Toen de duisternis naar Duitsland kwam

screenshot_37

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De Duitsers, ooit een volk van onbezorgde, geweldloze en productieve mensen, die konden genieten van hun leven in hun eigen land, maar dat is allang verleden tijd. Wie video’s bekijkt van het Duitse volk in de jaren ’80 herkent een positief, onbezorgd volk vol levensvreugde, dat graag naar school ging, graag naar vrijetijdsbestedingen en dat niet bang was om zich in Duitsland vrij en onbekommerd te bewegen. De openbare verkeersmiddelen waren veilig en zelfs ’s nachts hoefde men alleen de omgevingen te vermijden, die toen, in de jaren ’80, al overwegend door migranten werden bevolkt. Omgevingen waar uitsluitend Duitsers woonden, waren altijd al veilig voor de Duitsers. Er was, door toedoen van de Duitsers, in Duitsland zo weinig geweld dat de kleinste geweldplegingen al de pers haalden, omdat er anders in Duitsland in verband daarmee niet veel te berichten viel.

Dat is in Duitsland echter allemaal veranderd. Door de vestiging van migranten werd het donker in Duitsland. Migranten brachten hun geweld mee naar Duitsland en leefden het uit op de Duitsers, niet gehinderd door politiek en Justitie. In de scholen, in de straten en in alle openheid. De Duitsers praatte men aan dat zij zich wat dit betrof niet mochten verzetten en iedere vorm van weerstand werd tegengegaan door middel van het stigma anders een’nazi’ te zijn. Zo geschiedde het dat elke levensvreugde en onbekommerdheid uit de Duitsers week. Ze begonnen hun werkzaamheden steeds stoïcijnser te verrichten en werden steeds wreveliger en zwaarmoediger. De migranten overvleugelden hen overal waar ze ze maar tegenkwamen.

Vanzelfsprekend waren er ook migranten die hun woede, hun haat en hun gramschap jegens zichzelf niet op de vredelievender Duitsers af reageerden, maar ook die werden het slachtoffer van de gewelddadiger migranten. Terwijl het vroeger niet gebruikelijk was dat men op school “hoerenzoon” en “Ik neuk je moeder” hoorde, verbreidde deze a-sociale, mensen-verachtende manier van uitdrukken zich steeds meer op de Duitse scholen. Zo kwam het dat Duitse kinderen reeds vroeg contacten met gewelddadige elementen moesten ondergaan. Zo werd Duitsland steeds meer beheerst door geweld. Iedere vorm van handhaving van de eigen persoonlijkheid en levensvreugde werden door de nieuwe migranten in de kiem gesmoord. Dezen haatten elke vorm van levensvreugde en zelfbeschikking tot op het bót, omdat dit henzelf ontzegd bleef. Zo droegen ze hun eigen tekortschietende geschiktheid om onbekommerd en eigenmachtig te leven op de Duitsers over. Dezen voelden zich daardoor in hun eigen land steeds onplezieriger en de angst en frustratie maakten zich steeds meer van hen meester.

Tevergeefs wachtten ze op hulp van de kant van hun regeringen Die ondersteunden alleen de nieuwkomers in ruime mate. Organisaties die de gewelddadige aanvallen tegen de Duitsers door de nieuwkomers verdoezelden, goed praatten en onder het tapijt veegden, schoten als paddenstoelen uit de grond. De gewelddadigheden van de nieuwkomers werden niet bestreden, maar verdedigd, gestimuleerd en in het hele land verbreid. Daarentegen werd ieder verzet in verband daarmee in de kiem gesmoord. Zo kwam het dat de vredelievenden in het land het veld ruimden voor de gewelddadigen. Iedere vroegere onbekommerdheid en levensvreugde was weg. Duitsland heeft zijn ziel verloren. Duitsland heeft zichzelf verloren.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl

Door: Petra Raab
Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Toen de duisternis naar Duitsland kwam

 1. williaan zegt:

  Wie goed doet goed, goed ontmoet.
  Was eens een spreekwoord maar het is verworden tot;
  Wie goed doet goed, ontmoet duivels gebroed.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Oud en Nieuw in Berlin: migranten schieten met wapens in de lucht, maar volgens de AUTORITEITEN zijn het slechts “lose flodders”…………


  Notre photographe a passé la nuit dans les rues de Neukölln. A présent, il a le nez en sang.

  Like

  • Steven zegt:

   Losse flodders..niks aan de hand joh.
   Had jij daar gestaan met twee pistolen, dan had man en macht je opgespoord om die pistolen van je af te pakken en je te ondervragen hoe je er aan komt en wat je ermee van plan was uiteraard.
   Verder hadden ze je opgesloten voor illegaal wapenbezit..maar ja, die regel geldt immers niet als je een rotte mossel bent!

   Like

 3. Wachteres zegt:

  De schrijfster heeft gelijk. Wij wonen [nog!] in een omgeving waar al die beschrijvingen opgaan.

  De kinderen groeien beschermd op, presteren over het algemeen heel goed op school. De meesten zitten of zaten op het gymnasium en studeren nu verder en er zijn veel sportverenigingen, die soms zelfs landelijk presteren.

