Fleur Agema op twee en Vicky Maeijer op 3 van de PVV-lijst

screenshot_30

(Door: Annabel Nanninga)

Rest van de lijst wordt later bekendgemaakt

De nummers twee en drie op de kandidatenlijst van de PVV zijn allebei vrouwen. Na kopstuk Geert Wilders staat oudgediende Fleur Agema op plaats twee en Vicky Maeijer als hoogste nieuwe binnenkomer op drie. Dat blijkt uit tweets van Wilders. De rest van de lijst wordt na het weekend bekend.

post-online

Dat Maeijer, nu nog Europarlementariër voor de PVV, hoog op de lijst zou komen, werd donderdag al bekend, maar nog niet hoe hoog. In De Telegraaf noemt ze haar derde plek vrijdag “een enorme eer”.

Bij de vorige verkiezingen was de derde plaats nog voor Martin Bosma. Maeijer stond toen op 21.

pvv-nieuw

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

212 reacties op Fleur Agema op twee en Vicky Maeijer op 3 van de PVV-lijst

 1. BertG. zegt:

  En ik ga voor het 1ste kabinet Agema.

  Like

   • Harry zegt:

    Nou , Bert , ik heb er per ongeluk wel eens tegen aan gestaan .
    Dat voelde evenwel fantastisch !
    Echt Bentley kwaliteit en als voormalig kwaliteitscontroleur kan ik daar een mening over hebben .

    Dat heeft Geert weer prima geregeld !

    En goede looks zijn ook heel belangrijk , die vrouwen schoppen het vaak het verst .
    En voor ons prettig om naar te kijken . Zulke types gun je ook alles , toch ?
    ————————————————————————–
    Alleen hoe die stomme Duitsers nou ooit zo achterlijk zijn gekomen om Merkel te kiezen , met een kop als een weggooi-fles , dat is me een volslagen raadsel .
    Eerst lopen ze achter hitler aan en nu achter die dikke reet van Merkel , wat een volk !
    Eigenlijk hebben we al sinds 1914 ellende van die lui en het eind is nog niet in zicht .
    Koop nooit meer een Mercedes of BMW
    En een VW al HELEMAAL niet meer , sjoemelmoffen .

    Geliked door 2 people

 2. en waar blijft Bosma nu ? Lijstduwer ???

  Like

 3. bedonderde burger zegt:

  Pakweg 10 jaar geleden waren mijn vriendin en ik op een Marokkaans huwelijk uitgenodigd en daar vielen mij de schellen van mijn ogen. Voornamelijk veel jonge mannen hadden een behoorlijk negatieve houding ten aanzien van mij als westerling. Ik werd nog net niet voor mijn voeten gespuugd. Het was voor mij een bijzonder akelige avond. Mijn vriendin was bij de vrouwen en die waren anders, misschien wel hypocrieter.

  Voordien dacht ik goed om te gaan met een aantal Marokkanen maar vanaf die avond wist ik dit niet meer. Ik voelde mij toen al ‘een soort nuttige idioot’ en ben dat wellicht ook geweest toen ik nog in de SP zat tot 1998. De SP trok mij indertijd aan omdat die stelde dat buitenlanders Nederlands moesten leren en zich moesten aanpassen. In die tijd werd ik, net als leden van Centrumpartij, door de PvdA, D66 en GroenLinks aanhang uitgemaakt voor racist, fascist et cetera.

  Door mijn eigen bestuurders ben ik vandaag, net als velen met mij, in een soort schizofrene wereld terechtgekomen. Ik weet niet meer wie wel en wie niet te vertrouwen zijn. Wat ik wel weet is dat hetgeen Fortuyn indertijd stelde had dienen te gebeuren, eerst de problemen die er met allochtonen in Nederland waren oplossen en daarna kijken of er wellicht meer nieuwkomers bij konden. In plaats daarvan hebben linkse en liberale idioten gekozen voor meer islamieten vanuit de gehele wereld.

  Overal op de wereld is hetzelfde zichtbaar, overal is een islaminvasie aan de gang. Dit positief beoordelen is een kwestie van geestelijk gestoord zijn of corruptie of lafheid. Invasies zijn nooit goedbedoeld ten aanzien van volkeren wiens landen binnengevallen worden.

  Sinds enkele jaren waarschuw ik op internet voor de gevolgen en zie ik mij recht tegenover het in mijn ogen voormalig links staan. Dit links is volkomen ingekapseld door rechtse, zogenaamde filantropen als Soros, Gates en de Clintons. Je kunt je afvragen wie er vanuit PvdA, GroenLinks, SP en D66 door dit soort types zijn ‘gekocht’ om hun aanhang richting slachthuis te voeren.

  Waar het om draait is simpel. Wij moeten als zogenaamde door idioten genoemde ‘ontvangende maatschappij’ eens over het ons aangepraat schuldcomplex heenstappen en voor onze eigen belangen opkomen precies zoals die allochtonen -zie bijvoorbeeld DENK- dat doen. Dat zij als groep dat doet heet opkomen voor hun mensenrechten, wat als wij dat zouden doen opeens racisme en discriminatie heet.

  Hallo, hoe zit dat dan met onze mensenrechten? Hebben wij die niet? Wij mogen blijkbaar niet opkomen voor onze mensenrechten en moeten afwachten of islamieten, die dan opeens geen islamieten meer heten maar eenzame wolven en verwarde mannen, ons allemaal slachten of sommige van ons ‘als nuttige idioten’ nog in leven laten.

  Fortuyn had gelijk. Wat moest hij? Hij was als homoseksueel minder dan een varken of hond en moest van een hoge plek met zijn gezicht naar beneden gericht afgegooid worden. Vrouwen moeten hun bek houden en slaafs mannen volgen, andersdenkenden en anders gelovigen mogen worden vermoord, vrijheid van meningsuiting in de ban en ga maar door.

  ‘Verrijking’ noemen totale idioten hier dit vandaag de dag.

  Met andere woorden wij moeten eens massaal maling gaan hebben aan de terreur van krankzinnige zogenaamd liberaal/christelijk/linkse dictators die, gezien hun manier van denken, aangenomen dat zij zich niet (allemaal) hebben laten omkopen, in een inrichting voor geesteszieken thuis horen. Verder is discussiëren met krankzinnigen volkomen zinloos.

  Tweedracht in de maatschappij is en wordt door hen geschapen. Alle negatieve en destructieve gevolgen van de invasie is eveneens op hun conto, wat voor jammerverhalen over ‘touwtjes uit brievenbussen’ zij ook allemaal mogen ophangen. Het geen gehoor willen geven aan kritiek op hun handelen is waar het om gaat. Wat was er mis met hetgeen wat velen enkel het bestuur vroegen: ‘het controleren van wie er in Europa werden binnengelaten om terroristen tegen te houden.’

  Dit was voor hen genoeg om iedereen die dit stelde te betitelen als fascist, neonazi, racist, domme witte man, onfatsoenlijk mens, gewetenloze neanderthaler, laaggeschoolde nar et cetera. Zelfs vandaag, na meerdere aanslagen kan er van hun kant geen mea culpa vanaf en blijven zij onverkort handhaven gelijk te hebben. Nog erger, de EU blijft gewoon doorgaan met hun krankzinnigheid.

  Met hun vertrouwde methoden proberen zij ons nu weer te lijmen, laat u dus niet bedonderen door mooie verkiezingspraatjes over financiële meevallers waarvan u donders goed weet dat deze na de verkiezingen ‘enigszins anders blijken te liggen dan men eerder had voorzien’. Laat zien dat u als kiezer het heel goed heeft begrepen.

  Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar in verband met onze mensenrechten die tot nu toe door de rest van de politieke partijen verkwanseld worden: stem in maart PVV.

  Geliked door 10 people

  • bedonderde burger zegt:

   Beste heer Bron aangezien er een vervelende fout in staat . . .

   Webmaster: aangepast!

   Like

  • Golden Girl zegt:

   ik heb zelf wel eens gedacht dat de moord op Pim Fortuyn een complot was en de heer V van de G gebruikt is, hoe anders had er uit gezien als dit niet gebeurt zou zijn ?

   Like

  • Wachteres zegt:

   Mooi gezegd, bedonderde burger. Ik ben het helemaal met u eens.

   Like

  • “Overal op de wereld is hetzelfde zichtbaar, overal is een islaminvasie aan de gang. Dit positief beoordelen is een kwestie van geestelijk gestoord zijn of corruptie of lafheid.”

   Ga in deze gerust uit van corruptie. De eigen baan en toekomst veilig stellen in het toekomstig (mochten ze willen) Europäisches Reich. En dat dat dan maar over de rug van miljoenen burgers moet daar hebben zij eenvoudigweg “scheisse” aan.

   Like

 4. Flo zegt:

  Geef mijn stem aan Martin Bosma ,hoop op een massa overwinning ,en een afstraffing van de huidige meelopers ,die er een zooitje van hebben gemaakt.
  Nu komen met veranderingen ,terwijl ze jaren om de brij heen lopen .
  Zorg ,is niks meer
  Politie en veiligheid ,ze mogen niks en laten zich uit kafferen door buitenlands tuig
  Plots een opleving van de economie zo vlak voor de verkiezingen ,is geen toeval ,de VVD is niet in de eerste leugen gestikt
  Maling aan de kiezers ,,weg met ons ,kijk naar het gehouden referendum .
  Nederland laat zijn oren hangen naar Brussel ,die allang met de rug tegen de muur staan ,maar doen of ze overal een oplossing voor hebben ,en met lui als Verhofstadt,Timmermans en Juncker geen slecht figuur zouden slaan in een vervolg van Peppie en Kokkie
  We sneeuwen onder door de vluchtelingen,geen controle ,de criminelen wandelen of reizen zo het land in ,en je kan wachten op de volgende aanslag .
  Laat iemand .één reden geven waarom een andere partij beter is .
  En kom niet aan met opwarming van de aarde ,het vriest momenteel -10 graden
  ,

  Geliked door 5 people

 5. dees zegt:

  Hopelijk is zij een meerwaarde voor de PVV, de huidige dames die de PVV vertegenwoordigen hebben wat mij betreft een ruime voldoende. Mocht wel effies lachen om het vermeende Wilders seks verhaal van Fennema van jaren geleden. Tot op heden is er nog geen enkel bewijs gevonden, alleen een uitgekotste ex-PVV had het gehoord van iemand.Tja, de media wacht popelend op de lijst van de PVV om graafwerkzaamheden te starten naar “foute” PVV´ers.

  Geliked door 4 people

 6. Giny zegt:

  Met Bosma zit het wel goed, onderlinge afspraken!

