“Buurtbewoners Slotervaart overwegen knokploeg tegen terreurjongeren”

screenshot_39

(Door: Marc van Molenbeek)

Stelselmatig PvdA-knuffelbeleid drijft burgers tot het uiterste

Lees ook: ‘Jongeren’ Amsterdam-West filmen opblazen auto met vuurwerk, vieren feest

Autobranden, geweld en intimidatie op straat door jongeren: in Slotervaart (Amsterdam-West) is het al sinds mensenheugenis aan de orde van de dag. Maar sinds op oudejaarsavond een brom-mobiel van een gehandicapte bewoner aan de Johan Huizengalaan werd gesloopt met een vuurwerkbom zijn de bewoners het helemaal zat. Eén van de bewoners, bewoner ‘Jan’, laat aan AT5 weten dat hij er over denkt een knokploeg op te richten. “In een andere buurt hadden we een knokploeg van veertig man klaarstaan”, aldus Jan.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Buurtbewoners Slotervaart overwegen knokploeg tegen terreurjongeren”

 1. elisah zegt:

  Niet lullen, maar poetsen!

  Geliked door 3 people

 2. Ik raad het hem echt aan te doen. Want er is niemand anders die die kloothommels aan durft te pakken. Het is daar in nieuw west overal nodig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  En hier ook nog een grote bek van de veroorzakers !
  vandaag in de Televaag ! De doodschoppers !
  Eruit met deze arabische smeerlappen !
  Geen benefiettoernooi voor veroordeelde voetbalvader !
  2 uur geleden
  Jelmer Geerds

  Amsterdam – Voetbalclub Nieuw West United voelt zich ernstig beschadigd in haar goede naam door een solo-actie van enkele clubleden om een benefiettoernooi te organiseren voor El-Hassan D., de veroordeelde voetbalvader die zes jaar celstraf kreeg vanwege betrokkenheid bij de fatale mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

  „Ik heb er niet van kunnen slapen”, reageert voorzitter Mehdi Harboul aangeslagen. „Dat toernooi gaat absoluut niet georganiseerd worden op onze club. Wij staan niet achter dit initiatief als bestuur en als leden iets willen organiseren op onze club, zullen ze daarvoor toch echt onze toestemming nodig hebben. En ik kan hierbij al zeggen dat we niet zullen meewerken.”
  Harboul baalt niet alleen dat de naam van club in diskrediet is gebracht door de actie, maar is ook begaan met de nabestaanden van de familie Nieuwenhuizen: „Zij hebben al zoveel moeten doorstaan. Ik gun deze mensen rust om hun grote verlies te verwerken.”

