Nederland, ik vluchtte juist voor homofoben

screenshot_32

(Door: Hazem Darwiesh)

Medewerkers van AZC’s zijn homovriendelijk, ervoer Hazem Darwiesh, maar ze laten agressors wel hun gang gaan.

Hazem Darwiesh (foto) is geboren en getogen in Aleppo, waar hij aan de universiteit Arabische taal en cultuur studeerde. Hij verblijft momenteel in een asielzoekerscentrum in Dronten en leert Nederlands.

Een 25-jarige Iraanse vluchteling ligt als oud vuil op de vloer, in een plas van zijn eigen bloed. In september vorig jaar werd hij – op zijn verjaardag – neergestoken door een medebewoner van het asielzoekerscentrum in Bellingwolde. Een foto ervan circuleert op internet. Mijn ogen prikken en worden vochtig, maar mijn hart is koud. Het beeld verkilt me.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nrc-nl

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", homofobie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, Moslims, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nederland, ik vluchtte juist voor homofoben

 1. Zo kunnen ze ook zijn. Dat zijn nou juist de mensen die hier niet thuishoren meteen uitzetten. En die het daar niet mee eens mogen gelijk mee. Hier moet gewoon duidelijk zijn dat ze hier in Nederland zijn en niet in hun eigen land. Hier geld onze wet, maar helaas voeren ze hier een slap beleid.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ook in buitenland werd het bekend……………….
  Pays-Bas: Un Iranien poignardé dans un centre pour migrants parce qu’il est homosexuel

  Like

 3. iemand zegt:

  Homos vragen al jaren om NIET bij de homohatende moslims in een hok te moeten zitten.
  Het coa negeert deze verzoeken WILLENS EN WETENS, en hebben nu dus het bloed van homos aan hun handen.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Laat me raden Turkije was niet veilig Duitsland was niet veilig Frankrijk was niet veilig Belgie was ook niet veilig Alleen Nederland of de Uk zijn veilig nou kom maar binnen hoor oh btw ze zijn Aleppo weer aan het opbouwen mischien kun je daar een handje helpen .

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Zo’n jongen mag wat mij betreft blijven.
  Dat is namelijk echt een vluchteling, die voor zijn leven moet vrezen in zijn eigen land.
  En voor zulke mensen is het vluchtelingenverdrag van de V.N. uit 1951 destijds ook bedoeld.
  Helaas is de terminologie waarin dit verdrag is opgesteld nogal vaag en algemeen. En daarom hebben de culturele marxisten, met hun oikofobische agenda van volksvervanging, er een veel te ruime invulling aan kunnen geven.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wat het vluchtelingenwerk, als willig instrument in handen van de islamofiele overheid maar niet wenst te begrijpen:
  Tegelijkertijd hulp willen bieden op humanitaire gronden èn de islam blijven accepteren is ONMOGELIJK. Gedóemd te mislukken.
  Ze denken zeker nog steeds dat het net zoiets als Nederland (West-Europa) tijdens WO II: Dat onderlinge tegenstellingen n.a.v. levensbeschouwingen, geaardheden en dergelijke vanzelf vervagen in de hitte van de strijd: Allen tegen één. Vergeet dat maar, want het gaat hier om de islám. Die raakt heus nooit van zijn a propos en blijft zijn volgelingen doorlopend influisteren, wie ze tussendoor óók nog af te maken hebben. -Homo’s bijvoorbeeld, ook al zijn ze voor dezelfde oorlog gevlucht als jij. -wat trouwens te bezien staat op de koop toe.
  Zo ziet men echter, dat het goedmenschelijke beleid, dat niet voor rede vatbaar is, ook al in déze hoek slachtoffers maakt.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Theresa
   Vanwege hun policor oogkleppen leggen ze bij het COA deze mensen met hun hoofd op het hakblok. Die linkse islamlikkers en islamkruipers geloven echt dat zij met hun wezenloze gezwatel van tolerantie, respect en wederzijdse aanvaarding datgene kunnen veranderen waar deze mensen N.B. voor gevlucht zijn! Vooral deze ten hemel schreiende hoogmoed en aanmatiging, typisch voor links, maakt mij vreselijk boos.
   Inderdaad niet voor rede vatbaar.

   Like

 7. Slap beleid geen ruggengraat, wat een zinloos geweld. Wat hebben wij voor een regering, wat een stelletje sadisten. Die jongen moest zondig tussen dat uitschot zitten, doen ze niks mee. God wat zijn ze selectief. Vieze oude desnoods demente moslims laten ze met peuter en kleuter meisjes trouwen. WAT WONEN WIJ TOCH IN EEN SMERIG LAND, MENSEN MAAK HIER AUB EEN EINDE AAN EN STEM PVV OP ONZE GEERT WILDERS. Die is zowat de enigste die nog wat fatsoen heeft, wat we bij lulletje rozenwater RUTTE missen.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Iedere moslim die hier komt potverteren is hoogopgeleid. Zeggen ze zelf. Ze komen ook allemaal uit Aleppo.
  Maar je moet wel knap stom om homo te zijn en naar Nederland te gaan om je hand op te houden, want de islam woekert hier ook. Ga naar Marokko, daar is de helft homofiel, daar val je niet op.
  Of blijf thuis en verander je eigen land, dat kan natuurlijk ook. Maar maak ons geen verwijten, wij hebben je nooit gevraagd om hier te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s