Obama wil nog meer gevangenen uit Guantánamo

screenshot_42

WASHINGTON – De Amerikaanse president Obama wil voor hij afscheid neemt nog gevangenen uit Guantánamo Bay overplaatsen naar andere gevangenissen of naar het land van herkomst. Dat zegt zijn woordvoerder. Obama rijdt daarmee zijn opvolger, Donald Trump, in de wielen.

De aanstaande Amerikaanse president wil juist per se niet dat er nog gevangenen vertrekken uit het detentiecentrum voor terreurverdachten. „Dit zijn extreem gevaarlijke mensen, die niet terug mogen keren naar het slagveld”, liet hij eerder via Twitter weten. Trump wil er Amerikanen die van terrorisme worden beschuldigd door militaire commissies laten berechten.

Lees verder>>>
(h/t “IkBenHet”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Donald Trump, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Obama, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Obama wil nog meer gevangenen uit Guantánamo

 1. Steven zegt:

  Dat heet “zijn broeders nog even snel helpen voordat hij vertrekt”

  Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Door en door slecht.
  Net als iedereen die zich in deze tijd nog moslim durft te noemen, en erger, nog moslim-geuniformeerd rondloopt, wetende wat er in de koran staat, die ze dus ongewijzigd accepteren.
  #ISLAMVERBOD

  Liked by 1 persoon

 3. Eric zegt:

  Hij heeft acht jaar de tijd gehad om deze terroristen te bevrijden, maar hij durfde niet vanwege de verantwoordelijkheid die daarmee samenhangt. Zou zo één vrijgelaten terrorist een aanslag plegen dan was het gedaan met Hussein O.. Maar nu zijn beslissingen kwalijke gevolgen kunnen hebben voor de volgende president is het vrijlaten van terroristen plots wél mogelijk. Een gladde paling is deze moslimbewoner van het Witte Huis. Ik hoop dat Trump gauw gehakt maakt van Obama’s catastrofale erfenis. 8 jaar een moslimmol in het Witte Huis, wie had dat in de 20ste eeuw durven geloven?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach, je moet maar zo denken om te beginnen heeft Trump na de 20ste as. al acht jaar om alles wat Obama heeft opgebouwd te vernietigen en datgene wat Obama heeft kapotgemaakt weer te herstellen.
   Daarna zal Trump zijn dochter wel president mogen worden.
   Gewoon omdat ze dat leuk vindt zal ze dat wel voor haar verjaardag krijgen.

   Oh, oh wat zal links janken en schuimbekken…!

   Like

 4. Kunnen ze die gek nog niet een paar weken opsluiten.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  man rot toch op, die laatste 16 dagen moet je nog verzieken, ga met je huppeldoos je verhuis dozen alvast inpakken, hoe is die man tot 2 keer toe verkozen, wegwezen uit het witte huis

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen in de US of A waren ze helemaal idolaat van die mosselmanse halve bastaardnigga, ook hier in Nederland en Duitsland kwijlden ze van dat stuk ellende. Ik heb het nooit begrepen.

   Like

 6. Mary zegt:

  Viezerd, zijn moslimbroeders bevrijden zodat ze weer opnieuw kunnen slachten.

  Like

 7. louis portugal zegt:

  Idd. Mary een viezerd is het.
  Glad als een paling in een emmer snot.
  Ik vind het onbegrijpelijk dat er nog zoveel mensen zijn, waaronder ook veel nederlanders en vooral hijzelf,die denken dat hij een goede president was.

  Like

 8. dees zegt:

  Het blijkt dat de 8 jaar geleden nog onbekende straatwerker uit Chicago door zijn falen nog een stukje Islam-lover wil opvoeren om zijn waarschijnlijke mede geldschieters Islam staten te vrede te stellen.

  Like

 9. Anna zegt:

  Waarom NU?
  Antw; a. Om Trump te pesten!
  B. Om bij Saudie Arabië in een goed blaadje te komen
  C. Een punt te scoren bij Allah
  D. Om te bewijzen dat hij zo’ n humane president is geweest…..

  Wat is niet juist……

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Trump kan tenminste Guantanamo Bay weer volproppen met levensgevaarlijke islammongolen. Ik mag aannemen dat hij diegenen wel weet te traceren die door die neger worden vrijgelaten.

  Like

 11. BertG. zegt:

  De VS zullen in de komende 24 uur vier gevangenen uit Guantanamo Bay overplaatsen naar Saudi-Arabië.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27368067/__Guantanamo-gevangenen_S-Arabie__.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Zal niet meer gebeuren want Huis van Afgevaardigden heeft net wet geaccepteerd dat het verbied dat een scheidend president maatregelen kan nemen die schadelijk zijn voor het land en de opvolger


  “This is about accountability, transparency and ensuring job creators aren’t being crushed by droves of new regulations just before a President leaves office. Regulations, when necessary, should be implemented with time for a thorough public vetting and input from those impacted,” said California Republican Rep. Darrell Issa, lead sponsor of the bill, in a statement. “I’m thrilled at the House’s quick passage of my bill and look forward to it becoming law so we can start the process of removing unnecessary regulations and helping Americans get back to work.”
  ..
  http://dailycaller.com/2017/01/04/house-passes-legislation-to-erase-last-minute-obama-admin-regulations/

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s