  Juridische stappen
  Nieuw West United kreeg tot dusverre nog geen opzeggingen van verontwaardige leden: „Maar we overwegen wel juridische stappen te nemen omdat onze naam ten onrechte in een kwaad daglicht is gesteld. We onderzoeken de mogelijkheden daartoe met onze advocaat.”
  Ophef om hulp aan voetbalvader
  Afgelopen maand was het vier jaar geleden dat grensrechter Richard Nieuwenhuizen na afloop van een jeugdwedstrijd tussen sc Buitenboys uit Almere en sv Nieuw Sloten uit Amsterdam werd doorgetrapt door enkele spelers van de Amsterdamse club. Naast enkele spelers van het team, die één tot twee jaar jeugddetentie kregen, werd ook voetbalvader El-Hassan D. veroordeeld tot zes jaar celstraf. Hij moet daarnaast zestig duizend euro schadevergoeding betalen aan de nabestaanden. Vorige week ontstond commotie toen bleek dat er in Nieuw West een inzamelingsactie werd gehouden om het geld bij elkaar te brengen voor D. Mocht de veroordeelde voetbalvader half januari de schadevergoeding niet hebben betaald, dan kan de deurwaarder beslag leggen op zijn inboedel en Justitie hem een jaar vervangende hechtenis geven.
  Nabestaanden
  Rob Mueller, die namens de nabestaanden van Richard Nieuwenhuizen optreedt, stelde in een reactie dat de familie niet inhoudelijk wenst te reageren en het „hen niet interesseert hoe D. de schadevergoeding bij elkaar k
  Staat heeft geld voorgeschoten
  De familie van grensrechter Richard Nieuwenhuizen ondervindt, volgens de advocaat van voetbalvader, Sidney Smeets, geen nadeel van het feit dat hij de schadevergoeding niet kan betalen. De Staat heeft het geld voorgeschoten, en probeert dat nu te verhalen op El-Hassan D.
  De man is al tijdens zijn detentie begonnen met afbetalen aan het Centraal Justitieel Incasso Bureau CJIB, zegt Smeets. Dat is nog slechts voor een heel klein deel – ongeveer 1000 euro – gelukt. Dat komt doordat gedetineerden nauwelijks inkomen hebben. Uitkeringen worden stopgezet. Gevangenen kunnen werken in de gevangenis, maar verdienen daarmee slechts 76 cent per uur.
  Smeets: „Nu hij vrij is denkt het CJIB dat hij wel meer kan aflossen, en ze willen minimaal 700 euro per maand van hem hebben. Dat kan hij niet betalen, omdat hij door zijn veroordeling ook geen baan kan vinden.”
  Het bedrag wordt steeds hoger
  Het openstaande bedrag dat El-Hassan D. moet betalen wordt daardoor steeds hoger. Na de eerste aanmaning verhoogt het CJIB het doorgaans met 15 euro, na de tweede aanmaning werd de totale schuld verhoogd met twintig procent. De laatste stap is dat het CJIB een deurwaarder inschakelt om het geld te incasseren, en eventueel beslag te leggen op bezittingen of de uitkering van de man. Lukt het dan nog steeds niet om te betalen, dan hangt El-Hassan D. vervangende hechtenis boven het hoofd.!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ik denk dat El-Hassan D na zijn vrijlating heel snel richting Marokko gaat. Ik wens de Nederlandse overheid veel succes met het innen van de schadevergoeding.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik hoop dat deze vuile stinkende Marokkaanse hond zich zoveel zorgen gaat maken dat hij
   als enige oplossing zelfmoord zal kiezen door middel van ’n liter blauwzuur gemengd met ’n liter zwavelzuur en ’n gezinsverpakking cyaankali !

   Like

 4. Sjaak zegt:

  ????? Omgesteld ?

  Like

 5. de overheid doet niets, afgezien van paspoortafgifte aan moslims

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wat deze “Jan” betreft: Zolang er leven is, is er hoop.
  Het is te hopen dat er veel meer Jannen opstaan. Het is hard nodig.
  Naar woorden wordt niet geluisterd. Er is een ijzeren vuist nodig om dit kwaad te bestrijden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Mary zegt:

  Ik zou die knokploeg doen niemand blijkt iets te doen, als de knokploeg het “regelt” zal v.d. Laan wel geïnteresseerd zijn want kom niet aan zijn heilige allochtoontjes.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Zij moeten niet overdenken ZE MOETEN HET DOEN! HET IS TIJD OM DE BAL IN DE RICHTING VAN DE TEGENSTANDERS TE SCHOPPEN. Het is net als in het voetbal. Als de ploeg niet dribbelt en schopt de bal naar de andere helft van het veld, worden geen punten gescoord.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De knokploegen moeten de straat terroristen een voor een in kaart brengen. Waar ze wonen, waar ze in hun vrijetijd verblijven, wat hun bezittingen (auto, scooter) zijn. Als alles in kaart is een tijdstip kiezen bijvoorbeeld 04:00 uur in de nacht wanneer toegeslagen zal worden. Dring gemaskerd hun huizen binnen voor een aktie. Aan 10 minuten heb je genoeg. Opereer als een eenheid commando’s. Iedereen weet wat hij moet doen, taakverdeling. Haal in die 10 minuten hun hele woning uit elkaar. Letterlijk. terreur uitoefenen. Is het huis van de ouders, maakt niet uit. Zij zijn medeschuldig. Zij hebben zoonlief de islamitische opvoeding gegeven vooral geen clementie te hebben met de kuffar. Willen we wedden dat deze behandeling meer succes gaat opleveren dan kickboks lessen, dan buurtvader projecten, dan theedrinken, dan fopscholing, dan zakgeld verdienen als ze een maand braaf zijn, dan stageplaatsen en tot slot dan uitnodigen bij Jeroen Pauw aan tafel. Reken niet op de politie zij zijn in de weer met voorgedrukte aangiftes, reken niet op gemeentebesturen en reken niet op den Haag. Zij hebben 40 jaar tijd gehad hier iets mee te doen terwijl de boodschappers werden weggehoond met veel dedain. Zij zijn het schuld dat terreur alleen nog verholpen kan worden met tegen terreur. Dankzij 40 jaar progressief beleid worden nu hulpverleners bekogeld met vuurwerk en worden brommobielen van mensen met een handicap in de hens gezet en dit is nog maar het begin. Weet U wat haatzaaien is? Burgers die 40 jaar lang op een normale manier hun beklag kwamen doen op progressieve wijze in de bek pissen en als rascist neerzetten. Dat is het echte haatzaaien. We gaan het zien op 15 maart hoe Nederland ervoor staat.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   HELEMAAL 100% mee eens. Gingen maar meer NL-ers er zo ver denken.
   Israël ( het officiële Isrl ) past dit altijd toe, maar dan nog “ietsje” stringenter.
   Het hele huis wordt opgeblazen, van waaruit de terreur plaats vindt.

