Altijd verkeerd

screenshot_51

(Door: Ton Nijhof)

Ook nu 2017 nog maar een week jong is, vliegen de bommen en granaten wereldwijd al weer in de rondte uit naam van de islam. Het is zo langzamerhand wel zo goed als algemeen bekend dat het voeren van een jihad-oorlog een van de opdrachten is die de koran en de islam aan moslims geven. De overgeleverde uitspraken van Mohammed laten daar weinig twijfel over bestaan. De inhoud van de wekelijkse prediking in de moskee en de handboeken van de sharia herhalen dat thema alinea na alinea. Mohammed heeft, volgens de verhalen die de moslimse voorlieden zelf over hem vertellen, altijd prioriteit gegeven aan de jihad en aan het inperken en opheffen van de vrijheid van meningsuiting, vanaf het eerste begin van zijn carrière als machthebber. En Mohammed is het voorbeeld voor alle beroepsmoslims: zijn voorbeeld is hun wet.

Een eind maken aan de vrijheid van meningsuiting is specifiek nodig, omdat de islam het beste opereert in een ruimte waarin mensen bang zijn en hun mond houden. De koran draagt de moslims expliciet op om wie geen moslim is bang te maken. Namelijk door hen te terroriseren en te intimideren. De islamitische klaagpartijen over ‘islamofobie’ zijn dan ook een type van zelden vertoond bedrog. Moslims weten dat de koran eist, oplegt en gebiedt dat de islam gevreesd wordt door iedereen. Maar wanneer iemand die geen moslim is inderdaad daadwerkelijk bang is voor de islam, dan is het ook weer niet goed. Dan zijn we boosaardige “islamofoben” tegen wie de overheid nodig maatregelen moet nemen en wel zo snel mogelijk.

Wie zich wat langer met de islam bezig houdt, zal datzelfde mechanisme steeds weer tegenkomen: de islam stelt tegenstrijdige eisen. Wie eenmaal door die eisen van de islam wordt aangesproken, doet het vervolgens altijd verkeerd: wie Mohammed niet navolgt, doet het verkeerd. Wie Mohammed wel navolgt, schiet per definitie te kort en doet het dus altijd verkeerd. Wie de islam vreest, zit in de verkeerde hoek. Wie de islam niet vreest, zit ook helemaal verkeerd.

Een van de redenen waarom beledigingen aan het adres van Mohammed zo hoog worden opgenomen, zit ‘m in het besef van iedere moslim dat hij, vergeleken met Mohammed, vrijwel altijd helemaal verkeerd zit. Een moslim die weet dat hij veruit de mindere is van Mohammed, maar vervolgens moet vaststellen dat zelfs Mohammed buiten de islamitische wereld wordt gehoond en weggelachen, zal daar woedend op reageren. Als ze hier al dubbel liggen om Mohammed, hoe komt hij er dan zelf van af? Die onzekerheid kan door de vak-moslims in de moskeeën worden opgekweekt tot de woede die nodig is om aan de jihad-oorlog te gaan deelnemen. En dat zien wij in niet weinig moskeeën gebeuren.

Geen enkele oorlog heeft zo lang geduurd als de jihad-oorlog en die is ook nog lang niet afgelopen. Na de Slag bij Poitiers (732) en het ontzet van Wenen in 1683 leek er een einde aan deze tussen staten gevoerde oorlog gekomen te zijn, vooral omdat de westerse militaire superioriteit het volhouden van een jihad-oorlog tot een dwaasheid had gemaakt. In de tweede helft van de twintigste eeuw is daarom het idee ontstaan en algemeen verspreid geraakt dat ook niet-staten aan de jihad-oorlog kunnen deelnemen: Al-Qaida, Hamas, de Moslimbroederschap, Boko Haram – en er zijn tegelijkertijd grotere groepen ontstaan die zich ‘staat’ zijn gaan noemen: ISIS, ISIL, IS.

Hoe moet een Nederlander in deze oorlog moslims tegemoet treden? Laten we wel zijn en begrijpen  dat niet elke burger een soldaat is, en niet elke moslim jihadist. Maar ontkennen dat het al oorlog is en dat die oorlog zich snel uitbreidt, zoals onze nieuwe helden dat dagelijks doen, is bepaald een kwalijk verschijnsel. Wegkijkers staan in al hun bizarre heldhaftigheid voor schut met iedere aanslag.

De islam heeft een wapen dat alle vertrouwen tussen moslims en anderen vernietigt: de zogeheten Taqiyya, het recht om te liegen wanneer dat in het belang is van de islam. De koran gebruikt het woord niet, maar in de koran-commentaren en de sharia-handboeken wordt het concept uitgebreid behandeld. Taqiyya schept verwarring en onzekerheid over de bedoelingen van misschien wel of niet goedwillende moslims. Het dwingt tot grote behoedzaamheid. Het is bijvoorbeeld helemaal niet onverstandig eerst eens over Israël te beginnen wanneer u een gesprek voert met een moslim die zo op het oog terrorisme en jihad afkeurt. Als er dan felle anti-joodse verhalen loskomen, misschien toch nog even uw oordeel over zijn vredelievendheid opschorten en rekening houden met Taqiyya.

