Aantal inwoners Nederland vorig jaar fors gestegen

screenshot_1

Het inwonertal van Nederland is vorig jaar opeens opvallend hard gegroeid. Volgens het CBS kwamen er in 2016 bijna 111.000 Nederlanders bij. Dat zijn er veel meer dan in 2015. Toen kwamen er 78.000 bij.

Volgens het onderzoeksinstituut heeft de groei vooral met migratie te maken. Dan gaat het niet alleen om de veelbesproken vluchtelingenstroom uit onder andere Syrië en landen in Afrika, maar ook om arbeidsmigranten uit Duitsland, België en Groot-Brittannië. De groei is sinds het begin van deze eeuw niet zo hoog geweest. [Webmaster: natuurlijk bagatelliseren . . . alsof hier de banen voor het oprapen liggen . . .]

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Aantal inwoners Nederland vorig jaar fors gestegen

 1. DonnaDolce zegt:

  “Volgens het CBS kwamen er in 2016 bijna 111.000 Nederlanders bij ” ….. NEDERLANDERS????

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Donna, idd NEDERLANDERS ? dus als ik over de grens naar Duitsland loop ben ik opeens een Duitse? Nederland barst uit zijn voegen, overal is het druk, op de wegen, op straat, te weinig huizen, althans voor de echte Nederlander, de mensen ergeren zich aan elkaar,17 miljoen in dit land, het is te veel, in de jaren 50 meen ik werden de inwoners al gevraagd om te emigreren omdat er teveel mensen waren, en toen waren het nog maar 10 miljoen

   Like

   • Saskia Dubbeldam zegt:

    Door Drees werd bij 8 miljoen inwoners gepromoot om te vertrekken, omdat het land vol was en toen kreeg men geen steun van de staat bij vrijwillig vertrek. Bij 10 miljoen in de jaren tussen 45 en 55 gingen ruim een half miljoen Nederlanders uit dit land weg en toen kregen ze een beetje steun vanuit het gastland. Het ergste was dat er toen vooral vaklui vertrokken waardoor we in de jaren zestig met de eerste arbeidsmigranten werden opgezadeld.
    Nu vertrekken Nederlanders nog steeds zonder steun uit dit land, wat ook prima is, want vrijwillig. Maar ben je hier illegaal dan krijg je een pak geld en wordt je thuis gebracht.

    Like

  • Thoth zegt:

   Deze, dus.

   Like

  • Zijn natuurlijk bijna Nederlanders dus telt dat al mee, net zoiets als dat ik mijzelf al bijna als multimiljardair zie. Maar dit is natuurlijk geen nepnieuws en heeft niks met nieuws te maken maar met hersenspoeling.

   Like

 2. Met recht een donkere toekomst voor Europa, Dankzij die parasieten aanwas, want zij claimen overal recht op te hebben. En de hardwerkende wordt hiermee te kort gedaan.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Yep, de migratie… En de politici gaan hier lekker mee door. De belastingbetaler betaalt hiervoor. Het zal de politici een worst wezen. T.o.v. de buitenwereld en Brussel maken zij een goed figuur. Zelfs zo goed, dat waar ze vandaan zijn gekomen de gewezen ‘asielzoekers’ nooit meer terugneemt. En, de meeste blijven gewoon in de bijstand, hun leven lang. Tss….

  Like

  • bigljohn zegt:

   Thoth, ik zal u eens wat melden. Mijn zwaar invalide vrouw die voor 80% is afgekeurd, moet, ja moet werken op de sociale werkplaats wegens een re-integratie project. Ook word zij door het bedrijf enorm onder druk gezet om vooral maar te komen werken, soms ook als ze ziek is. Dreigementen worden dan ge-uit zoals; Je komt maar snel werken, anders word er op je loon gekort. En je mag niet naar de bedrijfsarts, want wij zijn bevoegd om alles te regelen ! De sociale werkplaats (Diamant Tilburg) is een Staat in de Staat gebleken. Er werken zo’n 5000 personen in de binnen en buitendienst. Als het aan mij lag werden de invaliden met een uitkering voorgoed naar huis gestuurd, en werden hun plaatsen ingenomen door die gelukszoekers. En zo kennen wij ook een Afrikaan die er prat op gaat dat hij nooit hoeft te werken van de gemeente. Hij krijgt telkens om de twee jaar een brief waar in staat dat hij niet verplicht is om te solliciteren, en dat hij blijvend een uitkering kan ontvangen. Ik ben er al bijna zeker van dat er honderdduizenden zoals hij zo’n brief van de gemeente krijgen, en waar wij geen notie van hebben. Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw; Jij (en vele anderen) moeten werken om dat soort van volk een luilekkerland leventje te bezorgen. Tegelijk met alle gratis diensten die daar nog omheen hangen, waar ze gebruik van kunnen maken !

   Like

   • elisah zegt:

    Absurd, wat een machtsmisbruik! Die directeur wil natuurlijk wél
    in zijn maseratie blijven rijden….vandaar.

