Brandstichters deugen niet als brandweerlieden

screenshot_20

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De gebeurtenissen rondom Oud & Nieuw 2016 in veel Duitse steden waren nog erger dan vorig jaar. Want wat destijds nog kon gelden als een verrassende schok, kan alleen nog maar beoordeeld worden als openlijke agressieve uitdaging van de Duitse staat en het Duitse volk van de kant van complete groepen die officieel “vluchtelingen”, “asielzoekers”, “gedulde personen” en sinds kort ook “gevaarlijke personen” genoemd worden, maar niets anders zijn dan politiek gewilde binnendringers van het Berlijnse partijenblok met de Merkel-regering. Slechts enkele dagen na de gebeurtenissen is het in de “kwaliteitsmedia” ijlings verspreide eerste grote “Fake News” van het nieuwe jaar van de “grotendeels vreedzame” Oud & Nieuw vieringen uiteengespat als een zeepbel.

pi-news

Dat realiseren zich in het verkiezingsjaar 2017 vanzelfsprekend ook de politici, die als de eigenlijke brandstichters van een situatie beschouwd moeten worden die nauwelijks vernederender en schandelijker voor Duitsland zou kunnen zijn. Om het drastisch uit te drukken: mevrouw Merkel, de heren de Maizière, Gabriel en alle anderen doen het in hun regeringszetels in de broek van angst. En ze hebben alle reden tot paniek. Want denkbaar vele van de door hen nog niet zo lang geleden zo hartelijke begroette, ja, bejubelde jonge pensioenredders en cultuur-verrijkers uit islamitische landen denken er niet aan om braaf te integreren, Duitse te leren, de hier gebruikelijke zeden en gebruiken te respecteren en een beroep te leren. Veelmeer zijn ze duidelijk meer geïnteresseerd in snel geld, ongesluierde vrouwen en de openlijke verachting van de ongelovigen.

Op deze zelf gecreëerde situatie hebben noch Merkel, de Maizière, Gabriel en al die andere politieke toneelspelers een echt nuttig antwoord. De nieuwste voorstellen van de minister van Binnenlandse Zaken tot een centralisatie van de binnenlandse veiligheidsdienst en veiligheidsstructuren zijn met name een reëel politiek uitzichtloze afleidingsmanoeuvre. Wie, zoals de Merkel-regering, noch de landsgrenzen effectief wil controleren noch een integreerbare immigratiepolitiek wil bedrijven, zou het publiek niet met voorstellen moeten lastigvallen die op geen enkele wijze geschikt zijn om de door haar zelf te verantwoorden problemen op te lossen.

Deze afleidingsmanoeuvre van de Maizière en Merkel is huichelachtig en nutteloos. Ze is echter ook in haar door de media gestimuleerde rustgevende werking gevaarlijker dan de typisch dom-groene uitlatingen van ene mevrouw Peter, die er gelukkig toch voor zorgt dat de verkiezingskansen van haar partij vermoedelijk iets zijn afgenomen. Want niet zo´n onbeduidend figuur als mevrouw Peter is het probleem, maar een politieke en mediale klasse, die ervoor gezorgd heeft dat feesten zoals Oud & Nieuw in Duitsland in het openbaar alleen nog maar onder politiebescherming en met personencontroles “gevierd” kunnen worden. Nu al kunnen aan zulke gelegenheden alleen nog islamitisch versluierde vrouwen zonder acuut gevaar deelnemen, waarmee de zo heftig ontkende islamisering een grote, zonder strijd behaalde overwinning boekt.

Een werkelijk eerlijke politicus of journalist kan na de gebeurtenissen met Oud & Nieuw 2016 tot geen enkele andere conclusie komen: alle personen, in de allermeeste gevallen jonge mannen en minderjarige mannelijke jongeren, die aan zulke agressieve optochten en handelingen hebben deelgenomen of in de toekomst deelnemen, moeten ze snel mogelijk geremigreerd worden. De wettelijke en buitenlandspolitieke voorwaarden hiervoor kunnen met de desbetreffende politieke wil veel sneller gerealiseerd worden dan de plannen van de Maizière. Daarvoor moeten echter niet fraaie, echter geenszins impopulaire beslissingen genomen en gerealiseerd worden. Want deze beslissingen zijn voor het overweldigende deel van de burgers van dit land nu inderdaad voortaan zonder alternatief, tenminste als de Duitsers, die “hier al langer wonen”, hun levensstijl niet willen opgeven.

