“IFCN” – Het globale “Ministerie van Waarheid”

screenshot_12

Orwell´s Ministerie van Waarheid: fragment uit de film “1984”.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Een Orwelliaans Ministerie van Waarheid moet in de toekomst dienen als censuurbureau in de sociale netwerken. Dit IFCN wordt gefinancierd door NWO-globalisten.

contra-magazine

Door middel van het Inernational Fact Checking Networks (IFCN) dient er een globaal “Ministerie van Waarheid” gevestigd te worden, dat o.a. ook Facebook moet ondersteunen bij de bestrijding van zogenaamd “Fake News”. Daarbij gaat het echter veelmeer om de implementatie van een censuurbureau, dat ongewenste meldingen en nieuwsberichten moet uitroeien.

De propagandaoorlog van de westerse elites, die vooral gericht is tegen zogenaamde “Russische propaganda”, echter ook tegen politiek ongewenste alternatieve media, neemt daarbij een omvang aan die Orwell´s visioenen bevestigen.

Men kan er getroost van uitgaan dat het door de gevestigde mediaconcerns verbreide “Fake News” echter niet aangepakt wordt. Want dat is immers in het belang van het establishment. Daartoe volstaat een blik op de financiers van het IFCN: M. Blank Family foundation, het Duke Reporters´ Lab, de Bill & Melinda Gates foundation, Google, het National Endowment for Democracy (NED), het Omidyar Network, de Open Society Foundation (Soros) en de Park Foundation.

Allemaal maken ze deel uit van die kliek die vaart zet achter de NWO-agenda. Google (met de trans-humanistische agenda), Bill Gates (met de inentingen voor bevolkingscontrole, gen-technisch voedsel etc.), Pier Omidyar (verbonden aan de militaire geheime dienst) en het NED als Amerikaanse regeringsorganisatie.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “IFCN” – Het globale “Ministerie van Waarheid”

 1. Sabeltant zegt:

  Ik zie al verschil in zoekresultaten van Google. Eens gevonden documenten of websites blijken zowat onmogelijk terug te vinden zelfs al weet je een hele regel uit het verhaal.
  Wie heeft dit ook gemerkt? Dit is écht iets van de laatste maanden.

  Iets wat mij ook opvalt… BNR nieuwsradio eerst redelijk neutraal, maar begint nu steeds meer een linkse praatpaal te worden.
  Na NPO en RTL nu ook BNR gevallen voor het linkse establishment?

  Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   Eens: Google resultaten zijn veranderd. Ik merkte het zo’n klein jaar geleden al, maar het was toen nog summier. De laatste 2,3 maanden is het in een stroomversnelling geraakt. Ik vroeg bekenden of men ook zo’n verschil waarnam in Google’s antwoorden. Ik werd meewarig aangekeken; men dacht waarschijnlijk dat vroege Alzheimer had ingezet. Hopeloos!!!!
   Luister ook niet meer naar BNR. TE politiek correct geworden. Jammer, luisterde dikwijls met interesse.
   Overigens ben ik erg blij, dat u de veranderingen bij Google en BNR ook opmerkt en het hier meldt. Dank daarvoor.

   Like

  • Ron zegt:

   * like.

   Dat BNR steeds meer een linkse praatpaal wordt was mij eind 2015 ook al opgevallen. Sindsdien luister ik alleen nog maar naar muziek om zoveel mogelijk het linkse geblaat op de radio te vermijden.
   Sinds eind 2015 begon het extreem links te worden. Journalisten die regelmatig probeerden gesprekpartners uit te lokken door woorden in de mond te leggen om vervolgens politiek correct te kunnen terugpakken.

   Like

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Dat van BNR is me nog niet opgevallen in de uitzendingen, maar het geschreven deel lijkt inderdaad wat minder neutraal geworden.

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  Dan weten we nu alvast waar de waarheid dus niet vandaan komt.