En, zo weet u inmiddels ook, vrijwel alle islamitische Kamerleden voldoen aan dat profiel. Het zijn barre tijden voor wie zijn gezonde verstand gebruikt.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

16 reacties op Altijd verkeerd

 1. Bob Fleumer zegt:

  Waarom zouden we moslims vertrouwen, daar is toch geen enkele reden voor? Als iemand je midden in je gezicht zegt dat je dood moet geloof hem dan en stel je te weer!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Volgens mij komt het grootste gevaar van de (a)sociaal democraten en de groenen die vinden dat de islam in ons land hoort.

  Met leiders als Asscher en Klaver en niet te vergeten Pechtold moet er heel wat gebeuren voordat de ogen van de mensen opengaan en men er achter komt dat de islam een kankergezwel voor onze vrijheid is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het sleutelwoord is hier: O n d e r w e r p i n g .
  Een “boosaardige islamofoob” die metterdaad bang is voor de islam, is dat omdat hij diens gezag níet wenst te accepteren en zich ertegen afzet.Dat is niet het soort vrees dat ze wensen.

  Like

 4. Ik had een (moslim) collega uit Marokko, inmiddels loopt ie al zo’n beetje een maand of negen in de ziektewet want ie heeft last van zijn rug maar hij fietst dagelijks naar de moskee om daar geknield te bidden… die ging ook elke dag in de schaftkeet op een gebedskleedje bidden met zijn kop richting Mekka… en dan begon ik over al die aanslagen die dagelijks in het nieuws waren. Hij antwoordde dan dat al die moslims die onschuldige mensen vermoorden geen echte moslims zijn. En dan begon hij gebukt weer te bidden op zijn kleedje… “Allah u akbar!!!” En dat vijf keer per dag. Met zonnig weer ging ie op straat (parkeervak) achter een sporthal gebukt op zijn knieën bidden. Soms liepen daar mensen met honden langs of kleine kinderen toen zei de chef dat ie maar beter in de keet kon bidden… zodoende. Dan zei ie weer zulke dingen als: “Die moslims die onschuldige mensen vermoorden zijn geen echte moslims en zijn een schande voor Allah… want de islam is vrede!” Zei ik dan dat Joden goed bezig waren dan kwam er meteen een stortvloed van kritiek over Joden en Israël. (Taqiyya) Hij maakte ook geen gebruik van de toilet in de keet omdat ze niet mogen plassen en poepen richting Mekka. Hij ging zijn behoefte doen op de wc van het gezondheidscentrum. Een kilometer van de keet vandaan…

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Elke pro-islamitische regering is verkeerd! In islamitische landen is het nagenoeg onmogelijk om een scheiding te ontwaren tussen Staat en Religie. In Europa is dit nu ook al het geval (proces Wilders). Dit betekent dat wij langzaam maar zeker al aan het islamiseren zijn!

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Hou er ook maar rekening mee, dat het een nogal ingrijpende en traumatische ervaring moet zijn voor de meeste linksen om al hun illusies en idealen in duigen te zien vallen en zich te moeten realiseren aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan.
  Omdat velen van hen zijn gevormd door de cultureel marxistische en ”anti-autoritaire” opvoedingsmethoden van Benjamin Spock, en zij zich daarom als unieke en uitermate waardevolle persoonlijkheden beschouwen, zal hun hele zorgvuldig opgebouwde narcistische zelfbeeld overhoop worden gegooid wanneer hun idealen door de realiteit worden gelogenstraft en ingehaald.
  Daarom klampen zij zich ook zo krampachtig en vertwijfeld vast aan hun onrealistische denkbeelden. En zijn zij totaal niet in staat tot debat en dialoog met iedereen die daar vraagtekens achter plaatst, waardoor ze je direct uitschelden voor ”fascist!”, ”racist!”, ”islamofoob!”, ”liefdeloze xenofoob!” en meer van dat fraais. Omdat zij wel weten dat zij feitelijk ongelijk hebben rest hen niets anders dan zich terug te trekken in de loopgraven van hun vermeende morele superioriteit.
  Om je dan van daaruit te bestoken met zulke ad hominems.
  Hieruit blijkt hun abjecte machteloosheid, die gepaard gaat aan hun ijdelheid, waarmee zij slechts zichzelf en hun geestverwanten bevestigen in de illusie dat zij toch zo vreselijk deugen.