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Geert heeft een goede keuze gemaakt met deze Nederlandse vrouwen. Gelukkig geen boscreolen of andere buitenlanders. En ze hebben overigens allebei een lekker kontje. Succes met je Angels Geert.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Wie heb ’t nou weer over de billen van die 2.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Houd met dat laatste nou eens op, zou ik U vriendelijk willen vragen:
   Niet eens omdat een dergelijke (onzin)beoordeling denigrerend werkt naar de dames in kwestie, maar ook omdat het insinueert, dat àndere dames met een, in uw ogen, minder lekker kontje (lees: Een minder aantrekkelijk uiterlijk) er automatisch minder toe doen in de politiek.
   Het is, kortom, een on-eigenlijke reden en op zó’n manier kweek je nu concurrentie en afgunst.
   Laat èchte capaciteiten er wat toe doen; vergeet deze on-eigenlijke!

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoor je het nou, Joannes, dus geen rare filmpjes meer inzenden over de billen van Fleur.
    Dat is discriminerend voor alle vrouwen met een dikke kont, en dat is niet leuk.

    Hey Theresa, maar het oog wil ook wat.

    Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Houd met dat laatste nou eens op, zou ik U vriendelijk willen vragen:
    Niet eens omdat een dergelijke (onzin)beoordeling denigrerend werkt naar de dames in kwestie, maar ook omdat het insinueert, dat àndere dames met een, in uw ogen, minder lekker kontje (lees: Een minder aantrekkelijk uiterlijk) er automatisch minder toe doen in de politiek.
    Het is, kortom, een on-eigenlijke reden en op zó’n manier kweek je nu concurrentie en afgunst.
    Laat èchte capaciteiten er wat toe doen; vergeet deze on-eigenlijke!

    Natuurlijk komen de capaciteiten op de eerste plaats. Geert had natuurlijk ook een andere vrouw kunnen kiezen die eveneens competent was voor deze functie. Wellicht een met een kont die je als bijzettafel of sjoelbak kunt gebruiken. Dat heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Wellicht zou Rutte met zijn kompanen dan tijdens de tweede kamer debatten liever een potje sjoelen in plaats van steeds verveeld met hun telefoontje te spelen. lol.

    Geliked door 4 people

   • koddebeier zegt:

    Ik ben toch wel blij dat ze niet op de PvdA vrouwen of op de zgn. Rode Vrouwen lijken !!

    Like

   • En tóch levert het de nodige stemmen op die je anders zou missen…

    Like

   • Boemiebolleboos zegt:

    Bij mij is het óf kont, óf tieten, d.w.z. een vrouw die geen tieten heeft, compenseert vaak door het feit dat ze kont heeft, of omgekeerd. Je ziet, de natuur doet altijd weer iets om de gemiddelde man te plezieren, als puntje bij paaltje komt, dus alles valt dan weer mooi op zijn plaats: heb je toch nog altijd iets waar je het heet van krijgt, uiteindelijk.

    Het ideaal totaalpakketje van kont én tieten opeisen tegen heug en meug gaat vaak onredelijk te ver en wie het niet kan krijgen, die kan met zijn kop tussen z’n knieën blijven janken dat ie nooit krijgt wat ie zoekt. Dus geen onredelijke eisen stellen, zeg ik. Je kan dus maar beter werken met wat je kan krijgen, da’s ook al mooi meegenomen. Geloof me, het loont de moeite. Concentreer dus vooral op wat er wel aanwezig is, en staar je niet blind op wat er niet is.

    Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   @Joannes den Hollander,
   .
   zeker hebben de dames een lekker kontje, dat zullen ze stiekem, of helemaal niet stiekem als een groot compliment ervaren….
   .
   en ze zijn nog slim ook, wat wil een man nog meer !

   Like

 8. Asgard zegt:

  Okay,..stemmen op de PVV dan,…..toch ff een vraag aan de PVV stemmers,….de Zwijgplicht die Geert Wilders kreeg opgelegd vorig jaar in het kabinet,..we weten nog allemaal wel dat de regering een zeer schokkend nieuws te horen kreeg( Wat dat schokkend nieuws ook geweest mag zijn), waarbij de partijleiders werden ingelicht over het schokkend nieuws en hun werd voorgezegd van zwijgplicht,…Had Geert Wilders zijn zwijgplicht moeten doorbreken aangezien hij zich voor doet als een man van het Nederlandse volk en gewoon uit de school had moeten klappen wat er binnenshuis( Het Torentje op het Binnenhof) besproken werd/was? Overigens snap ik dat alle andere partijleiders zich aan hun zwijgplicht zullen voldoen omdat zijn het pad volgen van de Multinationals. Graag jullie mening hierover.

  Like

  • bedonderde burger zegt:

   Wat mij betreft had hij mogen zeggen wat hem was verteld. Aan de andere kant was hem dan het schenden van staatsgeheim voor de voeten geworpen, dus…
   En verder wat ik al eerder stelde, zie ik enkel de PVV om dit moment als partij die vindt dat ook ik mensenrechten heb en niet alleen allochtonen. En dat mijn rechten als mens met voeten worden getreden door de andere politieke partijen met hun positieve discriminatie.

   Like

  • Geert kan dat zelf uitstekend beoordelen.

   Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   ff kijken of we de pvv stemmert aan het twijfelen kunnen krijgen ?
   iets te doorzichtig beste asgard, u valt wat mij betreft door de mand…

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou zwijgt Geert ’n keer en is het weer niet goed.
   Het is ook nóóit goed.
   Ja, ik kan me voorstellen dat vrouwen het normaal vinden om de zwijgplicht te verwerpen.

   Waar is die zwijgplicht nou weer?
   Weet ik veel. Moet je weg?
   Ja, mag het? Daar ergens. Waar? Daar!
   Zeg dat dan.
   Wat ga je ermee doen?
   Ja, wat zou ik ermee doen? Zwijgen natuurlijk.
   Oh, meen je dat?
   Ik vind dat je anders zo mooi praat. Ik zou niet zwijgen als ik jou was.
   Ja, maar ik wacht nog even tot na de verkiezingen op 15 maart, dan ga ik alles vertellen.
   Aha… Dat dacht ik al…!

   Like

  • Harry zegt:

   @ Asgard ,

   je geeft wel vaker blijk van niet dezelfde opvattingen te hebben als de gemiddelde regeerder hier .
   Dit is ook weer zo’n vilein voorbeeld .
   Uiteraard heeft Wilders , als hem iets vertrouwelijk medegedeeld wordt zwijgplicht .
   Als het landsbelang in gevaar komt , kan ie alsnog met die informatie zijn eigen plan trekken .
   Maar wat jij hier min of meer debiteert is , dat Wilders zijn geheimhoudingsplicht zou moeten schenden om jouw of andermans nieuwsgierigheid te bevredigen ?
   Je scharrelt op het scherp van de snede , man !

   Vergeet niet , dat Wilders ook in zijn gedoogperiode zeer loyaal was .
   Hij is in vele opzichten onberispelijk .
   Daar zou je nog een voorbeeld aan kunnen nemen !

   Like

   • Asgard zegt:

    Voorbeelden Harry,…kom maar met voorbeelden, je suggereert te veel, misschien ben je wel Paranoia aan het raken,…de vraag die ik stel is gewoon zo simpel dat je er Schizofrene antwoorden voor terug krijgt,…het is verboden om een vraag te stellen die over GW of de PVV gaat???? Stel dat het geheim wat verteld werd wat het volk dus niet mag weten,..de Asielinvasie betrof wat we nu dus allemaal ondervinden in Europa, dan had ie dat rustig van uit zijn standpunt en partij programma kunnen schenden,…Hij vind toch dat de Islam moet verdwijen uit Europa, een echte leider van het volk zou dit het volk niet onthouden,..dat is wat ik ermee bedoel,….Het feit een zwijgplicht voor gekozen politici die het volk moeten dienen daar kun je alleen al je vraagtekens bij zetten,…..het Feit dal alle andere partijen de zwijgplicht respecteren geeft aan welk doel het heiligt, dat zijn voor mij dan de landverraders ( maar goed daar zijn we het allemaal al over eens toch),…probeer mn vraag gewoon is nog een keer over te lezen, maar dan zonder Paranoia erbij Harry,…..En Tsjonge dat geldt voor jou eveneens!!
    En mocht je de gedachte bezitten dat ik wellicht een anti PVV ben dan zal ik je ff uit je droom helpen,…ik ben nog een stukje rechtser dan GW, want GW is alleen rechts wat de Islam aan gaat, daar krijgt hij voornamelijk de stemmers mee op zijn hand,..Geert krijgt mijn stem in Maart sowieso,…dus mondje dicht en snaveltjes toe!

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    “het is verboden om een vraag te stellen die over GW of de PVV gaat???? ”
    .
    nee hoor asgard,
    .
    tis alleen wel frappant dat er telkens tegen de verkiezingen er weer van die “zogenaamde” pvv-ers opduiken op allerlei fora die “plotseling” met enorme morele dillema,s zitten over “hun” pvv leider en daar dus in ene de enorme drang krijgen om er twijfelachtige vragen over te “moeten” stellen.
    .
    .
    maar wat heb je nu voor ogen met jouw vraag over de hr wilders en zijn zwijgplicht?
    misschien zie ik het verkeerd ?
    is het de bedoeling dat we ons, de pvv-er, in moeten gaan zien dat de hr wilders eigenlijk niet zo betrouwbaar is en hoogst waarschijnlijk controlled opposition ?
    moeten we gaan twijfelen ?

    .
    leg het nu eens uit wat voor antwoord je voor ogen had…
    .

    Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Dus als je straks gaat stemmen
  (en waarom zou je niet ?),
  lees nog even wat de plannen zijn
  van de enige die wéérstand biedt !
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.wordpress.com
  .

  Geliked door 2 people

 10. J.A. Kapteyn zegt:

  Hoewel ik de PVV heel veel zetels toewens in maart betwijfel ik of ze daarna het verschil kunnen maken. De tegenpartij, namelijk de islam, is een formidabele tegenstander. De islam kent slechts één waarheid, heeft vastberaden niet twijfelende volgelingen, heeft een vastomlijnd doel (overheersing van andersdenkenden) en legitimeert geweld om het doel te bereiken.
  Daartegenover staat het Westen met z’n begripvolle houding, z’n diversiteit, z’n tolerantie en z’n gebrek aan eenheid. De veelheid aan politieke partijen spreekt boekdelen.

  Voor de islam is het Westen een tegenstander van niks. Daaraan verandert de PVV ook niet veel. Tenzij ze in staat zijn om een sterk eenheidsfront te tegen de islam te vormen.
  Helaas is de praktijk dat het grootste deel van Nederland daarin niet meegaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar wat wilt U dan? Het bijltje er maar bij neergooien?
   Zo niet, dan zetten dergelijke bedenkingen verder evenmin zoden aan de dijk: Weerstand bieden móeten we en PVV stemmen zúllen we!

   Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “Hoewel ik de PVV heel veel zetels toewens in maart betwijfel ik”
   .
   en toen ben ik gestopt met verder lezen J.A. Kapteyn, en gaat u maar vast de koran uit uw hoofd leren..

