Binnen de gestelde termijn: Door de VS uitgewezen diplomaten komen in Moskou aan

screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de VS uitgewezen diplomaten zijn in de nacht naar maandag in Moskou aangekomen. De tot “ongewenste personen” verklaarde medewerkers van de ambassade waren zondag vanuit Washington vertrokken.

epoch-times

De Russische staatstelevisie liet zien hoe de 35 diplomaten en hun familieleden in de vroege ochtenduren aan boord van een door Rusland speciaal naar Washington gezonden vliegtuig op het vliegveld Moskou-Vnukovo landden en in de regen de terminal inliepen.

De tot “ongewenste personen” verklaarde ambassademedewerkers waren zondag vanuit Washington vertrokken. Daarmee hielden ze zich aan de gestelde termijn van 72 uur, die de Amerikaanse president Obama hen donderdag had gegeven om het land te verlaten.

Obama had de uitwijzing een strafmaatregel voor Russische cyberaanvallen in de Amerikaanse verkiezingsstrijd ten koste van zijn Democratische Partij genoemd. Ze trof Russische diplomaten, die tegelijkertijd voor de geheime dienst van hun land gewerkt zouden hebben. Het Kremlin wees de beschuldigingen van de hacker-aanvallen “categorisch” af en sprak van “ongegronde beweringen”.

Ook Obama´s opvolger Donald Trump had zaterdag opnieuw zijn twijfel uitgesproken over de desbetreffende informatie van de Amerikaanse geheime dienst. Wie zulke “zwaarwegende” beschuldigingen tegen Rusland zou uiten, zou “zeker van zijn zaak moeten zijn”, zei hij. Trump wordt op 20 januari beëdigd tot opvolger van Obama. Hij zet zich in voor betere betrekkingen met Moskou, wat het Kremlin herhaaldelijk begroette.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Obama, Poetin, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Binnen de gestelde termijn: Door de VS uitgewezen diplomaten komen in Moskou aan

 1. Flo zegt:

  Men zou zich beter druk maken over de invasie van de gelukszoekers,daar zitten heel wat extremisten bij ,maar dat is de politiek schijnbaar worst .
  Liever spreekt men over het gevaar uit Rusland ,wat een verstand ,hoogste tijd voor een politieke verandering .

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Grote Klasse het gebaar van Poetin een paar dagen geleden door geen tegenmaatregelen te nemen tegen America na de uitzetting van Russisch Ambassade personnel.
  Hij legde a.h.w de grafsteen op een Presidentschap dat door de geschiedenis harder zal worden beoordeeld dan de media heden-ten-daage doet met hun suggesties.

  Geliked door 3 people

 4. joga zegt:

  Erdogan komt direct klaar bij dit beeld, dat hij pas over een paar jaar had verwacht, wanneer de Turken en Noordafrikanen na Rheinland-Westfalen, dat reeds nu al is overgenomen, ook de rest van Duitsland hebben geannexeerd.

  Like

 5. fleckie zegt:

  ‘NAVO.. VERSTERKT..ROL..KERNWAPENS, uit… PROCESNIEUWS no.110/ dec.2016.( blad van Tribunaal voor de VREDE,advocaten Enz.tegen kernwapens). De NAVO-top in Warschau,begin Juli,kenmerkte zich door het verder opvoeren van de Spannungen met RUSLAND.en een nadrukkelijke oproep aan lidstaten om MEER GELD aan het MILITAIRE apparaat te besteden.Tegen Deze achtergrond werd ook over de kernwapenstrategie van de NAVO..gesproken. Voor het eerst sinds jaren is daarin een omslag gaande,de(voorzichtige) stoppen naar een minder op kernwapens streunende alliantie zijn verlangen door het weer nadrukkelijker naar Foren schuiven van de mogelijke inzet van kernwapens. …………………………….
  NUCLEAIRE…STRATEGIE………..De mogelijkheid kernwapens in te zetten vormt al decennialang EEN van de hoekstenen van de allgemeine Strategie van de NAVO.Het communique dat na de top in WARSCHAU werd gepubliceerd herhaalt de bestaande teksten over kernwapens als een ..”central onder deep van de totale NAVO-mogelijkheden voor afschrikking en verdediging”. Het benadrukt dat de NAVO een nucleaire alliantie zal blijven zo lang kernwapens bestaande en Noemi Deze de ultieme Garantie voor de veiligheid van de Navo-lidstaten. ……………Waar in eerdere jaren een Hang naar ontspanning met RUSLAND de boventoon Voerde,wordt dit land nu een zij dig de Schuld in de schienen geschoben van verslechterde verhoudingen en een onder Druck staande veiligheidssituatie aan de fanden van Het NAVO-gebied.Rusland zou Bovendien ‘onverantwoordelijke en agressieve nucleaire Rhetorik” bezogen,die de NAVO swingt om de eigen kernwapenstrategie te verstetigen. De NAVO schildert zich zelf daarentegen af als een on schuldig lam op Zoek naar brede(” Het bondgenootsxhap zoekt geen confrontatie en formt geen bedreiging voor RUSLAND “), dat slechts door omstandigheden gedwongen wordt zich zo op te stellen als het altijd Gedanken heeft: Het met militaristische overdaad beschermen van het eigenbelang.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

