Geen incident: Ook in Osnabrück ongeveer 100 gevallen van sociaal bedrog

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in Braunschweig hebben “asielzoekers” met schijnidentiteiten op slinkse wijze sociale uitkeringen verkregen: ook in het district van de politie van Osnabrück werd in 2016 aangifte gedaan van ongeveer 100 identieke gevallen, bericht de “Neue Osnabrücker Zeitung”.

contra-magazine

Daarbij zou het volgens de politie gaan om bedrog ten nadele van sociale verzekeringen en uitkeringsbedrog door “vluchtelingen”. Ongeveer drie vierde deel van de aangiftes is binnengekomen bij de politie-inspectie Osnabrück. Andere inspecties bevinden zich in Aurich, Leer en Lingen.

De truc van de bedriegers lijkt volgens het bericht op die van de al bekende gevallen. De politiedirectie Osnabrück verduidelijkt dit met een voorbeeld van de opvangautoriteit (LAB) Niedersachsen in Bramsche. Daar zou zich begin september 2016 een zogenaamde Soedanese “vluchteling” als “asielzoeker” gemeld hebben. Volgens de politie had hij geen papieren bij zich die uitsluitsel zouden kunnen geven over zijn identiteit. Pas nadat er bij hem vingerafdrukken waren genomen, zou zijn gebleken dat de beschuldigde al in oktober 205 Duitsland binnengekomen was. Toen had hij nog andere persoonlijke informatie opgegeven.

Volgens de “Neue Osnabrücker Zeitung” bleek uit ander onderzoek dat de “vluchteling” alleen al in de deelstaat Niedersachsen vier verschillende identiteiten zou hebben gebruikt en bovendien op drie verschillende plaatsen aangemeld is. Daardoor zou hij van drie gemeentelijke sociale diensten tegelijk geld gekregen en in totaal € 12.000,- geïncasseerd hebben.

Een speciale commissie uit Braunschweig onderzoekt op dit moment meer dan 300 gelijksoortige gevallen. In de zomer van 2015 binnengekomen “asielzoekers” lieten zich meermaals registreren om in meerdere gemeenten tegelijk uitkeringen te incasseren.

We kunnen er getroost van uitgaan dat er in heel Duitsland duizenden malen sociaal bedrog gepleegd werd door zogenaamde “asielzoekers”. Ook daarvoor is de bondskanselier verantwoordelijk.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geen incident: Ook in Osnabrück ongeveer 100 gevallen van sociaal bedrog

 1. Joannes den Hollander zegt:

  In Nederland gebeurt dat met name in de grensgebieden al jarenlang. Vooral Marokkanen die in Nederland een bijstandsuitkering genieten hebben zich ook in België laten inschrijven om ook daar voor een uitkering in aanmerking te komen. Marokkanen die in België wonen doen hetzelfde in Nederland. Schijnbaar is er geen controle tussen beide landen.

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Tsja, die Fürchterlingen worden zonder paspoort of wat dan ook binnengesleurd.
  Moeten dan zelf een formulier invullen (als ze dat al kunnen, anders worden ze geholpen) met naam, geboortedatum (meestal 1 januari) en dan worden ze geregistreerd met een foto’tje.
  Pas na lange tijd is men begonnen met vingerafdrukken.
  Enfin, Brausweich, Osnabrück en dan nog een heeeeeleboel plaatsen die nog niet worden genoemd (ook al is het waarschijnlijk wel al bekend dat men de zaak ook daar heeft belazerd) dus ga maar gerust uit van miljoenen WEGGEGOOID geld.
  Geen paarlen voor zwijnen maar bankbiljetten voor apen. Is maar belastinggeld -:)

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  “Die Anhänger der AfD sind offenbar besonders spendabel. Allein in den letzten Wochen des Jahres 2016 sammelte die Partei mehr als zwei Millionen Euro ein – und übertraf die eigenen Erwartungen.”

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article160820434/Warmer-Geldregen-fuer-die-AfD.html

  P.s. PVV, letten jullie op?

