Politiechef van Opper-Oostenrijk vindt duidelijke woorden: “Ik durf ook te zeggen dat al diegenen die opvallen moslims zijn, dat moet mogen.”

screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Andreas Pilsl (foto) is sinds 1 december 2012 hoofd van de politie in Opper-Oostenrijk, dus de hoogste politieman van de deelstaat. In deze functie gaf hij onlangs een interview aan de “Kurier” over het probleem “geweld in het migratiemilieu”.

ongecensureerd-at

Criminaliteit onder bepaalde groepen migranten wordt verzwegen

Op dit moment bevinden zich ongeveer 14.000 “migranten” in de deelstaat Opper-Oostenrijk die asiel willen krijgen. En dat onder de immigranten, en vooral onder bepaalde groepen, het thema criminaliteit voorrang heeft, wordt helaas steeds maar weer graag onder het tapijt geveegd.

100% van de criminele “asielzoekers” zijn moslims

Maar politiechef Andreas Pilsl neemt geen blad voor de mond en vindt verrassend duidelijke woorden: “We willen niets mooier voorstellen dan het is, maar ook niets dramatiseren. Ik durf ook te zeggen dat al diegenen die opvallen moslims zijn, dat moet mogen.”

De politiechef verklaarde dat bijvoorbeeld in het dagelijks werk van de politie (straten, stations, woonwijken, etc.) de geweldsdelicten aanzienlijk zijn toegenomen.

In asielonderkomens echter zouden de geweldsdelicten zelfs met 100% zijn toegenomen, zodat daar de controles enorm werden verhoogd. “We willen weten wat er in deze onderkomens gebeurt. Daartoe hebben we onze verbindingsagenten geïnstalleerd. Het systeem bleek te werken.” Verleden week bijvoorbeeld werden twee mannen asielonderkomens wegens dubieuze activiteiten gearresteerd.

Politiek zou eindelijk tot actie moeten overgaan wat betreft ISIS-terroristen

Ook worden er personen door de politie geobserveerd die gerekend kunnen worden tot het milieu van de radicale islamieten. Acht van hen zijn naar Opper-Oostenrijk teruggekeerde terreurstrijders van de “Islamitische Staat” (ISIS). Hierin ziet de politiechef echter een enorm probleem, omdat men van de kant van de politie eigenlijk niet weet hoe men met deze personen, die voor een terroristisch geweldsregime gevochten (onthoofd, gemoord etc.) hebben, moet omgaan. Daarom doet hij een serieus beroep op de politici: “Hoe men in de toekomst de bewaking of de uitzetting van radicale personen organiseert, moet door de politiek nog bepaald worden.”

Terreur en geweld grote uitdagingen voor 2017

Ook in het nieuwe jaar blijven vooral de thema´s “terreur” en “toenemend geweld in kleinere en grotere stijl” de grote uitdaging voor de veiligheidsautoriteiten. Daartoe werd een massief organisatiepakket uitgewerkt. Ook heeft de politiechef meer personeel ter beschikking. Op dit moment zijn het 3.649 politieambtenaren met wie hij voor de veiligheid in de deelstaat wil zorgen.

Als echter de huidige regeringspolitiek niet meewerkt en de ogen blijft sluiten voor het geweld van Mohammedaanse “migranten”, dan is het voor de politiechef ondanks zijn goede wil een verloren zaak – en ook voor de bevolking van ons land.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Politiechef van Opper-Oostenrijk vindt duidelijke woorden: “Ik durf ook te zeggen dat al diegenen die opvallen moslims zijn, dat moet mogen.”

 1. Sabeltant zegt:

  Nee maar, zouden de ogen opengaan? Straks komen ze er nog achter dat het gewoon barbaren zijn.

  Nu moet het kwartje nog vallen waarom de moslims opvallen.

  Ik durf de voorzichtige hoop uit te spreken dat dit een stap in de goede richting is.

  Geliked door 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Er was eens ’n Oostenrijks Politieman-chef
  die zei het hardop…wàt ’n moed, wàt ’n lef
  maar te lang helaas is ’t bij die enkeling gebleven
  daar iedere andere lafbek dacht, dat hoop doet LEVEN !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Wie zo’n in schoften gedrag heeft zonder normen of waarde, kan haast niet missen dat het om een moslim gaat.

  Like

 4. D. G. Neree zegt:

  De politiek is stil.

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Als de overheid de grip kwijt raakt, wordt het tijd voor een politiestaat of een militair bewind.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Met pen in de hand, zo kom je er wel lulhannes.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  In nl hoeven wij zon politiechef niet te verwachten. De hoogste politiebazen worden geselecteerd op hun slaafse volgbaarheid aan den Haag en uiteraard aan Brussel. De politievakbonden die het uitvoerend personeel vertegenwoordigen (niet de politiebazen) roepen al tientallen jaren om veranderingen en verbeteringen. Daarvoor moeten wetten worden gewijzigd en financiën beschikbaar komen. De huidige minister v.d.Scheur laat het allemaal over zijn kant gaan. En de politieagenten op straat gaan door met stenen happen en uitgemaakt worden voor rotte vis. Ook hiervoor geldt de wervende slagzin van defensie voor het aanwerven van kanonnenvoer: “Je moet het maar kunnen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s