  Like

 3. Peterdm zegt:

  In de USA zijn deze socialisten en links-democraten al uitgeschakeld, niet alleen de president maar ook zeg maar de 1ste en 2de kamer heeft Trump de meerderheid. Nu nog Europa, terug naar de EEG/EG . Laat 2017 het jaar zijn van de de-globalisering en sluiten van grenzen. Wat heeft het Europese bevolking te maken met een eeuwen durende oorlog tussen islamitische soennieten en shiiten, en waarom moeten wij de afval van deze islamitische oorlog opvangen. Laat ze naar hun islamitische broeders gaan, de soennieten naar Saudi Arabië en de shiiten naar Iran want deze moederlanden zijn de islamitische waanzin oorlog begonnen en de burgers van de USA en EU kunnen deze oorlog betalen. Als je in de stront van jihadisten gaat roeren keren zij zich tegen u EU USA Elite en de burger is de klos.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Men zet de vaart erin…en de goegemeente slaapt rustig verder! Ik begin een steeds grotere hekel te krijgen aan mijn medeburgers. Als het nu nog niet duidelijk is…

  Geliked door 1 persoon

  • R.Kroonenberg zegt:

   vergeef het hen, want ze weten niet wat ze negeren… !

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Vergeef het hen? Ik ben Jezus niet. Er is geen excuus voor hun onwetendheid. In ieder’s rooster is wel een uurtje te vinden om eens wat research te doen. Of is dat groeps-werken op de scholen de oorzaak van hun lethargische gedrag?

    Like

 5. koddebeier zegt:

  We weten waar de schoen gaat knellen, dus moeten we actie ondernemen, stop deze lieden, desnoods met geweld !

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Gisteren gebeurde er op The Post Online iets vreemds met mijn reacties. Ik reageerde op dit artikel http://politiek.tpo.nl/2017/01/05/ebru-umar-ontbijt-gert-jan-segers-christenunie/
  en zoals wel vaker plaatste ik meerdere reacties achter elkaar. In dit geval 4, waarvan één een link was naar een humoristisch artikel. Het plaatsen ging prima, maar een minuut of tien later, toen ik de pagina ververste, waren ze alle vier weg. Ik heb toen gevraagd waarom mijn reacties verwijderd waren, maar die vraag verdween na een paar minuten ook.

  Later op de avond, ging ik checken en tot mijn verrassing waren er 2 reacties weer teruggezet. 2 andere, waaronder de link, dus niet en ook mijn vraag waarom de reacties verwijderd waren is niet teruggekomen.

  TPO heeft zoals meer nieuwssites het modereren van de reacties uitbesteed aan Facebook. Ik heb geen idee hoe dat gaat. Heeft FB in ieder land teams van moderatoren om op andere sites te controleren?
  In ieder geval zitten ze dus een beetje aan te klooien daar. Vragen: waarom zijn ze verwijderd? Waarom zijn die twee teruggezet en die andere niet?
  Zijn er hier mensen die iets dergelijks mee hebben gemaakt?

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb je nou nog niet door hoe dat werkt bij facebook.
   Bij alles wat je daar plaatst onderwerp je je aan hun regime en modereer drift.
   Dan ook niet zeuren als iets verwijderd is, dat wist je van tevoren.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @D>G> Neree:Nou, wat dat terugzetten betreft niet, maar wat dat weghalen betreft dus wèl: Bij -je raadt het- Pegida NL op Facebook:
   In tegenstelling tot alle juichers en jubelaars stond ik bepaald niet te applaudisseren om die praalhans-acties in de nepjungle en stak dat bepaald niet onder stoelen of banken, dus dan weet je het wel! Ha ha!
   Geen al te sterke ervaring, ik weet het, maar het ís er wèl één.

   Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Ik doe heel weinig op FB, maar des te meer op Twitter. Helaas krijg ik de laatste 6 maanden zeer regelmatig de boodschap, dat mijn tweet niet geplaatst kan worden. Ik gebruik geen opruiende taal of profaniteit. Op mijn vraag naar de reden wordt niet geantwoord. Het is duidelijk! .

   Like

  • Op RTLnieuws is het sinds enige dagen ook niet meer mogelijk reacties onder nieuwsitems te plaatsen. Hebben zij wel eerder gedaan voor enkele dagen, dus misschien dat zij er wel op terugkomen.

   Op zich wel jammer, want was elke dag weer rollebollen met de linkse wegkijkers. Heb daar wegens bans dan ook al tig keer van FB account (heb ik puur om daar te reageren) moeten wisselen. De bans kwamen dan niet van RTL, maar van FB.

   FB, Twitter en Google staan inmiddels volledig onder controle van de bovenlaag.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s