Miljoenen “vluchtelingen” krijgen in Duitsland appartementen en huizen

screenshot_11

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Bent U ook nog zo’n stomme Duitser die in Duitsland geen appartement en geen huis krijgt, hoewel hij hier is geboren, Duitse ouders heeft en zijn voorouders ijverig hebben meegewerkt aan wat er uiteindelijk kon worden bereikt? Wilt U als Duitser graag een fantastische woning en meer ruimte? Dan heeft U helaas pech gehad. Er zijn in Duitsland voor Duitsers geen huurwoningen meer, omdat ze worden bezet door “vluchtelingen”, die dan kort daarop Duitsers worden. De Duitsers in Duitsland komen op die manier miljoenen woningen tekort om in Duitsland gunstig te wonen. Huurwoningen, huizen en woonruimte worden in eigen land voor de Duitsers steeds schaarser en de huren steeds hoger en steeds minder betaalbaar. Dat schrikt deze Bondsregering echter niet af, steeds meer miljoenen buitenlanders Duitsland binnen te laten, die binnen de kortste keren Duitsers worden.

Voor hen zetten zich honderdduizenden woningzoekers in om een geschikte woning of een geschikt huis te vinden. Die zijn ook niet te beroerd om overal in de straten naar woningen te vragen, zodat een vluchteling, die binnenkort Duitser wordt, deze woning zo snel mogelijk, nog voor de Duitser, krijgt. Allemaal betaald door de arbeidsinzet van de Duitsers, die daarvoor in de plaats natuurlijk minder vrije tijd en minder geld hebben, omdat ze het immers aan de nieuwe Duitsers geven. Dat Duitsland allang vol is, interesseert de huidige Bondsregering niet. Zij wil slechts snel en doeltreffend, door deze politiek, de Duitsers hun woonruimte afnemen, zodat zich zo snel en zoveel mogelijk andere volkeren in Duitsland kunnen vestigen. Deze manier van doen houden de Duitse Bondsregering en haar handlangers ook nog voor menselijk . Een volk zijn eigen land afnemen en het aan andere volkeren te geven. Dat houden ze ook nog voor naastenliefde! Voor de “vluchtelingen” wordt in Duitsland alles betaald, terwijl daarentegen de Duitsers alles afgenomen wordt.

Geen wonder dus dat het geboortecijfer van de Duitsers, bij miljoenen-voudige sanctioneringen in de middelen van bestaan en absolute chicanes om in Duitsland überhaupt nog wat te kunnen opbouwen, steeds verder daalt, terwijl men het geld van de Duitsers liever liever de nieuwe volkeren in Duitsland verkwistend achterna smijt, opdat die zich maar vooral in Duitsland kunnen vestigen en zich hier goed voelen. Allen, die zich alleen door het geld van de Duitsers in Duitsland konden vestigen, moeten daarom Duitsland weer verlaten. Dan hebben de Duitsers weer meer geld, meer vrije tijd en weer meer betaalbare woonruimte voor zichzelf en kunnen zij  zich zelfs ook weer eens het één of andere huis veroorloven zoals hun voorouders nog twee generaties eerder. Om maar te zwijgen van betaalbare huurwoningen.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Miljoenen “vluchtelingen” krijgen in Duitsland appartementen en huizen

 1. Steven zegt:

  In Nederland is het inmiddels al niet anders.
  Het wachten is alleen op de “aankomende” massale verzet en opstand (de pleuris breekt uit)
  Maar ja..voordat het zover is, zijn de meeste landen al klinisch dood.

  Like

 2. Waarom laten deze Duitsers zich zo behandele, hebben zij geen eigenwaarde meer? hoe komt het dat en volk zo kan afzakken. Zou het nu nog steeds 57% van de bevolking achter Merkel staan.?

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  dat iedereen het pikt, hier ook in Nederland, de vluchtelingen krijgen ook voorrang op een woning.
  Dat mensen zomaar Duitser en Nederlander kunnen worden is ook belachelijk, was poosje terug op tv die vluchteling had 1 JAAR gewacht, was in Den-Haag, zo lang zei hij nog, tuurlijk een autochtoon kan ruim 10 jaar wachten, 4 huizen verder staat ook 1 huis leeg, ze zeggen dat er asielzoekers in komen, ik ben in staat om rotte eieren tegen de ramen te gooien, maar ja een blanke vrouw moet dan de cel in dus doe ik het maar niet

  Like

 4. Bas zegt:

  In Nederland hetzelfde liedje.

  Like

 5. Peterdm zegt:

  Wij gaan kijken wat het electoraat ervan gaat zeggen in de EU. In de USA zijn de links-democraten met hun globalisering met open grenzen op de juiste tijd stop gezet/wordt hard aan gewerkt na 20 januari. Nu nog de EU en in het bijzondere Nederland. Het is een groot complot van de EU-Elite tegen de EU-Burger die het gelag van de EU-Elite globalisering mag financieren. Stop deze waanzin Geert!

