Versluierde activiteiten en prioriteiten in Brussel en Straatsburg

screenshot_46

(Door: Klaus Hildebrandt – Vertaling: E.J. Bron)

“Scepsis van de EU-lidstaten neemt toe”

Op 31-12-2016 om 07.59 uur schreef Klaus Hildebrandt aan de voorzitter van de Europese Commissie:

Zeer geëerde meneer de commissievoorzitter Juncker,

het is beduidend rustiger geworden rondom de EU. Dat heeft absoluut iets te maken met de tijd van het jaar, maar ik denk dat Brussel zich bewust is van de snel toenemende scepsis van zijn lidstaten en hun bevolkingen en afwachtend voorzichtig handelt. Als er niet een paar goede mensen zoals mevrouw Beatrix von Storch (AfD) en privaat gefinancierde organisaties als iDAF zouden zijn die ons burgers vanuit de kern van uw politieke vereniging zouden informeren, dan zouden we nauwelijks iets te weten komen. Alleen wie écht geïnteresseerd is, kan ook meepraten.

Duitsland likt na de verschrikkelijke Berlijnse aanslag nog steeds zijn wonden en begint, langzaam en voorzichtig, de ogen te openen. Ik persoonlijk verwelkom deze ontwikkeling als heilzaam, want ze was al lang noodzakelijk en ook te voorzien. Ons land heeft dringend correctie nodig, want de binnenlandse orde staat op het spel. Ook hetze, “fake news” en de gelijkschakeling van de media met de Berlijnse politiek houdt ons burgers in toenemende mate bezig, wat u, meneer de voorzitter, tot nadenken zou moeten stemmen. Een nieuwe anti-overheidsstemming grijpt om zich heen en deze zal met het oog op de Duitse parlementsverkiezingen in de herfst van 2017 gegarandeerd nog verder toenemen, waarbij ik na de Brexit ook effecten op de EU verwacht. Naar eigen zeggen zal Groot-Brittannië in slechts 3 maanden zijn EU-dienst formeel verlaten en u zult zien dat het economische leven aan beide kanten van Het Kanaal verder zal gaan zoals tot nu toe, ook al wilt u dit niet toegeven. Dankzij de huidige globalisering heeft Groot-Brittannië de EU net zomin nodig als omgekeerd. Ook hier denkt de EU dat ze belangrijk is.

Omdat er nu ook voor Duitsland politieke “alternatieven” zijn te herkennen, kan men de vele onopgeloste problemen niet meer gewoon uitzitten. En dan helpt het ook niet om je met het schijnheilige “slappe” thema homoseksualiteit bezig te houden, die tegenwoordig – mede “dankzij” uw persoonlijke inspanningen – een steeds agressievere vorm aanneemt en in Duitsland zelfs de traditionele familie serieus in haar bestaan bedreigt.

Wij burgers zijn het zat om door de EU uitgezogen, voor de gek gehouden, betutteld en tot in de slaapkamer achtervolgd te worden. Laat u ons eindelijk met rust met uw absurditeiten en concentreert u zich weer op het wezenlijke. Legt u de “akte Turkije” niet alleen “in de ijskast”, maar wijst u het Turkse verzoek tot een volledig EU-lidmaatschap eindelijk af. Zorgt u ervoor dat u en “uw” lidstaten hun zaakjes op orde hebben, zoals iedere privéhuishouding dat ook moet. Dat zijn de onderwerpen die ons burgers bezighouden en niet wie het met wie moeten doen.

Graag zou ik met het oog op het nieuwe jaar met iets positiefs willen afsluiten, maar wat de Duitse bondskanselier ooit theatraal onder verwijzing naar de door haarzelf te verantwoorden vluchtelingenchaos ten beste gaf (“. . . dan is dat niet meer mijn land”), is nu vanuit het oogpunt van de 500 miljoen EU-burgers in dezelfde mate van toepassing op de EU (. . . dan is dat niet meer “onze” EU), want die houdt zich alleen nog maar met zichzelf bezig en produceert wanorde en flauwekul.

Vat u mijn kritiek alstublieft niet persoonlijk op, maar ik ben het zat.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Auteur: Klaus Hildebrandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Versluierde activiteiten en prioriteiten in Brussel en Straatsburg

 1. Peterdm zegt:

  Islamisering is het toestaan dat islamitische jihadistische imams ongecontroleerd hun gif kunnen spuiten in hun moskeeën naar de bestaande beschaafde bevolking. Dit heeft niets te maken met een religie, maar een politieke ideologie wat inhoud om de westerse beschaving af te slachten!

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  In 1991 schreef een Persische auteur Feredoun Hoveyda, uitg.KNAUR,ISBN 3426048671 op de eerste Pagina van zijn boek’WAS WOLLEN DIE ARABER?”( als waarschuwing)’Omdat ik PERS ben( dus geen ARABIER) en lange tijd in Deze Regio heb geleefd, geld ik in d ogen van mijn westerse vrienden als expert.Bij elke crisis – en ze volgen sinds 20 jaar ,God weet hoe onophoudelijk op elkaar- duikt dezelfde vraag op:” WAT WILLEN DE ARABIEREN?”Voor veel mensen in het Westen zijn de ARABIEREN irrationele schepsels en vooral om te ruilen ,een beetje als de dieren van een kudde.. Het is een grote fout om ze als hetzelfde te zien.Een bedoeien op de rug van een kameel,een sheik die op een olievat zit,een handelaar in de bazaar,die probeert zijn klanten te bedriegen,harems vol bij bijvrouwen,, miljardairs die paleizen in MARBELLA kopen,spelers in casino’s,…terroristen die tijdbommen op publieke plaatsen leggen,Kidnappers die losgeld verlangen. De rij van stereotypen zou zich zeker uitbreiden….Dus,wat Willen Deze ARABIEREN,Deze vredesverstoorders,Deze Spelverdervers?
  Veralgemening zo of zo,ik zeg u ,ze Willen als ook niet de totale ..UITROEIING van het..AVONDLAND,dan toch tenminste zij…DEEMOEDIGING,ZIJN ZWAKTE, …ZIJN..VERVAL….
  Waarom de groeiende haat op de ONGELOVIGEN,( precies gezegd op de CHRISTENEN..en de JODEN..der industrielanden) verbergen,dat op de ..BODEM..van..de..ISLAM .borrelt/süddert?..Hij Laat zich in alle openheid zien,,in Amman,als in Bagdad,in Algiers,als in Islamabad,in LONDEN als in Parijs !<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Ze houden zich koest in Brussel omdat de islamisering voor een derde is voltooid. Nog 150.000.000 te gaan, ze zijn vanuit Afrika onderweg door alle fijne sms-berichtjes.

  Like

 4. joga zegt:

  Ja, kwam dat maar eens door tot die botte hersens van Merkel en Rutte.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Deze prima brief van Hildebrandt
  benoemt het verval van EU-Land
  vertelt wat Juncker heeft te doen:
  stop dat gezwijg…er valt werk te doen !
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s