“Ze bereiden iets voor!”

screenshot_30

(Door: Eva Herman – Vertaling: E.J. Bron)

Hier klopt toch iets niet. Duitsland discussieert over de onzin of men voor Noord-Afrikanen de afkorting “Nafris” mag gebruiken. Een doorzichtige afleidingsmanoeuvre. Want eventueel ontwikkelt zich hier intussen iets heel anders, wat helemaal niet goed voelt. Terwijl wij ons dus op dit moment door de mainstream media met deze onzin laten opzadelen, stelt nog steeds niemand de alles beslissende vraag: Wat waren duizenden Noord-Afrikanen in verschillende steden eigenlijk van plan in de Oudejaarsnacht? En waarom zijn ze zo agressief?

Het is en blijft heel merkwaardig. Zeker, er vonden met Oud & Nieuw blijkbaar niet zoveel seksuele overvallen plaats als in 2016 als je de tot nu toe gepubliceerde informatie mag geloven. Wat uiteraard in de eerste plaats te danken is aan de inzet van de politie. Daarover zou men misschien ook eens een keer openlijk zo luid kunnen discussiëren.

Noord-Afrikanen met “een fundamentele agressiviteit” uitgerust

 Dienovereenkomstig waren er in deze nacht talrijke groeperingen van duizenden Noord-Afrikanen in heel Duitsland onderweg, die “onverwacht” naar de feesten kwamen en opvielen door een groot agressiepotentieel. Wat waren ze dus van plan? Dat is toch de eerste vraag waarover men nu dringend openlijk moet discussiëren en die men moet onderzoeken. En waarom zoveel in één keer en overal?

De politie in Keulen was bijvoorbeeld in Oudejaarsnacht met 1700 agenten in actie, die 650 Noord-Afrikanen controleerden. De groepen, uitgerust met “een fundamentele agressiviteit”, hadden heel duidelijk met elkaar afgesproken. Iemand moet dit dus georkestreerd, georganiseerd hebben. Vermoedelijk via de sociale netwerken. Maar wie?

Zou onze minister van Justitie ook eens op het idee komen om behalve Fake News en vervolging van hatespeech zulke “afspraken” in grote stijl te controleren? Hij zal toch wel enkele medewerkers kunnen missen die de Engelse, Franse en Arabische taal machtig zijn evenals enkele Afrikaanse dialecten. Ons land heeft zoveel geld, zoals je kunt zien aan de zojuist ontmaskerde gevallen van sociaal bedrog door zogenaamde vluchtelingen. Dan zal er daarvoor toch ook nog wel een beetje zijn.

Er was dus in deze nachtelijke uren een hele serie bijeenkomsten van duizenden Noord-Afrikanen, die allemaal waren opgevallen door een “fundamentele agressiviteit”, zoals de autoriteiten het noemen. En die allemaal goed gecoördineerd leken. Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen waren volgens de politie 2000 personen van de “opsporingsrelevante clientèle” onderweg. Maar ook in Hamburg hadden zich groepen “verstoorders” gevormd, in Hannover, in Essen (ongeveer 450 “Nafris”), in Dortmund “vielen ongeveer duizend personen op”, in Frankfurt am Main telde de politie bijna 1900 personen die in kleinere groepen waren aangekomen.

 Wat is het plan?

Nogmaals: Waarom waren ze zo agressief? Wat hebben die “gasten” tegen ons, mevrouw Merkel? Ze zijn in een land waar ze toch alles van ons krijgen: geld, kleding, onderkomen, barmhartigheid, consideratie, royaliteit. Behandelt men zo dus een zorgzame gastheer? Door in complete hordes binnen te vallen en extreem onvriendelijk te zijn? Een dankjewel verwacht hier nauwelijks nog iemand, maar wat dan wel? Waar komt dan die onverklaarbare woede van onze buitenlandse gasten uit Noord-Afrika vandaan? Mevrouw Merkel, meneer Gabriel, meneer de Maizière, meneer Maas, waarom vraagt u zich dit ook niet af? Wat gebeurt er in dit land waarover u niet met ons wilt praten?

En dan worden er vandaag nog een hele serie andere horrormeldingen gepubliceerd, zo staat er in de Oostenrijkse krant “Krone”: “Oostenrijk waarschuwt Duitsers voor vier ISIS-terroristen!” Verder: “De Oostenrijkse autoriteiten hebben onze Duitse buren blijkbaar voor vier potentiële daders van de terreurmilitie ISIS gewaarschuwd, die onlangs Duitsland binnengekomen zouden zijn om een aanslag te plegen. Nar de mannen, die zich al sinds begin december in Duitsland ophouden, en niet bekend geweest zouden zijn bij de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, wordt nu gezocht”.

De aanwijzing, die Duitsland op 27 december van Oostenrijk zou hebben gekregen, zou afkomstig zijn uit een “betrouwbare” bron die lid zou zijn van een smokkelaars-organisatie uit Turkije. Deze organisatie zou vooral ISIS-aanhangers via Griekenland naar Duitsland brengen.

