Oud & Nieuw: Gaat ideologie voor realiteit?

screenshot_1

(Door: Alice Schwarzer – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw dient niet gezegd te worden wie de (potentiële) daders waren. Namelijk bij de politie bekende “Noord-Afrikaanse veelplegers”, kortom “Nafris”. Het optreden van de preventief handelende politie van Keulen zou racistisch geweest zijn, vond de cheffin van de Duitse Groenen, Simone Peter. Over de vrouwen, die in deze nacht effectief beschermd werden, repte ze met geen woord.

Als het niet zo bitter ernstig zou zijn, zou het iets zijn om je dood te lachen! Daar hebben daadwerkelijk weer 2.000 mannen van dezelfde herkomst geprobeerd rotzooi te trappen op het hoofdstation van Keulen – en veel mensen praten niet dagenlang over bijvoorbeeld deze waarachtig schokkende en brutale herhaling – en ook niet over het feit dat de politie deze keer erger kon voorkomen. Nee, ze praten erover dat de politie in haar taalgebruik in dienst bekende “Noord-Afrikaanse veelplegers” met “Nafris” afkort. Grote verontwaardiging. Racisme! Kortom: het bewust veroorzaken van verwarring in 2015 herhaalt zich.

Vandaag precies een jaar geleden berichtte “EMMA” als een van de eersten over wat er in werkelijkheid gebeurde in de Oudejaarsnacht. Dat ongeveer 1000 mannen (inmiddels weten we: het waren er ongeveer 2000) van “Arabische en Noord-Afrikaanse oorsprong” honderden vrouwen (inmiddels weten we: het waren er 690) seksueel geweld hadden aangedaan. “EMMA” vergeleek de methodes van de mannen met die van het Tahrir-plein in Cairo. Voor het feit dat “EMMA” het had gewaagd om de realiteit te benoemen, worden we nu door menigeen voor “racisten” uitgescholden.

Destijds schreef ik dat de daders wel met elkaar afgesproken hadden moeten hebben en dat er wel een bedoeling achter zou moeten zitten. De reacties in de linkse en de links-liberale media: hoon en spot. Intussen is het onomstreden dat deze Noord-Afrikanen op het hoofdstation vorig jaar met elkaar hadden afgesproken en ook nu weer (men weet alleen nog niet hoe). En “Focus” bericht vandaag: “Deskundigen gingen van “aangestuurde groepen uit”.

Maar wat gebeurde er precies een jaar na de horrornacht? Met Oud & Nieuw 2016 reisden daadwerkelijk dezelfde mannen respectievelijk hun kameraden opnieuw naar Keulen! Ze kwamen uit heel Nordrhein-Westfalen, vooral uit Düsseldorf en het Ruhrgebied. Ongeveer 2000 mannen gedroegen zich al onbeschoft in de treinen richting hoofdstation. Maar deze keer was de politie voorbereid. Ze haalde de mannen deels van tevoren al uit de treinen (zo´n 300 in Köln-Deutz) en deelde aan 900 mannen in en voor het hoofdstation een “rode kaart” uit.

Uit de controle van 650 mannen uit deze vrouwen-vijandige groepen “met een hoog agressiepotentieel” bleek dat zij voor 98% Noord-Afrikanen waren. De meesten van hen behoorden tot de groep van de bij de politie bekende “Noord-Afrikaanse veelplegers”. Die komen sinds enige tijd al zo vaak voor, dat de politie voor hen in haar interne jargon de afkorting “Nafris” gebruikt. Hetzelfde type man als een jaar daarvoor had het dus daadwerkelijk opnieuw gewaagd om in Keulen op hun eigen manier te willen “feestvieren”. Wat betekent zou hebben: vrouwen met vernederingen en seksueel geweld uit de openbare ruimte verjagen en ook de “hulpeloze” mannen aan hun zijde te dissen.

Dat het deze keer niet zo is gegaan, was uitsluitend te danken aan de nieuwe politiechef van Keulen. Jürgen Mathies wachtte de heren op met 1500 politieagenten (en vond het in de loop van de avond noodzakelijk om er nog eens 200 man extra bij te halen). En deze keer greep de politie preventief in, nog voordat er iets kon gebeuren.

