Ali B: “Ik ben op m’n money als een Jew”

screenshot_39

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik op Joods.nl dat Ali B (foto), Nederlands favoriete Marokkaan, een nieuwe rap heeft uitgebracht. In het nummer zegt de rapper dat hij omgaat met geld ‘als een Jood’ (1:50 – 2:00 min). In die context vervolgt Ali Bouali dat hij na het bedrijven van de liefde vrouwen ‘deporteert’, omdat zij uit zouden zijn op zijn geld. Een betreurenswaardig fragment. Zacht uitgedrukt. In plaats van het virulente antisemitisme onder islamitische jongeren tegen te gaan, kiest de knuffel Marokkaan klaarblijkelijk om een klassiek antisemitisch vooroordeel over Joden te verspreiden.

Tegelijkertijd verkiest Ali eveneens het vrouwelijke geslacht neer te zetten als golddiggers. De rapper heeft in het verleden een aantal malen opgetreden bij Bar-Mitswa feesten, zo gierig zijn Joden dan ook weer niet.

Ali B is een Nederlandse rapper en cabaretier van Marokkaanse komaf en woonachtig in Almere. Hij is ook werkzaam als televisiepresentator, stand-up comedian en labeleigenaar van SPEC Entertainment.

Welnu, ik vind die Ali B een onprettig figuur. Die niet om aan te horen rapmuziek van Ali is bestemd voor een bepaald slag menschen. Neen, spitse lezer van E.J. Bron, we gaan er met Ali B echt niet op vooruit. Het is en blijft een Marokkaan. En wij hebben meer dan genoeg van Marokkanen. Maar, lezer, na 15 maart 2017 kan Ali B met z’n achterlijke rot muziek weer heel rap naar Marokko. Dat hoop ik van ganse harte.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

63 reacties op Ali B: “Ik ben op m’n money als een Jew”

 1. Visje zegt:

  en dit soort lieden worden door de tv en andere media, verheerlijkt, het is gewoon ’n ontzettend brutaal mens, met zijn kus aan de koningin,,,,wat ’n vb voor onze jongeren NOT!

  Like

 2. Helena zegt:

  Beste Driek, Dit sujet voldoet helemaal aan het stereotype treiter rappert, goed ‘voorbeeld’ doet goed volgen, hij is notabene vader (!), wat een voorbeeld ben je dan als ueber ‘kansenpareltje’ en ‘knuffel marokkaan’ voor je kinderen? Dit opgeblazen ego en verwende, zelfingenomen, etterbak moet zich kapot schamen! Een misselijke kwal is het met zijn staccato straattaaltje het slaat helemaal nergens op en dat alles voor de money hè? Walgelijk!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Bovendien is hij, zoals al dat mocro-gepeupel, bijzonder agressief!
   Als je die kop ziet weet je genoeg.

   Wat kan je nou verwachten van zo’n import-inteelt-product? Niks!
   Gedegenereerd overblijfsel uit de PVDA-tijd rond de jaren 70/80, toen elke allochtoon jubelend werd binnengehaald en direct gelanceerd werd naar ’n overheidsfunctie of, zoals in dit geval, als voorbeeld voor jong Nederland, gepromoveerd werd naar de bovenste trede van de amusementsladder.
   Heeft miljoenen verdiend!
   Je ziet aan die pleuriskop dat hij vol verachting en sluimerende agressie zit toz. van blanken.
   Onze algemene verraadster-hoer koningin Beatrix heeft deze viespeuk persoonlijk gekust!
   Hoie diep kan ’n volk vallen…!

   Bedenk dat wij vroeger geen enkele aandacht schonken aan ’n land als Marokko.
   ’n Primitief, stinkende vullushoop vol ziekte en misdaad, overvol met onderontwikkelde smerige barbaren…
   Nu worden we hier geterroriseerd door bendes mocro’s en worden hun omhooggevallen
   idolen aanbeden !
   T.z.t. als de pleuris gaat uitbreken, zal deze crimineel als een van de eersten met al z’n geld terug naar Marokko vluchten.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Rappe, is als bij snel wandelen gewoon snel praten. Heb toch niks met muziek te maken.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Vroeg of laat komt bij mensen van het marokkaanse ras de anti-semitische en vrouw vijandige aap altijd uit de mouw.