Als het niet tot deze maatregelen mocht komen, dan wordt Duitsland in ieder geval in de grote steden een kruitvat, dat binnenkort wel eens uit elkaar zou kunnen knallen. Zonder een fundamentele ommekeer in de Duitse politiek en samenleving zal het echter inmiddels nauwelijks meer mogelijk zijn om van Duitsland ooit weer een staat te maken waar niet bepaalde “vluchtelingen” of “gevaarlijke personen” de autochtonen bedreigen, waar de politie niet stikt in de overuren en waar de openbare ruimte geen gevarenzone meer is. Maar wie gelooft er nu serieus dat de politieke en mediale brandstichters het vuur zullen blussen dat met Oud & Nieuw weer zo fel opgelaaid is en verder zal branden?

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brandstichters deugen niet als brandweerlieden

 1. kruisridder zegt:

  Ik geloof alleen in de maatschappij. Dat deze naar de wapens zullen grijpen omdat de overheid overal vrijkaarten voor heeft afgegeven.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  En dit zijn de “hulp” brandstichters van pishoer merkel, gewoon een stelletje smerige asielratten:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27375265/__Vijf_arrestaties_brand_azc__.html

  Like

 3. Saskia Dubbeldam zegt:

  Dat kruitvat waarover Hübner spreekt gaat ontploffen. Er wordt dan wel gepraat over de zwakke Europeaan, maar dat gaat de indringer nog vies tegenvallen. We zijn nog altijd weerbaar, maar we zijn niet meer gewend om die kant van ons te gebruiken. We zijn al meerdere generaties opgegroeid met vrede en veiligheid en we hebben geleerd om problemen met woorden op te lossen, maar……
  Vergeet niet dat zelfs de vreedzaamste hond een keer bijt als ie getergd wordt en dan bijt ie toch echt je hand open.

  Like

 4. Jan zegt:

  Massale uitreding uit CDU SPD. AFD wordt sterker . Wij zijn hier niet in de SED!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Niet alleen in Duitsland, maar overal in de EU wordt blijkbaar geaccepteerd dat we onder een dictatuur leven.

  De ‘elite’ doet wat zij wil – de grenzen blijven geopend om een multiculturele samenleving te creëren – en het volk blijft – hoewel in steeds mindere mate – op haar stemmen.

  Ik ben er zeker van dat de meeste mensen, die nog op de traditionele partijen stemmen, geen idee hebben wat de echte plannen van hun leiders zijn.

  Jarenlang zijn ze geinfiltreerd met de boodschap dat het onze taak is om honderdduizenden “‘zieluge’ vluchtelingen” op te vangen.en deze boodschap werkt blijkbaar lang na.

  Daarbij komt dat de anti-EU en de anti-islam partijen bij voortduring werden en worden afgekraakt als zijnde nazistische en racistische clubjes met subversieve elementen. Kortom, die behoren tot het ‘scum’, waar je je beter maar niet mee kunt inlaten.

  Ook dat heeft gewerkt en het werkt ten dele nog. Het probleem is dat de mensen graag – als het gevaar hen nog niet heeft bereikt – willen geloven dat ‘het allemaal wel wat meevalt’.

  Zolang het kwaad hen nog niet heeft bereikt, zijn zij geneigd om “niet te willen horen en niet te willen zien”. Hun dagelijks leven met werk en gezin gaat gewoon door. Dan is het toch nog niet zo erg?

  Het grootste deel van het volk zal pas in verzet komen, als het eigenlijk al te laat is.

  De Tweede Wereldoorlog werd wel een ‘overbodige oorlog’ genoemd. Het geweld dat uiteindelijk voort zal komen uit het beleid van de EU, had ook voor een groot deel voorkomen kunnen worden als het volk eerlijk en open was geïnformeerd over de plannen van de EU.

  Maar dat is het probleem: het volk is vanaf het begin voorgelogen en dat gebeurt nog en het heeft dus nooit een weloverwogen keuze kunnen maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Linksvolk houdt zich bezig met deelgebieden van de politiek, zoals ‘betaalbare ‘ huurwoningen of sosjale gezondheidszorg, maar missen het overzicht over de politiek, kunnen niet verder kijken dan de dag van vandaag. Linksvolk zijn politieke prutsers die menen dat zij alles kunnen en daarom zie je veel dilettanten bij hen. Veel geschreeuw weinig, beter, geen wol.
   Linksvolk doet mij denken aan Goethe’s ‘Der Hexenmeister’ waarin de leerling wel even een probleem meent te kunnen oplossen maar volledig mislukt wegens zijn hoogmoed en bijna verzuipt. Redding moet dan komen van degene die hem waarschuwde:

   Hat der alte Hexenmeister
   sich doch einmal wegbegeben!
   Und nun sollen seine Geister
   auch nach meinem Willen leben.
   Seine Wort und Werke
   merkt ich und den Brauch,
   und mit Geistesstärke
   tu ich Wunder auch.

