CBS: Op naar de 18 miljoen

screenshot_29

(Door: “eg regs”)

Als het leven in het tijdperk van de ‘spruitjeslucht’ wérkelijk zo afschuwelijk en ondragelijk was geweest, dan had onze overheid nooit zoveel moeite hoeven te doen om haar eigen volksgenoten het land uit te pushen en te pesten. Dan waren ze namelijk vanzelf al vertrokken, zoals onze volksgenoten in de 19e  eeuw deden en zoals volkeren over de hele wereld vandaag de dag nog steeds doen als de leefomstandigheden hen niet aanstaan. Maar zo erg als de haters van onze traditionele cultuur het willen voor doen komen, was het dus kennelijk allerminst, want er moest een heus emigratiebeleid aan te pas te komen om maar zoveel mogelijk Nederlanders over de grenzen van hun voorvaderlijke bodem te werken.

In de woorden van de ontoepasselijk familiair aangeduide, maar feitelijk bloed bedropen monumentale Indië-opportunist ‘Vadertje Drees’: “Een deel van ons volk moet het aandurven zoals in vroeger eeuwen zijn toekomst te zoeken in grotere gebieden dan in het eigen land.” We kennen de argumenten natuurlijk: 8 miljoen was de maximale bevolkingsomvang dat een klein land zoals Nederland kon onderhouden en de voortschrijdende mechanisatie van de industriële processen zou achterblijvers toch alleen maar veroordelen tot een leven van uitzichtloze ledigheid.

Allicht is het vandaag de dag minder zinvol om te praten over “industriële processen”, aangezien de industrie die we vroeger nog wél hadden – de  scheepsbouw, DAF, Fokker, Philips, Werkspoor – inmiddels stuk voor stuk opgedoekt, verkwanseld of op z’n minst outsourced is. En het ‘Nederland Distributieland-model’ waarmee het briljante licht Ruud Lubbers deze teloorgang van onze nationale nijverheid zocht te compenseren, kwam in werkelijkheid slechts neer op de Bangladesh-isering  van onze economie: de producten worden elders gemaakt, maar wellicht dat wij nog ergens een stickertje mogen plakken voordat we ze doorvoeren. Overigens – ik vermeld het even als een terzijde – is dit exact dezelfde imbeciel die ons de ‘energie-gemeenschap’ met Rusland heeft aangesmeerd.

De vraag hoe een sociale verzorgingsstaat – verstoken van een industrial base – in het levensonderhoud zou kunnen voorzien van niet 8 miljoen, maar weldra – zie de CBS-cijfers –  18 miljoen inwoners, blijft daarentegen hoogst actueel. Naar verluidt is Endemol heel succesvol in het exporteren van ‘televisieformules’ en heeft Albert Heijn ‘zusterketens’ in Zuid-Amerika, maar een ieder zal intuïtief aanvoelen dat dit op geen enkele manier de vergane glorie goedmaakt. Net zomin als de ‘verkleurende verrijking’ ooit zal kunnen opwegen tegen de bloedarmoede die ons heel doelbewust geïnfuseerd werd; vanzelfsprekend waren het niet de meest schuchtere of on-ondernemende lieden die uit Nederland emigreerden, maar het waren beslist wél immigranten van intellectueel en karakterologisch ondermaats kaliber die wij er voor in de plaats terugkregen.

Het volksverraad van de Nederlandse Staat is werkelijk ten hemel schreiend, maar de ware omvang is vermoedelijk in bredere kring niet eens bekend. Wist u bijvoorbeeld dat het in de jaren-50 potentiële emigranten dringend op het hart gedrukt werd om maar vooral niet voor Zuid-Afrika te kiezen?De Aboriginal-genocide in Australië was kennelijk iets uit het verleden, maar in Zuid-Afrika bestond een actueel ‘rassenprobleem’ – weet u wel? En tot diep in de jaren-80 kon iedere Nederlandse Zuid-Afrika-vaarder rekenen op het standaardtelefoontje van de Anti-Apartheids Beweging Nederland; een natuurlijk volstrekt zinloze poging om diegenen die het socialistische Nederland zat waren te overtuigen van de ‘immoraliteit’ van zijn of haar beslissing. Maar van wie zouden deze beroeps-agitatoren de betreffende personalia eigenlijk doorgespeeld hebben gekregen – wat dénkt u? Misschien dat 600.000 of een miljoen (ras-bewuste) Dietse emigranten de Zuid-Afrikaanse geschiedenis beslissend hadden kunnen beïnvloeden. We zullen het echter nooit weten, omdat de Nederlandse  overheid alles op alles heeft gezet om deze mogelijkheid af te kappen.

