Wat de Duitsers hebben geleerd van “Keulen”

screenshot_5

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Niets. Helemaal niets. Dit jaar is “Keulen” precies zo verlopen als vorig jaar; exact dezelfde mannen als het voorgaande jaar waren weer op het hoofdstation aanwezig. Het enige verschil was dat men deze mannen op deze plaats en rond dit uur niet liet optreden zoals ze wilden. Dat is alles. Alles is dus in Duitsland nog net zo als tijdens het laatste Oudjaar. Behalve dat er in Duitsland nog minder Duitsers- en nog meer van deze mannen zijn. Binnenkort zijn deze mannen in Duitsland in de meerderheid. Dat komt doordat men er maximaal 34 per maand uitzet, die dan zonder meer weer terugkomen en en er tegelijkertijd 34.000 Duitsland binnenvallen. Aldus scharrelen er in Duitsland nu al miljoenen buitenlanders rond, die er totaal niet aan dènken te integreren. Die het Duitse volk slechts als oud vuil beschouwen, dat men kan uitplunderen, verkrachten en zijn eigen land kan afpakken.

Dat deze mannen er totaal niet over denken om zich anders te gedragen, was dit jaar al te zien aan het feit, dat ze precies zo, wéér in Keulen, op het Domplein zijn verschenen. Iets geleerd: Nul komma nul. Handelwijze van de Duitsers om dit te veranderen: Nul komma nul. Dat zal ook zo blijven, omdat deze mannen zich door de domme Duitsers niets, maar dan ook helemaal niets laten vertellen, laat staan zich ooit nog eens aan hen willen aanpassen. Deze mannen houden voor het merendeel de Duitsers voor volkomen mislukkelingen, OMDAT ze hen het land binnengelaten hebben.

Deze mannen verachten de Duitsers, omdat de Duitsers hun land voor hen hebben opengesteld. Omdat ze zich door deze mannen laten voorliegen, achterstellen, uitbuiten en zich hun land laten aftroggelen. Dat zouden deze mannen omgekeerd nooit doen, laat staan toestaan, dat andere mannen dan zijzelf hun autochtone vrouwen mogen verkrachten. Deze mannen zullen nooit integreren in Duitsland, want om in Duitsland te integreren, moet men sporen als een Duitser. Men moet dezelfde moraal bezitten, hetzelfde vlees, dezelfde bereidheid om zich in te zetten.

Natuurlijk, als men een man als profeet volgt die liever in 8 jaar tijd meer dan 80 rooftochten tegen productieve volkeren heeft gehouden en al degenen om het leven bracht die zich niet aanpasten aan zijn wil, dan sluit dat niet aan bij de moraal die de christelijke bevolking der Duitsers over het algemeen aan de dag legt. Namelijk: Een man als verlosser te volgen die precies volgens het tegendeel heeft gedacht en geleefd. Daar vanuit gaande is, louter om morele en ethische redenen, in Duitsland integratie van bepaalde groepen mensen niet mogelijk. Die zullen nooit Duitsers worden, laat staan een verrijking voor Duitsland betekenen. Daarvoor verschillen ze van de Duitsers zoals het “goed” van het “kwaad”.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wat de Duitsers hebben geleerd van “Keulen”

 1. Taljaard zegt:

  En daar zullen ze in Duitsland pas achter komen wanneer het al onmogelijk is geworden om dit tij nog zonder bloedvergieten en burgeroorlog te kunnen keren. Laten wij hopen dat dit in Nederland niet zo zal zijn. Wij zijn hier een stuk verder gevorderd, waar het een meer realistische kijk op de ware aard van de islam en de feitelijke mislukking van het multiculturalisme betreft, dan bij de buren.
  Maar wij zijn dan ook een relatief klein land zonder een log en traag federalistisch staatsbestel en zonder een onzalig historisch en nationaal trauma van een catastrofaal nazi-regime.
  En wij hebben een Fortuijn gehad, die de verstikkende policor heeft opengebroken.
  Wat hem zijn leven heeft gekost.
  Met in zijn voetspoor Wilders.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Dat nationale trauma is inmiddels verworden tot een geestelijke beperking met oa hysterische blindheid en onderdanige, masochistische trekken.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  …..Binnenkort zijn deze mannen in Duitsland in de meerderheid……In dat opzicht is het waard te vermelden dat de MSM media (NPO 1 radio) gisteren verklaarde, dat er vorig jaar 1 miljoen – vluchtelingen – Europa binnen kwamen, waarvan er 650.000 naar Duitsland gingen. Er van uit gaande dat dit alweer geflatteerde getallen zijn, bedoeld men waarschijnlijk dat er alleen in Duitsland 1.000.000 – vluchtelingen – erbij gekomen zijn. In Nederland is vorig jaar (Ook NPO 1) de bevolking gegroeid met 110.000 personen tot 17 miljoen en 110.000 personen. In een ander NPO nieuwsbericht werd verklaard dat er vorig jaar in Nederland 32000 personen in de vorm van – vluchtelingen – erbij kwamen. Omdat de Nederlandse bevolking alleen maar krimpt, word (zie voorgaande tekst) ook hier uitbundig gelogen, zou het zeer goed mogelijk zijn dat er geen 110.000 maar 150.000 Sharia personen erbij gekomen zijn (en in afwachting van hun familie). Het uur is nakende dat de Moslims vanuit de ons omringende landen een groot gevaar voor ons gaan worden. Nederland zal een makkelijke prooi blijken met zijn pro Islam bestuur, uitgeklede politie en leger, een slappe hap ultima forma. Ja, het kan zelfs zo zijn dat we niet op een coupe van uit Duitsland hoeven te wachten, maar dat hier in Nederland al de poppen aan het dansen gaan !

