Oud & Nieuw exces in Berlin-Neukölln: met vuurwerk opgeblazen auto na straatgevecht (+ video´s)

screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Oud & Nieuw verliep vanuit het oogpunt van de politie “grotendeels rustig”. Grotendeels – een rekbaar, een buigzaam begrip . . . Tot nu toe zou het een “fantastische en gelukte Oud & Nieuw viering” geweest zijn, meldde het persbureau dpa Oudejaarsnacht onder verwijzing naar een woordvoerster van de Berlijnse politie. Maar net zoals in Keulen verleden jaar duurde het een poosje tot er informatie naar buiten kwam.

epoch-times

Straatterreur in Berlin-Neukölln

In het Berlijnse stadsdeel Neukölln bliezen chaoten een kleine personenauto met vuurwerk op. Een ooggetuige schetst tegenover “Bild” hoe een groep van 20 tot 30 “jonge mannen” een rode Chevrolet de straat op duwden, hem vernielden en de ramen insloegen. Daarna gooiden ze handenvol zwaar vuurwerk naar binnen. De auto ging in vlammen op.

“Het was gewoon heftig. Zoiets heb ik tot nu toe niet meegemaakt. Die zijn compleet doorgedraaid, kwamen zeer agressief over.” (ooggetuige)

Ook in de zijstraat zou hij ongeveer 50 rel schoppende personen hebben gezien, aldus de getuige, die de taferelen met zijn telefoon opnam.

“Dat alles deed me aan oorlog denken. Ook omdat de groep een brandweerman met een alarmpistool bedreigd heeft.” (ooggetuige)

“De auto brandde volledig uit”, aldus een woordvoerster van de politie. Kort na 01.00 uur werden twee “jonge mannen” (19, 20) gearresteerd. Volgens “Bild” zou het om de hoofddaders kunnen gaan.


Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oud & Nieuw exces in Berlin-Neukölln: met vuurwerk opgeblazen auto na straatgevecht (+ video´s)

 1. joga zegt:

  Sie haben es tatsächlich geschafft und wann hört das endlich auf?

  Like

 2. Gladio-B zegt:

  merkel hat das niet gewusst, maar de Duitsers zijn wel woest!

  Like

 3. Ildiko zegt:

  Wat deze barbaren in hun eigen land niet durven, durven ze hier wel. Welkom !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Witte raaf 3 januari 2017 om 09:25. En vervolgens word door de NPO ons voorgelogen dat het profiel van alle daders blanke jongemannen zijn in de leeftijd rond 20 jaar !

   Like

 4. Loebas zegt:

  Vroeger moest dit soort volk 80 uur per week werken om het hoofd boven water te kunnen houden . Tegenwoordig heeft dit volk geld , te veel vrije tijd maar totaal geen opvoeding genoten .
  Daarnaast jutten ze elkaar op via de social media

  Like

 5. Ze worden opgestookt door imams in moskeeën, via schotels door buitenlandse islamistische tv-zenders en door internet. Dat wij, niet-moslims, vuile honden en zo zijn die afgemaakt moeten worden omdat Allah en zijn boodschapper dat willen… daar worden moslims dagelijks mee gehersenspoeld.

  Like

 6. anna zegt:

  en het Berliner Tor was gister helemaal aangekleed met de Turkse vlag … sympathie betuiging met de Turken ?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s