  De buurt is bij elkaar betrokken, zonder dat het vervelend en te bemoeizuchtig wordt [wat miischien vroeger wel het geval was]. Als we op vakantie naar GB gaan, dan wordt ons huis goed gecontroleerd. We hoeven ons echt geen zorgen te maken.

  Duitsers zijn meer groepsmensen dan Nederlanders. Ze houden ervan om voor de eigen buurt een feestje te geven als men bv. vijftig jaar is of voor een huwelijksjubileum.

  Bij ons heeft de voordeur eens per ongeluk open gestaan, terwijl we uren weg waren; niets aan de hand.

  Helaas zal dat ook veranderen. Zelfs hier komen vluchtelingen, hoewel het verhoudingsgewijs weinig zijn. Er wordt al over inbraken gesproken en kinderen krijgen de waarschuwing nooit te zeggen dat vader en moeder niet thuis zijn, als er aan de deur wordt gebeld.

  Het nadeel is – met weinig trammelant – dat er nog trouwhartig op Merkel wordt gestemd en dat men AfD met argusogen bekijkt. Precies zoals het hoort.

  Like

 4. joga zegt:

  Helaas komt die typhusbende dagelijks in steeds grotere getale ook Nederland binnen. en bij ons zijn die linksen nog gekker dan in Duitsland. Weet dus waarop u stemt op 15 maart.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  @Wachteres
  Dat geldt ook voor de regio’s in NL waar nog weinig moslims (niet weinig buitenlandse immigranten, maar moslims) wonen. Afgezien van een korte periode eind jaren `70 vorige eeuw hadden en hebben wij hier in mijn regio totaal geen problemen met de Molukkers/Ambonezen, of met een gemeenschap van Syrisch Orthodoxe christenen, die al tientallen jaren in de omgeving van Rijssen woont. En twintig jaar geleden kregen wij een Kroatisch RK gezin naast ons wonen. Ze zijn verhuisd, maar nog steeds goede vrienden.

  Heel blij niet in de Randstad te moeten wonen, of in een gemeente met veel moslims.
  Er is wel een AZC hier in de buurt, maar in een andere plaats 12 km hier vandaan.
  Het ding is nogal onderbezet, maar geeft al genoeg problemen daar.
  Sinds een aantal autochtonen, op zijn Oost Nederlands, die mossels afgelopen zomer duidelijk hebben gemaakt niet gediend te zijn van hun rotgeintjes houden ze zich gedeisd en komen nauwelijks meer van het terrein af. In plaats daarvan gaan ze elkaar nu geregeld met keukenmessen, glazen en stoelen te lijf.
  Gezinnen met vrouwen en kinderen worden in er een apart gedeelte ondergebracht.
  Het COA en het gemeentebestuur tracht die vechtpartijen onder de pet te houden, maar dat lukt niet, want er is een ziekenhuis in de buurt en ambulances met zwaailichten vallen nogal op.

  Like

  • Wachteres zegt:

   IK weet het, Taljjaard. Ik woon niet zover bij jou vandaan. Alhoewel, mijn familie woont in de provincie Groningen en daar heb je hier en daar ook al voldoende instroom.

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Bovenste foto, doen wij dit met in elke hand een pistool, 100% zeker weten dat ik dan kogels in mijn lijf heb of dat ik voor onbepaalde tijd in de cel beland.

  Like

 7. Duchesne zegt:

  ik vind Duitsland de afgelopen jaren steeds smeriger en mistroostiger worden, ik ben ook elke keer weer blij als ik er weg ben……Frankrijk gaat ook die kant op, multiculturele verrijking noemen ze het…..

  Like

 8. Onno zegt:

  migranten schieten met wapens in de lucht, maar volgens de AUTORITEITEN zijn het slechts “losse flodders”…………
  —————————–
  ………Volgens mij ook. Zoraki’s zo te zien (in Turkije gefabriceerde ‘die-cast’/spuitgiet pistooltjes) en duidelijk als speelgoedpistool te herkennen door het zgn. afschietbekertje voor raketjes op de “loop” gedraaid.
  Daarmee mag je in Duitsland echter niet op de openbare weg schieten ook niet gedurende de Nieuwjaarsviering, zelfs niet als je een zgn. “kleine-draagvergunning” hebt.
  Maar goed, er moet wel eens wat door de vingers gezien worden. Je kunt moeilijk 5% van alle feestvierende Duitsers oppakken. Ik zeg Duitsers, want dit kan best een Turk met de Duitse nationaliteit zijn, van wie de familie daar al decennia woont.

  Die psychopathische Prins Bernhard BV politie-agentjes zouden je zo neerschieten inderdaad. Eerder gezien bij feestvierende voetbalfans en een feestje in Hoek van Holland.

  En ja psychopaten en sado-masochisten of grenspsychopaten zijn snel dingen vergeten en gaan doodgemoedereerd op een gruwelslachthuis massagraf zoals Hamburg, Cottbus, Koblenz, Münster, of (klap op de vuurpijl) Dresden wonen (en/of daar een handeltje beginnen of brommertjes produceren), waar een normaal- of hooggevoelig mens nog 500 of meer keer beroerder wordt dan in Rotterdam:

  ——————————-
  De Duitsers, ooit een volk van onbezorgde, geweldloze en productieve mensen, die konden genieten van hun leven in hun eigen land, maar dat is allang verleden tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s