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Precies!
   Het blijft gegoochel met getallen. Als er in 2015 9000 asielzoekers per week kwamen (in de hoogtijweken) kunnen het onmogelijk maar 30.000 aanvragen in dat jaar zijn geweest.
   We worden grotendeels voor de gek gehouden door deze getallen die door de regering naar buiten worden gebracht.
   Elke dag nieuwe getallen die elkaar ook nog eens tegenspreken.
   Om diezelfde reden hebben we in ons land ook nog precies hetzelfde aantal moslims als in 2006.
   Het kan niet anders dan een leugen zijn.

   Like

  • Astrid zegt:

   Kijk maar op straat, kijk om je heen, dan zie je met eigen ogen dat er gelogen wordt over de getallen.

   Like

 3. Golden Girl zegt:

  heel Europa heeft niets geleerd, alleen al de terroristische aanvallen elke keer weer
  maar hun banen in dat EU is ze zoveel waard dat de burgers kunnen barsten, ze lachen ons Europeanen vierkant in ons smoeleke uit

  Like

 4. Ik ben zo’n half jaar geleden door een Antilliaan bedreigd omdat één van mijn hondjes tegen zijn heg aan plaste. Hij kwam dreigend op me af zodat ik een paar keer zei dat ik naar de politie zou gaan. In plaats dat ie me met rust liet greep hij mij hardhandig in mijn schouder. Dat betekent dat zulke lui van rond de vijftig, zestig jaar oud schijt hebben aan de politie. Want ze krijgen toch geen straf van de politie… hooguit een waarschuwing of taakstrafje. Ik heb evengoed melding bij de politie gedaan. Nou klaagt de politie in de media dat het allemaal uit de hand loopt… (vooral) onder de allochtonen natuurlijk. Het is de eigen schuld van de politiek en politie… want ze zijn veel te mild!!!

  Like

  • jackholland zegt:

   Beste naamgenoot . Jaren geleden kwam ik in contact met een nederlandse die terug kwam uit de antillen vanwege onhoudbare criminaliteit daar door antillianen arubanen puertoricanen . Ik hoor ze nog zeggen ALLE ANEN IS TUIG.

   En inderdaad, antillianen,puertoricanen,marokkanen,arubanen, nigerianen,afghanen.zijn oververtegenwoordigd in criminaliteit.
   Zit alleen in mijn maag met amerikanen ha ha .

   Een andere wijze les die ik geleerd heb van een ervaren politieagent is de volgende:

   Marokkanen :ze worden al liegend geboren.

   Deze wijze lessen die helaas nog steeds en steeds meer van toepassing zijn dateren al van 20 jaar terug .
   Ik vrees het ergste voor mijn kinderen in wat voor rot-maatschappij deze moeten opgroeien .Heb nog een kleine hoop op geert dat er misschien nog wat gaat veranderen maar vrees het ergste omdat de zgn gutmenschen nog steeds niet in willen zien dat onbeschaafde lieden veelal moslims niet op een westerse manier kunnen willen en mogen leven.
   Dit soort lui die een gemiddeld iq hebben van 85 of lager (bij ons ben je dan al zwakbegaafd ) zijn alleen te handhaven door zware repressie van een dictator a la sadam of ghadaffi .
   Zodra je deze onbeschaafden los laat in een democratisch land met vrijheden dan gaat het geheid fout .
   Dit soort primaten zijn korte termijndenkers leven van dag tot dag en hebben genoeg aan onderdak vreten en neuqen. En als je dat dan in het westen ook nog allemaal gratis krijgt , en zelfs een beloning hoe meer kinderen bij elkaar neuqen hoe meer geld.
   dan leven ze nu al in het paradijs zonder ervoor dood te hoeven gaan .
   Dit gaat nooit goed komen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Quote: Wat de Duitsers hebben geleerd van “Keulen.

  Ze voelen zich alleen nog veilig achter betonnen stootblokken, en bij politie met stenguns.
  Wat een prettige maatschappij met migranten.

  Like

 6. Ja jackholland… het is dweilen met de kraan open! Voor de liefhebbers… mijn kunstwerk van Angela Merkel… gisteravond gemaakt; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/GfqfEuoJQiA

  Like

 7. Jade zegt:

  Dit jaar was het dus slechts uitstel van executie…
  Er is niets veranderd, alleen zijn er weer
  meer dan een half miljoen modoms bijgekomen.
  Iedereen kan snappen dat dat binnenkort mis gaat.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Jack terrible. De politie heeft geen macht. De macht ligt bij de politici die wetten maken die de politie moet uitvoeren. Verder niets. Met de huidige bevoegdheden staat de politieagent met 1 been in het graf en met andere been in de gevangenis. De agent wordt door de, door en door verrotte nederlandse advocatuur juichend naar de slachtbank van de rechtbank gesleept om daar de rechters te worden afgezeken. De grootste schuld ligt daarom ook bij de rechterlijke macht, die de bevoegdheid heeft om wetten anders uit te leggen dan waarvoor ze bedoeld zijn. In onze strafwet worden alleen maximum straffen genoemd en geen minimumstraffen. Daarom leggen rechters alleen maar lullige straffen op want anders wordt het gevangeniswezen te duur en daar heeft de politiek geen geld voor over. Ik ben het met ze eens en om het goedkoop te houden, daarom ben ik voor het invoeren van de doodstraf en voor het afschaffen van levenslange gevangenisstraf. Dat heeft ook het voordeel dat niet een of andere geschifte gevangenispsychiater, een moordenaar onbegeleid proefverlof geeft (de moordenaar van het meisje van Nulde) Ik heb er begrip voor als de familie zelf hun vonnis aan deze moordenaar voltrekt, want van de rechterlijke macht hebben ze niets meer te verwachten

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Theresa.
  Uitstekend vertaald!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s