Syrië, Irak: 70% meer dode burgers door Amerikaanse luchtaanvallen

screenshot_56

(Door: “Bürgender” – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal gedode burgers in Syrië en in Irak door Amerikaanse luchtaanvallen is in januari 2016 in vergelijking met 2015 met ongeveer 70% gestegen. Dit blijkt uit een evaluatie van de Britse Airwars Group. Dit aantal zal in 2017 waarschijnlijk nog verder toenemen.

gegenfrage

Volgens nieuwe cijfers van de in Groot-Brittannië gevestigde Airwars Group is in Syrië en in Irak het aantal slachtoffers door Amerikaanse luchtaanvallen in het jaar 2016 in vergelijking met 2015 met 70% vermeerderd. Minstens 1.237 burgers werden in het jaar 2015 het slachtoffer van de bombardementen.

Daarbij gaat het om de laagste schatting. In het jaar 2016 bedroeg de laatste schatting 2.104 burgerslachtoffers bij 17.145 luchtaanvallen. Met mogelijk een hoger niet officieel geregistreerd aantal. Chris Woods, directeur van Airwars, schreef in een E-mail aan Telesur:

“In het jaar 2016 opende de coalitie met duizenden luchtaanvallen op bezette steden een krachtig offensief tegen de terreurgroep. Met miljoenen Irakese en Syrische burgers, die nog steeds in de door ISIS bezette gebieden gevangen zitten, zal het aantal gedode burgers in het jaar 2017 waarschijnlijk nog hoger uitvallen, bijvoorbeeld door aanvallen op Mosul en Raqqa.”

In al Shadadi, Manbij en Raqqa in Syrië en in Fallujah, Ramadi en Mosul in Irak werd al een toename van het aantal gewonden gemeld. Airwars telt ook het aantal gedode burgers door Russische luchtaanvallen. Hierbij werden tussen 1 mei en 21 december 2016 ongeveer 1000 gedode burgers geregistreerd.

Bron:
www.gegenfrage.com
Auteur: “Bürgender”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Irak, ISIS, islamofascisme, Rusland, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Syrië, Irak: 70% meer dode burgers door Amerikaanse luchtaanvallen

 1. kruisridder zegt:

  Die komen hier niet meer in de asielprocedure terecht. Hoe wrang mijn opmerking ook is. Maar ook wij weten ons geen raad meer met de vele lieden die hier hun heil zoeken en wellicht ook om aanslagen te plegen. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

  Like

  • RonenMar zegt:

   Weg met de asielratten en gelukszoekers en asiel oplichters die 5x uitkering opstrijken middels identiteitsfraude

   Like

  • Steven zegt:

   Ze komen hier niet voor asiel maar om geld op te halen en de boel te ontwrichten.
   Die oorlog wordt alleen misbruikt als geldig argument om hierheen te verhuizen…maar zolang we hier nog naar “mensenrechten” schreeuwers en socialisten moeten luisteren..veranderd er geen steek!!
   Gewoon OPKRASSEN met dat volk…verblijfstatus afpakken (niet daarna 28 dagen de tijd geven de EU te verlaten en vrij rond laten lopen) en opsluiten in een GROOT kamp totdat ze kunnen worden uitgezet. En neemt die zandbak ze niet terug of willen ze niet meewerken…gewoon in open wateren net voor de kust voor hun KUT landen op een boot de zee opduwen. Moet jij raden welke kant ze dan opvaren….400km terug of het stukje naar het strand.

   Like

   • Steven zegt:

    Ohh ja..en die kampen dan ook voorzien van gewapend personeel. De eerste de beste die eruit probeert te komen of over een hek klimt..meteen met scherp naar beneden schieten. En dit ook kenbaar maken als ze het kamp binnen komen.
    Die gasten luisteren alleen naar een harde aanpak en geweld…nou, dan moet je dat bij deze groep dan ook maar gaan toepassen.
    Want als we zo doorgaan met die GEITENWOLLENSOKKEN cultuur in de EU, dan zijn WIJ straks aan de beurt!

