Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel?

screenshot_31

(Door: Dr. Norbert van Handel – Vertaling: E.J. Bron)

 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om door uw politiek de identiteit van Europa te verwoesten?
 • Wie geeft u het recht om Duitsland in een land van onveiligheid met brandende vluchtelingenonderkomens, verkrachtingen en stijgende buitenlander-criminaliteit te veranderen?
 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, ook de aangrenzende landen Oostenrijk, Kroatië, Slovenië, Zuid-Tirol enz. door uw politiek te destabiliseren?
 • Met welk recht, mevrouw Merkel, bekritiseert u, zoals onlangs nog minister-president Renzi in Rome, de Oostenrijkse grenspolitiek, terwijl u er van de andere kant in Duitsland blij mee bent dat – alleen door deze grenspolitiek! – er minder vluchtelingen naar Duitsland komen?

 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om er samen met de heer Schäuble voor verantwoordelijk te zijn om miljarden belastinggeld van Europese burgers in Griekenland weg te gooien, waarbij tegelijkertijd dit geld niet ten goede komt van de mensen daar, maar naar de Duitse en Franse banken stroomt om hun bankroet-politiek te saneren?Wie geeft uw vicekanselier meneer Gabriel het recht om de democratische staat Oostenrijk te bekritiseren en zich daar in de presidentsverkiezingen te mengen
 • Hoe combineert u het feit, mevrouw Merkel, met uw merkwaardige begrip van democratie, om uitgerekend de ondemocratische politiestaat Turkije te ondersteunen, alleen omdat uw mislukte vluchtelingenpolitiek u er voortaan toe dwingt om u door Erdoğan te laten chanteren?
 • Met welk recht, mevrouw Merkel, komt u met Turkije een visumpolitiek overeen, die bovenop de immigranten honderdduizenden Turken naar Europa brengt, als deze überhaupt functioneert, wat in toenemende mate minder waarschijnlijk is?
 • Wie bent u eigenlijk, dat u het zich veroorlooft heel Europa te islamiseren zonder rekening te houden met de belangen en de wil van de bevolking?
 • Wie geeft u het recht TTIP te ondersteunen, dat ervoor zorgt dat Europa steeds meer in handen komt van de grote Amerikaanse concerns en de financiële wereld?
 • Denkt u werkelijk, dat een in Midden-Duitsland gesocialiseerde domineesdochter met een SED-verleden ook maar enig moreel recht heeft om ons continent te ruïneren?
 • Gelooft u werkelijk, dat u met uw “Mutti-gedoe” uw hopelijk spoedige aftreden kunt tegenhouden en gelooft u werkelijk dat uw beeld in de geschiedenis als vernietigster van ons continent bijzonder roemrijk zal zijn?
 • Gelooft u werkelijk, dat u met uw volgzame regeringscollega´s kunt voorkomen dat in Duitsland en Europa het verzet zo krachtig zal worden dat op burgeroorlog gelijkende toestanden, zoals deze in veel delen van Europa al te zien zijn, vermeden kunnen worden?
 • Bent u er werkelijk trots op de hoofdverantwoordelijk te zijn voor het feit dat de vrede in Europa, de Europese Unie en vooral de culturele identiteit van ons continent uiteenvalt?

Neemt u er notitie van, mevrouw Merkel, dat steeds meer mensen uit het christelijke midden, noch nationalisten, noch reactionairen, maar mensen die in de toekomst van Europa, maar niet in uw toekomst geloven, in kleinere en grotere groepen bij elkaar komen, die uiteindelijk u en uw catastrofale politiek ten val zullen brengen!

Bron:
http://ferfiszemmel.com (scroll down)
Door: Dr. Norbert van Handel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

30 reacties op Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel?

