Juncker: De sluwe vos moet vertrekken

screenshot_28

(Door: Harald Vilimsky – Vertaling: E.J. Bron)

Jean-Claude Juncker, de huidige voorzitter van de Europese Commissie, was van 1995 tot 2013 minister-president van Luxemburg. In deze periode heeft hij maatgevend bijgedragen aan de uitbreiding van Luxemburg als belasting-oase – in de competitie met andere Europese landen en tot hoon van alle “normale” burgers en belastingbetalers.

ongecensureerd-at

Door Luxemburg werden tussen 2002 en 2010 in totaal 343 betalingsovereenkomsten met concerns gesloten – met als resultaat vaak lagere, ja, zelfs alleen nog maar symbolische belastingafdracht van de winsten van grote ondernemingen zoals Fiat, McDonald´s of Ikea. De rol van Juncker daarbij is uiterlijk sinds de onthulling van “Luxleaks” in het jaar 2014 bekend.

Wat daar – na onthullingen van de Britse krant “Guardian” – nog bijkomt, is het volgende: uit nu bekend geworden documenten blijkt hoe massaal en destructief Juncker´s Luxemburg alles wat ermee te maken had om deze negatieve belastingcompetitie te beperken of te stoppen in de desbetreffende EU-commissies gedwarsboomd heeft. Diezelfde Juncker dus, die nu als voorzitter van de Europese Commissie zogenaamd tegen exact deze praktijken moet optreden.

Juncker is het schoolvoorbeeld voor de categorie Europese sluwe vossen, die meedogenloos hun belangen doordrukken, daarbij indien nodig ook liegen als het serieus wordt, en een meer dan ambivalente relatie tot de democratie en controle door de rechtsstaat hebben. Voor figuren als Juncker mag eigenlijk geen plaats zijn in een Unie die zichzelf serieus neemt.

Bron:
www.unzensuriert.at
Door: Harald Vilimsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Juncker: De sluwe vos moet vertrekken

 1. Mary zegt:

  Deze unie is de corruptie zelve en alles gaat ten koste van de gewone burger en belastingbetaler, Nederland is een geweldige melkkoe voor hen als grootste netto betaler van deze eeuw!.

  Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Liegen en bedriegen.
  Net als zijn moslimvrienden.

  Like

 3. Mees zegt:

  Eruit met dit zooitje

  Like

 4. Jean zegt:

  Die misdadiger moet opgesloten worden en heel zijn ‘gestolen’ vermogen aangeslagen worden. Die misdadiger moet via een schavot en veel publiek veroordeeld worden als een van de grootste misdadigers van deze tijd.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Op de brandstapel met die alcoholist; Dát zal me een explosie geven!! 😉

   Like

   • teun klein zegt:

    op de brand stapel heeft totaal geen zin !! dooie mensen hebben geen hersens dus ook geen gevoel!!

    Like

  • teun klein zegt:

   hallo jean :rustig doe een beetje rustig man . deze vreedzame man heeft zulke geweldige dingen gedaan ,en ook mutti merkel , die bewijzen zoveel liefde (, ondanks alle waarschuwingen dat het te veel was zoveeel liefde) dat zelfs de moslims hun leven wagen om hier te komen <lange rijen lang miljoenen moslims hebben zelfs in hun eigen land niet zoveel liefde ontvangen, en komen hier allemaal naar toe .hun god aanroepende wahalahaha hakken bar of zoiets en wagen zelfs hun leven om hier te komen!!ik vind het een schande dat al deze vredelievende mensen daar niet de taal leren en dan met het vliegtuig opgehaald worden !schaam u vrouw merkel zo ga je niet met deze vredelievende mensen om die zelfs een gratis voetreis er voor over hebben om u land op te bouwen !!schaam u !! wat zegt u ? nee jucker neem ik niets kwalijk !!waarom ?omdat hij altijd straalbezopen is !! u maakt u land ten schande !!