Waren alle mensen in Duitsland nu blij dat de horrornacht van Keulen zich niet herhaald heeft – en de politie daarvoor bedankt? Oh nee! De voorzitter van de Groenen, Simone Peter, had niets beters te doen dan de politiestrategie van preventie te belasteren als “racial profiling”, dus als racistisch gemotiveerde verdenkingen. Ze vond politiek correct taalgebruik belangrijker dan de realiteit: “Nafri” was voor Peter en de gebruikelijke verdachten op internet dé zonde van Oudejaarsnacht 2016.

En niemand minder dan Jan Böhmermann – bekend geworden met een “satire” waarin hij de Turkse president bijvoorbeeld geen “islamist” of “dictator” noemde, maar “geiten-neuker” – uitgerekend deze Böhmermann voelde zich genoodzaakt te twitteren: “Wat is eigenlijk het verschil tussen Nafri en neger?” Beantwoord in het Böhmermann-jargon: dat de Nafris kamelen-neukers zijn en de negers White-women-rapists (LET OP: SARCASME).

Waarom echter Keulen? In Nordrhein-Westfalen leven de meeste, namelijk 6.444, Marokkanen die asiel aangevraagd hebben (plus vermoedelijk nog een paar duizend illegalen). Dat Marokko, Algerije en Tunesië geen oorlogsgebieden zijn, is vermoedelijk zelfs in Duitsland bekend. Waar0m zijn er dus überhaupt Noord-Afrikanen die bij ons asiel aanvragen? Omdat de Groenen dat willen! Zij zijn het die in de bondsraad de op 13-05-2016 in het parlement aangenomen wet blokkeren volgens welke de Noord-Afrikaanse landen als “veilige landen van herkomst” moeten gelden – die de asielaanvraag van burgers uit deze landen dus quasi automatisch zou afwijzen (vanzelfsprekend afgezien van de te onderzoeken individuele uitzonderingen).

Noord-Afrikanen zouden dus, wanneer de wet eindelijk niet meer door de Groenen verhinderd wordt, probleemloos uitgezet moeten kunnen worden. Tenminste diegenen die papieren hebben. Bij alle anderen houden ook de landen van herkomst zich graag van de domme. Ze kennen deze clientèle van kleine criminelen en verheugen zich niet op hun terugkeer. Deze ontwortelde, gebrutaliseerde en geïslamiseerde jonge mannen gedragen zich in hun landen van herkomst namelijk net zo als bij ons.

Oostenrijk heeft hierop een eenvoudig antwoord gevonden: landen, die burgers die geen recht hebben op asiel of zelfs crimineel zijn niet willen terugnemen, wordt gedreigd met economische sancties. Dat is een taal die internationaal begrepen wordt.

Ter herinnering: ook de moordenaar van Berlijn, Anis Amri, was een bij de politie bekende “Noord-Afrikaanse veelpleger”.

Bron:
www.emma.de
Auteur: Alice Schwarzer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oud & Nieuw: Gaat ideologie voor realiteit?

 1. DonnaDolce zegt:

  ZO klaar met alles wat moslim en islam is…. dan de hele boel maar over die bekende kam, schijtziek word ik van dit volk…

  Geliked door 2 people

 2. Ik heb hier maar een woord voor “SCHIJTHUIZEN”, het niet durven benoemen en niet durven handelen. Wat zullen die daders zich SUPERIEUR voelen. En ik geef ze groot gelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thom zegt:

  Nafri zal waarschijnlijk Duits politiejargon zijn voor lichtgetinten, dus Noordafrikanen. Daarr bedoelen ze Marrokkanen, Algerijnen, Tunesiërs en Egyptenaren mee (hoewel Egypte in Azië ligt).
  De Nederlandse politie gebruikt al vele jaren zo’n zelfde woord namelijk naffer.

  http://www.oocities.org/naffernl/naffer032.html

  Op de site Vlinderscrime werd door wijlen Martin Kok het woord naffer dikwijls gebruikt voor Marokkaanse criminelen. Het woord bestaat al heel lang. Alleen zal het grote Duitse publiek dat niet weten en reageren ze zeer geschokt en beginnen volop te nafferen over het woord Nafri.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik vind “Bosjesmannen” bijvoorbeeld zo’n ontzettend leuke naam, en die hebben ze ons ook al afgepakt.