    Like

  • Golden Girl zegt:

   kruisridder, u schrijft wij weten ons geen raad meer enz, nou de politiek wel hoor, die hebben boter op hun hoofd en gaan door met het binnen halen en vetroetelen van deze mensen, af en toe roepen ze dat er vluchtelingen zijn uitgezet, en dan blijkt later dat er 20 ofzo zijn uitgezet, maar wat er allemaal Nederland en omliggende landen binnen komt loopt de spuigaten uit

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als ze willen vluchten kunnen ze altijd opvang zoeken in de eigen regio.
   Maar NIET in Europa!

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Als de Is burgers als schilden blijven gebruiken zal dit aantal wel oplopen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Amerika kan zich maar beter helemaal terugtrekken, en zich richten op de miserabele toestand van het eigen land, in plaats van zeer veel geld te steken in oorlogen elders in de wereld. Onder Obama is er al genoeg onheil aangericht. De schulden van Amerika zijn bijna niet meer te bevatten, zo hoog!
  Ik hoop dat Donald Trump de missies in het Midden-Oosten gaat afbouwen. Zorg eerst maar eens voor meer welvaart is het verarmde Amerika. Dan doe je recht aan zijn burgers.

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Nou, dat is wel een nobelprijs van de vrede waard zou ik zo zeggen.
  Enfin, we weten allemaal dat mislims er geen enkel probleem mee hebben om hun medemislims op te offeren voor het hogere doel en hussein obama is daarop echt geen uitzondering.

  Like

 5. Wederom, gelijk kruisridder. dat waren ook mijn eerste gedachten.

  Like

 6. Johan zegt:

  En al die bombardementen in opdracht van die zwarte moslim in het witte huis. En nog heb je van die debiele ( So called famous people in the US off A) die blijven janken dat ze verloren hebben.
  Hoeveel landen heeft hij niet aan laten vallen, en dan nog verkondigen de islam is een religie van vrede. Tevens zijn stomme opmerking van de Christenen zijn begonnen met de kruistocht.
  Uit zijn 2 regeer temijnen zal later blijken dat het de meest gevaarlijke idiote achterlijke debiele lijpe president van Amerika zal zijn.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Nu worden de slachtoffers in Syrie, burgers genoemd. Als die “burgers” het zouden overleven kwamen ze asielzoeker/gelukszoeker naar europa en noem ik het criminelen.

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Het is en blijft een islamitische sekte oorlog tussen soennieten en shiiten met als grootste slachtoffer de EU-burger die het afval van deze islamitische sekte oorlog moet opvangen van de EU-elite. Dat de beide sektes elkaar, zo gauw ze kunnen, afmaken gebeurt al sinds de dood van Mohamed (de duivel is met hem) in 632 na Chr. Beiden sektes hadden een opvolger, niet door Allah gestuurt maar gekozen door de sekteleiders uit 632. Niets nieuws, het zit gewoon in de genen van de islam en zal altijd en blijvend jihadisten genereren om direct of met terreur net zolang door gaan tot de ene sekte de andere sekte heeft afgeslacht.
  Schuldig zijn de globalisten zoals EU-socialist Hollande en links-democraat Obama en de kliek om hun heen zoals de EU-elite die verantwoordelijk zijn voor de soennitisch-islamitische terreuraanvallen op onschuldige EU-burgers en USA-burgers en het einde is nooit in zicht.
  En al die globalisten zijn gewaarschuwd door Geert Wilders, niemand wilde luisteren. Erger, zij begonnen Geert Wilders uit te schelden et cetera. Potloodventer Pechold voorop, met als resultaat islamitisch terreur op mensen die bij verkiezingen gestemd hebben op Hollande en zijn kliek.
  Moet Hollande zien staan:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s