Trump roept alle politiek benoemde Amerikaanse ambassadeurs terug

screenshot_38

De Amerikaanse president-elect Donald Trump heeft alle politiek benoemde Amerikaanse ambassadeurs opgedragen hun post te verlaten tegen 20 januari, de dag waarop Trump wordt ingezworen als nieuwe president. Ook Denise Bauer, de Amerikaanse ambassadeur in België, moet dus terugkeren naar de Verenigde Staten. Dat meldt The New York Times op basis van een document uit het transitieteam van Trump.

Volgens anonieme diplomaten werd het bericht op 23 december naar de verschillende ambassadeurs gestuurd. Trump gaat daarmee in tegen het beleid van zijn voorgangers, die lieten ambassadeurs, zeker die met schoolgaande kinderen, vaak nog enkele weken of maanden in functie, zodat kinderen hun schooljaar konden afmaken. Of om diplomatieke dossiers af te werken. Maar Trump geeft alle politiek benoemde ambassadeurs nu de taak om “zonder uitzondering” terug te keren naar de Verenigde Staten, nog voor zijn inauguratie op 20 januari.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Trump roept alle politiek benoemde Amerikaanse ambassadeurs terug

 1. Perfide Albion zegt:

  Die ratten van de democratische partij zijn wat in de Amerikaanse grondwet wordt aangeduid met: de binnenlandse vijand. De ambassadeur in Praag (ene Shapiro) heeft niets anders gedaan dan de islam helpen in Tsjechië. Het is wel duidelijk. Die Obama is een smerige moslim.

  Like

 2. Fred zegt:

  Hij laat er geen gras over groeien.
  Een man naar mijn hart.
  Een leider die deze slappe wereld nodig heeft.
  Maar ook een leider die zal moeten beseffen dat hij een zeer grote verantwoordelijkheid heeft naar de wereld en het welzijn van zijn bewoners.
  Ik heb in elk geval het volste vertrouwen in hem.
  Hopelijk gebeurt hem niets ergs voor 20 januari.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Een aantal maanden geen ambassadeur in een bepaald land hebben is beter en stukken minder schadelijk voor de nieuwe diplomatie dan er een figuur hebben zitten die nauwe banden heeft gehad met die baviaan die door achterljk progressief als een god op handen werd gedragen. Acht jaar Obama heeft een wereld in chaos achter gelaten en iedereen die achter deze moslimbroeder aangelopen heeft moet zich schamen als hij in de spiegel kijkt.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Denise Bauer, die heeft geen “gezicht”, van haar heb ik nog geen valse noot gehoord, bij mijn weten. Van mij mag ze blijven zitten waar ze zit, ze is zo goed als onzichtbaar. Howard Guttman, die was pas schadelijk met zijn pro-Obama gezwets en stemmingmakerij in de mainstream media hier in België.

  Like

 5. Troubadour zegt:

  Obama deed hetzelfde in 2008 dus niet zeuren aub

  Like

 6. Trum is een harde bikkel, en dat is maar goed ook.

  Like

 7. Theoden zegt:

  In Chicago is een gehandicapte jongeman ontvoert, vastgehouden, mishandeld en vernederd door 4 negers.
  http://www.infowars.com/cnn-panelist-blames-trump-for-racist-torture-of-mentally-disabled-man/

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  De koe bij de horens vatten en schoon schip maken, prima, doen wij straks ook.

  Like

 9. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  kan trump ook brussel/merkel/rutte cs af zetten aub ? niet goedschiks ? “”beetje” geweld is in deze toegestaan….

  Like

  • Nemesis zegt:

   In principe zou hij Madmerkel wel een vuurtje onder haar enorme kont kunnen aansteken. De bevelen, hoe de BRD als CEO te besturen krijgt zij van de USA administratie, spreek president. Daarvoor heeft ze getekend. (De kanseliersakte) in Washington.

   Ik ben dus heel benieuwd wat de nieuwe president zal doen met het protectoraat Germany. Hoewel ik denk dat het niet zijn eerste prioriteit zal zijn.

   Like

 10. Peterdm zegt:

  Deze USA ambassadeurs hebben zichzelf bij Obama ingekocht en zijn “democraten” die de “globalisering” en “islamisering” van de EU en de USA vorm hebben gegeven als belangenbehartigers/lobbyisten. Deze politieke ambassadeurs, allen van links allooi zijn medeschuldig aan de “deplorable” staat van de EU en de USA en dienen op 20 januari opgerot te zijn samen met hun globalisering en islamisering propaganda. Zij dienen geen enkele nut en hebben als lobbyisten gehandeld in zelfverrijking ten koste van de EU en USA burger.

  Like

 11. Ildiko zegt:

  Tijdens de smerige Amerikaanse verkiezingen Trump werd door jong en oud als een imbeciel OOK HIER uitgemaakt, HOE ZO DAT DE RUSSEN HEBBEN BIJGEDRAGEN AAN ZIJN WINST?????

  Like

 12. wim zegt:

  Wat een non probleem ‘kinderen die de school moeten afmaken’. Alsof deze lieden niet buiten functie en de ambassadeurswoning enige maanden in het buitenland kunnen verblijven. Maar nee, zoiets moet natuurlijk allemaal op kosten van de (Amerikaanse) overheid.

  Like

 13. teun klein zegt:

  nieuwe bezems vegen schoon!!!!!opgeruimd staat netjes!!

  Like

  • teun klein zegt:

   obama heeft zijn team samengesteld ; trump gaat zijn TEAM samen stellen !!het verschil?dag en nacht!!ik heb gehoord dat hij een JOOD in zijn staf gaat aan stellen !!moslims WOEST !, en de JODEN BLIJ!!

   Like

   • teun klein zegt:

    wat betreft u handel en wandel !u hebt er een PUINHOOP van gemaakt !!zie u daden dagelijks op tv!!u daden zijn u getuigenissen obama !! 1

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s