De tipgevers beweerden volgens het bericht “dat de vier mannen naar Duitsland zouden zijn gebracht. De paspoorten, die gebruikt zouden zijn om de ISIS-aanhangers binnen te sluizen, zouden inmiddels naar Turkije teruggebracht zijn om daarmee andere potentiële daders Europa binnen te sluizen”, aldus de informatie. Hoe zat dat nog maar weer met de EU/Turkije-deal? Dat heb ik iets anders begrepen, meneer de Mazière.

Bovendien zou er op 31 december nog een andere man in het Saarland zijn gearresteerd, als we de “Focus” mogen geloven. Ook hij wordt ervan verdacht een terreuraanslag met Oud & Nieuw gepland te hebben. Er zou een dringende verdenking bestaan, wordt hierover elders gezegd.

Tijd voor de waarheid, mevrouw Merkel

Ja, en nu? Zouden we niet langzaamaan duidelijke taal moeten spreken? Wat hebben deze terroristen met de boze immigranten, overwegend uit Afrika, te maken? Oké, laat me een beetje helpen. Het zou, zoals bijvoorbeeld de Engelse krant “Express” bericht, ISIS geweest zijn die zijn aanhangers in het Westen ertoe had opgeroepen om de Oud & Nieuw feesten aan te vallen en deze in “bloedige slagvelden” te veranderen. De aan ISIS gelieerde Nashir Media Foundation had verschillende beelden gepubliceerd die zouden moeten aanmoedigen om de terreuraanslag van ISIS in Berlijn na te doen.

Op een van de beelden is een met een mes zwaaiende islamaanhanger te zien, die een vluchtende Kerstman achtervolgt. “Jullie ongelovige honden die je op Kerstmis voorbereiden. Maak je klaar voor het bloedvergieten. De ogen van de eenzame wolf zijn op jullie gericht en we beloven jullie een vreselijke dood. We zullen jullie Oud & Nieuw feesten in de chaos van bommen laten eindigen en jullie neertrappen.”

In een andere terreurdreiging wordt gezegd: “Jullie feesten zullen in slagvelden en oorlogsgebieden veranderen. Verwacht ons!” Tja, beste mensen, hoe snel het kan gaan, hebben we het afgelopen halfjaar alleen al in Duitsland gezien: Würzburg, Ansbach, Hannover, Berlijn, enz. Allemaal aanslagen door ISIS-terroristen die, als “vluchtelingen” vermomd, ongezien het land werden binnengelaten. Wie ons niet wil geloven, kijk dan naar de Nieuwjaarstoespraak van Angela Merkel: zij bevestigt alles met een stalen gezicht.

Duitsland is in groot gevaar!

In de zomer van 2016 schreef ik al: “Duitsland wordt wellicht sneller een bliksemsnelle oorlog ingezogen dan men denkt. Een drop-out van ISIS vertelt de politie van Bremen over een geplande, grootscheeps opgezette terreuraanval op Duitsland. Het zou ISIS zijn dat meerdere aanvallen tegelijkertijd wil uitvoeren, het zou een bliksemsnelle oorlog moeten worden. Deze uitspraken worden door de autoriteiten als geloofwaardig gekwalificeerd.

Absurd hoe de politici, maar vooral de massamedia, met deze situatie omgaan: Ze verzwijgen, stoppen in de doofpot en bagatelliseren. Eventueel was de bloedweek in juli een proefballonnetje voor de geplande bliksemsnelle oorlog. Europa, met voorop Duitsland, zou heel duidelijk tot kalifaat verklaard moeten worden. “Ze bereiden iets voor dat overal, op hetzelfde moment, plaatsvindt”, zegt de voormalige man van ISIS, Harry S. Het zou een soort islamitische bliksemsnelle oorlog worden. Hij noemt als hulp het handboek voor terroristen en hoe men er eentje wordt. Titel: “Hoe men in het Westen overleeft: een handboek voor Moedjahedien”. Hierin leert diegene die bereid is tot terreur hoe men zich in het Westen, ook in Duitsland, onopvallend tot “Allah-krijger” ontwikkelt:

Handleiding voor terroristen

Er zo mogelijk westers uitzien, zo mogelijk ook westerse eigenschappen aannemen, wie geen baard heeft, moet er ook geen laten groeien. De eigen identiteit mag niet herkend worden! Verder leert men het maken van bommen, hoe men wapens smokkelt en onopvallend andere tot doden bereide strijders rekruteert. De handleiding voor de terroristen begint met de dreiging: “In het hart van Europa begint een oorlog”.

In een in 2015 verschenen propagandavideo van ISIS werden voor de Bondsrepubliek en Oostenrijk overigens ook terreuraanslagen aangekondigd. Vooral bondskanselier Angela Merkel werd met persoonlijke wraak gedreigd voor het “bloed van moslims dat in Afghanistan werd vergoten”.

