Wanhoopskreet politie na gewelddadige jaarwisseling: er moet nu iets gebeuren

screenshot_3

Agenten werden bekogeld in de buurt van een plek waar een agent zwaargewond was geraakt bij een ongeluk.

De politie kan het niet meer aan. Over het hele jaar gezien is er bij de politie een groot tekort aan mensen. Agenten voelen zich overvraagd, blijkt uit een enquête van politievakbond ACP.

Afgelopen jaarwisseling hadden politiemensen het zwaar te verduren, ze werden bestookt door onruststokers met vuurwerk of stenen. Het aantal geweldsincidenten tegen agenten was hoger dan een jaar eerder. Volgens de politie is de Oud & Nieuw viering een uit de hand gelopen feest geworden.

Er zijn meer politiemensen nodig om het tij te keren, maar die zijn er op dit moment niet. Een blijvend probleem, zegt ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp tegen RTL Nieuws. “Als je in het loop van het jaar ziet, zoals afgelopen jaar, dat we te maken hebben met enorme migratiestromen, met terreurdreiging, allerlei evenementen waar veel capaciteit van de politie heen gaat, dan moet je niet raar opkijken dat eind van het jaar het op is.”

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
rtl-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

34 reacties op Wanhoopskreet politie na gewelddadige jaarwisseling: er moet nu iets gebeuren

 1. Theresa Geissler zegt:

  Mooi: De politie is dus duidelijk aan het eind van haar latijn en begint uit de school te klappen!
  Nu nog even de laatste drempel nemen en volmondig toegeven, dat het probleem bijna in z’n geheel door allochtonen wordt veroorzaakt, dan zijn we al een aardig eind op weg om het bespreekbaar te maken.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dit horen we toch echt ieder jaar weer opnieuw in januari.
   Minister die beweren geschokt te zijn en afblijven van onze agenten, en agenten die roepen dat er nou toch echt wat moet gaan gebeuren, want anders pikken ze ’t niet meer.
   Dit duurt nog een paar weken, en volgend jaar herhaalt alles zich weer.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Nederland heeft altijd alles onder controle en zitten er altijd bovenop hoor ik altijd.
    Dan zal het vast wel goed komen..hehe

    Like

   • kruisridder zegt:

    Tot dusver was het eenrichtingsverkeer Bert. T/m vorig jaar konden agenten rekenen op een reprimande of erger bij hun baas als ze hun ongenoegen uitten over het enorme geweld tegen hen, vooral tussen Oud en Nieuw. Nu is dat niet meer te stuiten en worden ze gesteund door hun bonden, wat alleen maar goed is. Nu hoor je de korpschefs nog bijna niet kraaien, doodsbang voor hun banen en bonussen, maar met hun stilte steunen ze nu wel de lagere regionen. En weer die Steur “Ze moeten gewoon van onze agenten en andere hulpverleners afblijven”. Alleen maar mooie woorden…..

    Like

 2. leefbarbaar zegt:

  We weten al hoe Rutte en van de Steur dit gaan aanpakken: er komt een persbericht uit dat de jaarwisseling rustig is verlopen.
  Zo oneindig veel makkelijker dan problemen erkennen en oplossen.
  En voor alle bromsnorren, jullie leiding bestaat uit graaiende PvdA-ers, jullie vakbonden dienen de PvdA, wordt het dan niet tijd om eens in te grijpen? Vast niet, zo lang een beetje rechercheur 5000 euro per maand mee krijgt en totaal niets hoeft te presteren voor dat salaris.
  We kunnen dus wachten op het persbericht, meer gaat er niet gebeuren.

  Geliked door 2 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   in mijn gratis week-vod , uhhh, krantje van vandaag stond al dat de jaarwisseling erg rustig verlopen was.
   .
   alles onder controle….

   Geliked door 1 persoon

 3. Nederland blijf ik een schoften land vinden. Voor criminelen en gajes mag en kan alles maar, hun prive staat bovenaan. Daders worden slachtoffers en slachtoffers daders. Laten ze het is in een keer goed doen en inderdaad een flinke geldboete geven. Zwaardere straffen helpt niet wordt er geopperd, terwijl ze het nog nooit geprobeerd hebben. Geef die criminelen eens de straf die ze anders in hun eigen land hadden gekregen. Zoals het tuig wat hier blijft rondhangen, nadat ze geen status gekregen hebben en criminelen activiteiten erop na gaan houden.