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)Er zijn in Duitsland voor Duitsers geen huurwoningen meer, omdat ze worden bezet door “vluchtelingen”, die dan kort daarop Duitsers worden. De Duitsers in Duitsland komen op die manier miljoenen woningen tekort om in Duitsland gunstig te wonen.(..)

  Hebben wij in Nederland ook. De ‘vluchtelingen’ die een verblijfstatus hebben verkregen gaan VOOR de autochtonen, de Nederlanders….

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Dat mislims met bijna lichtsnelheid een Duits paspoort krijgen is vanuit het standpunt van reichskanzler merkel wel te begrijpen.
  Op die manier worden de misdaadstatistieken vooral gevuld met … Duitsers en kan je dus gerust verklaren dat het met de misdaad van vreemdelingen wel mee valt. Ook zijn de meeste werklozen van de een op de andere dag gewoon allemaal Duitsers. Problem solved.
  Nee, natuurlijk kan dat niet naar beste eer en geweten door merkel cs worden verklaard want je kan niet verwijzen naar iets dat je niet bezit. Overigens, bijna alle politici hebben een opvallend gebrek aan eer en geweten. Neem nou “onze” lachende leugenaar.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  De zogenaamde vluchtelingen moeten tevreden gehouden worden, maar de islam die zij vertegenwoordigen heeft een ongelofelijke honger naar steeds meer op alle terreinen vooral naar islamisering.
  De meeste Duitsers weten nog half niet wat hen te wachten staat.

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Als we niet in geweer komen worden we vervangen door islamitische barbaren.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Gelukkig zijn wij in Nederland nog lang niet zo ver dat wij huizen gaan zoeken voor vluchtelingen die binnenkort Duitser worden…!

  Ik zie het probleem dus helemaal niet.
  Kan iemand het mij uitleggen…?

  Like

 11. Ron zegt:

  Dit beleid werkt als een voorbehoedsmiddel.
  Wie niet op zichzelf kan wonen kan ook nauwelijks een gezin stichten, tenzij de Duitsers weer teruggaan naar te tijd dat er 3 generaties in 1 huis woonden met 3 hoog stapelbedden in een kamertje.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Er waart een zeer gevaarlijk en besmettelijk virus door Europa.
  Het NAFRIS virus.
  Het tast je hersenen aan, je gaat zwart voor de ogen zien, met eten proef je zandkorrels en knarst tussen je kiezen en kost je je glazuur, je ruikt muffe dadels, en je dekbed voelt als een kameel.
  Enige middel die razendsnel populair is geworden is STEM PVV

  Geliked door 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  Hier worden mensen uit hun huurhuis gemieterd omdat ze te veel verdienen. Een man die alleen woonde en dag en nacht werkte werd door de woningcorporatie uit zijn huis gezet. Gelukkig zat de man er niet zo mee, heeft nu een particulier appartement met veel meer ruimte. Er zullen nu wel Somaliërs in zijn oude huis zitten.

  Like

  • Asgard zegt:

   Nou die man kan ik wel eens zijn,…bij mij exact hetzelfde verhaal,….in de stad waar ik woon had ik mij ingeschreven op een leuk huis in een zeer leuke wijk waar de huizen nog van voor de 2e Wereldoorlog zijn gebouwd,…ik inmiddels ook alleen wonend kreeg te horen dat ik met mn loon net iets te hoog zit voor die huurwoning, waarop ik alleen nog in aanmerking kwam voor grotere huurbedragen en ook nog in wijken waar ik al helemaal niet dood gevonden wil worden in mijn stad,…ik woon nog steeds in mijn oude woning (Flat),….ik woon op 1 hoog, als op 6 hoog de muziek aan is gammeld dat door de gehele flat heen, het is zo gehorig als de pest. En idd de woning in die hele leuke wijk is verhuurd aan een kansloze waarop die hele leuke wijk binnen de kortste keren zal worden veranderd in een apenghetto,…buiten het feit van de apenghetto zie ik ook een verandering van Nederlanders plaats vinden in de wijk van mijn stad,..steeds meer gaan ze op Tokkies lijken, met name veel meer agressief/ hatelijk gedrag en korte lontjes zie ik om mij heen plaats vinden,…mijn stad is langzaam aan het verpauperen aan het verharden, ben benieuwd wat 2017 in petto heeft!!

   Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Als 15 maart a.s. de PVV de grootste partij wordt, heeft Wilders hetb recht om minter president te worden. QWordt ie dat nhiet dan volgt er eenvolksopstand waarbinde hele ghaags3e kliek wordt weggevaagd. Ik hoop het van harte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s