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wat mij betreft sturen we àlle Marokkaanse rappers retour, met een lekke schuit, als je begrijpt, wat ik bedoel. Voorop niet alleen Ali B., maar bv. ook die “Appa” of hoe heet-ie, die met z’n rappende doodsbedreigingen aan Wilders!
  Maar ik neem aan, dat je dat ook wel bedoelt, Driek.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De naam is “BOEF”……………

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat rapper-gedoe begrijp ik helemaal niet, maar dat zal wel door m,n leeftijd komen.
    Ik kan het geen kunstvorm vinden.
    En als ik dan die marocs er nog eens mee hoor, draai ik ,t gauw weg.
    Ik wilde ook schrijven dat in tegenstelling tot vroeger ( `50 – `60-er jaren ) je niet van die moppentappers/cabaretiers hebt zoals toen der tijd in A,dam.
    De namen schieten me helaas niet te binnen.
    Er was er ook een op hoek Jan Evertsenstr en ,n gracht daar vlakbij.
    Die hadden tenminste nog zelfspot in hun grappen.
    Maar je hebt nu dus ook bij die Marocs “ont-moslimde” cabaretiers.

    Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Als je niet kunt zingen, ben je rapper, als je niet kunt schilderen, klieder je, ook wel ‘abstract’ genoemd, en altijd gebezigd en bewonderd door linksvolk want geestelijk achtergebleven.

    Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Harry zegt:

  Dat er nog aandacht aan die geitenneuker besteed wordt , onbegrijpelijk !
  Ik zet meteen de TV uit als ik die islamitische rotkop zie .
  Eigenlijk zou je helemaal niet meer moeten kijken !

  Geliked door 2 people

 8. fransdewit zegt:

  wolf in schaapskleren, had eigenlijk, eindelijk DE geïntegreerd Marokkaan voor ogen maar uit zijn teksten blijkt wel anders

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   En die achterlijke Beatrix heeft hem nog afgelikt ook !
   Die is ook meteen eeuwig verdoemd , wat mij betreft , die smerige moslim lover met die vreselijke klapkuiten .

   Like

   • delamontagne zegt:

    De eerlijkheid gebiedt toch te zeggen: “Het was Ali, die begon met ,t geknuffel “.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk.
    Die lui verachten ons zo hevig dat ze geen enkel respect hebben voor wat, en wie dan ook hier.
    Dat zou hij eens bij zijn criminele “koning” in die mocro- zandbak moeten doen.
    Daar durft hij nog niet aan te denken!

    Ik heb trouwens het vermoeden dat deze “omhelzingsscene” in scene werd gezet.
    De vuile smerige oranje-landverraaadster!
    Toen Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden geliquideerd heeft ze geen enkel teken van
    medeleven getoond. De ijskoude marmeren volksverachtster!

    Wat zal ik blij zijn als dat smerige koningshuis eindelijk ausradiert is!!!

    Geliked door 1 persoon

 9. dickrotterdam zegt:

  Mijn knuffel Marokkaan is hij nooit geweest ,primitieve Marokkanen uit het Rifgebergte hebben hier niets te zoeken ! Het is een TAQIYYA Moslim die op zijn manier de Jihad probeert uit te vieren in het land van de ONGELOVIGEN verder houdt hij zich in leven met het debiteren van Sinterklaasrijmpjes die het nivo van een 8 jarige niet ontstijgen en dat antisemitisme ja dat is de ISLAM dat afgrijselijke boek staat er helemaal vol van ! 👿👿

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is ’n ongelofelijke smerige smeerlap die ze spoedig mogelijk zouden moet neutraliseren voordat hij nog meer onheil kan verspreiden… maar zijn tijd komt nog…!