   Like

  • Steven zegt:

   Jaaaa…kickboxen…daar gaan al die slotervaart jochies graag naartoe. Zodra die luier van hun reet valt gaan ze met grote broer Mohammed mee om te leren hoe je mensen in elkaar moet schoppen.
   Maar als het om werk of afspraken gaat…dan komen ze altijd te laat of zijn altijd ZIEK.
   Maar niet voor de box school..daar blijven ze het liefst nog slapen!!

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Nog vanavond actief operationeel.
  Tijd dat heel Nederland opstaat en dit voorbeeld volgt.

  Like

 11. bokito zegt:

  ik kan de mensen heel goed begrijpen die hier achter staan ,maar wacht ermee tot maart

  Like

 12. jackholland zegt:

  Kan het goed begrijpen die knokploegideeen. Kennis van mij moest deze week ook weer achter wat ca 17 jarige mocro s (3 stuks) aan die het fietsje van zijn zoontje van 10 jaar hadden afgepakt.
  Wat is dat toch met die door en door aangetaste genen van die mocro s vuile lafbekken 3 gasten van 17 die een fiets afpakken van een kind van 10 zum kotzen.
  Fiets gelukkig weer terug na wat intimidatie door vader die vervolgens van de geboren leugenaars wat fijne ziektes kreeg toegewenst. De marokkaantjes hebben zelf al lang knokploegen werd nu ook weer bewezen want in notime waren er 3 natossen (noord afrikaanse teringlijder op scooter ) opgeroepen die ook nog ff wat gingen dreigen en schelden .
  Krijg maar eens een aanrijding met een allahaanbidder in no time staan er vele medeallahaanbidders op het plaats van ongeval . Waar ze zo snel vandaan komen is me altijd een raadsel.
  Er moet echt wat gaan gebeuren ,want als we zo doorgaan hebben we straks net zoveel no-go aerea s als in zweden.
  Die zweden zijn nog linkser dan wij tov allochtonen .Hoe aardiger/socialer dat je voor de allahaanbidders bent hoe meer dat ze met je kloten gaan spelen.

  Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Het zijn kutmarokkanen, die je moet vernederen, want ze hebben het etnisch monopolie op overlast.
  Mag ik dat zeggen? Zeker want de PvdA zegt dat ook, alleen de hoeveelheid Marokkanslozen moet onbesproken blijven. Daarvoor kun je worden vervolgd.

  En ja, dit gaat uit de hand lopen. Want scooterdieven zijn bewapend en deze aftuigen zonder wapens is niet verstandig. Escalatie omdat de overheid verzaakt en de NSB weer in den Haag zetelt.
  Jammer, met een ruimhartig uitzettingsbeleid zou dit allemaal niet spelen, dan rende het hele spul in de zandbak weer achter de geiten aan en hadden wij er geen last van.
  In maart gaan we stemmen en als dat niet helpt, gaan we zelf aan de slag.

  Geliked door 1 persoon

 14. Nemesis zegt:

  Even een naslag op @BertG. Inderdaad, de Bonte overheid onder leiding van het Maasmannetje zijn behoorlijk vlijtig aan het censureren. Heb ik zelf ook moeten ervaren. Heb al een paar waarschuwingen gehad. Tot nog toe “vriendelijk” . Maar het is wel vervelend. Ben benieuwd hoe ver ze willen gaan.
  Facebookgebruikers zijn dan ook een makkelijke prooi, omdat FB gemene zaken met regering bontland doet.

  Like

 15. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het is toch triest dat je zo ver moet gaan. Zeker als je weet waar het woord KNOKPLOEG voor het eerst gebruikt werd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s