   Like

  • teun klein zegt:

   jean ; onmogelijk met al die d666 rechters!! overigens niet te lief zijn voor die man !!moordenaar zul je bedoelen!!als ik mijn huis open laat staan en ik laat de deuren van mijn huis wagen wijd open staan en ik weet dat er moordenaars mijn huis binnen komen en mijn kinderen smeken mij om de deur op slot te doen voor deze moordenaars, iI ,omdat zij anders vermoord worden !!, en het gebeurd!! is het mijn schuld!! ik ben de hoofdschuldige en niet de moslims zijn de hoofdschuldige!!als ik geluisterd had naar mijn kinderen ,en de deur op slot had gedaan, waren deze moordenaars niet binnen gekomen !! merkel kan de deur niet op slot doen !! want van al deze hersenloze figuren heeft niemand de sleutel!!! de d666 rechters zelfs niet!! die zijn zo van het padje af(weten niet eens wat een padje is hersenloos!!) dat ze zelfs iemand die onschuldig is zoals wilders terwijL hij alleen maar waarschuwde voor deze moordenaars ,!! en veroordeeld werd!! in plaats van merke,l en juncker voor het gerecht te slepen , staat iemand als wilders voor het hekje en word veroordeeld!! terwijl hij door naar deze site te verwijzen, ook honderden keren gewaarschuwt heeft !! en de hele wereld staat in brand !! kunnen zij niet zeggen dat zij het niet geweten hebben !! de hele wereld staat in brand !! en zij zien het niet!! kan ook niet !! stekeblind!! en ook de mensen die door, op deze idioten te stemmen allemaal schuldig zijn aan alle moord partijen die ook nog komen!! duizenden en duizenden mensen vermoord worden !! en wie is de schuldige volgens deze idioten ?juist wilders !!

   Like

   • teun klein zegt:

    wat zegt u merkel waar de brand is!! volg de rook stom mens en je komt vanzelf bij het vuur terecht !!,kijk anders naar deze kaarten op de website van ej bron !! nee merkel niet zwart , vuurrood!! vuur is rood!! en als u dat niet ziet vraag dan iemand van u partij waar het is !! als je tegen je mensen zegt dat vuur rood is ,nee niet groen rood mevrouw merkel r o o d !! moeter toch iemand zijn die het vuur op al die kaarten ziet !! nee niet juncker vragen die is blind en altijd dronken !!tip voor u !! gewoon roepen zo hard als je kan ! wie van jullie is nuchter? nee mevrouw merkel niemand van u partij !vraag geert wilders van de pvv !! die kan u het zo vertellen en aanwijzen!!

    Like

 5. teun klein zegt:

  aangezien deze man altijd straalbezopen is begrijp ik niet dat hij nu pas ter discussie gesteld word !!als je die drank drinkt wat hij gebruikt en het verstand volkomen beneveld is( en als een homo iedereen een judas kus geeft om maar aan de macht te blijven!!)en nu pas in gaat zien dat deze man de hele duitse (europese)bevolking vervangt en ons overlevert aan deze moordenaars mag u mij uitleggen hoe het mogelijk is dat deze man zo lang aan de macht gebleven is!!verbijsterend !!

  Like

  • teun klein zegt:

   laatste nieuws over juncker:de veiligheids diensten hebben deze dronkaard naar een kliniek gestuurd(eh,eh eindelijk) om af te kikken !!aangezien het drankprobleem van juncker zo groot is hebben ze ten einde raad om hem naar een klieniekte sturen waar ook echte moslims zitten !! zij zijn er van overtuigd dat hij dan zo van zijn drankprobleem af is! he;.he eindelijk wakker??

   Like

 6. teun klein zegt:

  het is opgelost!! ondanks dat deze man altijd straalbezopenis zie hij de bui hangen(zie foto )uziet het niet merkel ??ziet u echt nu nog niet dat europa in de brand staat ??kijkt u eens op de site van ej bron !! en als u dan nog doorgaat met dit belijd ,hoop ik dat u een hartverlamming krijgt !!wat zegt u ??nee die hoeft u niet te betalen ? begraveniskosten ook niet!! doen wij!!

