Duitsland: Talrijke seksaanvallen met Oud & Nieuw

screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks de massale aanwezigheid van de politie is het in Hamburg in Oudejaarsnacht opnieuw tot meerdere seksuele overvallen gekomen. Tot maandag was de politie in het bezit van 14 aangiftes wegens desbetreffende delicten. Men zou tien verdachten hebben opgespoord. Volgens de “Bild”-Zeitung gaat het om “drie Syriërs, drie Irakezen, twee Afghanen, één man uit Eritrea en een Duitse Rus”.

junge-freiheit

De nog niet opgespoorde andere daders werden als “Zuidlanders”, Arabieren of Noord-Afrikanen omschreven. De belangrijkste plaatsen delict zouden de Große Freiheit en de Jungfernstieg geweest zijn. Net zoals in Oudejaarsnacht vorig jaar zouden vrouwen door groepen in het nauw gebracht en betast zijn.

Veel verdachten omschreven als Noord-Afrikanen

Op de Jungfernstieg moest de politie meermaals in actie komen, omdat hier door politieagenten een agressieve stemming onder overwegend personen met een migratieachtergrond was vastgesteld”, deelde de politie mee.

Ook uit andere steden meldden de politiebureaus meerdere seksuele overvallen, intimidaties en beledigingen in Oudejaarsnacht. Bijvoorbeeld in Freiburg, Trier, Wiesbaden, Flensburg, Glücksburg, Hannover, Berlijn, Mönchengladbach, Düsseldorf en Frankfurt am Main. In veel gevallen werden de daders of verdachten omschreven als Noord-Afrikanen of “Zuidlanders”.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitsland: Talrijke seksaanvallen met Oud & Nieuw

 1. Steven zegt:

  Hoe bestaat het..nooit gedacht hoor…
  Dit gezeik gaat ieder jaar alleen maar toenemen…en de verkrachtingen in Europa gaat EXPLOSIEF stijgen. Er worden straks overal kleine meisjes van hun fiets getrokken…vrouwen en kinderen kunnen straks niet meer normaal over straat lopen.
  De regering zal het worst wezen, die gaat vrolijk verder met het naar binnen laten komen van DUIZENDEN VERKRACHTERS en MOORDENAARS per maand.
  2017 gaat een TREURIG jaar worden met een hoop geweld en verkrachtingen.

  Dit asielbeleid in Europa gaat vormen aannemen die straks alleen maar haat en geweld gaan oproepen. Er gaat straks een golf van geweld overal losbreken alsof het oorlog is.
  Alleen het linkse volk denkt dat het allemaal wel goed komt..die rust lekker uit totdat het moslim tuig straks aan de voordeur komt om hun dochters een beurt te geven en uw spaargeld op te halen.

  Like

  • Ivanhoe zegt:

   Geweld kunnen ze krijgen als het straks zo ver is. De smurrie borrelt al, nog even het kookpunt afwachten…

   Like

   • Helena zegt:

    Haha, @ Ivanhoe 18:12, ik was altijd al een fan van u, u bent tenminste een man (naar ik aanneem) naar mijn hartje 🙂 maar niet te lang afwachten hè en dan wel meteen het gevoelige snaartje raken: Bam! daar waar ze jeuk hebben!! Meteen uitgeschakeld! Het wordt een spannend jaartje ik kijk ernaar uit.

    Like

 2. Duitsland leert het nooit, ze offeren gewoon hun vrouwen en dochters op. Ik moet aldoor aan de woorden van Geert Wilders denken, testeronbommen en niet anders. Benieuwd wat ze hiermee gaan doen, slappe trut Merkel.

  Like

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ben benieuw op hoeveel de teller komt te staan aan het einde van deze maand ?
  zou een europees meldpunt van onrechtmatige seksuele daden door auslanders niet een goed idee zijn ?
  misschien krijgen we dan een werkelijk beeld ipv het voorgeschotelde/merendeels onder het tapijt geveegde door de “autoriteiten” ?

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Zij het al eerder het wordt onder de pet gehouden /tapijt geveegd .
  Je maakt me echt niet wijs dat de heren hun lul hebben opgeborgen en nu ineens keurige burgers zijn geworden .
  Ik zag trouwens dat de autobranden Frankrijk opgeschaald zijn van 650 naar 1000 maar verder was het rustig hoor lol .
  kwestie van tijd dan druppelt het wel binnen .

  Like

 5. john zegt:

  Het zal niet verbeteren want er komen hoe langer hoe meer niet-werkers, Dus profiteurs, van de sociale voordelen en een vuile bende sexmaniakken. Zet ze gewoon op een trein van de hoogste berg, Ver weg van de bewoonde wereld in het dal . Hier en daar een tamelijke scherpe bocht om een al te hoge snelheid te vermijden. Zonder treinbestuurder natuurlijk want een bocht nemen aan 200km/u zou gevaarlijk kunnen zijn .Daarom met bochten proberen afremmen tot 185 !

  Like

 6. Gladio-B zegt:

  Alhoewel Duitsland een geweldig prachtig land is, deelt de overheid en een groot deel van de bevolking dit inzicht niet. Je zou maar nationalistisch zijn, of een tikje rechts… je zou maar van je land houden en dit hardop zeggen, wat nou als de buurman dit hoort en doorspeelt? De politiek wil verdienen aan de migranten en het coudehoven calergi plan tot uitwerking brengen. Wanneer de meerderheid Duitsers en hun regering weer van zichzelf en hun land gaan houden, dan kan er een oplossing komen. De is lam is een indoctrinatie van onderwerping, that’s it en dat valt niet te ontkennen, hoe veel en hoe vaak men ook de vingertjes in de oren steekt en heel hard “la la la” racisme roepen. Deutschland erwache! en dan niet zoals in 1933 aub…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s