Timmermans wil EU in 2017 behoeden voor “populisten”

screenshot_6

(Door: Emile Kossen)

Leiders in Brussel kijken angstvallig naar 2017, het jaar waarin de Fransen, Duitsers en Nederlanders naar de stembus gaan. Vicepresident van de Europese Commissie Frans Timmermans heeft als voornemen ‘leugens van populisten’ te ontkrachten.

screenshot_7De EU moest in 2016, met onder meer Brexit en het Italiaanse referendum, verscheidene klappen incasseren. 2017 kan nieuwe problemen brengen voor ‘Brussel’, met verkiezingen in Frankrijk, Nederland en Duitsland. Het Front National, de PVV en AfD, allen EU-kritisch, staan op winst in de peilingen.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", betutteling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

27 reacties op Timmermans wil EU in 2017 behoeden voor “populisten”

 1. Sabeltant zegt:

  “Vicepresident van de Europese Commissie Frans Timmermans heeft als voornemen ‘leugens van populisten’ te ontkrachten.”

  Dat zal niet meevallen als die “leugens van populisten” gewoon keiharde feiten blijken te zijn.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Misschien tijd om ons van Franske Timmermans te verlossen, de kwijlebak…

  Like

 3. hans zegt:

  Zegt iemand waarvan elk molecuul uit liegen bestaat!
  socialist eigen, alles om twisten en de tegenstander precies verwijten wat je zelf uitoefent, implementeert en uitvoert.
  Ha ha, ze verkeren nog steeds in de waan dat ze door kunnen gaan.

  Like

 4. wat zei Timmermans over de kosten van immigratie en de aantasting der natuur door immigratie?

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Grappig, wij worden steeds gewaarschuwd voor oorlog en verval. Echter niet door de partijen, die door Timmermans (PvdA) populistisch worden genoemd, maar juist door de eurofiele partijen. Kortom: Timmermans is een zwamneus, nu hij wil suggereren dat het de populistische partijen zijn, die i9ngaan op onderbuikgevoelens. De populistische partijen nemen waar dat het beleid van de elitepartijen al heel lang nadelig uitpakt voor de autochtone hardwerkende inwoners van de staten en maken daar gewag van. En dat doet zeer. Maar de de woede van de benadeelden is niet meer te keren. Tot 15 maart 2017 zullen we maar zeggen.

  Like

 6. Ron zegt:

  ‘Mensen, geraakt door verscheidene crises, weten niet zeker of het morgen beter zal zijn dan gisteren,’ schrijft Timmermans. ‘Ze vragen zich af of de politieke systemen die ze kennen wel geschikt zijn om zich aan te passen aan de globaliserende wereld.’

  In beide gevallen fout en een mooi staaltje manipulatie van de lezer.
  De kiezers vragen zich helemaal niet af of de politieke systemen wel geschikt zijn voor een globaliserende wereld.
  De kiezers willen die globalisatie in zijn geheel niet. Dan hoeven er ook geen systemen te worden aangepast.
  Timmerfranz antwoord betekent alleen dat er meer meer meer EU komt, de kiezers willen juist Minder Minder Minder EU en Minder Minder Minder globalisatie, en tot slot Minder Minder Minder islamitische immigranten.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   De burgers willen heul veul mider-minder-minder debiele infantiele Timmerfranzzzz gezeik.
   Deze Eurofiele smerige rat is de grootste lulmetvingers die er in Europa rondloopt!!
   Wanneer krijgr deze lamlul nu eens een …………………….. vul zelf maar in.

   Like

 7. elisah zegt:

  Misschien moet de leugen-balans eens opgemaakt worden, om te kijken waar de grootste leugenaars zich bevinden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Die lafaard, huichelaar en Europavernietiger wens ik het dubbele van wat ik mijn grootste vijanden, lees: islamieten, wens.
  Ik hoop dat die lafaard, huichelaar en Europavernietiger heel snel op het schavot zal staan zodat hij onder massaal handengeklap opgehangen mag worden en voor alle duidelijkheid “die niet alleen” want die EU misdaadinstelling heeft al veel te lang ons schade berokkend.
  Die EU misdaadinstelling moet gesloopt worden, dat zal de enige positieve daad moeten zijn in 2017.
  Leve Europa, Weg met die EU misdaadorganisatie.

  Like

 9. Zo, laten ze ook maar eens lekker in de zenuwen zitten. Want er zal dit jaar toch echt wel het een en ander gaan gebeuren. de boog kan niet altijd gespannen blijven.

  Like

 10. Ildiko zegt:

  Wat een walgelijke prutser !

  Like

 11. Bas zegt:

  Is Timmermans toevallig ook niet een voorstander om de burgers te blinddoeken (af te schermen) voor nep nieuws. Ligt helemaal in zijn EU lijn.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Deze man heeft misschien wel drie maal bij z,n nachtlampje “Mein Kampf” gelezen, en s´morgens bij het wakker worden dacht ie wat hij kan kan ik ook.
  Dus naziër langs het schavot.

  Geliked door 1 persoon

 13. Mary zegt:

  En wij willen het volk bevrijden van de Timmermansjes!!!!.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Je verdraait de zaken weer eens, Timmermans, zoals gewoonlijk: De populisten bewren in feite helemaal niet, dat ze hun land GAAN terugnemen, maar wèl, dat ze dit inderdaad WILLEN. En met recht en reden,daar alles de bevolking maar door Brussel door de strót wordt geduwd en er naar hún zorgen en argumenten op geen enkele manier wordt geluisterd!
  Dat die tegenstanders er nog steeds zijn, weten ook zij maar al te goed, want dat zijn júllie namelijk; júllie in Brussel, met in je kielzog dan nog de hele kudde makke, wezenloze schapen, die voor jullie als klapvee fungeren vanuit hun hardnekkige linkse snobisme! TOT ze de ogen geopend wordt, uiteraard. En tja, het is logisch, dat de ‘populisten’ ze daarbij graag een handje helpen. De eindbeslissing is dan aan henzelf.
  Voor inzicht is het nooit te laat. Dat weet jij ook en daar ben je doodsbenauwd voor, geef het maar toe!