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik begrijp er geen snars van.
   Wat bedoelt u nou?
   Omdat de islam zo is zoals hij is zullen we het nooit kunnen winnen?
   Bedoelt u dat?
   En wij zijn ’n tegenstander van niks…
   Nou mooi dan.
   Dat geeft de brave burger moed.
   Ik zou me ’n beetje matigen, de mensen krijgen anders de indruk dat de islam niks voor stelt. U bent zo enthousiast over uw blanke medeburgers, die alles te verliezen hebben.
   Het ligt er maar aan hoe je het ziet.
   U weet wel. Het glas is halfvol. Nee, het glas is voor de helft leeg.
   Zij hebben niets te verliezen, daarom zullen ze winnen. Zegt U.
   Maar ik zeg: Wij hebben alles te verliezen, daarom zullen we winnen.
   Het ligt er uitsluitend aan hoezeer de ene of de andere partij doordrongen is van de wil
   te winnen. Waardoor. Doet niet ter zake.

   Maar ik kan u een geheim verklappen. Wij zullen ALTIJD winnen.
   Denk daar maar eens over na. Over wat ik daarmee bedoel en hoe dat zal komen…!

   Like

 11. dees zegt:

  Als je vind de zwijgplicht te doorbreken in het belang van de samenleving, dan moet je hem wel overwogen breken en de consequenties daarvan aanvaarden.Je bent namelijk volksvertegenwoordiger !!!

  Like

 12. Thoth zegt:

  Ik stem voor Martin Bosma, een politicoloog. Hij is de vice-voorzitter van de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 13. semper fi zegt:

  als verdomme die pvv sympatisanten ook maar daadwerkelijk gaan stemmen…..weet nog voor de eerste kamer verkiezingen,
  div droog neukers gingen dus niet stemmen,
  wel ZIJKEN !!!!!
  geert voor 76 zetels!!
  AMEN

  Geliked door 1 persoon

 14. Flo, ik ben ook een fan van Martin Bosma. Een pracht vent die iedereen de tent uit lult.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Ik weet nu al, dat mijn stem tóch naar Martin Bosma gaat.
  Ik hoop van harte, dat de toewijzing van de plaatsen op de kieslijst in goed overleg en met wederzijdse instemming is geschied, maar dit komt mij tóch een beetje overdone voor.
  Vicky Maeijer verdient,wat mij betreft best een verdienstelijke plaats, maar in dit geval komt ze, al het goed is, er met een iets lagere ook best. Ik snap niet zo best,waarom dit zo gebeurd is.
  Trouwens, als er één het verdient om, vanwege zijn verdiensten op nummer twee te staan, achter Geert, is het volgens mij Bosma!
  De PVV haalt , nogmaals, wat dat aangaat zetels genoeg; De dames komen er als bv. derde en vierde evengoed wel!

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “Ik snap niet zo best,waarom dit zo gebeurd is.”
   .
   snap ook niet dat de hr wilders jou eerst hierover heeft geraadpleegd ?

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    moet zijn; jou NIET eerst hierover….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wie heeft het dáár nou over! Maar mag ik me persoonlijk alsjeblieft nog ergens over verwonderen?! Tjesus!

    Like

 16. bokito zegt:

  zonder meer 2 geweldige vrouwen ,maar vergeet niet lillian helder wanneer zij gaat praten is het een sprak waterval en zeker als zij kwaad is ;;;;;; geweldig ;;;;;;

  Like

 17. Joost Toine zegt:

  De keuze voor Agema en Maeijer doet geen recht aan PVV’ers als Bosma, Fritsma, Madlener, Beertema, etc. Dat zijn de serieuze en loyale medewerkers. Dit riekt zowaar een beetje naar populisme/feminisme:Leuke snoetjes hebben kennelijk voorrang?
  Agema heeft het vooral over de zorg, wat een absolute bijzaak is. Maeijer is prima, maar helemaal geen bijzonder sterke politica. Jammer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vind het ook nog steeds een wat vreemde keuze: Bosma, Fritsma en Madlener, wat U zegt.
   Ongetwijfeld verdienen beide vrouwen een verkiesbare plaats, maar die kunnen ze immers evengoed wel krijgen!
   2.Bosma, 3. Agema, 4. Fritsma, 5. Madlener en 6. Maeijer, dat had ik logisch gevonden.
   (Ziet U wel: Ik ben nog niet zo’n verstokte feministe als U eerst dacht.)

   Like

   • Joost Toine zegt:

    Dan zijn we het eens.
    Dit doet bij menigeen vast even twijfelen of de PVV nog wel de juiste partij is om te stemmen. Ook de poster met de top 3 is raar en alles behalve serieus. Het lijkt wel of hij een harem verzamelt.
    Kortom, Wilders moet niet te veel gaan afwijken van de inhoud en de serieuze politiek en vooral ook geen nagels meer lakken… Schoenmaker, blijf bij je leest.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat Wilders met het plaatsen van beide dames op hoge plaatsen een goed overdachte zet doet.
    Ik meen dat dit door velen over het hoofd wordt gezien.
    Wat zijn de hoofdargumenten die zijn tegenstanders altijd aanvoeren:
    – Hij heeft geen visie.
    – Hij heeft geen sociaal programma.
    – Hij is alléén maar altijd met de islam bezig.
    Het plaatsen van beide dames geeft hiertegen in voldoende mate tegengas.
    Bovendien is het altijd leuk naar aantrekkelijke vrouwen te kijken. Zeker in de politiek is dit ’n dodelijk wapen voor de tegenstander.

    Ik zou Vicky Maeijer niet graag tegenover mij hebben in de kamer, en wat Fleur betreft, zij is vrolijk, lacht altijd, ziet er erg leuk uit en wordt door iedereen gerespecteerd.

    Like

   • Harry zegt:

    Joost Toine , 18.19 ,

    wat een raar argument : “de PVV nog wel de juiste partij is om op te stemmen” .
    Alle partijen willen een evenredig aantal mannen en vrouwen in hun bestand .
    Alleen is dat nog niemand gelukt .
    Geert wél .
    Twee mannen en twee vrouwen bij de eerste vier .
    Wilders doet dat als enige en nou heb je wéér wat te zeiken ?
    Twee vrouwen in je omgeving is een harem ?

    Je argumentatie is die van een PVDA-er .
    Net als een paard met oogkleppen vóór .
    Die zien ook slechts 15% van het totaalbeeld .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En, maar dat zal wel weer een sentiment van mij zijn: Voor Mevróuw Wilders, Krysztina, lijkt het me ook niet altijd even behaaglijk.
    Ik denk regelmatig aan haar, moet U weten: Een loyale levensgezellin, die Geert toch maar terzijde is blijven staan in zijn levenslange ‘gevangenschap.’
    Eerder had hij óók zo’n periode van de ene poster na de andere, samen met Fleur. “Dat moet je weten te scheiden,” hoor ik dan de hele goegemeente al weer roepen. Maar ik zal U eerlijk zeggen: In háár plaats had ik het níet getrokken.
    Toen Fleur eenmaal een eigen vaste partner èn een dochtertje kreeg, was ik, ongelogen, blij…..voor Krysztina. Het bakende bepaalde grenzen af en dat was gewoon nodig, voor mijn gevoel.
    Ik zal het zeggen, zoals het is: Mevrouw Wilders moet wel bijzonder sterk in haar schoenn staan, want in haar plaats was ik allang gèk geworden van jaloezie!

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    wat een drama….

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Prima keuze, Theresa,…is ook mijn idee,..staat in de goeie volgorde!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Kan je nagaan wat die Tsjechische vrouw van Trump geleden moet hebben toen haar man in die caravan zei dat “hij ze altijd bij de Poesies crabte”.

    En toch vindt Wilders dat helemaal niet erg, want hij spreekt altijd bijzonder lovend over Trump’s vitale capaciteiten.

    Ach ja. Alle mannen zijn hetzelfde…

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja Edjan.
    Joost is het padje kwijt en we moeten hem kost wat kost verlossen van die gruwelijke twijfel in het stemhokje, die zijn hand met daarin het rode potlood geklemd, onbedwingbaar lijdt naar het verderfelijke hokje op lijst 2!!!
    Gruwelijker beeld laat zich niet voorstellen…
    Doe een suggestie!

    Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Pikant is wel dat hij vrouwelijk schoon naar waarde weet te schatten.

  Like

  • Harry zegt:

   Dat is toch niet pikant , Bas ?
   Nou moet je niet de normen gaan verleggen .

   Pikant is pas als hun slipjes in de kroonluchter hangen .

   Gelukkig is zijn vrouw niet ziekelijk jaloers .
   En , waarom zou je een man die zijn hele leven voor anderen in de waagschaal stelt , niet wat gunnen ?
   Geweldig , die vrouwen die een oogje toeknijpen !
   En als iémand het verdient , dan is hij het wél .

   Geliked door 2 people

   • Bas zegt:

    Oké, een uitzondering dus, knijp ik een oogje dicht.

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    schande harry, schande hoe jij over het zwakke geslacht durft te praten !

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ze zijn alleen het zwakke geslacht als dat zo uitkomt in een gesprek.
    Dan is het in eens een schande als je er een opmerking over maakt.
    Voor de rest van tijd weten ze toch heel goed hun mannetje te staan.
    Als ze echt bij een zwak geslacht zouden horen, dan gingen ze wel in een hoekje zitten piepen en klagen en mengde ze zich niet in die nare mannen wereld.
    Dus ik denk dat het wel mee valt in hoe ver ze bij een zwak geslacht horen.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Soms zijn vrouwen net een beetje als moslims .
    Enerzijds zijn ze in staat het bloed onder je nagels uit te treiteren .
    Als je dan een keer in de tegenaanval gaat , dan zijn ze ineens zielig en worden ze mishandeld , misdeeld en miskend en zijn ze toch al het zwakke geslacht .

    Ik snap ook steeds beter waar die term ” het zwakke geslacht ” vandaan komt , dat is omdat ze zich niet kunnen beheersen .
    Hun rancune niet , hun jaloezie niet , hun afgunst niet .

    Alleen bij een scheiding , dan staan ze hun mannetje – want dat is de tijd om te oogsten !

    Nog even een klein voorbeeld .
    In mijn woonplaats is een Italiaans restaurant , de baas is een echte Italiaan , klein opdondertje , hij is een vriendelijke gastheer en kookt vaak ook zelf en zoals een Italiaan betaamt , vól passie . Hártelijke man ook !

    Hij is getrouwd met een Nederlandse meid uit mijn dorp , een forse tante .
    Ik snap dat niet zo , want hij kan haar helemaal niet de baas .
    Hij heeft me al eens toevertrouwd dat het vrijen met haar net zoiets is als met je blote handen proberen een olifant te vangen .
    Afijn , hij kookt kennelijk heerlijk want haar kont wordt steeds dikker .
    Het loeder heeft nu een nieuwe truc bedacht , als hij nijdig is op haar , gooit ze hem op de grond en gaat er dan met haar dikke reet opzitten . Niet onder openingstijd overigens , hoor !
    De stakker snakt dan naar adem en kan onmogelijk ontsnappen met honderdtwintig kilo op z’n pens .
    Volgens een stukadoor die het aanschouwde was het net als bij een schildpad , vier pootjes die er onderuit staken en wanhopig alle kanten op bewogen , vergeefs .
    Ik heb toch zo’n meelij met die man !