  Like

  • Steven zegt:

   Uitgeprocedeerde asieleisers behoren ze niet over straat te laten lopen maar vastzetten in een kamp. Als ze geen asiel krijgen verdwijnen ze in de menigte.
   Van dit beleid wat ze voeren worden vaak weer meisjes en vrouwen het slachtoffer.

   Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  “dat we te maken hebben met enorme migratiestromen, met terreurdreiging, allerlei evenementen waar veel capaciteit van de politie heen gaat,”

  Allemaal op een thema terug te voeren, namelijk de islam.

  Deze zaken waren 20 jaar gelden helemaal niet aan de orde.

  Het is pas gekomen nadat hordes islamieten Europa zijn binnengekomen.

  De migratie zal Europa in chaos storten. De barbaren uit het Midden Oosten zullen alles in het werk stellen om ons te dwarsbomen en onze landen over te nemen.

  Alle kosten zijn 1 op 1 terug te voeren met de invoering van de islam.

  Geliked door 1 persoon

 5. DonnaDolce zegt:

  Dit roepen ze al jaren, maar de lakse overheid verdomd het…

  Like

 6. Anna zegt:

  Vanmorgen las ik in mijn krant dat zelfs de politie het vertrouwen in de overheid verliest.
  De gevolgen van het min of meer vanzelfsprekende ondermijning van ” het gezag”
  Ontbinding van binnenuit…… Er is ook al veel 5 e kolonne ” politie”

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het moet nu eindelijk eens afgelopen zijn met het korten op politie- en Defensie-uitgaven. Jarenlange bezuinigingen hebben dit resultaat. Overbelaste korpsen! De politie wordt gevraagd om bij allerlei evenementen de veiligheid te bewaken, maar de rek is er echt wel een keertje uit.

  De overheid moet zich diep schamen! Wel miljarden naar ontwikkelingssamenwerking, tientallen miljoenen uittrekken voor de opvang en huisvesting van ‘vluchtelingen’, een ‘oprotpremie’ van bijna tweeduizend euro voor gasten die uit de Maghreblanden (onterecht) hierheen kwamen, en zo stak/steekt de overheid zich steeds dieper in de schulden, waar wij als burgers uiteindelijk de dupe van (kunnen) worden. De veiligheid van ons allemaal is in het geding. Maar meer geld voor politie en Defensie zat er niet in.

  Per direct moet er geld worden vrijgemaakt voor opleiding van (Nederlandse) agenten, zodat de korpsen op termijn weer wat lucht krijgen. Heeft de overheid dan totaal geen besef dat vele agenten ook een gezin hebben?

  Vergelijk de vrije tijd van politiemensen eens met de vrije tijd van Tweede Kamerleden…!
  Schrijnend gewoon!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ik stel voor… Elke criminele ALLOCHTOON die ze aanhouden meteen een NEKKLEM geven..en ondertussen nog een paar stompjes op de lever enzo…. Daar frissen ze wel van op!

   Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Cathja,
   met meer geld los je dit niet op. De politie is in handen van de PvdA. Ze verdienen er al een vermogen en presteren helemaal niks. Mag Bromsnor op straat worden onderbetaald, zijn meerderen toucheren veel te veel.
   Politie, onderwijs, zorg, woningbouw, allemaal manieren geworden om jezelf schandalig te verrijken. En mocht het een probleem zijn als rechters politiek bedrijven, bij de politie geldt dat niet, daar is iedereen van de PvdA.
   Meer geld, meer misbruik. Tijd voor verandering.
   Als de PVV gaat regeren dan is er vast wel een meerderheid te vinden voor het saneren van alle ambtenarenapparaten, in die zin, dat een ambtenaar niet lid mag zijn van een politieke partij. Nu is een dergelijke maatregel nog ondenkbaar. Helaas.

