Duits opvangcentrum in vlammen op door ‘boze migranten’

screenshot_21

(Door: Emile Kossen)

Door een grote brand is een asielzoekerscentrum in de Duitse grensprovincie Nordrhein-Westfalen in vlammen opgegaan. De politie verdenkt een groep ontevreden immigranten van de brandstichting.

De Duitse brandweer zette donderdagmiddag groot materieel en meer dan honderd brandweermannen in, toen de eerste meldingen binnenkwamen van een brand bij een noodopvangkamp Staumühle in het dorp Hövelhof. De barakken – het kamp is een voormalige militaire kazerne – brandden vrijwel geheel af, zegt de politie.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duits opvangcentrum in vlammen op door ‘boze migranten’

 1. Nou, misschien krijgen die parasieten nu wel villa’s aangeboden. Ik vind het langzamerhand een lachwekkende situatie worden. Lijkt wel of ze die parasieten aanbidden.

  Geliked door 2 people

 2. Johan zegt:

  Dat krijg je nou als dank van dat zootje allahtonen. Overigens zijn ‘gelukzoekers’ uit veilige landen een aanfluiting. Dat soort lieden kan per ommegaande het land uitgezet worden. Dat hoeft geen maanden te kosten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  en maar slopen, waar zijn ze eigenlijk wel goed voor, nergens voor,
  overal over klagen, er zijn 142.500 misdaden door asielzoekers gepleegd, ze frauderen, de belasting betaler (in Duitsland) dus kan weer betalen, wij betalen ook voor die zgn vluchtelingen
  zie ik ze met tassen vol boodschappen lopen, wat hebben ze het toch slecht.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Laat ze maar in de open lucht overnachten op de door henzelf aangebrachte puinzooi. Hopelijk vriest het een graadje of 15. Dan zijn ze zo genezen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Balkan-tuig. Een van de ergste soort. Hoop dat dit bericht de Duitsers nog meer antipathie gaat geven, dat hebben we nodig.

  Like

 6. jackholland zegt:

  Wat moeten we toch met dit overwegend islamitische tuig. Waarom moeten we een volk opnemen die niet aan de westerse cultuur wil/ mag deelnemen . Ze brengen alleen maar negativiteit.
  (criminaliteit,uitkeringsfraude, gratis beroep op zorgstelsel ,onderwijs gaat achteruit vanwege constante aandacht voor allochtone kinderen die geen nederlands beheersen,overvolle blijf van mijn lijf huizen,eerwraakonzin, gezeik over kerst, gezeik over bidplaatsen enz enz
  Ons land gaat compleet naar de donder vanwege een paar niet willende immigranten die ook nog eens alle kansen hebben gekregen maar domweg niet willen!
  Wat zijn nu de positieve invloeden van dit volk behalve shoarmatenten?
  Ze willen hier gvd niet eens zijn ,ze willen niet integreren,ze haten andersdenkenden, ze verafschuwen de westerse leefwijze .
  Laten we ze tegen zichzelf beschermen en ze een fijn islamitisch leven bezorgen door ze er hier uit te rotten en op te laten donderen naar hun zandbaklanden waar ze vandaan komen en waar ze zo over opscheppen.
  En al kost dat eenmalig paar centen, dan maar even een paar heftige jaren van bezuiniging ik heb dat er dubbel en dwars voor over.
  We hebben het tegen beter weten in nu zo n 30 jaar geprobeerd en we moeten zeggen het is mislukt . We hebben met z n allen JANMAAT verguisd 25 jaar geleden ,ik ook , zijn voorspellingen zijn niet helemaal uitgekomen het is helaas nog veel erger.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Zijn voorstellingen zijn wel uitgekomen…het is alleen véél erger geworden omdat er niks aan wordt gedaan en iedereen de bek wordt gesnoerd! (althans..dat proberen ze)

   Like

 7. kruisridder zegt:

  Villa´s aanbieden? Laat ze daar maar in de open lucht slapen nou.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nou dat wordt dan de komende weken in tenten slapen……………Dat zou de beste oplossing zijn, daar leren ze tenminste van !!!!

  Like

 9. elisah zegt:

  Nu is het nog hun eigen azc, staat straks heel Duitsland zo in brand?

  Like

 10. Ze hunkeren weer naar de tijd dat ze het volk met een politiestaat konden knechten, dat die weer met de pet in het handje braaf ‘melde gehorsam’ staat te sidderen. En niet zoals nu een beetje te gaan liggen referendummen en hun beweringen in twijfel gaat trekken, want zo gaan wij niet met elkaar om. Nog wat meer druk op de ketel, nog wat meer dobberverkrachtingen en dan duurt ’t niet lang meer en wordt er geheel volgens plan gejankt om een mannetje met een snorretje aan een touwtje, dat mannetje dan, niet dat snorretje.

  Like

 11. Steven zegt:

  Wat was de reden deze keer…. kregen ze niet iedere dag een nieuw blondje aangeboden om zich daarop te botvieren….of krijgen ze niet snel genoeg een villa met keukenmeisjes aangeboden?

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Opsluiten in een oude schuur en in de fik steken

  Like

 13. Flo zegt:

  Media wist weer eens niet hoe snel ze moesten melden dat het waarschijnlijk niet met vreemdelingenhaat te maken had.
  Maar dat het er vol zit met tuig ,hoor je ze niet over .

  Like

 14. Anna zegt:

  Uit Balkan landen….. dat begrijp ik nou niet…… dan zet je ze toch in een arrestantenbus met tralies en je rijd ze als politie of een ander overheids orgaan terug naar huis….. neem eerst goede persoonkenmerken op van mijn part dna en zorg dat ze er nooit meer in komen….
  Komen ze toch terug dan permanent opsluiten….
  Wij zijn veel te tolerant geworden… niemand durft meer in te grijpen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Klinkt wel goed, maar wat nu als de ratten blijven komen??
   Je kunt geen miljoenen of tientallen miljoenen criminele zwaar zwakzinnige inteelt proleet aanhangers opbergen en daar gokken ze op!!

   Like

   • Piet travestiet zegt:

    Nee Drs.P daar heb je gelijk in.
    Maar onderhouden gaat ook niet.
    Misschien voor de wolven gooien…..

    Like

 15. Ildiko zegt:

  OXAM NOVIB wilt niet accepteren dat het volk klaar is met alle vluchtelingen, dat de meeste vluchtelingen zijn parasieten of deserteurs en verkrachters of wel debielen.

  Like

 16. Jan zegt:

  En nou moeten die arme stakkers in de vrieskou slapen? Och, och, wat een leed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s