In de vijf minuten durende video zijn twee Duitstalige ISIS-strijders te zien, die de Europese moslims ertoe oproepen zich aan te sluiten bij de zogenaamde “Islamitische Staat” in Syrië en Irak om in Duitsland en Oostenrijk “de jihad te voeren” en “iedere ongelovige af te slachten”.

Letterlijk citaat: “Je hebt niet veel nodig. Neem een groot mes en slacht iedere Kafir (ongelovige) af! Ze zijn net honden!”

Gericht aan bondskanselier Angela Merkel zegt men verder: “Oh Merkel, jij smerige teef: we zullen ons wreken voor de belediging van de profeet”, waarschuwt de Oostenrijkse Jihadist. “We zullen ons wreken voor de wapenleveringen aan diegenen die zich hebben afgescheiden hier in de Islamitische Staat. Onze wraak zal bij jullie ter plaatse plaatsvinden!”

De situatie is ernstig. Ondertussen wordt de buitenlander-vijandigheid hier in het land door opzettelijke nalatigheid gestimuleerd. Enerzijds heerst er een agressieve vijandigheid van grote groepen buitenlanders tegen Duitsers, zie o.a. de afgelopen beide Oud & Nieuw vieringen in Duitsland. Anderzijds neemt een algemene verdenking van de Duitsers tegen buitenlanders toe.

Dit volledige resultaat is te interpreteren door een blijkbaar racistisch opgezette politiek van de Duitse regering en haar meespelende, parlementaire “oppositionelen”. Als dit land zich niet eindelijk weer op een rechtsstaat bezint in plaats van zich door politiek correcte vocabulaire te worstelen, wacht ons een dramatische toekomst.

De Oud & Nieuw feesten waren een symptomatisch begin. De politie heeft deze keer erger verhinderd, omdat ze goed voorbereid was. Maar kan men in het vervolg iedere grote manifestatie zo beschermen?

2017 zal een moeilijk jaar worden!

 

Bron:
www.eva-herman.net
Auteur: Eva Herman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op “Ze bereiden iets voor!”

 1. boorzalf zegt:

  De grote klapper komt nog, vele aanslagen op het zelfde tijd stip. En de linkse kliek is dan zeer verbouwereerd.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Verbouwereerd?
   Geschokt!
   Als er iets is gebeurd dat zo ongeveer iedere niet-politicus en iedere niet-linksmensch allang zag aankomen, melden die landverraders altijd weer dat ze geschokt zijn, dat ze dat nooit hadden verwacht. Ze hadden het natuurlijk wel verwacht, maar zijn ervan uitgegaan dat het anderenen niet zij zou treffen. Want dan is het niet zo erg. Hakken en spaanders.

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Ik zei toch al op de laatste dag van 2016………We leven op een tijdbom!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Er is geconstateerd dat duizenden Noord-Afrikaners naar Duitsland zijn gekomen, met ‘een opdracht’. Nu men deze grote aantallen ongenode ‘gasten’ heeft aangetroffen, zou er maar één oplossing doeltreffend zijn geweest: samen met een M.E. of met mariniers de hele boel arresteren, mobiele telefoons afnemen en uitluisteren, en zonder pardon uitzetten. Niet naar een buurland, maar naar hun thuislanden.
  De Duitsers laten mensen toe die daar totaal niets te zoeken hebben, behalve het voorbereiden op de ‘heilige oorlog’ tegen ons, de heidenen.
  Waaróm laat men hen ongemoeid? Duitsland laadt een enorme schuld op de schouders door dit niet keihard en desnoods met geweld aan te pakken. Niet alleen de Duitsers lopen groot gevaar, maar ook de buurlanden, en zelfs heel Europa!

  Ik heb een grondige hekel aan alles wat men ‘politiek-correct’ wil noemen. We hoeven ons niet correct op te stellen jegens een ‘medemens’ die er op uit is om anderen naar het leven te staan!
  Dringt er dan helemaal niks meer door tot die botte koppen zoals die van Frau Merkel en haar vriendjes?
  Het is een grove schande wat zij ons allen aandoen!
  Onvergeeflijk!!

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Ach, Duitsland heeft ervaring met dit soort grove schulden.
   En dan is het nog niets eens dat de doorsnee Duitser daadwerkelijk schuld heeft, hij was immers nog niet geboren, maar misschien eerder de wetenschap binnenin dat onder de juiste omstandigheden (de juiste Führer en dat is reichskanzler merkel in dit geval dan weer niet), het zo weer zou kunnen gebeuren.
   Dat weten al die binnenstromende parasieten niet maar als het puntje bij paaltje komt is het helemaal niet ondenkbaar dat de treinen weer gaan rijden. En nee, daar zullen deze keer dan geen Joden meer inzitten, want die zijn er vrijwel niet meer. Wie dan wel, dat moge duidelijk zijn.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Deze lieden interneren en dan zo snel mogelijk op transport naar land van herkomst, indien deze landen niet meewerken desnoods met landingsvaartuigen op de Afrikaanse kust dropen onder begeleiding van de marine !!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Dit is nu juist de bedoeling van pishoer Merkel.
   Chaos creëren in eigen land, “nazi” Duitsers binnen kort af laten maken door asielratten om zo de staat van beleg te kunnen afkondigen. Er zit gewoon een plan achter, het Khalergie plan, en dat geldt ook voor NL.
   Je zou zeggen, nog een paar maanden en dan stemmen op Geert, maar dat hij nog steeds leeft zou ook de nodige vragen moeten oproepen (misschien controlled oppositie)!!!