   Like

   • kruisridder zegt:

    @Leefbarbaar, gezien de peilingen mogen we hoopvol zijn dat in de PvdA flink wordt gesnoeid, en wel zodanig dat zelfs voor hen het gevaar bestaat voor 4 jaar op vakantie te gaan….

    Like

 8. RonenMar zegt:

  Nederlamd verdwijnt langzaam richting afvoerputje. En onze koning en premier Rutte staan er lachend en wuivend bij te kijken.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  is te gek, die mensen doen goed werk en worden door die snot apen aangevallen, zo leuk is dat werk niet meer, bij mij in de wijk in 9 jaar misschien 4 keer politiebusje zien rijden, nu opeens in 2 dagen 3 keer, typisch

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Bespreekbaar maken is één zaak. Maar wat als morgen een bende islamitische terroristen een wapendepot van politie of leger in handen krijgen, of op een iets grotere schaal bevoorraad worden?

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik vrees dat het al te laat is en er al redelijk grote wapenvoorraden aanwezig zijn. Politie om dit te controleren is er immers niet en de grenzen zijn al jaren zo lek als een mandje. Onze politie wordt ondertussen beschoten met AK47’s, maar op het moment dat er gesproken wordt over het beter bewapenen van onze politie geeft niemand thuis.

   Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  .
  .Zij hebben geen vertrouwen meer
  In Haagse Politiek
  Bij de Politie zweert oud zeer
  de Machthebbers zijn ziek !
  Steeds weer hetzelfde l.-verhaal
  Maar daden blijven uit
  Geen dokter in de Ridderzaal
  Dus dadendrang…geen fluit !
  Bij de Vakbond is ’t geduld nu op
  Hermandad is het zat…
  Er komen daden op de prop
  Of oom agent gaat plat !
  .
  Begrepen ?
  .

  Like

 12. Harry zegt:

  Ik had eens twee agenten over de vloer , omdat mijn hond een neger gebeten had .
  Moeten ze opvolgen , aldus excuseerden ze zich voor hun bezoek .
  Ok , zei ik ga maar kijken , het monster zit in het kantoor .
  Een had zijn pistool al voor het grijpen .
  Afijn die lui het kantoor in , ” lusten jullie koffie ” vroeg ik . Ja lekker …………..
  ” Ga toch zitten ” .
  Gaat die hond met een van de agenten zitten kroelen , ” nou ik zie het al , zei ie , aan die hond ligt het niet” .
  Nooit meer wat van gehoord .

  Nog even de tijd genomen om ze te interviewen onder de koffie , dat praat altijd wat makkelijker .
  Toen ik vroeg hoeveel tijd ze aan allochtonen kwijt waren per week , zei ie : zeventig tot tachtig procent . Ja , ja tachtig wel .
  En ook dat er vroeger in mijn woonplaats 27 agenten waren en na de reorganisatie nog vier of vijf .
  Waar zitten die lui dan ?
  In de stad , waar nog veel meer allochtonen zitten ?
  Of hebben ze vroeger vreselijk de kantjes er af gelopen ?
  Onbegrijpelijk verschil .

  Allochtonen , dat is een vorm van verrijking die tot een enorme verarming leidt !

  Like

  • Steven zegt:

   Iedereen weet het eigenlijk wel..ook die achterbakse linkse politieke partijen.
   Alleen is iedereen angstig de problemen die allochtonen veroorzaken te benoemen.
   Deze spastische houding van de overheid en het blijven ontkennen van de feiten, gaat Nederland tenslotte straks de das om doen.

   Zodra men uit de kast komt en het beestje gewoon bij zijn naam noemt kan men er beginnen iets aan te gaan doen. En dat allochtonen zich dan weer aangevallen voelen moet men maar overheen kijken. Dan moet diezelfde bevolkingsgroep dit tuig ook maar eens gaan aanspreken op hun gedrag i.p.v. alleen maar hun mond open te doen als het om allochtonen gaat, maar de overlast die ze veroorzaken weer snel vergeten.
   (opsporing verzocht is hier het levende bewijs van)
   Nederland blijft het maar opnemen voor allochtone TUIG om de goede vrede te bewaren, maar is zich niet bewust dat het daarmee zijn eigen ondergang bespoedigd!