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Socialist cq communist Frans Timmermans; Liever een eerlijke populist dan een vuile communist. En daarbij blijven wij optimist tot in de kist !

  Like

 16. Pietersen zegt:

  “Just an other day at the office”, zo ongeveer zegt hij dit aan het eind van de documentaire over hem gemaakt.
  Juist die opmerking typeert hem, die lege huls met vage formuleringen over leugenaars, populisten, globalisering, onze normen en waarden, xenofobie, rechts extremisme, Europa, islamofobie. Voor de insiders op deze site inmiddels allemaal blabla.
  Als er een liegt dan is Timmermans zelf wel met zijn opgeblazen ego. Helaas durft hij niet in de spiegel naar zichzelf te kijken, maar zelfs al zou hij dat wel dan nog ziet hij alleen zijn eigen fantastische ik.
  “Just an other day at the office”. Precies dat is het voor hem : een baantje, een vreugdeloos baantje.
  Ga heen Timmermans, en begraaf jezelf.

  Like

 17. Frans Brassens zegt:

  Het onderwerp stond er al. Een blogje dat ik – zonder dat gezien te hebben- schreef past hier dan wel misschien:

  ‘TIMMERMANS WIL DE E.U. in 2017 BEHOEDEN VOOR POPULISTEN’

  Frans Timmermans (E.U. / PvdA) wil ‘leugens van populisten’ ontkrachten.
  In een poging om te redden wat er te redden valt voor 15 maart. Zozo, toe maar ventje.
  De bewezen leugenaar Timmermans vergeet ten eerste even zijn eigen – zelfs van een vals emo-traantje voorziene- beschuldigende leugens uit zijn walgelijke VN toespraak en daarbij vergeet hij ook een reeks andere leugens die hij namens de E.U. in stand houdt.

  En nu draait hij de zaken met alwéér een leugen om? De leugen dat ‘populisten liegen’?
  Timmermans, niemand met ook maar enig werkend verstand en inzicht is bereid jouw beschuldigend gezwets nog serieus te nemen, domoor!

  ‘De populisten’ liegen niet, Timmermans, maar geven juist de waarheid aan over die smerige E.U.

  Hij zegt dan ook nog dat politici, ‘populisten’ dus, de angst en frustratie van de bevolkingen aangrijpen om een politiek van intolerantie, xenofobie en ‘illiberalisme’ te promoten. Dat is keihard gelogen, Timmermans! Als je even zou nadenken en bovendien eerlijk zou zijn, kun je dat weten.

  Onze realistische ‘populisten’ grijpen NIETS aan, maar verwoorden wat inmiddels in brede lagen van de Europese bevolkingen leeft. En steeds meer mensen herkennen zich in die woorden. Die bevolkingen kiezen dan de leiders die hun gedachten en woorden duidelijk in de openbaarheid brengen, zij ‘adopteren’ die leiders, en van beïnvloeding door die leiders is daarbij geen sprake.

  ‘LEUGENS ONTKRACHTEN IS ÉÉN DING, OPSTAAN VOOR ONZE WAARDEN IS EEN ANDER’, zegt Timmermans….. Lieve hémel, hoe wáár is dat!
  Alleen beseft onbenul Timmermans niet dat wat hij -agressief- vanuit zijn E.U.-zetel bedoelt te zeggen, nu juist geldt voor tégenstanders van die door hem gepromoote E.U.

  Want het is natuurlijk wél precies wat WIJ aan het doen zijn, Timmermans.
  WIJ, die ons in ‘de populisten’ herkennen.
  – We ontkrachten de leugens die de E.U., en die jij persoonlijk, in omloop bracht en brengt.
  – We staan op voor onze waarden, die jij en je schandalige maatjes ondergeschoffeld hebben en nog altijd bezig zijn dat te doen met wat er nog van die waarden over is.

  Wij willen de burgers behoeden voor lieden zoals jij.

  Frans Brassens
  3 januari 2017

  Like

 18. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “‘Avonturen als het Britse en het Italiaanse referendum’ moeten afgelopen zijn, want die ‘bedreigen de EU’,”
  .
  jahaaa, die zijn wel heeel vervelend voor de brusselaars, dus gauw maar een eu-wetje maken om referenda te verbieden,…
  .
  .
  btw, is timmermans nou niet die meneer die door eigen gelederen/collega mr plasterk volledig afgefakkeld werd, als narcist en zeer kinderachtig werd betiteld ?

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Hè bah Frans, nou trigger je me wéér om onderstaande links te plaatsen. De lezers hier zullen wel zeggen.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Dus jongens, alleen op de linkjes klikken als je de stripverhalen nog niet kent hoor!

  Like

 20. Jade zegt:

  Drink eens wat spiritus met de baas, Frans.
  Je weet niet wat je proeft…

  Like

 21. Flo zegt:

  Timmermans ,is een omhoog gevallen nobody , een socialist , en die zijn altijd bang dat er iemand aan zijn salaris gaat rommelen ,nou Frans ,jij bent nog te duur voor een verlopen tramkaart .

  Like

 22. Hier aan kun je zien hoe corrupt ze zijn !!!!!!

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Ras NSBer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s