De winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, Barack Obama, wierp in zijn laatste regeringsjaar 26.171 bommen af

screenshot_3

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

De nog in functie zijnde Amerikaanse president en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, Barack Obama, wierp in zijn laatste regeringsjaar in 2016 hersenloos en lukraak minstens 26.171 bommen in zeven landen af. Waarvan elk 12.000 in Irak en in Syrië. Deze man heeft er alleen maar een puinhoop van gemaakt.

pi-news

Terwijl Poetin binnen enkele maanden Aleppo bevrijdde, brachten Obama, de NAVO en het Westen alleen maar ongeluk over Syrië, nog helemaal afgezien van de debacles in Irak, in Afghanistan en in Libië. Om dat in te zien, heeft men geen Russische geheime dienst nodig – en onze post-feitelijke leugenpers sowieso niet. Het gezonde mensenverstand volstaat. (Statistiek hier!)

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Obama. Bookmark de permalink .

15 reacties op De winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, Barack Obama, wierp in zijn laatste regeringsjaar 26.171 bommen af

 1. guusvelraeds zegt:

  Geen verder commentaar. De kandidaat voor het presidentschap van weldenkend Nedeland.
  Dit kleine filmpje laat in een paar seconden zien dat we te doen hebben met een gewetenloze psychopate. Zij als handlanger van en met halfgod Obama hebben een wereld achtergelaten in chaos. Geloof me gerust deze figuren en ook de bende in Brussel gaan over lijken.

  Geliked door 2 people

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Barack Hussein Obama heeft al die naïve linkse typetjes die een paternalistisch soort van medelijden met de negroïde medemens hebben (dat is pas racistisch!) keihard bedrogen. Hij heeft het Midden-Oosten volledig in de fik gezet en verder geïslamiseerd. De laatste resten van niet-islamitische culturen en gemeenschappen zijn vernietigd en uitgemoord. Zijn Saoedische bazen zijn deels tevreden. Een andere opdracht was een verzengende oorlog uit te lokken tussen het Westen en Rusland/China die deze grootmachten totaal zou nihileren ter eer en meerdere glorie van de islamitische wereldhegemonie. Dat is nog niet gelukt, maar de derde opdracht was de islamisering van Europa een grote impuls te geven en dat is gelukt. Eurabia is dichterbij gekomen en het demografisch instrument helpt daaraan mee. Wat dat betreft waren het 8 succesvolle jaren voor het islamitisch imperialisme. En de domlinkse wegkijkertjes zijn te zeer geïndoctrineerd en gehersenspoeld om de patronen te herkennen en zijn dus deel van het probleem en moeten als eerste worden aangepakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eric zegt:

  The Beatles kenden Obama al in 1964. Visionair, die knapen, dat wel:

  I’m a loser
  And I’m not what I appear to be
  Although I laugh and I act like a clown
  Beneath this mask I am wearing a frown

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Obama is een rat die samen met Merkel er voor hebben gezorgd met hun wapenleveranties en bombardementen dat er een horde islamieten richting lui lekkerland EU zijn gearriveerd en de stroom houd niet op, pfff niet vanzelf! Merkel is zich natuurlijk een bult geschrokken dat Donald Trump won, en niet haar liefje Clinton. Merkel…. het wordt alleen erger, u heeft verkeerd gegokt.
  Trump wordt niet alleen president, de 1ste kamer(Senaat) en 2de kamer (huis van afgevaardigden)
  zijn republikeins met als toetje de Hoge Raad (suprime court). De revolutie vanuit het westen is begonnen, weg met de globalisering/islamisering.
  En als kado… Milo Yiannopoulos, een video van mij maar verder zoeken op you tube. Hij is wereldwijd gekozen als nummer 1 Homo. Prachtig om aan te horen en de bevestiging waarvoor wij hier bij EJ jaren voor hebben gestreden.

  Milo over Donald, prachtig

  Like

 5. Jan zegt:

  Ter herinnering: Hussein Obama en Eric Holder (Minister van Justitie van 2008-2015) waren de architecten van Fast and Furious (http://www.newsmax.com/FastFeatures/barack-obama-scandal-atf-fast-and-furious/2014/12/28/id/613434/), waarbij duizenden wapens Mexico werden binnengesluisd en in handen kwamen van criminelen, moordenaars en terroristen. Honderden Mexicanen werden vermoord met de wapens, maar ook Amerikanen werden slachtoffer waaronder grenswacht Brian Terry. Een van de wapens werd in november 2015 door terroristen gebruikt om in Parijs (Bataclan) 130 mensen te vermoorden (http://www.judicialwatch.org/blog/2016/06/law-enforcement-sources-gun-used-paris-terrorist-attacks-came-phoenix/)

  Bekend is sinds lang dat Mexicaanse drugcartels samenwerken met ISIS http://www.thegatewaypundit.com/2016/05/homeland-security-official-isis-training-terrorists-south-border-help-mexican-drug-cartels/ en http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/report-jihadists-train-plan-u-s-attack-mexican-border-state-nuevo-leon/

  Like

 6. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht? Toename van 246.7% in schietpartijen onder de Gek
  …..

  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/updated-mass-shootings-surge-246-7-obamas-presidency/

  Like

 7. Jan zegt:

  Yes We Can: dierbare herinneringen van sneeuwvlokjes waaronder Tom Hanks (jankt nog net niet)

  Das ist ja wieder zum Kotzen

  Like

 8. Dat je door oorlogvoeren en doden daarbij van mensen een Nobelprijs voor de vrede kan krijgen vind ik onbegrijpelijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat hij dat als aanmoediging prijs zag om oorlog te gaan voeren.
   Als een vooruit geschoven beloning voor wat hij van plan was.

   Like

  • Asgard zegt:

   Ja Marian,…we leven in een omgekeerde wereld vandaag de dag,….Die debielen spreken alles wat recht is krom, en wat krom is spreken ze recht,..alles om er hun voordeel uit te halen,..dan heb je nog het domme linkse volk wat er gebrainwashed achter aan huppelt en de slagersgilde uit het Midden-Oosten die nog niet verder zijn gekomen dan het jaar 1400, om je kapot te lachen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s