   Like

 10. Driek, dat heb je weer goed neergezet. Ali een over het paard getilde Marokkaan,

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Dat Ali Bombali zunig (Twentse dialect) met zijn poen omgaat, is een verstandige zet. Dat hij zijn wijven deporteert! ..Ja! Misschien ook wel. Ali Bombali weet dondersgoed dat zijn “Time of Wine and Roses” in Nederland is van korte duur. De Knuffelmarokkaan zal samen met de andere minder aaibare viezeriken van zijn sort de weg naar de Heimat vinden. Zodra de boel op springen komt, is hier in Nederland voor Moccro’s nog weinig plaats. Wij willen zo min mogelijk Marokkanen en op gegeven moment ..Helemaal geen Marokkanen meer. Opgerot staat netjes.

  Geliked door 1 persoon

 12. Driek zegt:

  @Delamontagne:

  Misschien bedoelt U het Li-La-Lo- Cabaret van Jossy en Jaques Halland. Dat was een typisch Jiddisch cabaret in de Clerqstraat en de hoek Agatha Dekenstraat te Amsterdam.

  LiLaLo was een Jiddisch cabaret, het leek zo’n beetje, denk ik, op het Oost-Europese Joodse Huiskamercabaret. De zaak, zeg een voor- en zijkamer, werd gerund door twee mensen: Jacques en Jossie. Hij was een klassiek pianist (voor een pianoconcert draaide hij z’n toetsen niet om), die ook conférences deed. En Jossie, in haar japon die op haar brede schouders zat en tappelings naar beneden steilde en op haar voeten in een punt uitliep…

  Jossie zong Jiddisch cabaret. En dan bedienden ze beiden ook nog. Er stonden maar enkele tafeltjes. Soms, zowat om het uur, hadden ze pauze en dan kon je wat te drinken bestellen van de nogal karige kaart. Een Mazzeltov cocktail voor 5 gulden, een Cola, een wijntje voor wat minder.
  We kwamen niet aan bestellen toe, dat eerste uur. Jacques was nog steeds bij ons aan tafel en aan het woord overJiddische Witze. Hij zei: “de meeste Sam en Moos moppen, zoals die van Max Tailleur, zijn in feite antisemitisch. Ik zal jullie nu een goeie vertellen.

  Moos loopt als drager rechtsvoor onder de draagstoel van de Paus. Ze gaan de Sint Pieter in en Moos ziet op de vloer een goudstuk liggen. Pakken? Nee, want dan glijdt die Paus van z’n draagstoel af. Wachten tot hij klaar is met dragen? Maar dan heeft iemand het goudstuk allang gepakt. Hij kiest. Hij bukt. De Paus glijdt van de draagstoel op de vloer, vlak voor Moos. En Moos zegt: hebbu het ook gezien?”

  Twee uur later wilden we weg. We hadden nog maar één bestelling kunnen doen. We vroegen Jacques om de rekening en om onze jassen. Maar hij zei – en er was ineens eerbied in z‘n houding: “nee, jullie moeten nog blijven, Jossie gaat weer zingen.”
  Jacques en Jossie – je mocht ze gerust wereldsterren noemen.

  Ik heb overigens eens goed over het verhaal van dat goudstuk nagedacht. Waarom is Moos hier niet een rare figuur? Ik denk omdat hij niet Rooms Katholiek is en de Paus voor hem maar een gewone jongen is, net als hijzelf. En gewone mensen willen zo’n munt best hebben. We staan allemaal in de hebbe-rij.

  Geliked door 3 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “Een Mazzeltov cocktail voor 5 gulden”
   .
   tegenwoordig krijg men gratis in amsterdam een molotov cocktail……
   dus niet alles is duurder geworden.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Zodra ik die naam “Li-La-Lo-” las, wist ik het weer.
   Herinnerde ik me ook dat het in een bocht van de straat lag. Dat was uiteraard niet Evertsenstr of Adm.de Ruyterweg, zoals ik in de vlugheid schreef.
   Mijn zus woonde toen in de De clercqstraat, zo,n beetje waar de Rozengracht begint.
   Later naar die flat aan einde Burg. de Vlugtl.
   Bovenste verdieping. Vanaf de jaren 80 -90 zag je de ommekeer daar.
   Ik zou die hele buurten niet meer herkennen.
   Dat U zich die naam van Cabaret nog herinnerde !
   Hoor je dat soort moppen nog in NL.?
   Wie had toen, jaren 50 -60 kunnen denken dat A,dam is geworden zoals het nu is.
   Bedankt, groeten……………

