Syriërs in Duitsland: Ga terug naar jullie land – daar is jullie arbeidskracht nodig! (+ video)

screenshot_55

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Inwoners van Oost-Aleppo bij het opbouwen van hun huizen en fabrieken. Syriërs, laat je hier niet voor één-euro-baantjes misbruiken, ga naar jullie land terug. Dat de politiek het Duitse volk uitbuit, is al erg genoeg.

Video: klik hieronder de link aan naar het originele artikel.

Bron:
https://politikstube.com
politikstube

 

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme, Syrië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Syriërs in Duitsland: Ga terug naar jullie land – daar is jullie arbeidskracht nodig! (+ video)

 1. Het waren vluchtelingen die waren gevlucht voor de oorlog, géén emigranten. Dus die kunnen weer terug, plus de rest die uit veilige landen komen. Opgerot staat netjes, van mij mogen ze ook gratis hun haat tempels meenemen.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  De Syriërs uit Aleppo kunnen inderdaad terug, maar het seculiere Aleppo wil alleen Syriërs die achter Assad staan en geen terroristen die achter Al Qaida, IS of andere terreurorganisaties staan. In elk geval hoeven verblijfsvergunningen van Syriërs niet meer verlengd te worden en dan eens zien wat er met de terroristen gebeurd. Dat zijn de terroristen en/of hun aanhangers die met een Syrische vlag zwaaien met 3 sterren i.p.v. 2 sterren, en daar lopen er nog al wat van rond in Nederland en Europa.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Inderdaad. Die zogenaamde rebellen hebben verloren en daarvan zijn de jongeren allemaal naar Europa gereisd. Stuk voor stuk harde kern Soennieten.Die gaan nooit meer terug, die gaan Duitsland/Europa overnemen.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Het zijn vooral wahabieten en salafisten die de zogenaamde “ware religie” aanhangen zoals van de IS, Qatar en Saoedi Arabië.

    Like

 3. Steven zegt:

  Geloof me maar….geen één die al een verblijfstatus heeft gekregen hoeft ooit nog terug. Die krijgen straks gewoon een permanente verblijfsvergunning. Ondertussen mogen vrouw en 8 kinderen ook op onze kosten overkomen + de levenslange sociale uitkering + toeslagen + kinderbijslag…..KASSAAAA!!

  Like

 4. Lekker, dan worden wij een soort opvang voor uitscnot.

  Like

 5. pete zegt:

  Die gaan dus nooit meer terug.. Met hun 12 (valse) indentiteits bewijzen kunnen ze hier in het westen leven als een kalief, (en vrij reizen door Europa).
  Trouwens.. Een land of stad opbouwen-opruimen…Daar heb je slaven voor nodig ! En dat mag niet meer van die blanke kolonialen/ongelovigen/kruisvaarders. Dus we blijven lekker hier parasiteren…

  Like

 6. Thoth zegt:

  Tuurlijk, de ‘apothekers’, ‘neurochirurg’, etc. hebben daar geen werk. Ook hier niet, maar ja, dat was te verwachten. Eerst maar eens de taal leren, een opleiding volgen en daarna gewoon een ambtenaar of nog beter, in de bijstand. Hoezee!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s