwd tegen de blanke normale mens. Doe maar en zo ontstond de boze blanke man. Maar sinds 9 november 2016 de dag dat de “knettergekken” te horen kregen dat Donald Trump hun nieuwe beschermheer gaat worden en niet de door de knettergekken aanbeden kroekie Clinton zie ik dat de knettergekken aan het inbinden zijn, het vertrek van hun zwarte piet is al bijna niet te verteren, maar nu zij de boze blanke man als veiligheid baas krijgen schreeuwen de knettergekken niet meer zo hard.
  Zet m op Geert de knettergekken zijn aan het breken, op naar 15 maart.

  Like

 9. Marc zegt:

  Hoeveel blanken zullen de vernietigingskampen over 30 jaar per dag aankunnen? De nazi’s doodden zo’n 10.000 blanken per dag. Dat moet in 2041 toch veel beter kunnen?

  Like

 10. Hendrik zegt:

  En zorg ook dat je nageslacht wit blijft! Niks mixen met arabieren. Wij blijven hier en op een dag vegen we Europa schoon. Echt schoon!

  Like

 11. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  voor mensen die niet snappen waarom dit gebeurt en denken dat het toeval is ?ik citeer;
  .
  “De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.”
  .
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s