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nee, de grappen van Moos en z’n gabber hoor ik na vele jaren (nu ja, lees ik) pas weer hier. Dat cabaret ken ik niet. Ik kwam en woonde ook nooit in A’dam in die tijd. Maar de meeste moppen van Moos hoorde ik, nog schoolgaand, zomdagsmiddags ales we met een club vrienden en vriendinnen bij elkaar zaten bij een vriendin in Wassenaar en wel juist van diegenen die Jood waren. Die konden het Jiddisch zo prachtig voordragen, dat wij over de grond rolden van het lachen. Jammer is dat we na de eindexamens elkaar nooit meer terug gezien hebben of tegen gekomen zijn.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het Yiddisch is een uitstervende taal. Voor de oprichting van de Joodse Staat is er zelfs over gedacht om het de landstaal te maken.
    Maar het werd Ivriet.
    Vroeger hoorde je in Israel nog wel het gesproken. Hoe het nu is weet ik niet.
    Ben er [ helaas ], nooit meer geweest.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Klopt en dat is heel jammer. Ik ben er de laatste jaren ook niet meer geweest. Was wel de bedoeling, maar helaas. Of het er ooit nog van komt blijft een groot ?

    Kon even niet op de naam komen van de gabber van Moos, dat was dus Sam. De moppen van Sam en Moos in het Jiddisch waren om te gieren.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Een taal verstaan direct in contact met de sprekende is altijd weer anders dan via radio of telefoon etc.
    Dat Jiddisch kun je wel beetje verstaan als NL-er maar zoals ik schreef als je het direct hoort.
    Ik herinner me van Israel, het is al heel lang geleden, van overlevenden uit de concentratie-kampen [ je kon het tatoeage-nr duidelijk op hun armen zien ] die je zomaar ergens aanklampten en dan hun verhaal in Jiddisch gingen doen.
    Duidelijk verwarde mensen die heel veel ellende moeten hebben meegemaakt.
    Ik kon het redelijk volgen.
    Dat blijft je bij.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik heb sinds m#n schooltijd nog altijd contact met een flink aantal van m’n Joodse vrienden en vriendinnen. Hoewel we ondertussen over de hele wereld zij verspreid, er ook al enigen zijn overleden, blijft de vriendschap in takt. Bij deze vriendenkring, op enkele uitzondering na, o.a. ik, spraken die thuis dus altijd Jiddisch.
    We bleven elkaar schrijven, later ook telefoneren. Toen weer later het mogelijk was met je huistelefoon ook een conferentie schakeling te maken, werd dat gedaan. Daarna, leve Skype, kunnen we ook met z’n allen die nog over zijn aan deelnemen. Vaststelling hierbij is, dat het blijkt, dat we nog net zo gek zijn als vroeger,

    Het enige probleem zijn de tijdzones, dus moeten we dat allemaal van te voren goed afspreken. 😀

    Like

   • BertG. zegt:

    Daar hadden ze toch ook de geinlijn voor.
    Elke dag een andere Sam & Moos mop door de telefoon.

    Like

   • BertG. zegt:

    Geinlijn 020-211811
    Maar ik denk niet dat dit nog bestaat.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    De hele naam van cabaret zat niet meer in m,n geheugen. Het is al 10-tallen jaren geleden.
    Maar ik herinnerde me ook dat het in een soort voormalig winkeltje was. Blijkt dus uit die foto.
    Het zal nu wel een soort Marokaanse uitdragerij zijn geworden.
    Wat een afgang.
    Ook al die Joodse moppen en uitdrukkingen vroeger, hoor je niet meer.
    Ik kan het uiteraard alleen via de radio beoordelen…………….

    Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 14. M.R zegt:

  M.R. Oprotten die Ali B(aba) liever vandaag dan morgen, graag 40 rovers meenemen naar Marokko.
  Om van te walgen dat arrogante schepsel.