    Zijn antipaste is voortreffelijk !

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Harry.
    toen ik je pas leerde kennen dacht ik… wat een kerel!
    Nu denk ik de man is geniaal!
    Zo wijs als hij over de vrouwen oordeelt…dat is met geen pen te beschrijven.
    Je verhalen worden steeds boeiender. Ik zie het gebeuren. Het is de pure realiteit!
    Ondertussen roken we een Malborough-sigaret en schieten we wat Indianen af.
    Geef me het adres en telefoonnr. van die Italiaan.
    Ik zal zijn familie eens bellen, want dit lijden kan niet langer.
    Wij willen namelijk binnenkort eens echt Italiaans eten.

    Like

 19. Theresa Geissler zegt:

  Gééf me een teiltje, want de mentaliteit, die sommigen hier aan de dag leggen blijkt voor de verandering weer eens mísselijkmakend! -Al zal het wel weer voor “eerlijk” moeten doorgaan.
  (En wie de schoen past, trekke hem aan.)

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   wat een drama…

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is inderdaad een drama, dat iemand, puur om te provoceren of om in ieder geval zijn “ruimdenkendheid” tentoon te spreiden, zó iets uit zijn toetsenbord weet te krijgen.
    Sommige mensen worden nooit volwassen en jij ook niet, getuige je reactie.
    (Maar dat laatste had ik dus allang door.)

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik snap ‘m niet, mogen we niks over de kont van Fleur zeggen dan.

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 10.58u: “De kont van Fleur” is maar één detail in dit geheel; daar hád ik het nu niet eens over.
    Maar als je er dan toch naar vraagt: Moet je zien, wat Heer Harry hier op 6 januari jl. om 21.42u durft uit te braken: Stijlloos vind ik het, gewoon stijlloos!
    Het is, dat hij zichzelf als verstokt atheïst beschouwt, maar anders moest hij, GVD, maar Mormoon worden; Die vinden het óók de normaalste zaak van de wereld, dat vrouwen àlles moeten delen, terwijl mannen àlles driedubbelop krijgen!
    Echt, ik heb een brok van woede in mijn keel, terwijl ik dit intik; kan daar absoluut niet tegen! En daar kom ik gewoon voor uit ook, net als Mijnheer voor zijn bewondering voor promiscuïteit!

    Geliked door 1 persoon

 20. Overal op het internet wordt er gegniffeld over de neukwijven van Geert die zich omhooggewipt zouden hebben.

  Ik ken zeker 3 miljoen vrouwen en een paar mannen, alleen in Nederland al, die graag een beschuitje met Geert zouden willen eten. Die stemmen dan ook allemaal PVV. Daarnaast ken ik iets van 8 miljoen mannen, vrouwen en andersgekozenen die dat ook wel zouden willen maar het niet voor elkaar krijgen vanwege partner, geloof of partij. Dus als Geert even zin in een beurt heeft hoeft ie alleen maar te kuchen.

  Verder denk ik dat Geert een heleboel briljante en betrouwbare meiden om zich heen heeft verzameld die het niet verdienen om in reacties afgezeken te worden als willoos neukvee. Die meiden bepalen zelf wel hoe dat met dat beschuit allemaal gaat. Verdachtmakingen in die richting hebben alleen de bedoeling om de meiden, Geert en de PVV te beschadigen.

  Tenslotte zeggen insinuerende uitspraken, ook al worden ze op een besmuikte toon geplaatst of een beetje lacherig achter het handje gedaan, best wel wat over de jammerlijk seksueel gefrustreerden die ze doen. Ik zou tegen die kleuters willen zeggen, zoek wat te neuken en als je dat niet meer kunt, ga dan met treintjes botsen, met grote.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, als je het dan volgens U en kennelijk volgens verschillenden hier tóch zo meent te moeten draaien, ben ik blij, dat ík mezelf, wat dat betreft, als een uitzondering kan beschouwen, want Geert is fysiek mijn type niet. Nooit geweest ook. Tevens heb ik er mijn twijfels over of ik het persoonlijk als fractie-medewerkster in de PVV zou uithouden, want het is mij daar te veel “Follow the leader,” is mijn indruk. Als je PVV stemt, doe je dat om andere redenen. Ik tenminste wèl.
   Maar wat mij hier dus wel pijnlijk opvalt is, dat diegenen, die hier zo ongebreideld en likkebaardend hun fantasieën de vrije loop laten, niet één keer ook maar één gedachte lijken te wijden aan zijn èchtgenote. Wat is zij eigenlijk voor jullie? Een onpersoon? Een overbodig aanhangsel? Dat is dan onterecht, want ze is een mèns en ze bestáát! Kunnen we dáár alsjeblieft eens wat vaker bij stilstaan?
   Altijd maar die onverdeelde aandacht voor diegenen, die in de schijnwerpers staan en zij, die dat niet staan maar veronachtzamen, Ik word er wel eens doodziek van! Van Mevrouw Wilders wéten we, dat ze realiteit is, dus laat haar óók déél uitmaken van die realiteit, hoe dan ook!
   Voor Geert is ze hoogstwaarschijnlijk een heel belangrijke steunpilaar, dus beschouw haar dn ook zo!

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    “die hier zo ongebreideld en likkebaardend hun fantasieën de vrije loop laten, ”

    Nou overdrijf je toch wel een beetje.
    Mannen humor, meer niet.
    Maar verder hebben ze best wel een lekker kontje, als je dat al niet eens meer mag zeggen omdat er nou eenmaal ook vrouwen zijn met een dikke kont, dan weet ik het niet meer.

    Geliked door 4 people

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: 11.27u.: Zie mijn comment van 11.41u.
    Ik kan om zulke dingen nu eenmaal NIET lachen en dat méén ik.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ok, ik zal niet meer lachen om vrouwen met een dikke kont.
    Schijnt dan toch iets te zijn waar sommige mee zitten blijkbaar.

    Nee, en ik heb geen dikke bier pens, daar heb ik wel op gelet.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    wat een drama.
    hen nog nooit zo een non-discussie gezien met zoveel non-argumenten.
    wat een drama….

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    ” Geert is fysiek mijn type niet , las ik ergens .
    Ben bang dat dat wederzijds is , anders had mevrouw Wilders er weer een geduchte concurrente bij .
    Één die nooit op zal geven .

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat eerste slaat al nergens op, want dan zou je niet “bang” moeten zijn, maar “blij.”
    Ik, tenminste, ben er inderdaad blij om: Het verschaft mij in dit geval eens het vermogen om mee te voelen met Mevrouw Wilders, waar jullie je totaal niets van haar aantrekken!
    Ten tweede: “Wederzijds” kán al helemaal niet, omdat hij niet eens weet wie ik ben en dat vermoedelijk nooit zal weten.
    Ten derde: In ieder ander geval: Spijker op de kop! Ik gééf nooit op en daar helpen gemene opmerkingen en publieke pogingen tot ontmoediging óók niets aan.
    Knoop dat goed in je oren, Harry!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Misschien is het de leeftijd van de meeste regeerders hier die alles uit de hand doet lopen?
   Vroeger zo gepokt en gemazzeld. Door weer en wind gehard. Vaak in een ijzige sneeuwstorm zonder pantalon moeten vluchten. Nu geschokt door datgene wat vroeger schering en inslag was.
   En die duidelijk een kloof tussen twee groepen reageerders heeft laten ontstaan die schijnbaar niet meer valt te herstellen.
   Heden zijn twee kampen bij Bron geboren.
   Aan de ene zijde de brute aanranders die een vrouw zien als een seksueel wegwerpartikel waarbij het knopje voor het afzetten van het geluid niet werkt.
   En met aan de andere zijde de ontstellend fatsoenlijken die de aanrandende en verkrachtende barbaren een krachtig halt hebben toegeworpen.
   Wat overblijft is nog het deerniswekkend gesnik der onschuldige vrouwen en het verlegen gekuch van de brute mannen.
   Tussen beide kampen bewegen zich schimmige figuren die afwachten welke kant de overhand zal krijgen om zich daar dan snel bij te voegen.
   Als wij zien hoe Wilders daar nu straalt met zijn beide briljante en oh zo betrouwbare meiden, voelen wij een brok in de keel opkomen.
   En hij schijnt er nog veel meer te hebben
   Waarom hij wel en ik niet… denken we dan. Mijn vader heeft vroeger altijd gezegd ga in de politiek jongen en je hebt maar te kiezen…
   Ik begreep dat nooit, maar nu ik Wilders zo zag staan..
   En hoe doettie dat nou met die beveiliging, want ik heb me laten vertellen dat er elke nacht twee beveiligers bij ‘m in bed slapen.
   Oh wacht. Nou denk ik aan nog héél andere dingen.
   Is mogelijk. Moet kunnen.
   Wie had dat nou gedacht en zo zie je maar.

   Geliked door 3 people

   • Ja, dat zou ook zo maar kunnen. Dat niemand daar nu eerder bij stil heeft gestaan. Dat ze trouwens aan de overkant allemaal hebben zitten slapen verbaast mij nog het meeste. Want zeg nu zelf, dat is toch echt een gemiste kans om dit met beide handen aan te grijpen en er daarmee voor te zorgen dat mensen eens met wat meer belangstelling de berichten van Sylvana, Jan Roos, Thierry, Henk Krol en Kuzu gaan lezen. En dan ken ik er wereldwijd nog veel meer met een beschuitje.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    lol 🙂

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat jij toch met beschuitjes hebt.
    Maar goed, we hebben allemaal onze zwakheden.
    Je komt niet helemaal goed los van je jeugd denk ik zo.
    De een doet heel flink en zwaait op het juiste moment 180o graden naar uiterst links, en de ander die daar bij stil heeft gestaan zet zich aarzelend in beweging om nog wat te herstellen voor dat alles in puin ligt.
    Niks om je over op te winden hoor.
    Je moet maar zo denken… zelfs een gemiste kans geeft je nog alle mogelijkheden om een schijn van “Goh wat hebben we toch ’n plezier, en ho, ho, we horen er bij…” op te leveren.
    Maak er gebruik van.