   Like

   • GT zegt:

    Het hieronder geplaatste artikel is off line gehaald, had er al een voorgevoel over en heb het gelukkig opgeslagen.
    Het Coudenhove-Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.
    Massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds heel slim verborgen worden gehouden, uit het systeem en multiculturele propaganda die het valselijk probeerd als onvermijdelijk af te schilderen. In dit artikel zijn we van plan om voor eens en altijd te bewijzen, dat het geen spontaan fenomeen is. Wat we willen bewijzen het een onvermijdelijk gevolg is van de geschiedenis, in feite een plan is, welke is ontworpen en voorbereid is gedurende decennia lang, om volledig de nationale gezichten van Europa te vernietigen.
    Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die de geplande genocide van de mensen in Europa heeft ontworpen. Het is een donker gezicht, waarvan massa’s mensen zich niet bewust van het bestaan is, maar de hooggeplaatsten beschouwen hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove Kalergi (* 16 november 1894, Tokio, Japan. † 27 juli 1972, Schruns, Oostenrijk) Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met enkele wortels uit de Byzantijnse familie van Kallergis) en zijn moeder Japanse Mitsu Aoyama. De Kalergi dus, die nauwe contacten en banden onderhield met alle Europese aristocratie en Europese politici, omdat de verbindingen tussen de aristocratie – diplomaten vader, beweegde hij zich achter de schermen, weg uit het licht van de schijnwerpers, slaagde hij er in de belangrijkste staatshoofden hierin te betrekken, om zijn plannen, het maken van een beweging van supporters en colaborateurs in het ‘project van de Europese integratie ‘.
    In 1922 richtte hij in Wenen ‘Pan Europa’ op , die bedoeld was om een Nieuwe Wereld Orde te creëren, op basis van een federatie van landen onder leiding van de Verenigde Staten. De consolidatie was de eerste stap om een wereldregering te creëren. Onder de eerste volgelingen bevonden zich een Tsjechische politicus Tomáš Masaryk, Edvard Benes en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark spendeerde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk Karl Renner nam vervolgens verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de beweging van de ‘Pan-Europa’. Later zullen zij hun hulp aan de Franse politici, zoals Léon Bloum, de Aristide Briand, de Italiaanse polaire Alcide De Gasperi, etc. bieden.
    Met de opkomst van het fascisme in Europa, is het project in de vergetelheid geraakt, en de ‘Pan-Europa’ beweging wordt gedwongen om zich te ontbinden, maar na de Tweede Wereldoorlog werkte Kalergi, dankzij een hectische en onvermoeibare activiteit door aan het project en de steun van Winston Churchill, van de Joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, slaagde er in om het project geaccepteerd te laten worden door de overheid van de Verenigde Staten. Vervolgens voltooid de CIA het project van een verenigd Europa.
    Terugval van de Kalergi project
    In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.
    Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces. Niet verwonderlijk dat deze mensen, die ontsnapt zijn uit het Getto – Gevangenis, ontwikkeld wordt tot de geestelijke adel van Europa. Dus de gecompassioneerde zorg geeft Europa een nieuw ras van aristocratie door de genade van de geest. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ineenstortte als gevolg van de emancipatie van de Joden (bedoeld met de opdracht en de maatregelen van de Franse Revolutie).
    Hoewel er geen leerboek is wat vertelt over de Kalergi zijn ideeën, zijn deze de leidende beginselen van het huidige Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa moeten worden gemengd met Afrikanen en Aziaten, om de identiteit te vernietigen en het creëren van een enkele mestizo ras, is de basis van de gemeenschap betreffende beleid gericht op integratie en bescherming van minderheden. Dit is niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen uitgegeven door meedogenloze vastberadenheid om de grootste genocide in de geschiedenis te bereiken. Ter ere van de gevestigde Europese onderscheiding Coudenhove-Kalergi, die elke twee jaar wordt uitgereikt, Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van de criminele plan. Onder degenen die bekroond zijn geworden, zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.
    Het aanzetten tot genocide is ook de basis van voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, om de acceptatie van miljoenen immigranten af te dwingen, ter compensatie voor het lage geboortecijfer in de Europese Unie. Volgens een rapport gepubliceerd in het begin van het nieuwe millennium, in januari 2000, het rapport «Population Division» van de Verenigde Naties in New York, getiteld ‘Vervanging Migratie: Een oplossing voor de dalende populatie cijfers en vergrijzing ‘, moet Europa in 2025 uit 159 miljoen migranten huisvesten. Men vraagt zich af hoe het zo zou kunnen zijn, zodat nauwkeurige schattingen van migratie, een vooropgezet plan is. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden teruggedraaid, door middel van passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is ook duidelijk dat het de bijdrage van vreemde genen die het genetisch erfgoed zou moeten beschermen, maar om het zo te doen bereikt men het omgekeerde, verdwijnt het juist. Het enige doel van deze maatregelen is het volledig vervormen van een volk, dit om te zetten in een groep mensen zonder enige nationale, historische en culturele cohesie. Kortom, de posities van project Kalergi was en is nog steeds de basis van het officiële beleid van overheden gericht op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie. De G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de World Health Organization (OMS), toont aan dat hij goed de les van Kalergi heeft geleerd als hij zegt: ‘Wat in de eerste plaats mensen nodig moeten doen is de beperking van de geboorten ongedaan maken en van toepassing is, zijn de gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen), en het doel is gericht op één enkel ras in een wereld die wordt geregisseerd door een centrale autoriteit. ‘
    Conclusies
    Als we om ons heen kijken blijkt, het Kalergi project volledig te worden gerealiseerd. We worden geconfronteerd met een echte derde klasse Europa. De gesel van gemengde huwelijken produceert elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras: ‘Kinderen van Kalerg’. Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verbazing, gecultiveerd door de massa van informatie, leerde de Europeanen om hun afkomst verloochenen, hun nationale identiteit op te geven.
    Voorstanders van de globalisering proberen ons te overtuigen om onze identiteit te ontkennen, dat een progressieve en humanitaire daad, dat ‘racisme’ verkeerd is, maar gewoon omdat ze willen dat we allemaal blinde consumenten worden. Het is meer dan ooit nodig in deze tijden om te reageren op de leugens van het systeem, om de geest van opstand van de Europeanen te doen ontwaken. Wat Je nodig hebt om het feit in te zien dat de Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen keus, het alternatief is nationale zelfmoord.
    Hoewel de oorzaken van de persoonlijke keuze van Kalergi, geen bijzonder belang voor ons is, maar we zullen proberen om een vraag die zeker zal ontstaan in de hoofden van lezers te beantwoorden: Waarom een Europese edelman met de Vlaamse, Pools, Grieks – Byzantijnse wortels zelfs met bloed in de aderen van de Samurai (door zijn moeder) exploitant werd van dergelijke plannen en instrumenten in de handen van de duistere krachten? De redenen, naar onze mening, is meervoudig, eigenzinnig, psychologische en … vrouwelijke invloeden.
    Europese Raad
    Op 16 november 2012 werd aan de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy de Europese prijs Coudenhove-Kalergi 2012 toegekend, tijdens een speciale conferentie in Wenen, om 90 jaar ‘Pan-Europa’ beweging te vieren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende persoonlijkheden, voor een excellente bijdrage aan het proces van Europese integratie.
    De beslissende factor bij de toekenning van de prijs was de evenwichtige manier waarop president Van Rompuy zijn werkzaamheden verichtte in een nieuwe positie van de voorzitter van de Europese Raad, die werd opgericht door het Verdrag van Lissabon. Behandelde deze bijzonder gevoelige leiderschap en coördinerende rol met de geest van vastberadenheid en verzoening, en de druk bestond uit het virtuoze handelen als scheidsrechter over Europese zaken en de niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.
    In zijn dankwoord beschreef, Van Rompuy de eenwording van Europa als vredesproject. Het belang van dit concept, dat ook de focus van zijn werk Coudenhove-Kalergi was, blijft hetzelfde na 90 jaar.
    De prijs draagt de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de pan-Europese beweging (1923). De Coudenhove-Kalergi was een pionier op het gebied van de Europese integratie en populariseerde het idee van één federatie van Europese staten in zijn werken.
    Sinds 2000, onder de winnaars de award zijn de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga, (2006).

