CITAAT Björn Höcke (AfD)

screenshot_57

“Duitse politici zouden er gezien de ervaringen van Keulen niet over moeten discussiëren hoe men Noord-Afrikaanse veelplegers mag noemen, maar hoe men ze zo snel mogelijk het land uitzet!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT Björn Höcke (AfD)

 1. fleckie zegt:

  Gos, Duitse politici hebben ‘ Het Licht gezien’, ( nu de Rest van de EUROZONE nog. wel beseffend .natuurlijk : dat de ‘volksaard’ van die Noord -Afrikaanse veelplegers’ nogal als sterk klittenband werkzaam is!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Da’s een open deur intrappen, maar de Duitsert heeft nog een lange weg te gaan en hun media zijn even fout als toen, in de tijd van Goebbels.
  Het maakt inderdaad niet uit hoe je ze noemt; in Nederland is kutmarokkaan gebruikelijk en juridisch juist. En al dat gel*l over hoofddoekjes, stromingen en bedoelingen is allemaal vertraging en misleiding. De islam hoort hier niet; weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, laten zij zich daar eens druk om maken. Misschien inblikken en terug sturen.

  Like

 4. bokito zegt:

  marian..hoeveel zouden er in een container passen

  Like

 5. Jan zegt:

  Höcke in het vizier want linksvolk kan niet luisteren en blijkbaar is de Duitse taal zo moeilijk dat je niet kunt begrijpen wat gezegd is zelfs al ben je er mee groot gebracht.

  Höcke zei „Wir Deutschen sind das einzige Volk der Welt, das sich ein Denkmal der Schande in das Herz seiner Hauptstadt gepflanzt hat“ en niet ‘es sei ein Schande, dass dieses Denkmal errichtet wurde’. Maar linksvolk ruikt bloed en hup daar zijn de linkse hyena’s weer met hun Nazikeule en natuurlijk vooral zij die intens fout zijn en waren zoals Diether Dehm, voormalig IM’er en vriend van terrorist Christian Klar die bij hem op kantoor werkt.

  Dit gedrag van linksvolk zegt alles over hun verwrongen geest. Overigens was het gedenkteken in het verleden al controversieel en werd het als bombastisch, overdreven beschouwd.
  https://philosophia-perennis.com/2017/01/19/anmerkungen-zur-hoecke-rede-in-dresden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s