    Geliked door 1 persoon

   • Dat met die beschuitjes komt door gebeurtenissen in de tijd dat ik nog tanden had en de meeste meiden dat wisten. Dus als de kastelein weer begon te zeuren over het laatste rondje en dat ie naar z’n gezin moest kwam ze telkens en precies op dat moment de kroeg binnenvallen, kotste mij over mijn schoenen, keek mij stralend aan en vroeg: schuitje?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, dat met die tanden is natuurlijk tragisch.
    Maar ik heb me laten vertellen dat je daardoor extra bijzonder goed kunt zuigen…

    Geliked door 1 persoon

   • Dat extra bijzonder kun je d’r wel aflaten, ik heb ooit tijdelijke verkeringen gehad met een schoonheid wiens enige makke een gaaf gebit was, dat was er eigenlijk helemaal niet vanwege ongelukkige omstandigheden in de voorbije familiaire kring. Kortom, als die van dat kotsen toevallig eens een keer niet kwam opdagen was zij van dat zonder gebit er wel. Ja, en wat doe je dan. (retorische vraag, vandaar)

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    BrBr.
    Wachten!
    Kom hier nog op terug.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zou ik niet doen als ik u was. Ik ben in deze ONVERBIDDELIJK! Einde discussie onder dit topic! Om het even om wie het gaat en hoelang hij/zij hier al reageert: er volgt een PERMABAN!

    Een gewaarschuwd man (vrouw) telt voor twee!

    Webmaster

    Like

 21. Men zal het bovenstaande niet gauw over Jet Bussmaker of Jetta Klijnsma zeggen………….On-topic, dat dan wel weer………….

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Nee, vind je het gek, heb je die wel eens goed bekeken.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jongens…!
   Ware schoonheid zit van binnen.

   Geliked door 1 persoon

   • maar het oog wil ook wat……

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    geloof er niets van, laat maar eens zien dan 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    tjonge, weet jij veel heb hij naast zich op de bank heb zitten.
    Dan ga vanzelf wat meer begrip krijgen voor zo’n uitspraak.
    Wat moet je anders.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik lees : ” de ware schoonheid zit van binnen “,
    Hoe moet ik dat plaatsen , Paul ?
    Moet je ze dan eerst ontvellen voordat er iets toonbaars voor den dag komt , net als bij een gerookte paling ?

    Geliked door 3 people

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    denk dat ie met een echoscopie eerst alle openingen inspecteert of zo..

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    foutje !! moet endoscopie zijn natuurlijk 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Wèl een cliché, Paul, dat bij al te onachtzaam gebruik meer kwaad dan goed kan doen:
    Bijvoorbeeld: Als iemand erg onzeker over zijn uiterlijk is, en nogal in mineur zegt: “Ik ben niet mooi, hè?” waarop er als reactie komt: “Echte schoonheid zit van binnen,” dan fungeert dat gemakkelijk als een trap in de grond, wánt feitelijk is het de bevestiging, dat iemand inderdaad niet mooi ís.
    En zéker moet dat niet gezegd worden door iemand, die zelf in dat opzicht niet te klagen- en dus makkelijk praten heeft!
    Maar oké, het is hier althans goed bedoeld. -in flagrante tegenstelling met de reactie van Harry, kan men wel vaststellen. (Je vraagt je af, waar dit nou weer voor nodig is; als dat voor geestig moet doorgaan…..Goeie genade!)

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, de grap is allang over.
    Je moet het niet zo persoonlijk opvatten.

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: Mogelijk, maar dat valt me nu eenmaal nogal moeilijk:
    Wie zègt er nu zulke dingen?!

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    JIJ bent de mooiste theresa !

    Geliked door 3 people

   • Boemiebolleboos zegt:

    Hoewel hersens belangrijk zijn, zou ik ze toch niet van dichtbij willen zien elke dag. Ik ben namelijk geen hersenchirurg. Het idee alleen al, daar zakt mijn broek eerder van af. En niet uit vrije wil, bij wijze van spreken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Ik vind je ’n schat…maar lach eens ’n keer.
    Je bent veel te streng voor jezelf…
    Wij zitten hier toch niet achter het toetsenbord om jou het leven zuur te maken.
    Als Harry iets schrijft wat jou niet goed uitkomt, of Tjonge of ik, denk dan: “Ach die jongens…Het zijn schatten, ze komen leuk uit de hoek maar je zou ze er zo weer in schoppen!” Trappen mag ook. Maakt niet uit. Persoonlijk vind ik trappen beter klinken.
    Oké, Nou weer goed?

    Like

 22. Harry zegt:

  Geweldig item weer , sommigen zien kans om 15 keer te reageren op één heerlijk kontje !

  Geliked door 1 persoon

 23. Wachteres zegt:

  Mensen, deze reacties lezen als een goed geschreven roman.

  Ik heb genoten! Mijn dank!

  Geliked door 2 people

 24. Rapunzel zegt:

  Heb ik een dikke reet in deze broek?

  Geliked door 4 people

 25. Tistochwat zegt:

  Wat sommige mannen hier als humoristisch bedoelde sekspraatjes uitkramen (ik vind het allemaal hoogst flauw), past geheel in het straatje van de linkse natte-dozen-welkom-vluchteling-clubleden.
  Die zullen wel zeggen: ‘Zie je nou wel dat schunnigheid en seks niet iets zijn van die arme, vals beschuldigde moslimmannen, maar dat de westerse mannen de grootste viespeuken zijn?’

  Schei toch uit jongens; jullie komen er écht niet stoer door over; eerder lachwekkend.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zal je er aan helpen herinneren wanneer je weer een verzameling kunstlullen tevoorschijn haalt ter decoratie, of iets wat jij humor noemt, en ik dan weer even niet zo goed begrijp.
   Zal je vast niet erg vinden, na het terug lezen van jou reactie.
   Dat iets toch echt niet stoer is maar eerder kinderachtig, maakte tot voorheen nog geen enkele indruk.
   Maar wie weet, ik lach mezelf vast suf.

   Geliked door 2 people

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    “Wat sommige mannen hier als humoristisch bedoelde sekspraatjes uitkramen (ik vind het allemaal hoogst flauw), past geheel in het straatje van de linkse natte-dozen-welkom-vluchteling-clubleden.”
    .
    @tistochwat,
    wel vreemd hoor, beetje de mannen aanvallen over hun sexpraatjes maar zelf woorden bezigen als “natte-dozen-welkom-vluchteling” ?
    .
    .
    iets met pot, ketel, zwart ?
    .
    ennuh, zoals bertg al eerder zei, het grapje was allang over, maar als sommige dames om met minste of geringste er bovenop blijven springen of het op zichzelf betrekken, tja, dat moeten we wel blijven voeren niet dan 🙂

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 7 januari 2017 om 23:49

    Voel je je om de een of andere reden aangesproken, BertG.?

    Ik weet niet of je erbij stilstaat dat er een verschil is tussen een vrouw die iets zegt over het “lekkere kontje” van een andere vrouw omdat zij zélf ook graag zo’n “lekker kontje” zou willen hebben, en een man die wellustig begint te kwijlen en het er maar over blijft hebben als hij een “lekker kontje” ziet.
    Daarom merkte ik op dat een man beter geen “seksistische” opmerkingen kan plaatsen, om te voorkomen dat hij door “vluchtelingen”-knuffelaars vergeleken kan worden met een zand-mohammedaan die zich onder het mom van “vluchteling” vergrijpt aan de westerse vrouwen. Of wil je die linkse truttenclub graag een “argument” in handen geven?
    “Ohoh, zie je nou wel, het ís geen “vluchtelingen”-probleem, maar een mannenprobleem.” Ik hoor het hen al zeggen.

    Aan de rest van je reactie besteed ik slechts een paar woorden: als je nu nóg niet begrijpt wat de bedoeling was van mijn illustraties, zul je het nooit begrijpen. Opmerkelijk eigenlijk dat je er steeds weer op terugkomt. Heb je misschien zélf een klein pikkie en zit dat je soms dwars?

    Like

   • BertG. zegt:

    Heb jij misschien soms zelf een mannen probleem, is dat wat je dwars zit.
    Zoek eens een echte kerel op, zou ik zeggen, dan weet je waar je over lult, en dat dat kwijlen wel mee zal vallen.
    Dat is toch iets wat tussen jouw oren zit.
    En hoe meer je mij gaat betichten van seksuele opmerkingen, blijkbaar valt een kont daar ook al onder, des te harder zal ik er mee doorgaan.
    Blijkbaar denk je ook nog dat je bijdehand bent maar meer dan geklaag van een klein meisje is het niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    En omdat er blijkbaar nog steeds een interesse bestaat naar een afmeting, je was er al eerder benieuwd naar, zal ik de eerst volgende keer dat ik jou ooit tegenkom, die van mij in je nek parkeren.
    En dan gaan liggen zeiken over pijn in je rug.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 januari 2017 om 14:28

    [quote] zal ik de eerst volgende keer dat ik jou ooit tegenkom, die van mij in je nek parkeren. [/quote]

    Nou dat zou ik níét doen als ik jou was. Ik heb altijd een klein nagelschaartje bij me en voor je ’t weet, is-ie snip, snip eraf.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als ik jou was, dan zou ik een heggenschaar meenemen, wil je een kans maken, maar veel kans geef ik je niet.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 januari 2017 om 19:20

    Moet JIJ eens opletten wat er gebeurt als ik mijn kettingzaag meeneem. Niet dat ik verwacht die nodig te zullen hebben, maar altijd handig om een kettingzaag bij je te hebben.

    Enne, wat betreft het “mannenprobleem” dat ik volgens jou zou kunnen hebben, kan ik je uit de droom helpen. Mijn echtgenoot is een super intellectueel (o.a. softwareontwikkelaar) met wie ik het prima kan vinden, evenals met andere mannen die zich normaal gedragen en die zich op fatsoenlijke wijze tot mij richten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik kreeg toch ergens de indruk door, kom er even niet op waarom, dat je een zielig in je uppie vrouwtje was met haar vogeltjes.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    @tistochwat,

    “evenals met andere mannen die zich normaal gedragen en die zich op fatsoenlijke wijze tot mij richten.”
    .
    waar kunnen we dat protocol downloaden of bestellen om jou te benaderen ?
    want het ene normale gedrag/fatsoen is het andere niet blijkbaar ?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:8 januari 2017 om 20:58

    [quote] waar kunnen we dat protocol downloaden of bestellen om jou te benaderen ? [/quote]

    Vraag dat maar aan onze zeer gewaardeerde webmaster, die weleens bij ons een kopje koffie komt drinken.

    Je hebt trouwens zelf toch ook wel enig idee van wat ik bedoel?

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Oké.
   Maar dan ga ik je er ook aan houden.
   Ben jij helemaal…
   Leuk lullen op de achtergrond als de lijken worden afgevoerd… maar in het strijdgewoel is madam niet te bekennen!
   Dat jij geen gevoel voor humor hebt moet je ons niet kwalijk nemen…!
   We kunnen je niet van je trauma afhelpen.
   Dat je een (hoe krijg je het verzonnen…!) “Natte-dozen- welkom-vluchteling-clubleden…”-kick zou krijgen…!
   Maar dank voor je waarschuwing.
   We zullen ons leven beteren… en wel zo dat we eerst afwachten of we bij het indienen van onze reacties eerst door de Staalharde-Vrouwelijke-Commisie ter bescherming van de Maagdelijkheid der Vrouw” zullen komen, alvorens het goedgekeurde aan de Heer Bron voor te leggen….