    Like

 4. Erik zegt:

  De islam bereid zich reeds jaren voor om hier Eurabie van te maken. De kosten om dit voorkomen zullen de pan uitrijzen meegerekend de slapende cellen die zich nu nog voordoen als zielige minderjarige asiel zoekers. De “verrijking” van onze cultuur zal in ons collectief geheugen worden opgeslagen als de grootste bedreiging van onze samenlevingen met als gevolg dat de komende eeuwen, en misschien wel nooit weer, de islam hier kan worden toegelaten.
  Doch vergeet niet dat deze bedreigingen onze regeringen de volmacht geeft ons uiteindelijk totaal te kunnen monitoren, wij onze vrijheid opgeven voor onze veiligheid en beide verliezen.
  Dus ook de EU is iets van plan, daar ik altijd het vermoeden heb gehad dat de destabilisering het middel is om volledig grip op de bevolking te krijgen. Uit chaos komt orde, die orde krijgt het gezicht van de EUSSR, de volgende stap tot de NWO.

  Like

 5. Dit is bijna een horror scenario van buitenaardsen wezens die onze identiteit willen overnemen.

  Like

 6. Saskia Dubbeldam zegt:

  Beangstigend idee, gelukkig verhuis ik binnenkort naar een schoon dorp.
  Overigens is dit artikel best interessant:
  https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10316124/nederland-keek-met-korte-termijn-visie-naar-europese-onderhandelingen

  Ook al een reden om z.s.m. uit die Europese Unie te stappen.

