De oplossing heet repatriëring

screenshot_46

Alleen door de massale aanwezigheid van de politie in toom te houden: Noord-Afrikanen met Oud & Nieuw voor het hoofdstation van Keulen.

(Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

Deze Oud & Nieuw zou definitief moeten hebben aangetoond wie hier niet thuishoren. Ondanks minder incidenten is het dramatische mislukken van de huidige asielpolitiek opnieuw onmiskenbaar duidelijk geworden met Oud & Nieuw.

preussische-allgemeine-zeitung

Duizenden Noord-Afrikanen konden er, als je de berichten van de politie bekijkt, alleen door de massale aanwezige van de politie van af worden gehouden om met Oud & Nieuw gelijksoortige taferelen te produceren als een jaar geleden. Alleen al in Keulen werden meer dan duizend jonge mannen uit de Maghreb gecontroleerd en tegengehouden. Sommige van hen werden gearresteerd.

Zodoende hebben deze “asielzoekers” iedereen laten zien: niet alleen dat ze er schijt aan hebben zich ooit in deze samenleving te “integreren”. Ze beschouwen ons land als verachtelijk vijandig land, dat hierop bij iedere zich biedende gelegenheid op gewezen moet worden. Nog nooit in de geschiedenis van immigratiestromen heeft een groep immigranten zich zo schandalig tegenover de autochtonen gedragen. In ieder geval niet zonder onmiddellijk het land uitgejaagd te worden.

De daders van Oud & Nieuw 2015 echter hebben, afgezien van zeer weinig uitzonderingen, geen straf gekregen. Dat heeft bij hen blijkbaar het laatste restje respect voor onze staat en diens orde geruïneerd, zodat ze vermoedelijk hetzelfde nog een keer wilden proberen.

Dat er nauwelijks iemand werd bestraft, ligt eraan dat massale seksuele overvallen onder bescherming van tumult en duisternis bijna niet te bewijzen zijn. een rechtsstaat, die gebaseerd is op de etnische fundamenten van het geciviliseerde Avondland, staat hier grotendeels hulpeloos tegenover.

Om deze reden is het onmogelijk dat barbaarse hordes, waar ze ook vandaan komen, op den duur het recht krijgen in zo´n geordende gemeenschap te leven. Nu al bevinden de regels van het geciviliseerde samenleven zich op de terugtocht, omdat de politiek geweigerd heeft onze grenzen te beschermen. De politiek reageert tot nu toe alleen maar met het draaien aan een paar “stelschroeven”. De enige oplossing kan echter alleen maar liggen in de massale repatriëring van die “asielzoekers”. Daarbij dient eraan herinnerd te worden dat de asiel- en vluchtelingenstatus er nooit voor bedoeld waren om de mensen de toegang tot een “nieuw vaderland” toe te staan. Ze dienen slechts bescherming te krijgen tot het moment waarop ze naar hun eigen vaderland kunnen terugkeren.

Bij menig persoon uit de Maghreb is dit moment: nu. In geen van hun landen heerst oorlog of regeringsterreur. Dus in feite staat hun onmiddellijke uitzetting niets meer in de weg. Als er sprake is van wettelijke hindernissen, dan werden deze door de politiek gecreëerd en kunnen ze dus evengoed weer verwijderd worden.

De politiek verantwoordelijken willen tot nu toe echter nog niet eens aan doortastende maatregelen denken. Zolang werkelijk besef bij hen echter geen wortels slaat en er toepasselijke stappen worden ondernomen, zal de situatie zich verder toespitsen.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Hans Heckel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De oplossing heet repatriëring

 1. Jan zegt:

  ‘De oplossing heet repatriëring’

  Ik ga 1 stap verder

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Die hadden zich natuurlijk al een week onthouden om zich dan met oud en nieuw lekker te kunnen botvieren op blondjes.
  maar 1000 van die bondkraagjes ineens allemaal bijeen is natuurlijk ook geen toeval.
  Ze moeten die gasten allemaal de EU uitschoppen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Een week onthouden?
   Dat kunnen ze niet, daarvoor missen ze het IQ!
   Ze kunnen helemaal niks onthouden, daarom staan ze ook altijd met die vinger omhoog naar de hemel te wijzen.
   Ik noem maar ’n voorbeeld

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Paul, u maakt een grapje over dat onthouden? Ik neem aan dat Steven bedoeld dat ze een week geen sex hadden gehad. de enige manier om dat te hebben is vrouwen aanranden en verkrachten, maar er zijn misschien gewillige dames die het wel met die
    eigenaren van de bontkraag jassen willen doen, bijvoorbeeld de trutjes van de welkom spandoeken