  Geliked door 1 persoon

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  Eerder heb ik al geschreven dat RAP de kunst van de talentlozen is.
  Ze kunnen niet zingen, anders zouden ze wel zingen.
  Ze kunnen niet dichten, want het metrum klopt niet/nooit. Ze weten niet eens wat metrum ís.
  Ze kunnen niet eens rijmen, want hun rijm slaat ook nergens op.
  Wat blijft er dan nog over? Dat Ali B. (eigenlijk wel een toepasselijke naam; dat wordt alleen gebruikt voor misdadigers) een irritante teringmoslim is. Niet over het paard getild, maar er met een katapult overheen geschoten. En door alle aandacht denkt hij ook nog dat hij wat presteert. Ik zie het niet, maar dat zal wel aan mij liggen.
  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 16. Pietersen zegt:

  Ali B geen greintje talent en toch vaak op tv. Getrouwd met een Hollandse heb ik begrepen NB!.
  De gezegende waarnemer weet dat Ali de Maroc nep is, ook al weet hij het lang te verdoezelen, hij is geen geintegreerde Maroc maar een haat-moslim en zal nooit Nederlander worden.
  Domme mensen die hem zien zitten.

  Geliked door 1 persoon

 17. terex zegt:

  Beste Driek,

  Zo fijn dat eindelijk eens iemand deze over het paard getilde KUT MAROKKAAN er eens even neer zet. Wat een kotskop heeft die hond. Naar mijn idee speelt hij het spelletje mee puur en alleen voor eigen gewin. En als de aap uit de mouw komt is het gewoon een KUT MAROKKAAN.
  Alle praat programma’s doen er aan mee want ALI B is het voorbeeld van ??? Ik druk hem al jaren weg als hij op TV komt bij welk willekeurig programma, en ook en als hij op de radio is trap ik hem uit. Wat een mispunt.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Hendrikush,….en hier hebben wij dan duuuuuuuuuuuuiiiizenden van hetzelfde soort in ons land en miljoenen van in Europa,…die gasten die claimen echt alles wat ze denken wat van hun is,..sterker nog, ze mogen als eerste op de maan gaan wonen want die hebben zij als eerste gezien, zo debiel zit het in het hoofd van die gasten, zelfs daar zijn ze tot in staat voor om het op te eisen,……ja het mag duidelijk zijn de Islam bevind zich in onze tegenwoordige tijd terug in de middeleeuwen voor ons Westerlingen, en de Middeleeuwen bevinden zich in de koppen van de muzzie`s nu in deze tijd plaats, dus feitelijk gezegd leven wij in de toekomst en zij in de middeleeuwen,…en onze Conservatieve Liberalen politieke correctheid maakt gebruik van deze middeleeuwse schapen om geheel Europa naar de kloten te maken!

   Like

   • hendrikush zegt:

    Een raadsel dat ik maar niet op kan lossen: Hoe kan iemand die een gezond verstand heeft al die mohammedaanse lariekoek kritiekloos aanhangen?
    Je moet rationeel en emotioneel toch volledig ‘van god los’ zijn als je aanhanger van de profeet bent.
    Een IQ en een EQ van onder de vijftig?

    Like

 18. BertG. zegt:

  Maar verder kijken wij hier nooit naar uitzendingen van de NPO.
  Echt waar, dat doen we nooit niet, kijken naar de tv.
  En dat wij zo goed op de hoogte zijn wat daar allemaal uitgezonden wordt, ja dat is toeval.

  Ondanks dat ik toch bijna dagelijks de radio aan heb staan weten ze hier meer over ali b te vertellen dan een gemiddelde puber, wat naar dit soort muziek luistert.
  En dat is dan toch best wel knap.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Je kan hier volgens mij alleen over verbaasd zijn, als je ‘m zelf al als knuffel Marokkaan geaccepteerd heb, dus eigenlijk een beetje teleurgesteld bent.
   Anders laat zo iets je volledig koud, aard van het beestje zullen we maar zeggen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nee Bert. Dit zie je niet goed.
    Ik denk dat iedereen hier dezelfde mening heeft en van dezelfde basisgedachte uit gaat.
    En wel deze: “Die Ali B is een vuile vieze gore schurftige, uiterst smerige slijmerige en gewelddadige stinkende rot-mocro, die in NL, en overal anders in Europa, helemaal NIETS te zoeken heeft!
    Door ongelofelijk dom toeval en ontzettend veel ongelofelijk dom geluk door onze linkse landverraders met ’n rotvaart naar boven is gevallen.
    Vanuit het stenen tijdperk toen zijn stam nog met de Arabieren op ’n kale berghelling vocht… naar hier in de 20ste eeuw.
    Toen zijn vader uit de trein stapte in z’n streepjespakkie met z’n kartonnen koffertje in de hand, met aan zijn ander hand de kleine maar reeds met totaal bedorven genen uitgerustte Ali B!”
    Begrijp je?