  Like

  • Steven zegt:

   Schoon dorp? Dat zal dan vast niet in Nederland zijn neem ik aan.
   Want bijna elk dorp in dit land is tegenwoordig al vervuild met haatkoppen en ander import zooi.

   Like

 7. Charles Martel zegt:

  De vijfde kolonne bereid zich voor. Zodra ze wapens in handen krijgen (en dat zullen ze), is het wel duidelijk welke kant op ze zullen schieten. Weet u waar een kalasjnikov kopen? Ik ook niet; eer we vijf jaar verder zijn, zitten we in Syrië en zijn wij de slachtoffers.

  Like

 8. joga zegt:

  Wanneer je leest in Duitsland en Oostenrijk houdt er dan maar rekening mee, dat Nederland als een Duitse provincie wordt gezien. Zie de ontwikkelingen in Weert en talloze andere Nederlandse steden. Er is geen grens meer voor die idioten. Die is letterlijk en figuurlijk door Merkel ausradiert.
  En daarvoor is muv de PVV het neoparlement en de regering onder leiding van Rutte verantwoordelijk. Weet dus waarop u stemt op 15 maart.

  Like

 9. Anna zegt:

  Goed artikel van een oprecht bezorgde vrouw……
  Hoe nu verder???
  Wat gaat de Duitse overheid nu doen????

  Like

 10. tippelaar zegt:

  De regeringen in Europa lijden aan het “Stockholmsyndroom”. Dat is nog gevaarlijker dan de dreiging van I.S.

  Like

 11. Stef zegt:

  De enorme arrogantie van de indringers zegt dat zij een licentie to kill hebben.
  Van wie? Saoudi Arabië. En omdat de wind nu van de andere kant dreigt te komen zal het wel voorjaar worden dat het gebeurt. Een beetje warmte hebben kunnen ze er wel bij gebruiken.
  Europa zal een nieuwe en meer op mannen gerichte bevolking moeten krijgen.
  De koninklijke familie zal samen met een zootje kennissen naar Argentinië vertrekken.

  Like

 12. Wat waren ze dus van plan? Tja een goede vraag waar de meeste lezers van E.J. Bron het antwoord wel weten mijns inziens. Men (de overheid met name Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst AIVD ) zou de haat-imams in deze haat-tempels via mollen in de gaten moeten houden, dan zou de intentie en het verraad duidelijker worden. Volgens dictator en Kalief Erdogan “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen onze soldaten.” Dus dit is er aan de hand het is een wijd verspreidde islamitische doctrine die volgens achter de komma van het moslimbroederschap project uitgevoerd wordt, met dank aan alle reguliere politiek correcte volksvertegenwoordigers.

  Het Moslim Broederschap Project

  door Patrick Poole,11 mei, 2006

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.

  De Zwitserse autoriteiten hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. Sindsdien is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “Het Project” en elke discussie omtrent de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten. Alleen door het werk van een moedige Zwitserse journalist, Sylvain Besson van Le Temps, en zijn in oktober 2005 gepubliceerde boek, La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes (De Verovering van het Westen: Het geheime project van de islamisten) is informatie over Het Project eindelijk openbaar geworden. Een door Besson geciteerde Westerse functionaris heeft Het Project omschreven als “een totalitaire ideologie van infiltratie die uiteindelijk het grootste gevaar vormt voor de Europese maatschappijen.”

  Wat Westerse inlichtingendiensten over Het Project weten begint met de inval in een luxueuze villa in Campione, Zwitserland, op 7 november, 2001. Het doelwit van de inval was Youssef Nada, directeur van de Al-Taqwa Bank van Lugano, die meer dan 50 jaar lang actief met de Moslim Broederschap heeft samengewerkt en die toegaf een van de internationale leiders van de organisatie te zijn. De Moslim Broederschap, die als de oudste en één van de belangrijkste islamistische bewegingen in de wereld wordt beschouwd, werd in 1928 gesticht door Hasan al-Banna met als motto: “Allah is ons doel, de Profeet onze leider, de Koran is onze wet, jihad is ons pad, sterven in de naam van Allah is ons hoogste streven.” >>>> http://antivenin.blogspot.nl/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Het moslimbroederschap is overal geïnfiltreerd tot in parlementen, regeringen, de EU, NGO’s. media enz. Hoor je de term islamofobie dan is het moslimbroederschap niet ver weg. Dood eng deze aan Hamas gelieerde organisatie.

   Geliked door 1 persoon

 13. Socioloog Ruud Koopmans schokt linkse goedmensen: ’50 miljoen moslims zijn bereid om geweld te gebruiken’

  Door Michael van der Galien 4 januari 2017

  Als hij zo doorgaat moet Ruud Koopmans binnenkort ongetwijfeld ernstig rekening houden met een aanklacht wegens “aanzetten tot discriminatie” en “groepsbelediging.” Laten we hopen dat Tunahan Kuzu van DENK en Sylvana Simons van Artikeltje 1 vooral niet meelezen.

