Tsjechië wil burgers tegen terreur bewapenen

screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de EU op de lange termijn vermoedelijk streven naar een volledige ontwapening van de burgers en deze zodoende definitief willen uitleveren aan de terreur en het geïmporteerde geweld zonder de mogelijkheid om zichzelf te verdedigen, wil de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec (foto), net zoals in de VS het recht van de burgers om een vuurwapen te bezitten in de grondwet opnemen. Dat wil hij met het oog op de gevaren waaraan de bevolking door de onder regie van Angela Merkel geënsceneerde invasie nu wordt blootgesteld.

De mensen moeten hun leven en hun have en goed kunnen verdedigen, argumenteert Chovanec. Door snelle en actieve tegenweer zouden de kansen van aanvallers worden verminderd om hun doel te bereiken en dat opnieuw zou de “binnenlandse orde, de veiligheid en de territoriale integriteit” dienen, aldus de minister van Binnenlandse Zaken.

Sinds de overstroming van Europa met gewelddadige hordes registreert de EU in heel Europa een toename van aanvragen tot wapenbezit. Daarop reageert men hysterisch met het initiatief tot een zogenaamde “wapenrecht richtlijn” om de burgers te ontwapenen. Het voorstel van de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken is hier een directe reactie op. Chovanec ziet een vergelijking met betrekking tot de situatie in Israël, waarin we ons weliswaar nog niet zouden bevinden, maar hij voorziet wel dat we die kant opgaan. Volgens hem zou er weliswaar strenger gecontroleerd moeten worden bij de koop van een wapen dan in Amerika het geval zou zijn, maar de burgers zouden het grondwettelijke recht moeten hebben om legaal een wapen te bezitten en te gebruiken. Iedere mogelijkheid die het bereiken van het doel van een aanvaller reduceert, zou met het oog op fundamentele rechten en vrijheid wenselijk zijn, wordt er door het Tsjechische ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd.

Tot nu toe is het in Tsjechië ook al mogelijk om wapens en munitie te bezitten. Het gebruik ervan is echter tot bepaalde plaatsen met desbetreffende voorschriften beperkt. De voorgestelde wijziging dient deze beperking op te heffen en zodoende het dragen van een wapen ter zelfverdediging mogelijk te maken. Tsjechië heeft ongeveer 10,5 miljoen inwoners en volgens informatie van het ministerie staan er op dit moment officieel 798.424 wapens geregistreerd. Mocht het voorstel van Chovanec de noodzakelijke drie vijfde meerderheid halen, zal dit aantal vermoedelijk naar boven schieten.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Terrorisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tsjechië wil burgers tegen terreur bewapenen

 1. Kijk, dat is tenminste nog eens maatregelen treffen. En de burger kan zich zo verdedigen.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Er is nog een belangrijk argument. Nu weet de moslim dat hij met een weerloos volkje van doen heeft. Als meer mensen bewapend zouden zijn zullen ze zich mogelijk een keer extra bedenken voordat ze geweld gebruiken. Lijkt me een beter uitgangspunt voor ons arme AUTOCHTONEN !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Heel goed van Tsjechië, terwijl hier (volgens henzelf) geen Islamiet zonder wapens is, de EU wenst een eenzijdige ontwapening, het lijkt me sowieso slecht om naar welke regel van de EU te luisteren je weet een ding zeker die regels zijn gemaakt pro Islam en anti autochtone bevolking die kun je dus niet serieus nemen!!!!.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Wij worden ontwapend en alles komt straks hierheen omdat het een makkie is.

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Alhier zijn alle wapens ten strengste verboden, en vallen alle onbenullige zaken onder de wapenwet, om te voorkomen dat de Islamisatie mislukt. Een busje pepperspray of een houten kinder-pistooltje betekent al dat je door de justitie vervolgd gaat worden. Bij ernstige schietpartijen worden de schietclubs nog strenger aangepakt, terwijl die er niets mee te maken hebben. Misdadigers lachen ons uit en zetten de zwaarste wapens in tijdens een overval. Ons leger en de politie zijn daarentegen volledig gestript, en de politiek en de MSM media willen ons doen geloven dat we in luilekkerland wonen. Als de vos passie preekt, boer pas op je kippen !

  Geliked door 2 people

 6. rony stokart zegt:

  Hoog tijd om de EU te kortwieken en de politieke bonzen ervan aan de deur te zetten.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Wel raar dat juist de boeven altijd wapens hebben, terwijl het verboden is.
  Domme naïeve politici.

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Ik wil me ook bewapenen om niet als een mak schaap geslacht te kunnen worden door de volgers van de religie van de liefde

  Like

 9. Jade zegt:

  Wanneer kunnen wij een wapen komen ophalen meneer Rutte???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s