Peugeot-fabriek werd gesloten, omdat de islamitische medewerkers te vaak gingen bidden

screenshot_50

(Door: Romina McGuinness – Vertaling: E.J. Bron)

Jean-Christophe Lagarde van de Franse midden-rechtse partij UDI beweerde dat de PSA-fabriek moest sluiten vanwege te veel onproductieve moslims.

Lagarde, die ook viceburgemeester is van de ten noordoosten van Parijs gelegen voorstad Drancy, zei dat de fabriek in Aulnay in 2013 gesloten werd, omdat ze “steeds grotere problemen had met de niet eindigende religieuze eisen van de islamitische werknemers.” Hij zei:

“Aulnay moest gesloten worden, omdat de islamitische werknemers permanent ongeplande gebedspauzes namen en onproductief werden. Dat is de waarheid. Een vertegenwoordiger van Peugeot vertelde me dat het een van de redenen was – natuurlijk niet de enige – waarom de fabriek gesloten moest worden.”

De schokkende beweringen werden gepubliceerd in de Franse krant “France Info”.

Werken was gisteren, nu gaat het om het missioneren aan de lopende band

De heer Lagarde voegde er aan toe dat hij niet zou proberen de moslims “boos te maken” of een controversieel debat over religie op de werkplek te beginnen, hij zei echter dat hij de “Omerta zou willen beëindigen.” Hij zei:

“Enkele islamitische arbeiders missioneren actief op de werkplek en vallen daarmee hun niet-islamitische collega´s lastig. Niemand zou een druk moeten voelen om zich tot de islam te bekeren of zich ondergeschikt te maken aan zijn religieuze collega´s. Want religie heeft niets op de werkplek te zoeken.”

Ontkennen, betwisten, een allegaartje

Een woordvoerder van Peugeot ontkende echter de “ophitsende” opmerkingen van meneer Lagarde en zei dat de autogigant zich destijds op het randje van een bankroet bevond en dat de hoge heren de fabriek in Aulnay sloten om de “verliezen te verminderen”.

Ook de vertegenwoordigen van de vakbond bij PSA (Peugot/Citroën), Jean-Pierre Mercier, veroordeelde de “gemene leugens” van de heer Lagarde. Hij zei:

“De enige reden waarom de fabriek in Aulnay op grond van zogenaamde religieuze redenen af en toe gesloten werd, waren de pauzes met Kerstmis en Pasen. Alle werknemers waren vlijtig en de islamitische werknemers baden buiten arbeidstijd.”

Bron:
http://de.blastingnews.com
Door: Ingmar Blessing

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Romina McGuinness

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Frankrijk, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Peugeot-fabriek werd gesloten, omdat de islamitische medewerkers te vaak gingen bidden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oh ja, gemene leugens, hè? En als die haatbaarden dit nou eens met opzet zouden doen: In het kader van “Het project” de productie torpederen, wat dán?!
  Die vakbondsman is er waarschijnlijk één van de Parti Socialiste, dus dan kun je het al schúdden!

  Liked by 3 people

 2. Taljaard zegt:

  Ga maar door moslims.
  Ga maar mooi zo door met de Fransen.
  Zo lang duurt het niet meer voordat die hun geduld met jullie verliezen.

  https://youtu,be/bzu01gO3pi4

  Liked by 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Als dat bidden op het werk berust op leugens waarom maken moslim organisaties zich dan druk voor het creéren van gebedsruimten op alle mogelijke en onmogelijke plekken.

  Hieronder een aardig staaltje gebedsruimte waarin het schaap gewillig vooruit loopt op de wolf omdat die het schaap een gezamenlijke maaltijd in wederzijdse tollerantie beloofd heeft.

  https://jonet.nl/islamitische-gebedsruimte-in-replica-achterhuis/

  Liked by 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  (..)“Aulnay moest gesloten worden, omdat de islamitische werknemers permanent ongeplande gebedspauzes namen en onproductief werden. Dat is de waarheid. Een vertegenwoordiger van Peugeot vertelde me dat het een van de redenen was – natuurlijk niet de enige – waarom de fabriek gesloten moest worden.”(..)

  Heel juist. Daar hebben ook mohammedanen die voor 45% fundamentalisme steunen, voor wie de wetten van Frankrijk op een 2e plaats komt, hetzelfde als in Nederland. Deze gasten moeten terug waar ze vandaan zijn gekomen. o.a. Algerije. Klojo’s zijn het.