  “Wereldwijd zijn 50 miljoen moslims bereid geweld te gebruiken,” dat zegt de racistische neo-nazi en immigrantenhater Geert Wilders de socioloog Ruud Koopmans. Hoewel hij Nederlander is werkt hij in Berlijn, waar hij werkzaam is als hoogleraar sociologie en migratie-onderzoeker. Volgens deze expert vormt de radicale islam een veel groter gevaar voor Duitsland, Nederland én de rest van de wereld dan ‘goedmensen’ willen toegeven. Al met al zijn er naar zijn mening namelijk maar liefst 50 miljoen moslims die bereid zijn om geweld te gebruiken om hun hatelijke ideologie aan iedereen op te leggen. >>>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/

  Like

 14. iemand zegt:

  Elke guerilla oorlog (zoals de islam die aan het voeren is met alles wat niet moslim is) kent een moment dat de oorlog ‘bovengronds’ word uitgevochten. Dit gebeurt ‘voorzichtig’. Eerst kunnen de guerilla’s nog niet winnen. Maar ze testen het water met hun tenen.

  Ze bereiden zich voor op een europees tet-offensief https://en.wikipedia.org/wiki/Tet_Offensive

  Like

 15. DonnaDolce zegt:

  Ik zou zeggen….met scherp schieten….

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Wat ze willen is heel simpel. Ze willen ALLES. Ze krijgen al zoveel en al helemaal voor niets, dus waarom niet alles? Het is toch zo gemakkelijk om alles te krijgen en daarom geen wonder dat ze het willen en proberen. Ze, ‘de ‘vluchtelingen’ massa immigratie’ heeft de vrije hand en ze kunnen doen en laten wat ze zelf willen. In feite is Duitsland als niet meer van Duitsland, maar heeft de politiek het weggegeven aan een ieder die het maar wilde hebben.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2151359-ophef-in-india-over-massa-aanranding-vrouwen-in-bangalore.html

  Ophef in India over massa-aanranding vrouwen in Bangalore

  “`In India is ophef ontstaan over de aanranding van groepen vrouwen in de stad Bangalore. De vrouwen werden tijdens Nieuwjaarsnacht belaagd door mannen, toen ze op straat feestvierden. Dat gebeurde op verscheidene plekken in de stad.

  Lokale journalisten zagen het gebeuren en deden er verslag van. Daarna bemoeiden de politiek en de politie zich ermee. Een minister zei dat vrouwen inderdaad waren aangerand, maar de politiechef van Bangalore ontkende dat en zei dat de journalisten het verhaal hadden opgeblazen.

  Nu, na alle aandacht van de media, geeft de politie toch toe dat er sprake is geweest van aanranding.

  Seksueel misbruik van vrouwen is een groot probleem in India. De slachtoffers worden vaak zelf als schuldigen aangewezen. Ook nu weer; volgens een Indiase minister is de aanranding in Bangalore het gevolg van de ‘westerse kleedstijl’ van de vrouwen”.

  Tja, hier kan de ‘elite’`Wilders toch echt niet de schuld van geven. Blijkbaar is het probleem overal hetzelfde: Mannen kunnen niet met hun ‘`poten’` van vrouwen afblijven, omdat ze niet hebben geleerd dat vrouwen ook rechten hebben en ‘`nee’`kunnen/mogen zeggen.

  Like

  • Ron zegt:

   “Blijkbaar is het probleem overal hetzelfde: Mannen kunnen niet met hun ‘`poten’` van vrouwen afblijven, omdat ze niet hebben geleerd dat vrouwen ook rechten hebben en ‘`nee’`kunnen/mogen zeggen.”

   Dit maakt het verhaal vatbaar voor de Zweedse redenering.
   In Zweden zegt de regering namelijk dat je niet naar cultuur mag kijken, zodat de conclusie is dat de vrouwen verkracht zijn door Mannen. Zweedse conclusie: “De daders zijn dus Mannen.”
   Dan zijn dus niet een specifiek soort mannen die dit doen maar alle mannen die dit kunnen doen, dus mag je niet een bepaalde categorie mannen er meer op aankijken dan een andere categorie mannen.
   Even op zijn Zweeds doorgaan, dan zijn dus alle mannen min of meer schuldig, en als ze allemaal schuldig zijn is er niemand schuldig. Dan is er ook geen verkrachtingsprobleem meer dat verband zou houden met immigranten, dus is er geen verkrachtingsprobleem meer. Dat is dus de Zweedse oplossing.

   Ik zou zelf de redenering zo houden: Overal waar mannen niet hebben geleerd dat vrouwen ook rechten hebben en nee kunnen zeggen, of dat hun cultuur zo is dat mannen zich niets van een nee hoeven aan te trekken, zullen mannen niet met hun poten van vrouwen afblijven.