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Misschien begint ze er de pest in te krijgen dat zij nou nooit eens nagefloten wordt door die zelfde westerse man op de straat, en de rest altijd wel vanwege dat lekkere kontje.
    Dat gaat knagen op den duur.

    Like

  • BertG. zegt:

   Je zal toch maar als “vluchteling” toevallig op deze site beland zijn en je komt nog wat oude reacties van Tistochwat tegen.
   Wat zou zo’n “vluchteling” daar wel niet van gedacht hebben en over hoe vrouwen in het westen zijn na het aanschouwen van enkele afbeeldingen.
   Die zou zomaar kunnen denken dat de vrouwen hier mutsjes voor ze breiden tegen de kou als een extra soort ondergoed.
   Dat roept dan helemaal een raar beeld op waar jij toch echt niet blij van gaat worden.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Bedoel jij dit soort gebreide ondergoed.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Wat zou dat nou voor beeld oproepen bij een “vluchteling” als zo iets geplaatst wordt door een vrouw nota bene.
    Dan moet je ook niet raar meer opkijken als ze dan wat handtastelijk beginnen te worden als je al dit soort huisvlijt plaatst.
    En dan willen ze ons de er van schuld geven dat wij vreemde gedachtes hebben.
    Ik zou het niet bedacht kunnen hebben zo iets.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 8 januari 2017 om 12:00

    Dit is inderdaad een van de plaatjes die ik destijds als illustratie bij een commentaar heb geplaatst om de “vluchteling” belachelijk te maken. Níét om hem bepaalde verwennerijen in het vooruitzicht te stellen. Iedereen met ook maar een kléín beetje verstand zou dit hebben moeten kunnen begrijpen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tistochwat, troost je met de gedachte dat er op ieder potje wel een dekseltje past.
    En waar de geest van vol is, loopt de mond (toetsenbord, internet) van over.
    Maar dat zal dan vast wel niks met jou keus te maken te hebben i.v.m. jou plaatjes.
    Laten we dat dan maar toevallig noemen, het moet je maar even te binnen schieten, dat kan altijd natuurlijk.
    Niets zo eigenaardig als de mens zelf.

    Geliked door 1 persoon

 26. Rapunzel zegt:

  Ja hallo Tistochwat, het kan niemand schelen wat de linkse natte-dozen-welkom-vluchteling-clubleden ergens van vinden.
  Westerse mannen de grootste viespeuken?!
  De boze blanke mannen bedoel je?
  Die elke andere groep ver achter zich laten voor wat betreft innovatie en techniek?
  De mannen die op gebied van schilderkunst, poëzie, muziek, geneeswijzen, literatuur, architectuur, weg- en waterbouw fluitend iedere andere bevolkingsgroep voorbijstreven?
  En dat al honderden jaren?
  Die zijn lachwekkend?
  Doe normaal.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed lezen: Dat zegt ze allemaal niet.
   Wat zij zegt, is, dat linkse figuren, als die om de één of andere reden eens op deze site zouden kijken, die indruk zouden kunnen krijgen. En inderdaad is dat denkbaar!
   Zelf heb ik het al meerdere keren aangehaald, ik heb er zelfs over geschreven: Het is een aanfluiting om zichzelf te beschouwen als tegenstander van de islam met al haar vrouw-onvriendelijkheid en intussen maar gewoon door te gaan met seksistische opmerkingen, die voor “lollig” moeten doorgaan!
   Als Tistochwat al eens pikant-gerichte toespelingen maakt, wat o.a. Bert haar hier voor de voeten gooit, dan doet ze dat, voor zo ver ik kan nagaan, meer in het algemeen; ze betrekt het niet op iemand in het bijzonder, noch in de tweede, noch in de derde persoon. Dat is wèl het verschil!
   En dan wil jij nog even een duit in het zakje doen door effe lekker stoer met die grappenmakers mee te gaan lullen? Enfin, verbaast me niets in dit geval!
   “Doe normaal” nota bene! Ten eerste: Lees eerst goed, voor je ergens je conclusies over trekt en ten tweede: Commandeer je hondje en blaf zelf, Distel….eh, Rapúnzel.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Wat kunnen wij er nou aan doen als iemand niet met een lekker kontje is geboren.
    Want meer woorden hebben we niet gebruikt dan kont.
    Als dat al meteen als seksuele getinte opmerkingen worden opgevat, dan is er iets goed mis in je hoofd.
    En met al die pikant-gerichte toespelingen, daar kunnen “vluchtelingen” inderdaad wel door op het verkeerde been gezet kunnen worden en hun gedachtes over de gemiddelde westerse vrouw.
    Als die zelfs al met dit soort pikant-gerichte toespelingen komen, daar zou ik dan ook geen hoge dunk meer van op hebben, als “vluchteling”.
    Lijkt dan wel bijna of ze ergens om vragen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Je houd het onderwerp (kontje) op deze manier wel levendig, en dat terwijl de grap er allang weer van af was.
    Maar ik begin het idee te krijgen dat het nu eigenlijk pas echt grappig gaat worden.
    Begin er weer lol in te krijgen zelfs.
    Dus gemene nare westerse man op deze site die altijd maar loopt te loeren naar lekkere kontjes, gaat u alle maar weer helemaal los.
    Nou vragen ze er echt om.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Dat zijn er dan 16 .

    Like

   • Rapunzel zegt:

    “Het is een aanfluiting om zichzelf te beschouwen als tegenstander van de islam met al haar vrouw-onvriendelijkheid en intussen maar gewoon door te gaan met seksistische opmerkingen, die voor “lollig” moeten doorgaan!”

    Dat is jouw mening Theresa en dat jij erover schrijft maakt het nog niet waar.
    Ik vind het je reinste flauwekul om zuur gooien, eerwraak en genitale verminking om maar een paar islamitische praktijken op te noemen te vergelijken met kont opmerkingen of een schuine mop vertellen of een mooie vrouw nafluiten.

    Jaren geleden liep ik met een groep mannen over straat en er stopte een bus voor een stoplicht. In die bus zat een prachtige blondine, die mannen dus allemaal fluiten en roepen maar zij keek niet op of om.
    Een oud besje die voor haar zat echter wel! Die lachte breed en drukte met haar oude rimpelbekje een dikke kus op het raam.
    Die mannen lagen helemaal in een deuk en begonnen te fluiten naar haar en hun duimen op te steken vanwege haar hilarische reactie.
    De bus trok op onder een welgemeend applaus van de toeschouwers.

    Zo kan het ook hé? Lachen is gezond, zou je ook eens moeten proberen.

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 8 januari 2017 om 11:23

    [quote] Goed lezen: Dat zegt ze allemaal niet.
    Wat zij zegt, is, dat linkse figuren, als die om de één of andere reden eens op deze site zouden kijken, die indruk zouden kunnen krijgen. En inderdaad is dat denkbaar! [/quote]

    JIJ snapt tenminste wat ik bedoel, Theresa!
    En het is inderdaad nooit mijn bedoeling geweest om mannen op deze site persoonlijk aan te vallen; waarom zou ik?
    Ik vind het alleen niet verstandig om de “vijand” een “wapen” in handen te geven.

    Illustraties gebruiken om je commentaar kracht bij te zetten, is heel wat anders dan stoere seksueel getinte opmerkingen maken om te laten zien hoe “mannelijk” of hoe “grappig” je wel bent.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    “JIJ snapt tenminste wat ik bedoel, Theresa!”
    .
    gelukkig maar, want ik, en menig ander hier op dit draadje snappen jullie niet…

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    De dames likken hun wonden.

    Like

 27. Rapunzel zegt:

  Trouwens ook niks mis met westerse mannen en seks. Westerse mannen houden van vrouwen met alles erop en eraan, ik ben wel blij dat van westerse mannen niet alle leuke spulletjes eraf gesneden hoeven te worden met een roestig broodmes. Ze leren er mee om te gaan en normaal gesproken kun je een escapade met een westerse man navertellen omdat ze je niet verzuipen of wurgen na of tijdens het aangenaam verpozen. Daar is toch niks mis mee?
  Hoezo viespeuken?
  Dat is toch oneindig veel beter dan een dobberneger die je de hersens inslaat met een brandblusser?
  Met een westerse man kun je gezellig vrijen, daarna ontbijten, lunchen of dineren en dan mag je gewoon weer weg. Intact.
  Geef mij er maar drie.

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad Rapunzel ,
   hoe stom is het om een clitoris te verwijderen ?
   Heel belangrijk onderdeel , het is net zoiets als een koude-startknop bij een dieselmotor .
   Je hoeft hem maar aan te raken en daar gaat ie !

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Op mijn talloze reizen doorheen onherbergzame Poolgebieden heb ik de gastvrijheid der Eskimo’s leren waarderen.
    Tijdens mijn overnachtingen in hun Iglo’s moest ik ervaren dat je zo’n ding eerst wel behoorlijk moest voorverwarmen.
    Maar dan had je ook wat!

    Geliked door 2 people

 28. Edjan zegt:

  Ik volg dit nu al dagen met veel plezier. Wat een schrijftalent op deze site! Ik ben helaas niet zo creatief.

  Er heerst in de westerse wereld nu al decennialang een “feminisme” dat zich al lang niet meer bezig houdt met gelijkberechtiging van de vrouw, maar met onderwerping van de man. Het begint al op de lagere school: jongetjes moeten zittend plassen en met poppen spelen. Zijn ze wat druk, dan krijgen ze ADHD en Ritaline aangesmeerd. Zijn ze te rustig naar de smaak van de juf, dan krijgen ze autisme aangesmeerd. In veel klassen van de lagere school heeft de helft van de jongetjes “blijkbaar” een ernstige geestes-ziekte. Althans: volgens juf. Vechten, stoeien, zwerven: het mag allemaal niet meer. Al vroeg wordt jongetjes-gedrag bestraft. Geen wonder dan ook dat jongetjes-gedrag begint uit te sterven. En dat gebeurt niet straffeloos.

  Een tijd geleden keek ik nog eens op een dating-site (ik lijd aan slapeloosheid). De dames zoeken in de regel een sterke schouder om op uit te huilen voor als het moeilijk wordt, maar voegen er in één adem aan toe dat die màn niet moet lopen zeuren want “ze zijn zijn moeder niet”. BAM. De dames willen alle vrijheid om alles te doen wat ze willen, wanneer ze willen en met wie ze willen en zo’n man moet dan niet vervelend gaan doen. Vroeger bracht de man het geld in huis, nu is hij goed voor de klusjes en vooral om overal de schuld van te krijgen. Laatst heb ik nog een “Lieve Lita” gelezen in de Libelle (verdomde slapeloosheid). Als hij vreemd gaat, komt dat omdat hij emotioneel onvolwassen is en zijn pik achterna loopt. Als zíj vreemd gaat komt dat omdat hij haar verwaarloost. In beide gevallen is het dus zíjn schuld. De man blijkt dusdanig in elkaar te zitten dat hij dat accepteert. Het is vast genetisch.