 6. fleckie zegt:

  >>>VERVOLG, op ‘ beschermen van het eigenbelang’………..ONTWAPENING..NAAR..DE..ACHTERGROND………..De afgelopen jaren werd over Het algemeen een positive toon aangeslagen met betrekking tot nucleaire ontwapening,hoewel daar in de Praktikum Wernigerode van te merken viel. Een beperkte darling van het aantal kerkkoppen werd veel als tenietgedaan door andere ontwikkelingen. De nucleaire moderniserinsslag die alle kernwapens Taten doorvoeren laat zijn dat Deze Staaten in jeder geval nog tientallen jaren over kernwapens Willen beschikken. Het streben naar nieuwere kernwapens die in een conflict’ enter inzetbaar’ zou den moeten zijn,is een gevaarlijke ontwikkeling. ………..Nu wordt in het communique van de NAVO-top de wens tot ONTWAPENING nog wel belesen,mar in vergelijking met voor gaande deities is daar een ontnuchterende zijn aan toegevoegd:”We Betreuern het dat de huldige omstandigheden om ONTWAPENING te bereiten niet günstig zijn”. Om dezelfde reden-“de geltende internationale veiligheidsssituatie “- is de eerdere uitgesproken bereidheid te zijn te kicken of de hoeveel Neid niet-strategische kernwapens die bijvoorbeeld in diverse Europese landen,Waar onder NEDERLAND(vliegbasis VOLKEL in Noord Brabant ) zijn gestationeerd teruggebracht zou Kunden worden meer naar de achtergrond .verdwenen…………….Het is de brag hoe de Nederlandse regering,die van de Tweede Kamer dit voor jaar Juist de opdracht heeft gekregen met de .VERENIGDE STATEN in overleg te gaan over het aufstören van de kernwapentaak van de KON..Luchtmacht en te gaan onderhandelen over een international verbot op kernwapens,zich op gaan stellen in het Licht van dit gewijzigde NAVO-beleid Waar de kernwapens nadrukkelijke terug opmde Kart zijn Gezeter. ………..Mark Akkerman, juli 2016.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘ EUROPEES. DEFENSIEFONDS’ uit PROCESNIEUWS no.110, dec.2016, van TRIBUNAAL VOOR DE VREDE advocaten. Enz.tegen kernwapens)…………Eind November presenteerde de Europese Commissie een’ Europese Defensive Active Plan’, Waar in het vorstellt ruin VIJF MILJARD PER JAAR in ontwikkelingen en aankoop van wapens te gaan stecken. Met het plan moeten de Europese samenwerking op militaire gebied en een uitbreiding van de Europese defensiecapaciteit een flinke Stimulans krijgen.Ook het Steinen van de Europese wapenindustrie is een uitgesproken does van het plan. Het kommende jaar Moët een en änder verder uitgewerkt gaan worden. De planen zijn tot stand gekommen na forste Lobby vanuit de wapenindustrie,en veränderten via een achter Deutscher het Europese vredesprojedt in een militaire project. ………….
  3,5 MILJARD voor ..MILITAIR ..ONDERZOEK..Het plan is een forste uitbreiding van een in diezelfde week door het Europees Parelement goedgekeurd voorstel voor Europese financier Ingo voor militair onderzoek .Na een aantal proefprojecten Waar de kommende jaren..90 miljoen Euro voor uitgesproken wordt,Moët een volledig Programms van start gaan in de folgende cycles van het allgemeine Europese onderzoeksfinancieringsprogramma.In de eerste Periode 2021-2027 staat hier voor een budget van 3,5 MILJARD euro in de planning. Inmiddels zijn door het Europese Defensive Agentschap (EDA) eerdere dit na jaar de eerste drei pilot-Projekten toegekend,die in total 1,4 miljoen Euro ontvangen. Het gaan onder meer om onderzoek naar nieuwere bruikbare Technologien voor gebruik door militaire in gebouwen in stedelijke omgeving en om de ontwikkelingen van een’detectie-en ontwijkingssysteem’ voor drones,zodat militaire drones makkelijker in CIVIEL LUCHTRUIM INGEZET KUNNEN WORDEN.Het consortium dat dit laatste project does wordt Geleit door het NED.Lucht-en RUIMTEVAARTLABORATORIUM (NLR).
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

  • fleckie zegt:

   VERVOLG op…RUIMTEVAARTLABORATORIUM(NLR): ………..CAPACITEITSPOOT…………….Naast Deze onderzoeksfinanciering komt de Europese Commissie nu met een veel omvangrijker plan voor en MILITARISERING VAN DE EU.Heel verprassend is dat niet,Het past binnen en al jaren lösende,Mede door de militaire Industrie gegeben,rope om Meer Geld voor defensive.De oplopende spanningen met RUSLAND,dat overigens veel en veel minder Geld. In de Kriegsmacht steckt dan de EU-landen gezamenlijk,en de wens van de Ver.Staten voor Meer Europese militaire zelf ständig Neid,ook binnen NAVO-verband ,moeten de Weg vrijmaken voor dit plan. ……….De zogenaamde ‘ Capability window’ van het plan is Gewässers opmeen EU-PARAPLUSTRUCTUUR Waar onder lidstaten.In verschilfende samenstellingen,gezamenlijke Projekten voor onderzoek en ontwikkeling of wapenaankopen moeten gaan starten. De EU treed hierbij faciliterend,en mogelijk ook MEDEFINANCIEREND op. ………..Geld voor de uitvoering van de planen Moët kommen van onder meer de EUROPESE INVESTERINGS-BANK (EIB) en uit EUROPESE STRUCTURELE en INVESTERINGSFONDSEN ( ESIF). ..Daarnaast worden ook forste nieuwere investeringen van de EU-LIDSTATEN verwächst. OM dit te stimulieren wordt onder meer voorgesteld de extra uit Gavin voor dit Plan door LIDSTATEN niet mee te laten tellen bij het toe passen van EU-REGELS voor maximale BEGROTINGSTEKORTEN……………..MILITAIRE..INDUSTRIE…………….Het EUROPEES ACTIE..PLAN..is door de Europese COMMISSIE ontwikkelingen na advise van onder meer een GROUP of PERSONALITY ( G oP)Waar Ann neben van de 16 lesen afkomstig zijn uit de wapenindustrie.Toezicht op het Plan Moët plaatsvinden vanuit en Board bestaande uit de Europese Commissie ,lidstaten,de Hoge Vertegenwoordiger,..het Europese..Defensive..Agentschap..en weder om de wapenindustrie. OOk op andere Manieren wordt de Industrie naughty betrokken bij de verder uitwerking en uitvoering van het plan………………………VERSOEPELING..WAPENEXPORTREGELS………………………….
   Behalte het vrijmaken van middlemen behelmt het plan ook een verder versoepeling van de interne EUROPESE INTERNE WAPENEXPORTREGELS,waardoor controle van Warenexporten en het voorkomen van Export naar mensenrexhtenschenders en oorlogsgebieden verder wordt bemoeilijkt.Waar wel het stimulieren van de internationale concurrentiepositie van de Europese wapenindustrie als EEN van de Dielen wordt genomes zwijgt Het plan in alle taken over( bestaande) beperkingen op WAPENEXPORT………………..VERKEERDE ..WEG…………………..Het is misschien efficient om binnen de EU militaire capaciteiten Meer te delen ,mar dit plan gaat vooral over Meer Geld,dat direct naar de wapenindustrie gaat.Met een gezamenlijk budget van ..
   217,5 MILJARD Eur voor EU lidstaten in 2015 is de EU de tweede in grootste in wereldwijde militaire uit gaben: de suggestie dat Meer Geld nodig is om de Europese veiligheid te gar anderen,snijdt geen hout.Ook het Idee dat het stimulieren van wapenindustrie een goede investering is in banen en economische ontwikkelingen is Nervensystem op gebaseerd.:investering in Zorn en Onderwijs kan veel Meer Werk-gelegenheid opleveren…………Mark Akkerman 30.11.2016.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    fleckie, je verhaal zal misschien best wel interessant zijn maar ik denk voor veel mensen, ook voor mij, veel te lang, het lijkt wel het eerste hoofdstuk van een boek. Ik ga dit echt niet lezen het is me te langdradig, brieven mogen best iets langer zijn en dan lees ik ze ook maar hier is voor mij de grens ver overschreden om interessant te zijn.

    Like

   • fleckie zegt:

    A.J.de KOMING, : Het is niet mijn bedoeling dit als ‘een brief op schrift’ te brengen,: als men goed leest , kan men opmerken dat ik gewoon uit bijvoorbeeld.Procesnieuws en de CIDI Israelnieuwsbrief – boodschap overtyp. Wat betreft het wel of niet lezen, is immers ieders vrije keus. ( bepaalde informatie breng ik in zijn geheel , of helemaal niet,ik ga niet woorden weglaten, of ‘ vervormen’.’

    Like

 8. Peterdm zegt:

  Hoe het ook draait of keert, hack. Alleen door succesvol te hacken kom je achter de verdorvenheid van je politieke vijanden die elkaar mailen op welke manier zij de vis uit de oceaan denken te trekken!
  Winston Churchill.
  “You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s