Aan onze eigen mensen werd ooit verteld dat er voor hen geen plaats was in Nederland. Geen vertrekpremie, geen win-win-clausule à la Gümüş… gewoon oprotten, dat was de boodschap. Om eenzelfde ‘zakelijkheid’ te betrachten jegens onze veelkleurige ‘gasten’ is nu wel het allerminste wat wij nog kunnen doen. En ik heb het dan niet over slechts de werkschuwen, de criminelen of de ‘radicalen’ – 6 miljoen casussen kunnen we onmogelijk op hun ‘individuele merites’ beoordelen en sowieso zijn deze aantallen op zich al veel te groot -, maar ik bedoel wholesale. Zo niet goedschiks,dan maar kwaadschiks.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op CBS: Op naar de 18 miljoen

 1. teun klein zegt:

  sorry was dit nu 1 van de drie meisjes , die de vluchtelingen verwelkomt hebben ?? en wat vinden de ouders hiervan??? die hier voor 100% schuldig aan zijn, omdat zij zelf door om op merkel te stemmen schuldig zijn door al deze babaren toe te laten?

  Like

 2. Rapunzel zegt:

  Mooi stuk eg regs.

  En helaas, die verzorgingsstaat gaat er aan.
  Zo gaat dat met potjes waar meer uitgehaald dan ingestopt wordt, die raken leeg.
  Het is ook nog maar de vraag of onze nieuwe Nederlanders de kennis of ambitie hebben om zelfs maar een ge-Bangladeshte samenleving gaande te houden.
  Overal waar islam de kop opsteekt wil het gras nu eenmaal niet groeien.
  Het enorme politie en justitie apparaat wat niet nodig zou zijn bij een homogene bevolking wordt ook onbetaalbaar.

  We leven in spannende tijden zullen we maar zeggen.
  Blijft wel verbazen dat de linkse kerk zo de pest aan moslims heeft dat ze mogelijk maken dat zij ook in onze voormalig vrije Westerse landen geknecht mogen worden door de imams en andere beroepsmoslims.
  Smerige racisten dat het er zijn.
  En dan hebben ze wel eens wat van mij.

  Like

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  sterk artikel eg regs !
  .
  hoe is het toch mogelijk dat toentertijd door de staat de bloedeigen nederlander werd verzocht om zich maar elders te gaan vestigen, en dat nu, en de afgelopen 40 jaar ons land onder de voet wordt gelopen door getinte beroepsparasieten/ontwrichters ?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Als ik de foto bezie waan ik mij in een 60 er jaren Dracula film met Christoffer Lee als Graaf Dracula. Zij word van achteren besprongen, en hij zet zijn tanden in haar nek. Alleen met dat verschil dat Dracula minder angstaanjagend was dan die engerd op de foto ! Wel is er een zekere overeenkomst; ze kwamen en komen met miljoenen Europa binnengewandeld om ons bloed te komen drinken !

  Like

 5. bigljohn zegt:

  En terwijl de Nederlandse bevolking krimpt, groeide in EEN jaar tijd de Nederlandse bevolking met 111.000 personen. Rekening houdende met vals cijfer materiaal, kwamen er zo ongeveer 150.000 personen erbij. Nederland is zeker pas vol, als we voortaan bij elkaar op de schoot moeten zitten. En dat zal geen jaren meer duren dat we zowat gaan struikelen over al die Moslims. Als we intussen niet allemaal met een afgeslagen hoofd te maken hebben !

  Like

 6. boorzalf zegt:

  De nos bericht dat er in Duitsland ongeveer 300 Soedanezen de boel hebben geflest. Met uitkeringen en zo. Wat een stelletje lapzwansen zijn het ook. Het volk wordt echt voorgelogen.
  Op naar de 18 miljoen, gek he, dat wegen vol lopen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De NOS bericht dat er in Duitsland ongeveer 300 Soedanezen de boel hebben geflest. Met uitkeringen en zo.”

   Maar wees niet bevreesd, dat kan in Nederland niet gebeuren. Wij hebben vastberaden en daadkrachtige bestuurders. Rutte, Dijsselbloem, Van der Steur en zo. Toch?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 7. kruisridder zegt:

  Miljoenen Nederlanders moesten worden gedeporteerd naar het buitenland om er een stel racistische oversexte negers voor terug te krijgen die onze dappere vrouwen voortdurend in hun nek staan te hijgen.

  Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Diep triest.
  Nederland is vol. Alle polders vol gekwakt met lelijke gebouwen en woonwijken, de treinen vol, de wegen hopeloos verstopt.
  Wat er binnenkomt is drie keer niks en gaat aan het fokken en wat er uit gaat, is niet zelden een linxe babyboomer, die geld en goederen gaat opmaken, waar de zon schijnt.
  De resterende, werkende Nederlander is de dupe.
  Nexit en weg met de NSB.

  Like

 9. Erik zegt:

  Goed stuk Eg Regs, je wel raar dat we eerst door Drees verzocht worden ons heil ergens anders te zoeken en dat twee decenia later de vloedgolf op gang begint te komen uit moslim landen.
  Nou ja nu bekeken niet zo raar, het gaat om de destabilisatie met daarbij onverenigbaar het gelijkheid principe van de slinkse rakkers.
  Je had er nog aan toe kunnen voegen de automatisering die in een rap tempo banen gaat kosten, volgens de cijfers 50.000 banen in 2020!
  Dus wat moeten we met dat gespuis hier, nou dat lijkt mij duidelijk, om met Pechthold te spreken “monitoren, monitoren, monitoren” Orwell at the max!

