“Vluchtelingen” stichten brand. Rellen in Italië wegens dode “migrante”

screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

In een centrum voor eerste opvang voor “vluchtelingen” in de Noord-Italiaanse provincie Venetië is het gisteravond tot onlusten gekomen. Na de dood van een jonge vrouw uit Ivoorkust traden “asielzoekers” vernielzuchtig op en staken houten pallets in brand.

blick

Daarop sloten 25 medewerkers van de instelling zich in hun kantoren op en konden pas uren later bevrijd worden, zoals Italiaanse media berichten.

Het protest tegen de omstandigheden in het “vluchtelingen”kamp in de plaats Cona begon maandagmiddag, nadat een 25-jarige “migrante” dood in de douche werd gevonden. De woedende “vluchtelingen” beschuldigden de exploitanten van het onderkomen ervan de jonge vrouw te laat geholpen te hebben. Het reddingspersoneel wees deze beschuldigingen van de hand.

Het openbaar ministerie van Venetië gaf opdracht tot een autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen. In het centrum voor eerste opvang op een voormalige militaire basis in de 3000 inwoners tellende gemeente Cona zijn ongeveer 1000 “asielzoekers” ondergebracht.

Bron:
www.blick.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Vluchtelingen” stichten brand. Rellen in Italië wegens dode “migrante”

 1. rony stokart zegt:

  Is er één land waar de zgn. vluchtelingen geen heibel maken?

  Like

 2. Het zit in hun genen, ze kennen geen beschaving en ze uiten zich op een dierlijke manier. Dat is dan ook gelijk de reden dat zij gewoon niet in deze westerse wereld passen. Wat de evolutie betreft lopen zeker nog wel meer als een eeuw achter. Dus er valt nog veel voor ze in te halen wat ze beter maar in hun eigen zandbak kunnen doen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Valium, dat helpt.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Waarschijnlijk is deze vrouw door de al zo geliefde islam groeps verkrachting omgekomen, zou mij niks verbazen

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Nu zijn zij allemaal zo getraumatiseerd door het voorval dat zij en masse een verblijfsvergunning eisen.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  het zal je gebeuren 1000 van deze vrolijke kereltjes/vrouwen erbij op 3000 bewoners, is toch je ergste nachtmerrie, ik heb oprecht medelijden met de bewoners

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s