   Like

 13. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  laat me raden, de politie gaat nog veel “huilen” dit jaar en de politiek gaat over tot meer politie op straat.
  langzaam maar zeker veranderen we in een poltie-staat ipv het werkelijke probleem aan te pakken.
  .
  we hebben niet MEER politie nodig maar MINDER, MINDER, MINDER CRIMINELE NAFFERS !!
  .
  zet de naffers nou allemaal op het vliegtuig bestuurd door Julio Poch, dan schiet het lekker op…

  Geliked door 1 persoon

 14. teun klein zegt:

  ze vinden het nog gek ook dat de agenten het bijltje er bij neer leggen !! jij begrijpt het ook niet rutte?? jij hebt het echt niet in de gaten ??, dat jou agenten niets mogen bv het niet gebruiken van de revolver? ,hetzelfde zien wij in israel een soldaat zag ik op tv en werd veroordeeld!!waarom?omdat hij een palastijn gedood had!!,mocht niet !! ( het komt allemaal niet op de npo omdat wilders dan alle zetels zou krijgen!! zeker weten!! maar jullie hebben met die hele duivelse kliek de macht in handen,die linkse d666 rechters en de hele linkse kliek van het O M, zijn judassen,!! onschuldigen voor het gerecht slepen bevestigd bovenstaande!!om sommige mensen wakker te schudden het volgende !!zij hebben de gehele macht in handen, door hun eigen wetten te maken!!zij kunnen zodoende opsluiten wie zij willen !!als iemand te machtig word (zie wilders)moet hij hoe dan ook uitgeschakeld worden!!en lopen alle maal te zeiken tegen degene die de waarheid vertellen !! ze doen er alles aan om aan de macht te blijven !! zelfs onschuldigen voor het gerecht slepen en veroordelen !!ze kijken wel uit dat zij deze wetten niet wijzigen omdat zij dan de macht verliezen!! en als wilders aan de macht komt !! wat gebeurt er dan met deze duivels ??(als ik aan de macht was, opsluiten!! omdat zij de hele samemleving naar de knoppen helpen!! en de bevolking overlaten aan deze moslimbarbaren!!) zij zijn doods bang voor wilders omdat; als hij aan de macht komt ??wat gaat hij dan doen?gaat hij dan rechtvaardige rechters aan stellen?? zeker weten!! ,en zijn zij dan bang dat zij dan veroordeeld worden??VREES!! want hier zijn genoeg redenen voor !!alle mensen die gedood zijn door julie schuld !! het bewijs tegen jullie is dagelijks op tv !!welke advocaat zal jullie dan vrijspreken ?? NIEMAND!! ook homo “” tje spong niet !!!!ik heb nooit een advocaat nodig gehad, maar ben zelfs op een gegeven moment bedreigd door deur waarders terwijl ze donders goed wisten dat ik gelijk had !!honderden euro”s”moest ik betalen volgens hun !!toen ik tegen de deurwaarder zei maak er maar een rechtzaak van ,stelletje oplichters heb ik niets meer ontvangen !!)de imams (zie soldaat ) schreeuwend dagelijks voor duizenden mensen hysterisch tegen palastijnen ( ik heb dit zelf gezien op tv en internet )als je een jood ziet steek hem dan dood zeg o jood jullie zullen nergens meer veilig zijn!! hij pakt schreeuwend een groot mes en al die duizenden palastijnen luidt schreeuwend allahuakbar roepend !! dood aan de joden !!dit gebeurd dagelijks!!nu is een jonge soldaat door de rechter veroordeeld(zitten daar ook al d666 rechterS??/) de huidige president heeft al gezegt dat hij dit terug zal draaien!! ) nu rutte! de moslims mogen wel schieten en u eigen agenten zijn boos en vertrekken!!omdat zij niets mogen doen, en als zij hardhandig ingrijpen ten dienste van ons , sleept u ze voor het gerecht !!u ont wapent zelfs u eigen agenten!! waardoor zij hun werk niet meer kunnen doen!! dit is nu echt de bedoeling van de islam ! tegen agenten mogen deze barbaren ALES DOEN <bespotten uitdagen enz!! onze eigen mensen het bloed onder de nagels vandaan halen ,en wij zijn al zo ver dat u geen agenten meer kunt krijgen,( logisch u laat door deze moslimbarbaren ons allemaal bespotten!! ELKEDAG ook de agenten!! en die mogen niets doen , !! niet wat zij MOETEN doen!zou u agent willen zijn , en dagelijks bespot, en uit gedaagd worden bekogeld worden met stenen terwijl door u eigen STOMME wetten,daar door zelf gegijzeld word??u eigen wetten maken ons machteloos tegen deze moslimbarbaren !!ze lachen ons uit omdat zij de wet donders goed kennen,en als er door hun gedrag geen agent meer te krijgen is ,wat moeten wij dan doen??het word een bloedbad binnenkort ,dat kan zelfs een slechtziende zien !!wij mogen ons van u niet bewapenen !! hoe moeten wij ons verdedigen??als straks in de drukte (agenten weg) slechts 4 moslims hun kalasnikov pakken en luid schreeuwend allahu akbar roepend en duizenden mensen in de drukte zullen vermoorden !hoe lang duurt het voordat het leger er is?? denkt u nou werkelijk dat deze barbaren zich laten weerhouden door die paar agenten die er lopen??en wat kunnen de agenten doen ?? met hun pistooltje??die zullen eerst doodgeschoten worden !! zullen ze daarom vertrekken', al deze agenten??kunt u daarom zo moeilijk aan agenten komen ??in hun eigen land zijn de wetten veeeel te streng !!in hun eigen land zouden zij gestenigd worden voor al die barbaarse daden!!kijk naar saoedi arabie veel te streng , daar gaan zij echt niet naar toe !! en als er duizenden doden vallen zegt u dan gaat u rustig slapen wij zijn met meer??hoe lacht u dit allemaal weg ???twee dingen bent u bijzonder sterk in !! liegen , en alles weg lachen !!de hele wereld staat in brand ,en u blijft lachen !!belachelijk !!