   Walle! walle
   Manche Strecke,
   daß, zum Zwecke,
   Wasser fließe
   und mit reichem, vollem Schwalle
   zu dem Bade sich ergieße.

   Und nun komm, du alter Besen!
   Nimm die schlechten Lumpenhüllen;
   bist schon lange Knecht gewesen:
   nun erfülle meinen Willen!
   Auf zwei Beinen stehe,
   oben sei ein Kopf,
   eile nun und gehe
   mit dem Wassertopf!

   Walle! walle
   manche Strecke,
   daß, zum Zwecke,
   Wasser fließe
   und mit reichem, vollem Schwalle
   zu dem Bade sich ergieße.

   Seht, er läuft zum Ufer nieder,
   Wahrlich! ist schon an dem Flusse,
   und mit Blitzesschnelle wieder
   ist er hier mit raschem Gusse.
   Schon zum zweiten Male!
   Wie das Becken schwillt!
   Wie sich jede Schale
   voll mit Wasser füllt!

   Stehe! stehe!
   denn wir haben
   deiner Gaben
   vollgemessen! –
   Ach, ich merk es! Wehe! wehe!
   Hab ich doch das Wort vergessen!

   Ach, das Wort, worauf am Ende
   er das wird, was er gewesen.
   Ach, er läuft und bringt behende!
   Wärst du doch der alte Besen!
   Immer neue Güsse
   bringt er schnell herein,
   Ach! und hundert Flüsse
   stürzen auf mich ein.

   Nein, nicht länger
   kann ichs lassen;
   will ihn fassen.
   Das ist Tücke!
   Ach! nun wird mir immer bänger!
   Welche Miene! welche Blicke!

   O du Ausgeburt der Hölle!
   Soll das ganze Haus ersaufen?
   Seh ich über jede Schwelle
   doch schon Wasserströme laufen.
   Ein verruchter Besen,
   der nicht hören will!
   Stock, der du gewesen,
   steh doch wieder still!

   Willst am Ende
   gar nicht lassen?
   Will dich fassen,
   will dich halten
   und das alte Holz behende
   mit dem scharfen Beile spalten.

   Seht da kommt er schleppend wieder!
   Wie ich mich nur auf dich werfe,
   gleich, o Kobold, liegst du nieder;
   krachend trifft die glatte Schärfe.
   Wahrlich, brav getroffen!
   Seht, er ist entzwei!
   Und nun kann ich hoffen,
   und ich atme frei!

   Wehe! wehe!
   Beide Teile
   stehn in Eile
   schon als Knechte
   völlig fertig in die Höhe!
   Helft mir, ach! ihr hohen Mächte!

   Und sie laufen! Naß und nässer
   wirds im Saal und auf den Stufen.
   Welch entsetzliches Gewässer!
   Herr und Meister! hör mich rufen! –
   Ach, da kommt der Meister!
   Herr, die Not ist groß!
   Die ich rief, die Geister
   werd ich nun nicht los.

   “In die Ecke,
   Besen, Besen!
   Seids gewesen.
   Denn als Geister
   ruft euch nur zu seinem Zwecke,
   erst hervor der alte Meister.”

   Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Claudia de Breij stelde in haar oudejaarsconference van 2016 nog pontificaal, dat het nog vaag was in welke hoek de daders van de massale aanrandingen en verkrachtingen in Keulen in de nacht van de jaarwisseling 2015/2016 gezocht moesten worden. Ik vraag mij dan altijd af zou zo iemand als Claudia de Breij nou werkelijk zo dom zijn of doet ze maar alsof? In genoemde oudejaarsconference had ze, hoe tekenend, geen enkele kritiek op mafklapper Klaver (GL), sulletje Roemer (SP) en wegloper Samsom (PvdA), maar des te meer op Mark Rutte, Halve Zijlstra, en vooral op Geert Wilders (van wie ze een misselijkmakende en afkeurenswaardige Hileriaanse voorstelling produceerde in de sketch, dat zij zogenaamd haar kind bestraffend toesprak). Zie hier de ultimo naïeve Gutmensch, met de veronderstelde hogere moraal, dan zij aan PVV stemmers wil toedichten.

  Like

  • Lieden als deze rooie lesbo zijn, gelijk haar mannelijke evenknie -“toevalligerwijs” van dezelfde omroep- nog wel het meest naïef van allen. Beseffen deze idioten nu niet dat zij bij overheersing van de door hen zo geknuffelde islam als eerste head-down van een flat gekieperd worden? Of denken zij heel geniepig en verraderlijk als VARA-gutmensch te worden ontzien door de achterlijke inteelt-horden?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s