    Ik, en met mij vele anderen, hebben het eeuwig verdomd om langer dan ’n onderdeel van ’n seconde naar deze geboren sluipmoordenaar, van alles wat wij lief hebben, te kijken of te luisteren.
    We zitten hier niet in ’n muziekprogramma dat de wanstaltige apengeluiden van Ali B aan het beoordelen is. We hebben het hier over het verschijnsel en de persoon Ali B.

    Like

 19. milaK9 zegt:

  Dit vraagt om een parodie.

  ‘Ik ben op m’n money als een marokkaan….in de buurt is.’

  Like

 20. Oh hij zei Jew en iets met poen
  en daar hebben joden niks mee te doen
  misschien heel vroeger met Sam en Moos
  maar da’s nu gelul uit de ouwe doos

  zingen kan ie ook niet alleen maar rappen
  en daarvoor krijgt ie ook nog flappen
  hij mag ook best ze kop es opleuken
  want zo krijgt ie nooit meer wat te neuken

  Mijn rapstukje gaat uiteraard veel verder maar pas als ik een enorme bos haar heb en mijn neusharen verder naar buiten zijn gegroeid bel ik DWDD pas op om dit te komen zingen. Het gaat over brave burgers die schande spreken over die vetgekuifde nozems op een Floret met een lekker wijf dat achterop met een petticoat haar maagdelijkheid in gevaar brengt omdat ze niet in de amazonezit zit. Dat is een coat voor wat pettiewerk op zaterdagavond in de friettent. Maagdelijkheid wil ik op verzoek nog wel even uitleggen. ’t Ruikt hier trouwens erg zuur, hebben jullie een fles rosé laten vallen?

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Klinkt goed, als ik op de achtergrond wat van die binnenmondse ritme en kreun geluidjes er bij maak, ik merk het meteen.
   Dit wordt een hit, Brein. Zo iets voel je gewoon aan.
   Stuur de rest van de tekst maar vast op, dan maken we er een mix van.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb een hoop tekst al door het Woordenboek der Nederlandsche Staat gehaald vanwege de gewenste correctheid van woorden maar die raakten daar geheel bonnetjesgewijs kwijt. Misschien gaan ze die ooit zelf gebruiken als ze weer een onwelgevallig woord zoals toen met dat allochtoon willen verlieven. Alleen jew, jood, marrekaan, schuimbekken, spuugkuil en zure pruim bleven ongewijzigd. Ik maak wel een nieuwe die we kunnen mixen met die van Ali B. en zetten er dan op dat ’t nederrep is, dan maggut.

    Like

   • BertG. zegt:

    Moet helemaal goed komen, mattie.
    Alles is aanwezig om er aan te kunnen knutselen.

    Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  Ali B. is een beest net als zijn soortgenoten. Dat hij door de Politiek-Correcte linkse knuffelaars wordt omarmd, moet men zien in dezelfde perspectief waarin mensen met een wild dier op de foto staan of in hun huis houden. Het ziet er zo leuk en trendy uit!…En wij hebben zo’n beestje!!. Maar een wild dier blijft een wild dier en zo ook het gedrag. Zodra zo’n leuke knuffelbeestje eenmaal bijt of krabt, dan willen de mensen het niet meer hebben. Het wordt zo snel mogelijk naar een dierenasiel weggebonjourd. Ik kan mij nog het concert op de Amsterdamse grachten herinneren waarin hij optrad. De blik waarin de hoogste echelon van de Politiek-Correcte gasten sprak boekdelen. De minachting spoot uit hun ogen en hun gezichtsuitdrukking (lichaamstaal) was van: Ach Ja! Wij moeten naar zoiets ook kijken of luisteren! ..Het hoort bij de multiculturele wereld waarin wij leven!…Tja! Hij is niet onaardig!.
  Een ding kan ik van de Joden niet begrijpen. Hoe halen zij het in hun hoofd zo iemand voor hun familiefeestjes uit te nodigen? Iemand van wie zijn volk en syndicaat-genoten hun gevaarlijkste vijanden. Islam is een criminele Syndicaat en hun gevaarlijke leider Allah een bloeddorstige moordenaar. Gevaarlijke mensen zoals de moslims houdt men buiten de deur. Mensen die dat niet doen, zijn kennelijk niet goed bij hun hoofd.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed beoordeeld en geschreven.
   Dat van die minachting in de ogen van de gevestigde orde maakt hun schuld tegenover het Nederlandse volk alleen maar groter.
   En wat de Joden betreft. Ik verdeel Joden (nu heel even) in twee groepen.
   Zij die in Israël wonen. Hun land hebben opgebouwd en hun leven er voor geven.
   Zij die in Europa of Amerika wonen en tussen twee werelden in leven.
   Dat was voor de vorming van de staat Israël natuurlijk héél anders.
   Iedereen geloofde in Israël als zijnde het beloofde land.
   Momenteel is dat beloofde land er. Voor diegenen die niet naar Israël zijn gegaan, maar gekozen hebben om hier te blijven geeft dat innerlijke spanning die zelfs kan leiden tot volledige afwijzing van de moderne staat Israël.
   Begrijpelijk wordt dan dat men bijvoorbeeld kiest voor een gedrag waarbij men wil demonstreren zich niet verbonden te voelen met het moderne Israëlische volk.
   Persoonlijk denk ik dat deze mensen zich bewust of (gedeeltelijk) onbewust verscheurd moeten voelen, maar dit beleven als een normaal verschijnsel dat de “Eeuwige Jood” heet.

   Like

 22. Ali B. heeft het voor elkaar gekregen dat joods.nl haar excuses heeft aangeboden en meneer is bij het CJO op de thee geweest.

  MAW. Ali B. staat in zijn recht en die rot-joden moeten hun huilerige smoel houden. Ja zo diep zijn wij inmiddels gezonken in dit land.

  En dat terwijl het vooroordeel dat Ali B. er uit kraamt, reeds eeuwen als “rechtvaardiging” van de meest wrede Jodenvervolgingen is gebruikt.

  Ik heb in de commentaren op het artikel bij joods.nl een link naar een van mijn Hebreeuwse nummers gepost en heb inmiddels begrepen dat een positief geluid van een oer-Nederlandse kaaskop niet salonfähig is.

  Mijn wraak zal zoet zijn, 15 maart a.s. krijgt het wegkijk en knuffelvolk de rekening gepresenteerd :-p

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Marti van Lin.
   Zie mijn reactie hier boven.
   Wat jij hier schrijft is het gevolg van datgene wat ik probeer duidelijk te maken.
   De Joden hier leven niet in het Beloofde Land.
   Israël is niet hun Beloofde Land. Dat kan het pas worden als de beloofde verlosser van het Joodse volk is gekomen.
   Zij wonen niet in hun Moederland. Zij wonen hier.
   En die verscheurdheid, plus aangeboren “overlevingsvermogen”, inspireert hen tot bijvoorbeeld het aanbieden van excuses aan een vijand.
   Lijkt vreemd maar is logisch.
   Ach Marti, je moet maar zo denken, wij zullen nog meemaken dat die onbetekenende schurk en vijand van het Joodse volk Ali B, zal moeten vluchten en dat hij tandenknarsend zal moeten meemaken dat Israël zijn vijanden zal vernietigen.

   Like

 23. Visje zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27412711/__Werkstraf_voor_rapper_Boef__.html
  nog z’n boeven kop, kijk maar in de ogen, dat zegt genoeg, want ogen zijn de spiegels van de ziel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s