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   ” begraveniskosten ook niet!! doen wij ”
   .
   stop maar een worst in zijn reet, slepen de honden hem wel weg…..

   Geliked door 4 people

   • teun klein zegt:

    ho ho lees ik dit nou goed ?? pas op hoor dat spong niet in je nek gaat hijgen!! waarom ?? omdat 1 woord homo spong (magik zeggen hoor spong ,iets waar u zelf zo apetrots op bent ?? gelukkig bent u uit de kast gekomen !! echt dapper van u!!maar mijn mening is dat het niet iets is om trots op te wezen!!foe…. fi…. in je hok !!in de koran staat dat u een rotbeest bent dat leren alle moslimkinderen op school!!mag van de regering !!dit vind u niet leuk ?? waarom niet ??er staan ergere dingen in de koran de imams leren op de moslim school om u dood te schieten !! weet u niet ?? onbegrijpelijk ze laten deze prak tijken voor mensen als u de hele dag op het journaal zien om u wakker te schudden!!echt waar de hele dag !! u bent niet bang zegt u ??u hebt een wapen zegt u ?? waardan?? in u broekje !! nee heer spong daar winnen wij de oorlog niet mee als u mij ziet hou dan aub u wapen in u broekje!!)ontzettend aanspreekt !!laat hem het zelf maar uitzoeken bij specsevers hebben ze goeie Billetjes.. rrrrrrrrrrsommige letters ont breken mag u zelf invullen!!

    Like

  • Harry zegt:

   Het angstige gevoel bekruipt me soms dat je iets tégen die man hebt , Teun ?

   Like

 7. Opgerot die vuile bloedzuiger.

  Like

  • teun klein zegt:

   marian ; bloedzuiger gaat niet werken, dat diertje sterft nog liever van de honger !!de reuk al van de drank en stank die uit zijn bek komt ,ruikt het diertje direct van verre !! wil je een onschulgig besie opofferen voor zo een man?? nee toch he ? gr teun

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wij hopen het ook. Het kan waarschijnlijk niet slechter worden, maar je weet maar nooit.

   Overigens heb ik weer wat te zeuren over het artikel.
   Ik vind dat Juncker geen sluwe man is.
   Deze man heeft de juiste capaciteiten om een criminele organisatie te leiden, maar sluw is wat anders. Alleen al door zijn alcoholisme kan hij niet sluw zijn.
   Alléén in het verbergen van flessen Wodka misschien…?

   Bovendien maak ik bezwaar tegen de laatste zin van Vilimsky waarin hij schrijft:
   “Voor dit soort figuren mag er eigenlijk geen plaats zijn in een Unie die zichzelf serieus neemt…”
   Hoe kan ik nòg onduidelijker eindigen…?
   Ik vind deze zin ’n hele prestatie.
   Natuurlijk neemt deze Unie zichzelf serieus. Maar van uit welke doelstellingen…?
   Wat had u dan gedacht, en het woordje “eigenlijk” maakt de zin helemaal fout.
   Sorry maar zo is het.

   Like

 8. Flo zegt:

  NU DIRECT!!!!!!

  Like

 9. teun klein zegt:

  marian zo kort en krachtig ,is echt een gave!! gr

  Like

 10. Jan Wittebrood zegt:

  De hele EU maffia per direct ontbinden. Grenzen terug, soevereiniteit in eigen land. Delinquente profiteurs en zelfverrijkers door volkstribunaal vervolgen en terechtstellen. Het gebouw aan het Schumann plein wordt een verpleeg- en opvangcentrum voor ouderen, daklozen én andere slachtoffers van deze volkscriminelen.

  Like

 11. teun klein zegt:

  tjong heel gemakkelijk te regelen !! je hoeft alleen maar de komkommer te verwijderen bij de achterdeur dan pas kan ie er in!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s