 1. Jean zegt:

  Wij “nemen” het recht om dat monster te verjagen en wij “zullen” dat monster verjagen want wij houden van Europa en wij haten die EU misdaadinstelling en dat monster steunt die EU misdaadorganisatie dus moeten wij keuzes maken en die keuze is: “weg met die EU misdaadinstelling en weg met de monsters die deze misdaadinstelling steunen dus ook dat monster uit Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 2. Flo zegt:

  Duitsers worden door de media niet voorgelogen ,maar ze onthouden dat volk gewoon de waarheid , de pest is ,dat veel kleine dorpjes en plaatsen nog niet zijn overspoeld ,en daar haalt Merkel d’r winst vandaan . Alternatief is er ook niet ,het is daar een pot nat ,een van de regen in de drup politiek,en Petrie wordt daar net zo met de nek aangekeken als bij ons Geert.
  Het volk kiest ,en het lijkt erop dat ze het expres zo doen zodat ze weer 4 jaar kunnen jammeren.
  Vind het verschrikelijk voor onze kinderen en kleinkinderen , die zitten met de erfenis opgescheept van dit stelletje imbecielen .

  Like

 3. williaan zegt:

  De enorme “vergissing” van bondskanselier Merkel en volgzame regeringscollega´s zullen dat nimmer toegeven.

  Like

 4. linda bakker zegt:

  een heel goed stuk, allen zal het tegen dovenmans oren zijn. Mutti Merkel NEEMT zich dit recht met het kruipende en likkende ongedierte dat zich rond haar heeft verzamelt. Om Europa te redden van dit gespuis zal geweld waarschijnlijk nog de enige optie zijn. Anders gaat Europa ten onder en kunnen de overlevende beter proberen een nieuw bestaan op te bouwen in een van de Oostblok landen of Rusland. West Europa zal onder de Salafistische Islam ten onder gaan en terug vallen naar de middeleeuwen. Dit Alles dankzij mutti Merkel. Ze zal waarschijnlijk ooit de geschiedenisboeken in gaan als de verwoester van de Europese beschaving.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat Frau Merkel, haar medeplichtigen, maar ook haar Europese medeplichtigen zich voor volkstribunaal moeten verantwoorden !!

  Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Dat zou een terechte “beloning” zijn voor al het “goede” werk dat ze gedaan hebben.
   Nou is nog niet zo lang geleden de balbijl gevonden waarmee de leden van die Weiße Rose onthoofd zijn.
   Het zou heel terecht zijn als juist deze valbijl wordt gebruikt om nu de echte landverraders te onthoofden. Bij gebrek aan vrijwilligers ben ik best bereid om steeds weer (met een grijns op mijn gezicht, dat wel) aan het koord te trekken om de valbijl met duizelingwekkende vaart die verraderlijke koppen te laten rollen.

   Geliked door 2 people

 6. Bernd zegt:

  Ik ben benieuwd naar de antwoorden van Merkel.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik denk dat mevrouw Merkel niet meer geheel toerekeningsvatbaar is, het zou veel verklaren!

  Geliked door 1 persoon

 8. Weg met EU ,een europees leger is het maximum van samenwerking,al de rest terug naar vroeger,voor Nederland de GULDEN , voor vlaanderen een nieuwe munt naam, (voor mij mag het…….. Flanders heten)of een samen smelting van Vlaanderen/nederland!!!?????

  Geliked door 1 persoon

 9. Aegolius cs zegt:

  Een trieste waslijst over Merkels politiek bestuurlijke recht.

  Nochtans handelt zij als “gevolmachtigde” namens de kiezers die niet willen afwijken van haar en geloofspad der kerken.
  Het is nog even afwachten wanneer Kirchensteuer niet alleen ten doel valt aan christelijke maar ook aan moskeeën.
  Tenslotte hoort de islam bij ons, nietwaar?

  Do it again, Kanzlerin
  Mehrheit will, dass Merkel nochmal antritt

  Unter den Anhängern der CDU hat Angela Merkel eine mehr als solide Basis. Fast 90 Prozent würden es begrüßen, wenn sich die Kanzlerin nächstes Jahr erneut zur Wahl stellen würde. Deutlich weniger Zuspruch kommt von der bayerischen Schwesterpartei.