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Golden Girl.
    Ja, lieve golden Girl, ik maakte een grapje.
    Ik maak hier vaak grapjes en ik probeer daar dan een ernstige boodschap in te verpakken. Maar vaak gaat het ook mis hoor. Zo knap ben ik helemaal niet.
    Ik dacht op ’n gegeven moment.
    We draaien in een kringetje vol dood en verderf. Op elke centimeter interlinie moesten er wel 5 of 6, vaak wel meer, dood.
    En alles was al verloren verder. Laten we hopen dat ze ons willen hebben als moslim… Wie weet.
    Hopelijk vinden de mensen het wel aardig zo.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  We moeten van de politiek eisen dat ze deze lieden deporteren !!!!!!!

  Like

  • Steven zegt:

   Ze zullen eerder zeggen..we laten er nog een paar miljoen overkomen. Dat hebben ze liever dan ze weg te sturen.
   Maar ja..voor deze miljoenen bijstandsvangers is er tot mijn stomme verbazing wél geld. Als hier 100,000 werklozen bijkomen dan staat ineens de staatskas op springen.

   Er zal zo en zo een helse opstand moeten komen wil er iets veranderen. Zo niet, dan worden de eigen bevolking straks onder de voet gelopen en afgeslacht.

   Like

 4. Hendrik zegt:

  “Ja, maar de thuislanden van deze parasieten werken niet mee”. Parachute ombinden en boven hun thuisland een schop onder hun parasietenreet. Wees eens wat minder politiek correct, politiek desastreuze idioten in Den Haag!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  nieuw vaderland, ze willen alleen lui lekkerland , hangen, rotzooi trappen, vernielen, maar er wordt ze geen haar breed in de weg gelegd, dus gaan ze gewoon door waar ze mee bezig zijn, de boel verzieken, hebben alleen familie leden HET met elkaar gedaan eeuwen terug dat ze zo achterlijk zijn geworden? Wij het westen zitten er mooi mee opgescheept

  Like

  • Steven zegt:

   Dat zijn allemaal nakomelingen van Neef op Neef…
   Het IQ is inmiddels naar de zaadballen gedaald.
   <Maar al deze gasten lijden aan hondsdolheid..en die dienen afgemaakt te worden!

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    Steven, er zullen ook nichten bij geweest zijn, neven alleen kunnen geen kinderen baren, ze hadden zich beter niet kunnen voortplanten hadden wij de grote bekken mannekes niet gehad

    Like

 6. Gladio-B zegt:

  Zou je aub een artikel aan Gladio-B en het Coudenhove Calergi plan kunnen wijden?
  Deze reactie kan je dan verwijderen, is off-topic, maar ik zou graag meer ruchtbaarheid willen geven aan beide.

  Like

 7. jackholland zegt:

  Moet je toch eens nagaan 1000 noordafrikaanse barbaren verzamelen even op een bepaald tijdstip en bepaalde plaats waarom?
  Wie geeft het seintje ? hoe krijgen ze het seintje ?
  Dan die idioterie van asielzoekers die het land binnenkomen via de luchthavens en hun paspoort zgn. kwijt zijn of opvreten.
  Het is mij nog nooit gelukt om zonder paspoort in een vliegtuig te komen waarom is dat wel mogelijk voor de gelukszoeker?
  Het kan toch zo makkelijk zijn paspoort bij piloot inleveren reiziger ontvangt kopie.
  Piloot landt geeft alle paspoorten aan douane .Reiziger ontvangt inruil voor kopie zijn paspoort retour.
  Geen paspoort ? Piloot moet reiziger mee terugnemen als hij de reiziger toch in het vliegtuig laat stappen.
  Makkelijker kunnen we het niet maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Zo slim zijn ze hier nog niet. En als een land niet wil meewerken staan ze ook met een bek vol tanden.
   Tja..zo’n bange mentaliteit krijg je nou eenmaal als je als geitenwollensok socialist geboren wordt…
   Ze noemen ons niet voor niks MAKKE SCHAPEN. bij de minste weerstand druipt men af en blijven ook wij met de problemen zitten.

   Like

  • Astrid zegt:

   Al die zogenaamde vluchtelingen in hun Westerse merkkleding bedienen zich van dure smartphones en krijgen de aansturing vanuit de haatpaleizen [moskeeën].

   Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Ik zou zeggen, een omheining, uiteraard onder stroom, an daar binnen stenen, hout, cement, zand, nog wat meer bouwmaterialen en water en, niet te vergeten, een geul als wc.
  Een keer per dag voer erin brengen en het hek goed op slot houden verder.
  Als ze prettiger willen leven dan kunnen al die geschollde arbeidskrachten zich met de bouwmaterialen uitleven. Zijn ze te lui, of toch niet zo geschoold als is voorgespiegeld, dan zitten ze in de kou. Uiteraard zou ik bijna zeggen, worden hutjes elke dag weer afgebroken. Af ze bouwen fatsoenlijk, of ze bouwen niet en zitten in kou en regen. En ja, vrouwen en kinderen ook. Vanzelfsprekend is het wel mogelijk om weer terug te gaan naar het thuisland. Met de boot, niks vliegtuig en natuurlijk zonder oprotpremie.

  Like

 9. Ildiko zegt:

  verplichte deportaties met mega oorlogschepen!

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Stel je voor dat een hondertal Europese expats in Saoedie-Arabië het in hun hoofd hadden gehaald een aantal Arabische vrouwen (ze lopen daar wel niet los rond) in te sluiten en bij de pussy te grijpen. Wat denk je hoe lang het zal duren alvorens ze met de bosjes tegelijk op het asfalt belanden om in stukken gereten te worden door een meute Arabische mannen. Geloof me op mijn woord. De gemiddelde moslim man is geen metroman en weet wat hem te doen staat als zijn zus, zijn moeder of zijn vrouw bij de pussy gepakt wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Maar andersom hebben ze er dan ook weer geen begrip voor….

   Like

  • delamontagne zegt:

   De tegewoordige expats in het “heilige-land” S.A. wonen in exclaves, de z.g.n. “Compounds”.
   Voordat ze voor hun maatschappij/regering erheen worden gestuurd krijgen ze terdege instructies WAT WEL EN WAT NIET MAG.!
   Meer niet dan wel, dat spreekt voor zich.
   Een vrouw daar alleen al aankijken is een misdaad op zich.

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Als de PVV moslims wil terug geven aan hun vaderland om zich te ontplooien, dan krijst de hele linxe kerk dat dit niet kan. Onmogelijk. Onuitvoerbaar. Schending van resolutie tig, in strijd met het Verdrag van Verneukschoten, enz.

  Tot nu toe dan, want foutlinxe Heijmans van Weert zegt moslims uit te gaan zetten.
  zie ook: http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/01/kan-weert-aso-asielzoekers-terugsturen-naar-duitsland-427750/
  Nu, als een burgemeester al moslims kan deporteren, dan zie ik toch veel kansen voor een PVV-minister en een PVV-minister-presidente.

  Overigens meent Heijmans er geen zak van, want hij is van NSB-66 en legde hij pas nog een rechtelijk bevel naast zich neer om stemvee uit te zetten. Toch gutmensch dus.

  Maar goed, hoe nu verder? Gaat NSB-66 echt stemvee uitzetten? Ik denk het niet, daarmee zou het hek van de dam zijn en als er één schaap over de brug komt, loopt de moslim er wel achteraan.

  Wat is het stil in de linxe kerk. Een kordaat optreden is stemmenwinst voor NSB-66, maar beleid uitvoeren van de PVV wat ze zelf al 20 jaar blokkeren is dan weer slecht voor het vertrouwen in de politiek en straalt slecht af op Arrogander.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  De Naffers worden sowieso niet teruggenomen. Dus kunnen hun regeringen kiezen. Of die Naffers terugnemen, of hun onderdanen worden vernietigd in daarvoor speciaal ingerichte centra en ze krijgen ze in urnen terug. Of ze worden uitgestrooid boven zee.

  Geliked door 1 persoon

 13. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  conclusie; politiek in zowel ons land als alle andere landen van europa wil niks oplossen want heeft doodsimpel een ander plan dan de brave burger, dat plan heeft zijn oorsprong bij een ene meneer Richard Coudenhove-Kalergi.
  dat verklaard heel simpel wat er gaande is, al decennia lang.
  er wordt zelfs jaarlijks een Internationale Karelsprijs uitgereikt, die prijs kreeg kalergi als 1e in 1950.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
  en info over de karelsprijs en wie ze allemaal gekregen hebben; https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationale_Karelsprijs_Aken

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   o ja, vergeten,
   .
   eind-conclusie; we moeten het recht in eigen hand gaan nemen willen we iets veranderen, wachten op de politiek kan je tot je bruin gaat zien, letterlijk dus, want er zijn straks geen blanken meer over in europa.

   Like

 14. tippelaar zegt:

  Het moslimprobleem in NL is door de nl.regering (of wat daarvoor doorgaat) geschapen. men had ook nee kunnen zeggen tegen de import van dit soort ongedierte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s