Parlementsverkiezingen 2017: AfD op 15%

screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een door Infratest Dimpa in opdracht van de ARD gehouden peiling blijkt dat de AfD in vergelijking met de vorige peiling 2% is gestegen. Er werden 1.505 personen in heel Duitsland geënquêteerd van 2 tot 3 januari. De peiling werd donderdag gepubliceerd. De AfD staat met nog maar 5% achterstand op de SPD op de derde plaats.

De geënquêteerden beschouwden het thema vluchtelingen en immigratie als het belangrijkste waar de regering zich mee bezig moet houden (40% van de geënquêteerden, vrije vraagstelling).

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

7 reacties op Parlementsverkiezingen 2017: AfD op 15%

 1. Pietersen zegt:

  15% Is veel te weinig. Conclusie is dat Duitsers nog steeds in sprookjes van Merkel geloven. Laten we hopen dat de geënquêteerden niet het achterste van hun tong (durven) tonen aan de interviewer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ron zegt:

  Was het afgelopen november ook niet al 15 procent ?
  Dat getal van die 15 procent horen we volgens mij al heel lang.

  Vast een soort Hilleryaanse peiling geweest.

  Geliked door 1 persoon

 3. tippelaar zegt:

  Om de islamieten in europa te stoppen hebben de islamieten 2 kansen. Of ze kiezen vrijwillig voor een vreedzaam vertrek uit europa, of, wij autotochtonen moeten ze allemaal doden om van ze af te komen. In het licht van de huidige situatie, worden godsdienstoorlogen uit het verleden, begrijpelijker en voor de toekomst aanvaardbaar, Met pamperen krijg je geen moslim weg. Met een machinegeweer wel. Dat dit voor vele lafhartige christenen te ver gaat is duidelijk. Die laten zich liever ook nog op de andere wang slaan e+-n staan huilend en handenwringend toe te zien hoe hun land naar de klote wordt geholpen door de moslims. Bedenk wel, stomme christenen, dat dit keer de amerikanen niet meer over de oceaan komen om uw lafhartige luie reet te redden. U zal het zelf moeten doen. Wen er maar. Helaas, de gemiddelde nederlander kan nog geen hond dood schieten laat staan een moslim. De strijd is al verloren. Het is volkomen terecht dat moslims, vanuit hun cultuur minachting hebben voor de wesrterling, in het bijzonder voor de duitsers en de nederlanders. Laf volk, waard om onderworpen te worden.

  Like

  • Ron zegt:

   Christenen daar hoef je inderdaad niet op te rekenen. Nu komt er helaas uit de rest van de bevolking ook niet zoveel initiatief, maar hier op deze site valt me op dat er toch bereidheid ontstaat om die mislims eruit te kieperen, of dat men bereid is om zich niet zomaar te laten onderwerpen. Christenen die vertellen alleen dat ze vertrouwen in jezus hebben, verder komt er geen initiatief uit, ook geen boodschap dat ze ook maar een beetje tot vechten bereid zijn. Strijdkrachten en legers zullen dan waarschijnlijk door groepen nietgelovigen, hindoes en boeddhisten moeten komen. Vooral die laatste 2 groepen daar weet ik van dat ze zichzelf wel degelijk willen verdedigen tegen mislims. Soms vraag ik mij af of een beheerder van een christenlijke webiste als Xander niet langzamerhand moedeloos wordt van zoveel passiviteit en ‘andere wangen toekeren’.
   Hopelijk vergis ik me.

   Like

 4. Ik kan dit niet geloven, zoals dat mens zich gedraagt daar krijg je toch wurgneigingen van. Hebben ze wat door het kraanwater gedaan, dat alle Duitsers gedrogeerd zijn.

  Like

 5. Bernardus zegt:

  Deze 15% is veel te weinig om iets te betekenen. Er zullen waarschijnlijk veel Duitsers zijn die wel tegen de gevestigde orde zijn maar niet gaan stemmen want de AfD is zo’n ‘rechtse’ partij of men gelooft niet meer in de politiek. Maar in Duitsland is de media net zo links als hier dus de overgrote meerderheid van de burgers slikt het als zoete koek wat men voorgeschoteld krijgt. Nu maar hopen dat deze 15% maar een schatting is en dat er veel meer mensen op stemmen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Er is een hele grote zwijgende meerderheid, die gewoon doodsbang zijn. Alleen al het feit dat ‘men’ zou weten of horen dat ze AFD gaan stemmen of lid can die partij worden, kost ze o.a. al een hun baan, plus de rest wat ze moeten doorstaan. Gebeurt toch bij de PVV ook, al is het hier in D. nog vele malen erger.
   Of er iets in het water zit, weet ik niet, ik drink het ook gewoon uit de kraan en heb nergens last van. Kan zijn dat die Duitsers echt gevoeliger zijn voor de chemtrails 😀 en ook daar hebben ik en mijn man geen last van, zelfs zonder aluhoedje.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s