  Ook hebben de dames een spiegel. Als ze jong zijn controleren ze daarmee of ze puistjes hebben. Als ze ouder worden controleren ze of ze rimpels hebben.Tussendoor vinden ze ruim voldoende tijd om die spiegel aan hun mannen voor te houden net zo lang tot die daarin hun fouten en tekortkomingen herkennen. En dat zijn er heeel erg veel. Geeft niet, de vrouw is bereid ze elke dag met de man door te nemen. Desnoods urenlang en liefst in bed.

  Inmiddels is onze maatschappij dermate gefeminiseerd dat ik geloof dat dit één van de redenen is van de ondergang van onze maatschappij. Samen met een mechanisch, afgestompt hedonisme (affijn, lees Houllebecq maar). De man is zijn rol kwijt. Hij breidt samen met zijn lieve vriendinnen een welkomsttrui voor de mohammedaanse veroveraars waar hij die nog niet zo heel lang geleden zou trachten te bevechten. Maar vechten mag niet meer. Foei! Het is al zo erg, dat als hij dan maar in de kroeg met zijn vrienden gaat zitten, de Vrouwe komt controleren of hij geen ongepaste grappen over haar maakt. Het lijkt bijna op een dames-sharia-politie.

  Ik zie trouwens wel meer overeenkomsten tussen dit feminisme enerzijds en mohammedanen en negers anderzijds.
  – Grotendeels verzonnen verhalen over eeuwenlange onderdrukking en slavernij
  – Veel, heel veel eisen
  – Gaan klagen en jammeren als ze hun zin niet krijgen.
  – Feitelijk niet naar gelijkberechtiging zoeken maar naar suprematie

  Zo, en nu ga ik weer naar lekkere kontjes kijken.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Het wordt weer tijd dat er weer wat meer volleybal op tv uitgezonden wordt.
   Blijft een mooie sport om naar te kijken.

   Geliked door 3 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   @edjan,
   .
   ik vind dit een erg goed betoog beste edjan !
   zo had ik het eerlijk gezegd nog niet eerder bekeken maar dit is wel verhelderend.
   .
   ik wil nog wel benadrukken dat niet ALLE dames zo zijn, er zijn er ook zat die niet het “verongelijkte vrouwtje” spelen, maar ze worden wel zeldzaam krijg ik de indruk 😦

   Like

   • BertG. zegt:

    Klopt ,dat verongelijkte vrouwtje spelen, lijkt bij sommige wel in bek bestorven.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou beste tjonge. Laten we de dingen maar eens gewoon bij de naam noemen
    zo lang als die vrouwen voorlopig toch nog allemaal lens in ’n hoek liggen.
    De vrouwen die jij zo graag ziet als ALLE dames die niet zo zouden zijn, zijn in dat speciale geval denk ik dan gewoon vrouwen die zich als vrouw hadden verkleed, maar geen vrouw waren.
    Dat kan niet anders want anders hadden ze wel het verongelijkte wrauwtje gespeeld.
    Daar is geen speld tussen te krijgen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Goed gevonden trouwens,
   “Het lijkt bijna op een dames-sharia-politie.”
   Ze willen nou zelfs hier al gaan uitmaken wat wij maar beter niet meer zouden moeten zeggen.
   Waar bemoeien al die zeur en zeik wijven zich toch mee.

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Laatste regel. Gewoon daarmee door blijven gaan Edjan.
   Bijzonder goed geschreven!

   Like

  • Rapunzel zegt:

   Prachtig betoog Edjan.

   De overheid heeft ons met het feminisme een flinke loer gedraaid.
   Vrouwen moesten gaan werken!
   Alsof ze dat voor die tijd niet allang deden op een paar adellijke popjes na.

   Ze werkten alleen veelal niet voor een baas en droegen dus geen belasting af.
   Door het feminisme is in 10 jaar tijd de belastingbetalende beroepsbevolking verdubbeld, mede door die mannen hatende dikbillen die er met boter en suiker intuinden onder het mom van ontwikkeling en gelijke kansen.

   Inmiddels zijn we zover dat jonge stellen die allebei fulltime werken net rond kunnen komen waar je voor het feminisme een gezin met kinderen draaiende hield op de verdiensten van één kostwinner.
   Wie is daar nou beter van geworden behalve de overheid die met die centen nog meer werkschuw tuig binnen heeft gehengeld?
   En ja, nu zitten we met de verwijfde samenleving waar je als man geen poot kan staan zonder op ellenlange tenen te trappen van foei roepende vrouwen.

   En doe je als vrouw niet mee met de foei roepers omdat je wel van mannen houdt met al hun mannenpraatjes en geplaag, grootspraak en grapjes dan heb je het ook verbruid bij de dikbillen. Dan zal je wel een slet zijn, moeha.

   Geliked door 3 people

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ” dan heb je het ook verbruid bij de dikbillen”
    .
    rapunzel, komen we toch weer terug bij die “kontjes” waar dit draadje “zwaar” door geëscaleerd is 🙂
    .
    btw, u bent u vrouw naar mijn hart…

    Geliked door 2 people

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    EEN vergeten, dus een vrouw…..

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Pas op, het is een vrouw.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    he, weer te snel op reageren gedrukt, moet zijn;
    .
    ja, paul, ik weet het, MAAR rapunzel is een toffe he🙂

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Rapunzel en Wachteres beschikken over gevoel voor humor, relativeringsvermogen en lef!…
    In een vroeger leven waarschijnlijk man geweest.

    Geliked door 1 persoon

 29. Harry zegt:

  Nou Edjan : ” ik ben helaas niet zo creatief ” ,

  dit is een prima bijdrage , volgende keer mag je gewoon vanaf het begin meedoen !

  Weet je trouwens wat me ook zo erg lijkt , dat , als je ooit eens vreemdgaat en je vrouw komt er achter , dat ze je dat tot je dood en lang daarna nog na zullen dragen en IEDERE gelegenheid aan zullen grijpen om je dat onder je neus te wrijven .
  Je leven wordt dan een hel .
  Mijn schoonmoeder was ook zo’n typ .
  Haar dochter ook , trouwens .

  Maar als je het overleeft ,
  dan moet je ofwel naar de fles grijpen of jezelf van kant maken om van het gezeik af te zijn .

  Er zijn er die in dat laatste geval op zondag een bosje fresia’s op je graf komen leggen ( voor de buhne ) , wat onkruid wegtrekken en je ondertussen nog verrot schelden .

  En wat dat vreemdgaan betreft , mannen zijn nou eenmaal geschapen om een kudde te leiden , daar kun je niks aan doen , toch ?

  Maarre , je hebt een prima diagnose gesteld , trouwens .
  Compliment !

  Geliked door 2 people

 30. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ennuh, tistochwat en theresa,
  al zouden we met zijn allen het morele onberispelijke voorbeeld geven om de linksdragende mens geen voer te geven, dan verzint, verdraait of spint links onze woorden wel, want dat doet links nou eenmaal.
  .
  dus kunnen we maar net zo goed een beetje lol hebben.
  .
  en zo als bertg al aangaf, het hele item ging enkel over een opmerking van een mooi kontje, alle reacties de daar op volgde hebben jullie toch echt zelf uitgelokt door alles zwaar te dramatiseren.
  .
  misschien niet alles zo serieus nemen en de pijlen richten op de echte vijand…

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   De echte vijand kunnen ze niet aan dus beginnen ze maar te zeiken over de blanke westerse man.
   Ook weer precies wat links ook doet, de blanke man heeft het gedaan, dat is de dader.
   Sommige hebben meer extreme feministische trekjes dan ze zelf willen toegeven.
   Ze hebben het alleen zelf niet in de gaten, maar het druipt er soms van af.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 januari 2017 om 16:29

    Ik heb nooit beweerd dat “de blanke westerse man” de “dader” is.
    Je moet de linksmensen echter geen gelegenheid geven om “de blanke westerse man” ergens van te kunnen betichten.
    En een opmerking over een “lekker kontje”, is tot daaraan toe, maar om er alsmaar over te blijven doorgaan, als “mannen onder elkaar”, dat vind ik zo flauw.

    Nou ja, een fijne dag nog en welterusten voor straks.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik spreek uiteraard niet voor Tistochwat, maar wat ik al dan niet serieus neem, bepaal ik nog altijd zelf en de pijlen richten op de echte vijand doe ik wel op mijn manier!
   Het ontbreekt er, GVD, nog maar aan, dat jij ook nog aankomt met die uitdrukking van “Nu alle neuzen weer in dezelfde richting!”
   Dat kun je, wat mij betreft, net zo goed laten, want daarvoor ben ik so wie so niet vatbaar.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tjonge, Beste vriend.
   Kan je nagaan wat een verborgen woede er bij die vrouwen woedt t.a.z.v. de westerse man, die zij hebben verlaagd tot de gedegenereerde slaaf welke als een geautomatiseerde, gedresseerde robot thuis in de gezellige woonkamer, en dit dag èn nacht, en ook tijdens de vakanties, over de vloer moet kruipen…
   Dit bij voorkeur als zij met haar vriendje gezellig in Spanje op vakantie tijdens het zonnen ligt te je weet wellen…
   Kortom, en in goed Nederlands gezegd.

   – De mannen hier moeten éérst maar eens goed gaan leren lezen voordat ze het woord tot vrouwen mogen richten!
   – Als je foto’s plaatst van lekkere wijven ben je iemand die de vluchteling het idee geeft dat wij nog meer ontaard zijn dan dat hij in z’n achterlijke islamschooltje al te horen heeft gekregen.
   – Als je vervolgens ontmaskerd wordt doordat blijkt dat jij als vrouw dit soort foto’s in het verleden hier zèlf hebt geplaatst…, is de enige uitvlucht die je dan nog kunt bedenken:
   dat je daarmee de vluchtelingen belachelijk kon maken….”
   -Als je met een superintelligente man bent getrouwd mag je nooit verzuimen dit bij die mannen in hun koppen te heien, want dan zullen ze vanzelf gaan denken dat je zelf ook erg intelligent moet zijn. (Dit zou voor mij al ’n reden zijn om nimmer met een dergelijke vrouw te trouwen, maar goed…)
   – Mannen mogen hier geen reacties geven die als seksistisch zouden kunnen worden uitgelegd, zo lang zij geen lijst kunnen overleggen met de namen van personen die bij hun thuis koffie hebben gedronken.
   – Mannen mogen hier geen reacties plaatsen die brokken van woede, bijten op tanden, spontane tranenvloeden, beven en sidderen, overmatig speekselverlies, plotselinge haaruitval, aderspatten op de intieme delen, het zg. zenuwjeuken, migraine-aanvallen, en zomaar ergens neervallen, ten gevolge hebben.

   Geliked door 2 people

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    nou paul, das met teveel gedoe hoor, zo een protocol 🙂
    ze zoeken het maar uit, die veeleisende dames..

    Like

 31. Tistochwat zegt:

  @ Edjan 8 januari 2017 om 13:28

  [quote] Zo, en nu ga ik weer naar lekkere kontjes kijken. [/quote]

  Ik ook!