  Like

 10. Zelfverdediging van de Rooje Rotzakken*. Door het lokken van miljoenen vervelende muggen en bloedzuigers uit verre landen met beloftes over eindeloos blonde wijven, villa’s met gouden kranen en miljarden slaven die de vuilnisbak voor ze buiten zetten en op termijn leegvreten hopen de machthebbers, de Rooje Rotzakken, een bliksemafleider te hebben voor de wraakzucht van het morrende volk. Zonder de aanwezigheid van het gedoe met die aliens hadden we al lang gezien dat er andere dingen aan het handje waren.

  Dan hadden we gezien dat de poen op is en er alleen nog maar schuldbekentenissen over en weer in de buroladen verstopt liggen op de stapel die elk uur hoger wordt. Dan hadden we gezien dat er niet alleen maar gecontroleerde oppositie was maar ook gecontroleerde coalitie. Dan hadden we gezien dat ‘ze’ zoals zo vaak in de geschiedenis weer in de huid van vermeende volkshelden zijn gekropen die daar zelf nog geen flauw vermoeden van hebben. Dan hadden we geweten dat de arme helden straks als ze puin moeten ruimen geheel volgens planning de zondebok en die van Jut zullen zijn.

  En nu zullen we zien dat er na een feestelijke intocht van Sinterklaas en de Kerstman met veel wijn, weiber und gesang, dat er dan poas echt de pleuris uitbreekt en Wilders en Le Pen op elke hoek van de straat mitrailleurs neer moeten zetten om van honger krijsende en bloeddorstige eens zo vredelievende Welkomstmensen in het gareel te houden.

  *Rooje Rotzakken is de handelsnaam van de Verenigde Bedrijven Poederpruiken & Nuttige Idioten NV met vestigingen over de hele wereld. Hoewel de naam anders doet vermoeden hebben ze geen fluit te maken met Goeie Sociale Mensen.

  Advertentie
  Ter overname: z.g.a.n. Glazen Bol. br. zonder nummer

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik heb er ook nog een over.

   Geliked door 1 persoon

   • Boor d’r maar een gat in dan kun je hem voor iets pervers gebruiken. Bijvoorbeeld om er geestbeduimelende drank in te doen of een replica van het voorbipsfrutsel van de Orgaantjesfee van D’orgaan66 want je raakt ‘m aan de straatstenen niet kwijt. Niemand wil ‘m want ze kunnen het zelf allemaal veul beter en ook nog eens met zonder bol.

    Geliked door 1 persoon

 11. Je mag je land wel opbouwen na WO II, en als het weer goed gaat met de economie mag je oprotten. Dan mag het land leeggezogen worden door de nieuwe pareltjes van Europa.

  Geliked door 2 people

 12. Flo zegt:

  Niet alleen de verzorgingstaat gaat er aan.
  Als de islamisering door massa immigratie door zet zoals nu het geval, rest ons chaos en economische ineenstorting, behorend bij de “cultuur” van de moslim.
  Moord en doodslag verkrachting en de hele dag met de kop op de grond in de moord tempel genaamd moskee, zal de “economie” zijn…….

  Like

 13. Republikein zegt:

  Heeft Luns ons gas niet verkwanseld?
  Lubbers had andere kwaliteiten, werden ooit nog lubberiaanse streken genoemd.

  Like

 14. Jan Wittebrood zegt:

  Zwarte Piet foei toch. Schandalig, maar daar zal de élite zich geen zak van aantrekken, bewuste volkverlakkerij door politici zou juridisch zeer hard moeten worden aangepakt, Da’s strafmaatregel, alle linkse rechters vervangen. Afrikaans kansloos delinquent schorem naar land van herkomst.Alleen integratie Interessenten mögen blijven mit ze de taal leren en werken

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “Interessenten mögen blijven mit ze de taal leren en werken”
   .
   doe maar niet hr wittebrood ! het klinkt heel aardig wat u zegt maar voor iedere naffer die een baan heeft of krijgt eindigt een autochtoon in de ww, vervolgens in de bijstand, maar moet dan wel eerst zijn eigen huis opvreten en volledig aan de grond zijn om aanspraak te mogen maken op die bijstand.
   dus je mag fijntjes alles wat je opgebouwd heb (met in gedachte een relaxte pensioen in de toekomst) versneld opvreten om als bedelaar in de bijstand te eindigen.

   .
   er zijn al veel te weinig ECHTE commerciële banen die geld opbrengen, wel zijn er heeel veel “melkert” banen bij gekomen met de vluchtelingen gekte, die banen betaald iedere belastingbetaler uit eigen zak…
   .
   doe maar gewoon alle naffers naar zandbak van afkomst, de goeie hangen we wel apart, en het liefst gevlogen door Julio Alberto Poch, die kan heel effectief passagiers lossen op bestemming…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s