    Like

   • elisah zegt:

    Maserati is het

    Like

   • Thoth zegt:

    bigljohn :

    Omdat zij ziek is, moet je gewoon naar je eigen arts gaan. Daar moet je het re-integratie project bespreken en dat je vrouw gezien haar gezondheid (80% afgekeurd), ertegen is. Mogelijk keurt hij/zij dit af of anders, zal een psychiater/psycholoog inschakelen. Veel geluk!

    Like

 4. Wachteres zegt:

  En is de familie al welkom geheten? Dan wordt het namelijk minstens 4 of 5 x zoveel.

  Apeldoorners zingen voor AZC Americahal (03-09-2015)

  Nog even kotsen …..

  Like

 5. GT zegt:

  Tja die komen allemaal de ruif leeg vreten, zullen nooit geen ene flikker doen!
  Ik waarschuw de verantwoordelijke hier voor, die dit aanrichten hopelijk beseffen ze zich dit ooit nog eens maar het zal te laat zijn, of een tribunaal nog zal helpen …..voor sommige voor andere niet meer.

  Like

 6. Bas zegt:

  De druk(te) op het watergebruik, rioolstelsel, alsmede op de wegen en de woningmarkt, in het algemeen ons milieu, groeit ook, bovendien de belastingen van de burger nemen als gevolg fors toe.

  Geliked door 1 persoon

 7. Er zijn in één jaar meer (geregistreerde!) migranten binnengekomen dan het totaal aantal inwoners van een middelgrote stad als Leeuwarden. Het CBS verwacht dat over vijf jaar het aantal inwoners in Nederland uit 17,5 miljoen mensen zal bestaan. En dan te bedenken dat toen Nederland nog maar 10 miljoen inwoners telde de Nederlandse bevolking werd opgeroepen om zoveel mogelijk te gaan emigreren, want “Nederland werd te vol”. Door de overheid werd zelfs de overtocht betaald en kreeg men honderden guldens zakgeld mee. Met deze “oprotpremie” emigreerden alleen al in de jaren ’50 en ’60 meer dan een half miljoen Nederlanders naar Zuid-Afrika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor meer informatie, zie mijn artikel: https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/02/nederland-was-te-vol/

  En de Indische Nederlanders – die noodgedwongen Indonesië moesten verlaten – wilde de regering-Drees aanvankelijk deporteren naar de jungle van Brazilië. Met de Braziliaanse regering waren al afspraken gemaakt om ze te dumpen in een gebied langs de Amazone. Voor meer informatie, zie mijn artikel: “Over Indische Nederlanders en asielzoekers”.
  https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/21/over-indische-nederlanders-en-asielzoekers/

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: De Indische Nederlanders – die noodgedwongen Indonesië moesten verlaten – wilde de regering-Drees aanvankelijk deporteren naar de jungle van Brazilië.

   Voor velen zijn dit herinneringen aan een pijnlijk moment ! Sindsdien is er weinig omgekeken naar deze patriotten. Jammer, een gemiste kans.

   Geliked door 1 persoon

 8. Dat betekent dus dat er nog eens 78.000 extra mensen gevoed, geschoold, gefinancierd met uitkering, gehuisvest, gesubsidieerd en geïntegreerd moeten worden. Wie zal dat betalen? Zoete lieve Gerritje? Volgens mij was dat een sprookje. Dat zijn wij, de hardwerkende Nederlander waarvan de koopkracht al sinds 2008 jaar in, jaar uit afneemt !

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Dank zij het kindergeld fokprogram !

  Like

 10. koddebeier zegt:

  We importeren hordes islamieten die allemaal voortplanting als hobby hebben en vervolgens vind de overheidskliek het vreemd dat de bevolking gegroeid is.
  Onder welke steen zijn deze lieden vandaan gekropen ??????????
  We zijn hard onderweg een minderheid in eigen land te worden en dat terwijl de importbarbaren steeds brutaler worden en steeds meer eisen gaan stellen.

  Op deze site van E.J.Bron weten we allemaal waar de schoen knelt, alleen veruit de meeste van de regenten willen de problemen niet onderkennen, mede door hun jacht op een mooi EU baantje.
  Maar dit kan alleen maar fout gaan, we zijn op weg naar onze eigen ondergang, als er niemand orde op zaken stelt, maar zelfs dan hebben we nog een lange weg te gaan !

  Like

 11. Bas zegt:

  http://www.bevolkingsmeter.nl/

  Op jaarbasis groeit de bevolking van Nederland met gemiddeld 235 personen per dag.
  (Bron: CBS).

  Like

  • Thoth zegt:

   En het zijn vooral de buitenlanders. die er zo’n 3 tot 6 kinderen krijgen. De Nederlanders krijgen gemiddeld zo’n 1,6 kind, bij lange niet genoeg om de 2-ouders te vervangen. Nederland gaat kapot, maar gelukkig… ik ben dan overleden.

   Like

 12. Jean zegt:

  Dramatisch, Rampzalig én misdadig, een misdaad gepleegd door zakkenvullers onder eigen volk, ze hokken samen in dat EU gedrocht in Brusselallabath wat “hopelijk” in 2017 gesloopt wordt en de misdadigers opgesloten worden voor de rest van hun leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s