  Liked by 1 persoon

 5. delamontagne zegt:


  PEUGEOT gaf al sinds 2011 aan zijn moslimpersoneel de z.g.n “bidkalender” uit.
  Dit om van het gezeik / geziek af te zijn.
  Bedoeld wordt het aanhoudend gezeur en eisen:”hallal-cantine en uiteindelijk ook een klein minaretje op ,t terrein.
  Met het verstrekken van deze calendrier hoopte men tegemoet te komen aan de eisen van de 2000 à 2500 musulmannen op 6000 man personeel.
  Maar dit wekte weer de woede op vaan de verdedigers van de “laïcité”.
  Als er één terrein is waar de islam zich niet mee moet bemoeien is dat de fabriek.
  Op de kalender zijn Mecca te zien en twee moskeeën.
  De gebedstijden zijn er op te lezen. Ook nog over de pelgrimstocht naar Mecca [en nog veel andere islam-bullshit……]
  //////////////
  Op een “site” van de vreume muslims werd o.a. ook geadviseerd om geen aandacht te schenken aan het onreine/ongelovige feest van de non-moslims; Valentijnsdag.
  N’oubliez pas de ne pas fêter la saint Valentin

  Ook moet men laten merken dat “men”= musulman ANDERS is;
  Laat zien dat je anders bent………..

  Liked by 1 persoon

 6. hslot4 zegt:

  Wij hadden vroeger ook een aantal van die haakneuzen die vijf keer per dag naar mekka moesten liggen dat gaat je een hoop man uren kosten op jaarbasis en ze zijn al zo traag als dikke stront door een dunne trechter dus .
  Was altijd leuk als er weer een achter een pallet met gestapeld karton lag zo’n lepel van de vorkheftruck is best lang hup pallet karton op zn harses sooooryyyyyy lmao .
  Weltrusten ali het was de wil van allah zo moet je het maar zien .

  Like

 7. Misschien is het spreekwoord “Arbeid adelt”, wat voor de moslim, of werken is beter dan bidden. Sorry dat volk ligt mij gewoon niet, wat wij opbouwen breken hun af, antagonisten.

  Like

  • Steven zegt:

   Ze breken niet alleen ONZE samenleving af, maar verzieken ook gewoon het leven van hun soortgenoten. Kijk maar eens naar al die k*t landen waar ze vandaan komen..ze hebben met alles en iedereen oorlog.
   Als je daar als vrouw wordt geboren heb je al helemaal géén leven meer..maar wordt je geleefd!!

   Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  hoewel lullig voor de echte fransen maar toch een mooi staaltje karma voor het groot kapitaal, in dit geval de peugot fabriek !
  want vergeet niet, het is wel het europese groot kapitaal die al decennia lang het naffer-volk importeert als goedkope slaven ten koste van de autochtoon.
  .
  dus boontje komt om zijn loontje….

  Liked by 1 persoon

 9. kruisridder zegt:

  Dat was ook de reden waarom mijn baas geen moslims in dienst wilde nemen. Omdat de machines niet stilgezet konden en mochten worden en niet zonder bediening mochten draaien vanwege het beveiligingsaspect. En gelijk had ie. Ook gekregen nadat een aantal rooien een proces hadden aangespannen tegen hem om een stel islamitische bondgenoten aan te nemen. Die proces verloren ze en hun baan ook.

  Liked by 3 people

  • pete zegt:

   Oei.. Voor je houden en niet verder vertellen.. Socialisten met een uitkering (bijna allemaal) gaan weer lopen juichen als ze weten wie het is !!

   “We hebben er weer 1” die racist direct aanklagen, en zijn bedrijf sluiten..

   Like

   • pete zegt:

    Doe net als moslims, nooit openlijk over racisme praten maar gewoon stiekem doen..

    Hoeveel ongelovigen zouden er werken voor een moslimbaas ? niet 1 dus !

    Like

 10. kruisridder zegt:

  Ik hoor die dolle neger van een Obama nog zeggen dat de Amerikaanse economie groot is geworden door de moslims. Maar van 5 x bidden per dag en dat wordt door hen nogal ruim genomen, gaat de economie failliet. Geen ras die de wereldeconomie zo sterk in bloei heeft gebracht dan het blanke ras.

  Like

 11. kruisridder zegt:

  Dat ze mogen bidden, staat nergens in de CAO’s. Dus officieel hebben ze hier er geen recht op. Dit is dus werkweigering en dus reden voor ontslag op staande voet en tevens ook een reden om nooit moslims meer aan te nemen.

  Like

 12. Inderdaad kruisridder, daar heeft je baas groot gelijk in. En zo zullen er vele met hem denken.

  Like

 13. ieznogoedh zegt:

  Als werkgever moet je wel volstrekt achterlijk (of gutmensch) zijn als je mislims in dienst neemt, want er is altijd, maar dan ook echt altijd gezeik mee.
  OK, er zitten er ook wel tussen die hard werken maar dat kan je van tevoren niet aan hun neus zien. Dus … better safe than sorry.

  Like

 14. Waarom ontslaan ze dat volk dan niet.ze kunnen toch hun eigen volk aannemen.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe de PvdA, VVD, CDA en D66 dit grote probleem in Nederland willen klaren. Zij hebben de laatste 10-tallen jaren het allemaal zo geregeld.

  Like

  • Thoth zegt:

   Die geven totaal niet om het volk. Zij proberen gewoon hun huidige staat te behouden (dus *och*, wat is dit erg!) en natuurlijk een man in Brussel te leveren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s