  Knapp ein Jahr vor der Bundestagswahl befürwortet einer Forsa-Umfrage zufolge eine klare Mehrheit der Deutschen eine erneute Kandidatur von Bundeskanzlerin Angela Merkel. Wenn Merkel bei der Wahl im Herbst 2017 wieder als gemeinsame Kandidatin von CDU und CSU antreten würde, fänden das 59 Prozent aller Bundesbürger gut, ergab die Umfrage, die der “Stern” vorab veröffentlicht hat.

  http://www.n-tv.de/politik/Mehrheit-will-dass-Merkel-nochmal-antritt-article19045021.html

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Goede bijdrage; inderdaad haar recht is het CDU en de krankzinnige steun van de christelijke mof. Ze geven haar het mandaat om oor te gaan totdat ze crepeert in een bunker, ergens diep onder de straten van een verwoest Berlijn.

   Like

 10. Jade zegt:

  JEZUÏETEN-ORDE, BILDERBERG…

  Like

 11. Japio zegt:

  Mevrouw Merkel, u bent geen haar beter dan uw vroegere landgenoot Adolf Hitler. Het enige verschil is, u moord uw eigen bevolking uit en doet dat op een zeer gluipigerige manier. Ook u weet een hoop landgenoten achter u te scharen door uw misleidende politieke indoctrinatie. Later (als we nog bestaan) gaat u ook de geschiedenisboeken in als één van de grootste misdadigers aller tijden. U dient onmiddellijk gestopt, opgepakt en berecht te worden door het internationale gerechtshof.

  Geliked door 1 persoon

 12. Feniks zegt:

  Wat is de hoogste straf voor landverraad?

  Geliked door 1 persoon

 13. fransdewit zegt:

  Haar rem is lek als je haar naam omdraait is dat al te lezen. Maar het gebeurd toch allemaal ook onder iedereens oog? Het wordt gewoon toegelaten. Ik denk dat ze een paar hele hoge kopstukken vreselijk lekker heeft verwent. Er moet iets zijn waardoor ze maar kan doorgaan met haar misselijk makend beleid.

  Like

 14. Tom zegt:

  Het Volk stond erbij en keek erna ,de Duitsers hebben altijd hun Fuhrer gevolgt ook al waren velen daar tegen zie 40/45 ,het zal nu niet anders zijn ,ook de Nederlanders en de Belgen zijn met zeer velen daartegen ,en wat doen ze (zie de verkiezingen 2017) geen bal dus !.
  Een fijn 2017 u allen !.

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wij het volk zullen binnenkort het recht in handen nemen en ALLE volksverraders aan de schandpaal nagelen!

  Like

 16. Inderdaad, Tom moet ik je gelijk geven. Het Duitse volk heeft er niets van geleerd.

  Like

 17. Onno zegt:

  Mevrouw Merkel is (evenals onze sedert 1940 conform de Nederlandse wet ambteloze fam. Onranje) een marionet van de USA/GB ‘deep state’ psychopaten, bekend van zaken waar ze tot op heden mee wegkomen als: het aan de macht helpen van Hitler, de bestiale gruwelmoord op meer dan 1 miljoen vluchtelingen en oorlogsgewonden te Dresden, het afwerpen van 2 atoombommen op steden (daarbij de planeet en en menselijk geslacht zelve in gevaar brengend) enz. enz.

  Like

 18. Taljaard zegt:

  De omslag in Duitsland komt ook wel.
  Alleen duurt het daar wat langer dan hier, want het is een groot land met een log, federalistisch bestuur en een invloedrijke lobby van het bedrijfsleven, die vooralsnog op de hand van de EU en het globalisme is.
  In het Oosten gaat deze omslag sneller, omdat deze voormalige DDR-burgers politieke bullshit gewend zijn en deze veel beter doorzien dan in het Westen. Maar de informatiestroom vanuit het internet laat zich ook in West Duitsland niet tegenhouden. En wat de reguliere media verzwijgt is daar wel te vinden. En de overlast die de islamieten geven komt de Duitse politie zo langzamer hand de strot uit. Vergeet ook niet dat de wind in de V.S. intussen ook 180 graden is gedraaid.
  Misschien dat Merkel nog een ambtstermijn erbij krijgt, maar ik geloof niet dat zij deze termijn vol zal maken. Zeker niet wanneer het Duitse bedrijfsleven de EU als een verloren zaak gaat beschouwen.
  Dan valt de belangrijkste steunpilaar voor de CDU/CSU weg en is het gebeurd met hun trekpop ”Mutti”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s