  Geliked door 1 persoon

 15. hslot4 zegt:

  kijk na jaren van burgertje pesten afpersen intimideren en beroven hoef je als agent van mij geen sympathie te verwachten je oogst wat je zaait lul dus val maar deaud .

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Het aannamebeleid vanaf begin jaren zeventig en daarna begint zijn wrange vruchten af te werpen. Het was ineens afgelopen met het aannemen van beroepsmilitairen die na 6 tot 12 jaar ervaring voordien altijd met open armen ontvangen werden.
  Volgens de politieleiding waren oud militairen geen praters. Na slechts een waarschuwing sloegen ze je total loss als je niet naar hen luisterde.
  En dat pastte natuurlijk niet in het nieuwe flower power tijdperk. Men had liever jongens en meisjes die vers van het vmbo onderwijs afkwamen. Bij vacatures werd dan ook nadrukkelijk vermeld dat men de voorkeur gaf aan homo’s, vrouwen en buitenlanders. Die konden immers lekker slap ouwehoeren met criminelen. Bij niet luisteren volgde dan ook geen enkele actie. Logisch dat politiemensen tegenwoordig regelmatig een pak slaag krijgen. Ook had men een sterke voorkeur om Turken en Marokkanen bij de politie aan te nemen. De politie moest nl in hun ogen een afspiegeling van de maatschappij zijn. Vanwege hun lager IQ werd voor hen de lat in alle opzichten dan ook een stuk lager gelegd.
  Turkse en Marokkaanse criminele organisaties zijn daar overigens enorm blij mee. Ze worden altijd op tijd op de hoogte gehouden als er een inval gaat plaatsvinden.

  Natuurlijk zijn er een hoop politiemensen die het anders willen. Maar hun mond open trekken binnen de huidige gefeminiseerde politiecultuur is op straffe van ontslag niet mogelijk.