  Like

 4. Flo zegt:

  Denk meer dat ze door listige linkse rakkers in de juristen wereld worden ingeseind hoe ze dit kunnen flikken , de meesten asielzoekers zijn specialisten ,alleen weten ze zelf nog niet waarin .
  Alles wordt hier voor die lui geregeld,en er zijn veel te veel instanties die er zwaar aan verdienen ,
  Allemaal het land uit ,en zo snel mogelijk .

  Like

  • Thom zegt:

   Ik denk dat ze weinig hulp van buiten nodig hebben om de zaak te flessen. Vergeet niet, dat de grootste scam ter wereld de zogenaamde 419 scam meestal uitgevoerd werd en wordt door negers uit Nigeria en omringende landen.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Nigeriaanse_oplichting

   De scammers verzamelen e-mailadressen en sturen je bijvoorbeeld een bericht waarin ze bijvoorbeeld vertellen dat ze recht hebben op een fortuin van vele miljoenen euro’s, maar dat ze om de één of andere reden discrete hulp vanuit het buitenland nodig hebben. Ze beloven je bijvoorbeeld 10% van dat enorme bedrag, zodat het lijkt alsof je miljonair kunt worden. Ga je met ze in zee, dan blijkt dat rt bijvoorbeeld vergunningen betaald moeten worden en of je dat geld daarvoor even wilt voorschieten. Als je dat doet, komt er weer een ander verhaal en vragen ze je opnieuw te betalen. Hun fantasie is grenzeloos. Er zijn geslaagde 419-scams bekend, waarin de oplichters een speciaal procedé en speciale inkt verkochten, waarmee je van gewoon papier bankbiljetten kunt maken, etc. etc.
   Zij zijn dus niet de dommeriken, dat zijn wij in Het Westen en dat zijn we al heel lang.
   In hun ogen zijn wij gewoon een stel domme rijke imbecielen, die het verdienen om opgelicht te worden. Ze hebben nog gelijk ook, want dat domme gezwets over medemenselijkheid geldt alleen voor je eigen stam en soort.

   Like

 5. tippelaar zegt:

  De linkse gutmenschen en het linkse advocatengebroed, helpen NL naar de bliksem. Van onze belastingcenten worden advocaten gesubsidieerd die de rechtstaat om zeep helpen. Ze doen dat met opzet en worden er nog voor betaald ook. Weg met ALLE zogenaamde asielzoekers. Laten we dan ook al die criminele advocaten het land uitzetten, Asieladvocaten het eerst. Smerige zakkenvullers. Links lullen en rechts zakken vullen.

  Like

 6. Jean zegt:

  STOP met vreemdelingen te onderhouden “op onze kosten”.
  Zet ze in een gesloten instelling en voer dagelijks af terug naar homelanden dat is hetgeen wij eisen, om dat doel te bereiken zullen wij massaal stemmen op PVV, VB, FN, AfD, FPÖ enz. want zij zijn de enigen die opkomen voor onze veiligheid, onze normen en waarden, onze gemeenschap, een gemeenschap waarin islam nooit of te nimmer getolereerd zal worden.
  Politiekers die niet doen wat de burgers eisen zullen afgestraft worden, zeker weten.

  Like

 7. De parasieten komen alleen maar om ons te plunderen en onze cultuur te vernielen. Goh wat zijn ze toch vreedzaam, ja WREEDZAAM.

  Like

  • Steven zegt:

   Met al die alleenstaande kerels moet je geen medelijden hebben…die komen het westen alleen misbruiken.
   Maar ze worden in de EU pas wakker als alles al ten gronde is gericht!

   Like

 8. Steven zegt:

  Schijnbaar worden de rekeningnummers waar al dat geld op gestort moet worden ook niet gecontroleerd. Dus elke gemeente stort klakkeloos geld op 1 rekeningnummer onder verschillende namen.
  Moet jij eens doen als blanke…dan hebben ze je morgen al gepakt!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s