Mensensmokkelaars verdienen miljoenen op de zwarte markt met de verkoop van organen van kindermigranten

screenshot_42

(Door: Patrick Christys – Vertaling: E.J. Bron)

Wrede mensensmokkelaars, die de  wanhopige Afrikanen beloven hen naar Europa te brengen, ontweien hen om met hun organen miljoenen te verdienen. Als een migrant niet in staat is om de buitengewoon hoge kosten voor de illegale reis van Afrika naar Europa te betalen, worden ze vaak aan de “orgaanmaffia” doorverkocht.

inselpresse

Men neemt aan dat er van vluchtelingen een prijs van ongeveer € 12.000,- verlangd wordt en dat zij in veel gevallen in de klauwen van Egyptische bendes terechtkomen, die grote sommen geld verdienen met het doorverkopen van hun organen.

In Italië werd deze week een netwerk van 23 mensensmokkelaars gearresteerd, van wie er eentje heel openlijk vertelde over het gruwelijke lot dat veel jonge migranten wacht. Hij zei:

“Vaak hebben de migranten geen geld om de lange reis te betalen of om een plaats in de vluchtelingenboten te krijgen. Men vertelde mij dat deze vluchtelingen voor ongeveer $ 15.000,- aan de Egyptenaren worden verkocht. Die zijn in staat ´om organen van hen af te nemen´, die ze daarna in gekoelde zakken verder transporteren. Daarbij worden zelfs kinderen niet gespaard.”

De migranten moeten ongeveer € 4000,- betalen om binnen Afrika, bijvoorbeeld vanuit Libië of Eritrea, in richting Europa verder te worden gevlogen.

Dan verlangen ze nog meer geld om een gegarandeerde plaats in een van de rubberboten te krijgen. Daarna worden ze de Middellandse Zee opgeduwd, waar velen dan op weg naar de Griekse eilanden of het Italiaanse eiland Lampedusa verdrinken.

Volgens de liefdadigheidsorganisatie “Missing Migrants” kwamen er ongeveer 5.000 migranten bij de overtocht over de Middellandse Zee om het leven.

Michael Rauschenbach, de chef van de Europa-afdeling voor georganiseerde misdaad, bevestigde dat de smokkelaar-industrie bloeit. Hij zei:

“Het is een sterk toenemende business. We hebben duidelijke signalen dat de criminelen steeds meer geld uit de illegale smokkel proberen te halen.”

screenshot_43

Er waren ook berichten over migranten die door smokkelaars in geïmproviseerde kampen worden vastgehouden, waarbij Giovanna di Benedetto van “Save the Children”bericht dat ze deels gepijnigd worden door brandende sigaretten op hun achterste uit te drukken en velen worden zelfs in hun hoofd geschoten. Ze zei:

“Ze behandelen de vluchtelingen als dieren, of zelfs nog erger. Als levenloze objecten. Voor hen heeft het leven van een mens geen waarde.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Patrick Christys

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron|
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mensensmokkelaars verdienen miljoenen op de zwarte markt met de verkoop van organen van kindermigranten

 1. hslot4 zegt:

  Man man man wat lopen mensen toch verbaasd te doen dat is heel gewoon bij die gasten kanibalisme die apen denken dat ze dan meer macht krijgen en sterker worden .
  En voor organen is altijd een markt ook hier in Nederland komt het voor illegale handel in organen zoek maar op .
  The Cannibal Warlords of Liberia (Full Length Documentary)

  http://www.nu.nl/gezondheid/3908357/verboden-orgaanhandel-vindt-in-nederland-plaats.html

  Open tbc hiv ach joh geen probleem hier is je nieuwe nier wel eerst ffe aftikken

  Like

 2. Steven zegt:

  Dat scheelt weer 5000 verkrachtingen en berovingen

  Like

 3. Theoden zegt:

  Wat een horror verhaal. Een door verkocht en dan als een stuk vlees van je organen ontdaan, zelfs kinderen. Wat een mooie cultuur (niet dus).

  Like

 4. Ik gooi dit nieuws in mijn afvalbakje waar met roderotzakkenwaarschuwingsletters Terreurjournalistiek op staat en dat de hond telkens mag verscheuren als ie Rutte of Mutti op de televisie ziet, scheelt weer een beeldscherm per dag en de hond is blij.

  Dit soort verhalen vallen bij mij meteen onder de afdeling negermeisje met #vliegopdeneus o wat zielig en jongetje dat verdronken en wel met een #dobberbeentje ergens op een strand mer 1200 terreurjournalisten en crisisleedfotografen er omheen in het water ligt.

  Het gaat hier om tienduizenden overwegend goed getrainde en flink doorvoede jongelingen die waarschijnlijk in hun thuislanden met meer organen en de slachtingen daarvan te doen hebben gehad dan waar de organenhandelaars over durven dromen. Veelal reizend in tribaal verband en daar snij je niet effe de lever van iemands broer d’r uit. O, wacht even, ze halen er ook kinderen bij, dat is altijd veel leuker voor het verhaal.

  Deze verhalen hebben meestal datzelfde reclameburo als bron die dat jankende meisje op de televisie lieten blèren dat Sadam alle couveusekinderen in Koeweit persoonlijk tegen de muur kapot had geslagen. Trap er niet in.

  Geliked door 2 people

 5. Guardiacivil zegt:

  Speciale eenheden op die smokkelaars zetten en liquideren.

  Like

 6. Wat een verschrikkelijk verhaal, wat is de mensheid afgezakt,

  Like

 7. Pingback: ORGAANDONATIE | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

 8. Anneke zegt:

  Vogelvrij verklaard…Verschrikkelijk!!! Weer hoor en zie je niets van al die ZOGENAAMDE mensenrechten organisaties!!! Deze organisaties zijn wel op media voorgrond aanwezig, als ze geld nodig hebben!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s