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik dacht dat ,t fotootje uit mijn “archief” ! kwam, gezien de Franse tekst erin.
   Maakt verder niet uit.

   Maar ik zie ook dat het getwist nog steeds door gaat.
   Dit was toch een anti-islam-site ?
   Waar maakt men zich allemaal druk om.
   Doe ik niet meer op mijn leeftijd.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Komaan Delamontagne.
    Je doet het gewèldig!
    Nogmaals hartelijk dank voor de onthullende foto van die persoon in die gebreide broek.
    Ik zou daarom tegen alle vrouwen hier willen zeggen trek ook ’n gebreide broek aan!
    Dan heeft je vent het ’s nachts warmer. Denk aan hem!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 8 januari 2017 om 22:20

    Zeg dat wel; het ís me toch wat op onze oude dag? Poeh poeh, valt niet mee hoor. 😉

    Enne, dat plaatje van die heerlijk warme, gebreide onderpantalon, komt op Google afbeeldingen in diverse variaties voor hoor. Kijk maar, ook zonder Franse tekst:

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStWxMMGoT6jtr4Fv2Da9p-9AcaAORkwQjs2guBnoofuyCBtCsk2w

    Het kan ook zijn dat ik deze als illustratie heb gebruikt; ik weet het niet meer zo precies:

    Mijn reactie ging er destijds over dat de linkse mutsen geen spandoeken voor de “vluchtelingen” moesten fröbelen, maar lekker warme broeken voor die arme woestijnbewoners moesten gaan breien, die het hier nou toch o zo koud zouden krijgen.
    of woorden van gelijke strekking. 😉

    Like

 32. paulzwueste zegt:

  Tot nu zijn er 47 reacties op geschreven.

  Like

 33. wauso zegt:

  Een lekker kontje was vroeger niet veilig voor mijn handjes.
  Even tikken, ik deed het automatisch.
  Ik kon er niks aan doen ! Echt niet !
  De 1 is verslaafd aan drank de ander aan nicotine en ik was een echte kontetikker !
  Dat ging echt automatisch. Ik heb hiervoor overigens geen hulp gezocht.
  Af en toe was er wel een probleempje met een jaloerse vriend.
  Dan keek ik even boos en dan zei de vriend: Ach laten we er maar geen ruzie over maken !
  De meisjes zeiden dan: Un vies menneke in un net pekske ! (Een vies mannetje in een net pakje).
  Drie dagen per week zuipen en ouwehoeren. En dat al zo lang ik leef !
  En bij een lekker wijf draai ik nog steeds even om !
  Ik kan dat niet laten, dat zit in de genen !
  .
  Vraag: Is dit een oude vriendin van Geertje ?

  .
  Kent iemand de de Islam geleerden deze toch wel onbeschaafde oudere dame ?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wauso je bent een kei!!!

   Like

   • wauso zegt:

    Och het is allemaal zo relatief, dat ‘goed’zijn !
    Bij Fenixx was ik na 2 dagen al uitgerangeerd, omdat ik ’25-12’ schreef !
    In hetgeen ik doe wil ik altijd de beste zijn en bij dat kontetikken lukte dat wel aardig !
    Het in de zeik zetten van Politici, mediafiguren, O.M. en Burgemeesters dat lukte me ook aardig gezien de reacties van vooral Buma en Rutte !
    Buma gaf op het congres aan dat er met meer fatsoen naar Politici gereageerd moest worden en Rutte kwam met Nederlanders zijn altijd al een ‘mondig Volk geweest !
    Bij de NPO heb ik het kunnen bewerkstelligen, dat je niet alleen de NPO maar ook de individuele omroep kan aanklagen.
    .
    Deze ging over Buma (verhaal in Tweet welk ik hem vaker persoonlijk liet toekomen):

    .
    Deze ging naar (P)Rutte. Verzonden via Twitter naar zijn MP account !

    Geliked door 2 people

  • Wat mij aan die geverfde Peggold die Keutje aan staat te douwen opvalt is dat ie een oog op z’n heup heeft, een beetje een moedeloos kijkend oog dat liever een nieuwe heup was geweest. Zou er iets verkeerd zijn gegaan met het etiketteren van die buitenlandse organen.

   Geliked door 1 persoon

 34. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  tjee, wat is theresa stil ?
  ze heeft het opgegeven 🙂

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Tjonge.
   Ik voorzie vanaf nu brede opklaringen,
   met in Alkmaar enkele weken totale zonsverduistering.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik kan niet thuis brengen, hoe je dit bedoelt, Paul,
    maar als het triomfantelijk bedoeld is, moet me van het hart, dat me dat bitter van je tegenvalt.
    Het lijkt hier, GVD, wel een verjaardag: Onder invloed van een paar borrels wordt het manvolk vervelend en steekt elkaar daar mee aan, En hoe meer je als vrouw laat merken, dat je het denigrerend vindt worden, des te koppiger ze ermee doorgaan, net kleine kinderen!

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    denk eerder dat de plaatselijke poolkappen spontaan gaan smelten 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    ” En hoe meer je als vrouw laat merken, dat je het denigrerend vindt worden, des te koppiger ze ermee doorgaan, net kleine kinderen! ”

    Goed hé ! We hebben nog niks verleerd.
    Maar ga vooral door, we komen niet meer bij van het lachen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zie mijn comment van 19:23 !!!

    Webmaster

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Sorry, dat was absoluut niet de bedoeling…
    Het was niet triomfantelijk, maar eerder opbeurend bedoeld.
    En dat is het onvermogen van de schrijver. De een leest het van rechts naar links en deugt dus niet, en de ander wil het helemaal niet lezen enz.
    Oké… het spijt mij dat ik je verdriet heb gedaan!
    Dat was niet de bedoeling, al geef ik toe, schijn bedriegt.
    Voortaan gewoon niet meer doen. Tamelijk ongevoelig van mij.
    Maar ja, je bent jong enz.
    Nogmaals excuus. Laat nog wat horen. Groeten, Paul.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste: Nou ja, Laat maar. Dat krijg je, als jullie, Heren. elkaar zitten op te jutten.
    En het komt ook wel door mij: Ik ben wat overgevoelig op dit punt, omdat ik nogal gauw stikjaloers ben.
    Niet op mannen, maar op vrouwen.Ja, wat zal ik dat ontkennen? Het is gewoon menselijk en het is nu eenmaal een feit.
    Niet dat je nu iemand direct iets wil áfnemen, maar je wilt óók iets in een bepaalde richting.
    Dat is mijn grote gevoeligheid. Ik ontken het niet.

    Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Te vroeg gejuicht, Mijnheer zuiger!
   Opgeven zou ik het niet willen noemen, maar ik hád me inderdaad zo’n beetje voorgenomen om éven de verstandigste te zijn en deze oeverloze discussie even te laten rusten, omdat jullie, kerels, er tóch niet aan willen,dat jullie hier niet goed bezig zijn.
   Maar als je zó begint, zal ik je maar even waarschuwen,dat ik het waarachtig wel in de gaten houd en zal reageren, zodra ik dat wenselijk acht!
   Dus je bent gewaarschuwd.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Maar het staat je overigens geheel vrij om hier wat strakke mannenbillen bij te plakken.
    Als tegen reactie.
    En waar moet wij ons,” kerels, er tóch niet aan willen,dat jullie hier niet goed bezig zijn “, dan wel niet aan houden om goed bezig te zijn.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    pavlov had trots op je geweest theresa 🙂

    Like

   • delamontagne zegt:

    Laat U toch niet zo opjutten, ,t loopt nog uit de hand.
    Allemaal om zoiets onbenulligs.
    Kijk naar de reactie van:BertG. zegt:
    9 januari 2017 om 17:29
    Buiten de islam-kritiek/afkeuring op site, zijn die opmerkingen toch maar “scherts en grollen”.
    Ik moet er ook om lachen.
    Misschien nemen vrouwen alles een beetje te serieus.
    Het wachten is op Harries avontuur met de dominees-dochter onder de preekstoel in de kerk, tijdens de zondagse preek.
    Ik wacht af. !

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Je bedoeld, 9 januari 2017 om 19:27
    Als of wij er wat aan kunnen doen dat ze niet allemaal een strak kontje hebben.
    Maar ik begrijp het dan weer wel dat je daar mee kan zitten.

    Like

 35. Harry zegt:

  Maak je maar geen illusies Tjonge , hier komt ze over drie jaar nog op terug .
  Ze kan beter onthouden dan mijn computer .
  Bij een volgende gelegenheid moeten we het weer ontgelden .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Geeft helemaal niks Harry, per slot sta je niet alleen.
   En het leest heerlijk weg.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat als Fleur of Vicky dit ooit eens zouden lezen, dat ze niet meer bijkomen van het lachen.
    En dat allemaal om de vraag of iemand een lekker kontje heb.
    Dit is toch niet meer te geloven wat zo iets oplevert.

    Geliked door 1 persoon

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “Ze kan beter onthouden dan mijn computer ”
   .
   haha lol, misschien kunnen we haar installeren als harddrive in onze pc ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik zou het niet proberen, jochie:
    Met een digibeet als ik loopt je computer prompt een virus op, waarmee hij meteen op de schroothoop kan.
    En wat de voorspelling van onze huis-seksist en -aanbidder van het komische duo W&F, oftewel: Harry betreft: EXACT!
    Al wordt het vijf- of tien jaar, ik vergeet niets.

    Geliked door 1 persoon

 36. Edjan zegt:

  Een echt vrouwengrapje over mannen. Met dank aan Delamontagne in de draad “demoniseren” 8 januari 2017 om 23:49

  Like

 37. wauso zegt:

  Zeg jongens ik zou toch maar niet sollen met Theresa ! Zij kent (P)Rutte en die zegt tegen de moslims:”Pas op, want Wij zijn met Meer”!!!

  Like

 38. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ik vind die reacties van theresa toch minder scherp worden, of ligt dat nu aan mij ?

  Like

 39. Rapunzel zegt:

  Mogen we Harry nog wel uitmaken voor huis-seksist en kritiekloze aanbidder van weet ik veel wat of is dat teveel op de man?
  En ja, de site is islam kritisch, ben ik ook.
  Maar ik dacht dat het ook een beetje om my free speech is not for sale en politiek incorrect ging.
  Na tig bloedverziekende islam gerelateerde moord&doodslag topics vond ik het een verademing om eens even in een deuk te liggen om onszelf met onze stomme grapjes.
  Ik heb er van genoten.
  Kom maar door met die permaban, die heb ik op Geen Stijl ook al, volgens een niet nader te noemen iemand terecht omdat ik totaal geen zelfinzicht heb in hoe vervelend ik ben.

  Geliked door 5 people

 40. Rapunzel zegt:

  Tussen bloedverziekende en moord&doodslag topics moest nog “broodnodige” want ik weet heus wel dat het 5 voor 12 is.
  Tot ooit!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s