  Een ommekeer per direct is zeer wenselijk. Schop de huidige managers van hun stoelen af. Want deze overbetaalde boerennachtgasten zetten geen zoden aan de dijk. Vervang deze door een sgtmajoor van de Mariniers of een sgtmajoor Geschutskonstabel. Binnen de K.M. gelederen heerst nog een noodzakelijke zeer strakke en traditionele discipline. ,s-Morgens baksgewijs en vlaggenparade voor alle hens hoort daar dus ook bij. Laserguns en andere flauwekul houden we ons niet mee bezig. Dat kunnen werkloze burgers ook. Jullie krijgen echte guns en echt schietonderricht. Ook op snel bewegende objecten. Na 6 maanden ben je in staat om met een schot een crimineel van zijn scooter af te knallen. Dat is inclusief de “kogelvanger” die achterop zit.

  Dit gaat helemaal goed komen. Geef ze maar een kans, dan is succes verzekerd.

  Geliked door 1 persoon

 17. teun klein zegt:

  mein kampf is in nederland verboden ,mag absoluut niet uit geleerd worden !!de koran wat tien keer zo erg is ,ligt in de tweede kamer, bij de moslimvoorzitter!! en al de moslimkinderen (En dat zijn er nog al wat)leren uit dit boek, dat rutte pechtold klaver buma vdstaaij enz allemaal rotbeesten zijn klopt !!,dit staat in de koran!! en dat zij ons MOETEN vermoorden !! klopt staat in de koran !!zij worden door de lessen in de koran opgeleid tot moordenaars !! O nee??de aanslag in berlijn !! de dader gaf koranlessen en stond op het preekgestoelte!!als al deze moslimkinderen op onze kosten dagelijks de koran lezen van kleins af aan en wij doen hier niets aan?? ,staat ons nog heel wat te wachten!!en wij mogen alles betalen voor deze toekomstige moordenaars !!de HELE linkse kerk knettergek!!mein kampf mag niet meer maar de koran wel !! snapt u het??ik wel de duivel regeert op dit moment en het is de schuld van die mensen die deze regering heeft gekozen !!soort zoekt soort!!

  Like

 18. bigljohn zegt:

  De Politie en het leger zijn bijna tot op het bot uitgekleed. De politiek en het justitie apparaat die zich pro Islam opstellen. Moslims weten dat en zijn de rotte appel in de mand die maar NIET verwijderd word. Simpel, het is niet meer dan een – een tweetje -. De uitkomst staat al van tevoren vast; Sharia. Of het moet zijn dat er in Maart bij de verkiezingen wonderen gaan gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 19. cassandrasez zegt:

  De Politie moet ophouden te zeuren. Als je tegen een AZC komt demonstreren of bij een Pegida demonstratie staan er drie lagen ME op je te wachten, die er zomaar op los kunnen gaan als je maar in de buurt van een foute beweging bent. Varkensmutsje opzetten in Ede, arrestatie. Foute opmerking op FaceBook, ze staan op je stoep. Burgerwacht willen? Speklapjes bij een moskee leggen? Ze vinden je, dikke dikke boete en straf.
  Maar moslimpjes worden altijd met zijden handschoentjes heel misschien opgepakt en zowat meteen weer vrij gelaten. Hun gifspuiten en dreigementen mogen wel op Facebook en tegen ons. Zij mogen met Turkse en ISIS en PLO vlaggen rondlopen en hoeven nooit te vragen of ze wel mogen demonstreren, ze gaan gewoon de straat op en rellen en uiten doodsbedreigingen aan Joden.
  Dus het is OF het één of het ander, Politie. OF je hebt echt alle vrijheden en mogelijkheden ieder die ook maar pap fout zegt, of dreigt de orde te verstoren of wat dan ook, te pakken, eventueel te mishandelen/het ziekenhuis inslaan, en streng te straffen. OF je hebt een reden om te gaan staan janken en grienen dat je het gore vieze straattuig niet aan kan.
  En nou aan de slag, he!

  Geliked door 1 persoon

 20. Onno zegt:

  Die Gerrit van der Kamp, heeft die eigenlijk een psychopatentest ondergaan?

  Het principe “Met (psychopathische) boeven vangt men boeven” vind ik niet gezond namelijk.

  En om psychopaten (of egoïstische domoren, wie anders verkoopt zijn huid aan de nuttige werken van Prins Bernhard BV???) nu vol te gaan hangen met machinepistolen, tasers, uitschuifbare wapenstokken etc. etc. vind ik ook een bijzonder slecht idee.

  Wakkere rakkers van me……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s