   Er is nog nooit internationale ophef geweest over “Frostfresser”, “Spleetogen”,
   “Spagettievreters”, “Roodhuiden”, “Blauwen”, “Moffen”, “Inselaffen”, “Aussies”, “Yankees”,
   “Jerries”, “Kanakken”, “Makkakken”, enzovoorts, enzoverder, et cetera…!

   De Heilige Islam moet weer zo nodig beschermd worden in de persoon van de hulpeloze “vluchteling”.

   Het wordt de hoogste tijd om de macht van die verlokte linkse honden te breken,
   zodat we eindelijk weer eens orde op zaken zullen kunnen stellen, in een vrij land dat weer helemaal van ons zal zijn…!!!

   Vuile Mocro’s…!!!

   Geliked door 2 people

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Een Naffer is al minstens 30 jaar een aanduiding voor Noord-Afrikanen die door leger en politie in Nederland wordt gebruikt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Als al bekend is dat het veelplegers zijn..dan gewoon in het busje mee naar het bos..uiteraard gaat het busje dan weer leeg terug.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Na de islamieten blijkt de linksmens blijkt de meest schadelijke soort te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wil zegt:

  Schweinhunden zijn het.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Niet de naffer is per definitie onze vijand, maar wel het slinks-groene tering tuig die de whiteman haat, welke voor hun uitkering zorgt en die de naffere rustig naar binnen laten komen.
  Hetzelfde voor NL, als ik ene klaverrat-VMBO-GL-er hoor oreren, komt het wel heel dicht in de buurt van onaneren. Soort van zwaar bevlekte zelfbevrediging van deze rat en tegelijkertijd tegen de autochtoon, maar ja, daar is hij ook een naffer voor.
  De verraders zitten in den Haag en nog steeds stemmen zware debiele zichzelf zwaar hatende guttmenschen op hen, echt ongelofelijk. Helaas zijn de grunen in NL & Duitsland een van de grootse gevaren voor het land en deze parasiterende “bio”ratten dienen zo snel mogelijk levenslang opgesloten te worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. ieznogoedh zegt:

  Tsja, de Duitsers zijn nogal van afkortingen. Zo wordt universiteit uni en noordafrikaan wordt nafri. Niks vreemds aan, behalve als je als gutmensch meent een stok te zien waarmee je een (in dit geval politie) hond kunt slaan.
  Wat betreft de vraag of ideologie voor realiteit gaat, weten we zo onderhand allemaal wel het antwoord op die vraag, en wel dat dat bij gutmenschen en mislims voor de volle honderd procent van toepassing is.
  Wat betreft de term veilige landen men in no time de balkanlanden als veilig land te bestempelen en ook Ukraine, waar toch nog wel eens een burgeroorlogje wordt uitgevochten, was al snel een veilig land.
  Anders is het natuurlijk voor nafri-landen waar weliswaar geen oorlog woedt, maar waar wel mislims wonen dus ja, die worden dus niet meteen bij de grens al tegengehouden en/of met gezwinde spoed weer teruggestuurd zoals bij Balkaniërs en Ukrainiërs, dat dan weer dankzij diezelfde groenen die kennelijk vers vlees nodig hebben.

  Like

 9. Wil zegt:

  In afwachting van moderatie?

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Ze hadden de treinen voor Koln ,oeten stoppen en al deze parasieten standrechtelijk moeten executeren!

  Geliked door 3 people

  • kruisridder zegt:

   Ja hoor,dat ben ik helemaal met je eens Hendrik. Zoals de Duitsers dat zo goed konden zeggen. “MG einstellen und auf kommando erschiessen”. Daarna de boel verzamelen en cremeren om geen troep achter te laten.

   Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Nieuwe tactiek van de politiek, zet de linkse Groenen aan het front van de Europese mensenrechten-strijd en sla iedereen om de oren die wat ook maar racistisch overkomt, spreekt of schrijft.
  Het meest smerige politieke spel wordt nu gespeeld op Duits grondgebied als voorbeeld voor de rest van Europa.
  Het enigste wat hiertegen helpt is dat de nieuwe Kruistochten zijn gestart, de ridders zich verzamelen en het slagveld opgaan.
  Het is misschien wel beeldspraak, maar de tijd is denk ik gekomen dat er inderdaad iets moet en staat te gebeuren!
  We zitten op een heuse tijdbom…..tik….tik….tik….tik

  Geliked door 1 persoon

 12. Flo zegt:

  De vraag is, wanneer geht es wirklich los….?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s