   Like

 18. Onno zegt:

  Niet vergeten dat BRD operettefiguur Merkel een marionet is van de USA/GB ‘deep state’ psychopaten, die ook de USA en GB in een rokende puinhoop aan het veranderen zijn, zonder dat de normale burger hun hoogst verraderlijk onder een zgn. “rustig, stabiel en bezadigd schijnend masker van subliem glimmende geestelijke stabiliteit en gezondheid” (Churchill, Bernhard, Heydrich, Donner, De Hoop-Scheffer, Docters van Leeuwen, Albright, Wolfowitz, Cheney, Kerry, DuPont, Gauck, Rothschild, Mengele, Freisler enz. enz. dergelijke DIEP gestoorden) verborgen, doch “aan de mens totaal vreemde”, geschuifel ALS ZODANIG opvalt/herkent.

  Bernhard die men bijv. onder zijn neus wappert met het door hem ondertekende lidmaatschapsbewijs van de SS en die dan ZONDER ENIGE VERHOGING VAN DE POLSSLAG = krankzinnig ‘hautain’ tegen keihard bewijs in…..maar toch ook vertrouwenwekkend (zou het geen vervalsing zijn, men gaat aan zichzelf twijfelen….) zegt: “Ik ben nooit lid geweest, hoe kom je erbij”.
  Pas dan gaat men denken: Is die “man” eigenlijk wel helemaal lekker of staar ik in de helse afgrond van “de optelsom van ware krankzinnigheid”.

  Deze diep/fundamenteel krankzinnigen hebben vluchtelingen- en oorlogsgewondenkamp Dresden met 28 kiloton conventionele monsterbommen witte fosfor en (voor het eerst) napalm (rechtstreekse vernietigende uitwerking 4-6 x Hiroshima?) WILLENS EN WETENS volkomen rabiaat (en voor het oorlogsverloop zinloos of contraproductief) volkomen meedogenloos afgeslacht. Een anti-christelijke psychopathische horror-crime onder dekmantel van oorlog, waarvoor nog steeds (over lijken) alles op alles wordt gezet om ermee weg te (blijven) komen.

  Dezelfde onacceptabel naargeestige ‘mindset’ vormt nu ( = steeds onderling herkende en op sleutelposities van de macht geplaatste opvolgers met dezelfde onacceptabele ABERRATIE) de USA/GB ‘deep state’, die kennelijk een psychopathisch project uit de anti-Joods/christelijke (psychopaten zijn , moreel debiel, niet in staat tot normale psychische/religieuze integratie) ‘alien mindset’ heeft getoverd om het Joods-christelijk Europa “van binnenuit” in een gedestabiliseerde rokende puinhoop te veranderen.

  Like

  • Johanna zegt:

   @Onno: we worden geregeerd en gemanipuleerd door psychopaten, tot die conclusie moeten we komen. Ze zitten op topposities en ze zitten letterlijk overal, de wereld is ervan vergeven. Het zijn inderdaad diep/fundamenteel krankzinnigen en dit is de enige verklaring voor de verschrikkingen die om ons heen plaats vinden en op steeds grotere schaal lijkt wel. Geen zinnig mens zou deze dingen kunnen bedenken en uitvoeren (of laten uitvoeren). Hun essentie, ziel, spirit hoe je het ook noemen wilt, moet koud zijn of zwart en leeg. Deze monsters zijn bovenal laf en gebruiken list en bedrog om de mens te misleiden. Ze doen zich vaak heel vriendelijk voor en gebruiken onze menselijke emoties. Als je luistert naar de tapes van prinses Diane weet je dat zij heel direkt een slachtoffer was van deze verschrikking. Zij verklaart oa: “they are not human”. Informatie is heel belangrijk om je te verdedigen, het herkennen van dit grote gevaar is enorm belangrijk.

   Like

 19. A.Johson zegt:

  Ik denk dat ze even mochten luchten, ze komen waarschijnlijk uit de ondergrondse basis waar ze opdrachten afwachten;
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Heb het hele artikel gelezen. Ter aanvulling, ook in de USA zijn dit soort ondergrondse bunkers/behuizingen gebouwd. Dat was schijnbaar niet zo heel geheim, want veel mensen konden de bedrijvigheid die er boven heerste gewoon zien. Er zijn ook ettelijke artikelen over geschreven. Die had ik opgeslagen, helaas moest mijn laptop crashen en wel zo, dat er helemaal niks meer uit te halen viel.
   Denk dat die artikelen ook nog wel ergens anders zijn opgeslagen, ik denk hier bijvoorbeeld aan Breitbaard. Feit is wel dat veel journalisten, die de regering niet bepaald tot vriend hadden, een mistereuze dood op jeugdige leeftijd heeft ondergaan.
   Denk ook aan de FEMA kampen en het heen en weer verplaatsen van grote aantallen /groepen militair materieel onder de vlag van de UN. Op het ogenblik is het daar erg stil over. Als je google gebruikt, vind je nog veel meer.
   o.a. http://yournewswire.com/u-n-troops-and-vehicles-spotted-travelling-across-virginia/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s