  Daar is gewoon geen kruid tegen gewassen.
  Behalve dan dat hieruit eens te meer blijkt dat socialisme een religie is in het gewaad van een politieke ideologie, terwijl de islam een politieke ideologie is in het gewaad van een religie.
  Daarom kunnen linksen het ook zo goed vinden met de islam, die zij als een gedenkkrans neerleggen aan de voet van hun deontologische moraalzuil. Om dan in weerwil van alle feiten en de hele realiteit deze moraalzuil te blijven aanbidden. Want; ”Wir schaffen das”, Wij zijn de uitverkorenen. Wij zijn de superieuren, de morele en intellectuele elite. Wij zijn de betere mensen.
  Wij zijn de toekomst en behoeven daarom het verleden en de geschiedenis niet te verdisconteren. Omdat alles wat deze geschiedenis heeft voortgebracht veruit inferieur is aan ons en onze o zo verheven moraal. Und deshalb schaffen wir das. Deshalb MUSSEN wir es schaffen. Deshalb SOLLEN wir es schaffen. Bis zum Verrecken!
  Want anders stort hun hele droomwereld in.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De linksen staan voor de tweede keer in de geschiedenis aan de verkeerde kant !!!
   Eerst het fascisme en nu de islam !
   Leren ze dan nooit ???

   Like

   • Taljaard zegt:

    @koddebeier
    Nee.
    Maar ze zullen dit ongetwijfeld gaan rechtvaardigen door opnieuw met een ideologische salto mortale, zoals ”fascisme=rechts”, voor de dag te komen.
    In mijn jeugd aanbaden zij Mao en eerder Stalin.
    Maar daar willen ze ook maar liever niet aan herinnerd worden.
    En tegenwoordig poneert iemand als Gloria Wekker de these ”wetenschap=wit=racistische onderdrukking”. En strijkt daar een salaris van hoogleraar aan de UvA voor op.
    Zoals al eerder vermeld; er is geen kruid tegen gewassen.
    Slechts de loop van de geschiedenis en de daarbinnen niet te ontkennen feiten kan dergelijke waanzin tot zwijgen brengen.

    Geliked door 1 persoon

   • De eerste keer Jodenhaat en de tweede keer ook Jodenhaat. Gevolgen Nazi Duitsland en de sharia.

    Geliked door 1 persoon

 7. Een ding zal hun nooit lukken, ons terug te sturen naar de middeleeuwen met hun islamisering. Daar geloof ik niet in, dat gaat heel knap lastig voor ze worden. Je merkt het aan de spanningen tussen ons en hun. Ik denk echt niet dat Nederlanders maar alles pikken. We wachten maar met spanning af war er in maart gaat gebeuren.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  De islam blijft een raar geloof. Je mag liegen om je geloof hoog te houden. Maar wat dan als iemand in Allah gaat geloven op basis van een leugen?
  Als je verder doordenkt dan kan dit alleen maar betekenen dat alle moslims op basis van leugens in Allah geloven.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Het is totaal onbegrijpelijk dat een haat-boek als de koran in onze maatschappij nog altijd getolereerd wordt. Vervat slechts een tiende van de inhoud in een of ander verkiezingsprogramma van een politieke partij, b.v. de PVV, en binnen de kortste keren wordt dit een verboden partij op basis van de vigerende wetgeving.

  Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld:

  ‘Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel’.

  Hier zijn 448 korte beschrijvingen en verwijzingen naar teksten over intolerantie ten aanzien van niet-moslims in de koran. Het eerste cijfer verwijst naar de soera, de tweede naar de versen in de soera. Onder de cijfers staan de teksten zoals die in de koran staan om zelf te zien of dat de interpretaties correct zijn. Mocht u van mening zijn dat hieronder fouten staan, dan horen we dat graag met verwijzing naar het desbetreffende vers.

  2:6.
  Het heeft geen zin om ongelovigen te laten geloven. Doen ze toch niet.
  2:7.
  God straft de ongelovigen
  2:8.
  Ongelovigen zijn bedriegers en misleiden zichzelf
  2:10.
  Niet-moslims hebben een ziekte in hun hart. God zal hun straffen!
  2:17.
  Een ongelovige gelooft niet omdat God hem verblind
  2:39.
  Wie niet gelooft zal branden!
  2:90.
  Wie twijfelt of God wel of niet bestaat wordt gefolterd
  2:61
  Joden zijn slecht. Ze hebben profeten gedood en niet gedaan wat God wilde.
  2:65.
  God noemt joden apen. Dus de evolutietheorie klopt toch wel een beetje. Maar alleen voor joden.
  2:85.
  Wie de koran maar gedeeltelijk gelooft zal naar de hel gaan.
  2:88.
  Ongelovigen zijn vervloekt
  2:89.
  Wie zijn geloof verliest vanwege niet vervulde gebeden wordt vervloekt
  2:96.
  Joden hebben te veel begeertes en daarom gaan ze naar de hel.
  2:98.
  God is de vijand van iedereen die niet moslim is
  2:99.
  Ongelovigen zien geen tekenen van God omdat ze zijn wetten overtreden
  2:104.
  Ongelovigen worden gestraft
  2:114. …..
  …..
  En zo verder en zo voort
  De rest van de vermelde ronduit discrimineren inhoud en haatzaaierij tegenover ongelovigen valt na te lezen op:

  De koran over niet-moslims · forumonderwerp
  http://partyflock.nl/topic/1135828:De-koran-over-niet-moslims

  Bron:

  http://www.ex-moslim.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s