Machteloos tegen misbruik asielrecht

screenshot_58

(Door: Jan-Willem Navis)

Economische migranten uit veilige landen die achter elkaar kansloze asielaanvragen doen in meerdere EU-lidstaten, kunnen dit voorlopig ongestraft blijven doen. België en Duitsland lukt het namelijk net zo min als Nederland om ze voortvarend uit te zetten naar hun geboorteland. Ondanks het feit dat onze buurlanden wel overeenkomsten hebben met landen als Marokko.

Dat zeggen de verantwoordelijk ministeries van beide buurlanden tegen De Telegraaf. Omdat de EU-landen waar asiel-hoppers het eerst een aanvraag doen, verantwoordelijk zijn voor het terugsturen na een afwijzing, krijgt Duitsland binnenkort een groep van zo’n criminele asiel-hoppers ’terug’ die de afgelopen tijd in en rond Weert voor een overlastplaag zorgde.

Lees verder>>>
(h/t “Witteraaf”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Noord-Afrikanen, Overheid, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Machteloos tegen misbruik asielrecht

 1. Steven zegt:

  Ik begin stellig het idee te krijgen dat al deze Algerijnen en Marokkanen op afspraak naar Europa worden gestuurd en met een lul smoes bestaat er geen mogelijkheid ze terug te sturen.
  Dit alles in het kader van de snelle islamisering van Europa als doel.

  Want net als Obama nog in de laatste twee weken spastisch probeert een oorlog uit te lokken en de verkiezingsuitslag ongeldig te laten worden, is Europa bezig nog zoveel mogelijk HAATKOPPEN te importeren voordat er overal verkiezingen komen.

  Het GROOTSTE gevaar in de wereld zijn al die LINKSE regerings IDIOTEN die ervoor zorgen dat het overal onveilig wordt, chaos proberen te creëren en straks zoveel mogelijk slachtoffers probeert te verkrijgen om al hun plannetjes door te drukken.
  Al die asielratten en de gehele stroom had makkelijk tegen gehouden kunnen worden als men het niet had gewild. Maar iedereen wordt gewoon voorgelogen, en achter de schermen worden gewoon afspraken gemaakt om nog meer kinderverkrachters en keel doorsnijders deze kant op te krijgen!!

  De HELE EU (oosblok landen uitgezonderd) en die KUT USA zijn één grote POPPENKAST!!

  Like

  • Johanna zegt:

   @Steven: je kan gerust stellen dat alles georganiseerd is en dat niets aan het toeval is overgelaten. Deze wereld draait op progammering en we zien altijd het verleden weer terug in het heden en de toekomst. Er is niets nieuws onder de zon. Altijd dezelfde rottigheden met een ander masker en in een andere tijd. De geschiedenis wordt verdraaid zodat we geen waarheid kunnen vinden, mensen worden misleid. In deze tijd worden we ons hiervan bewust, omdat er zoveel informatie is (maar ook opzettelijke misinformatie) en we het letterlijk om ons heen zien gebeuren. De elite wil chaos. De elite maakt de dienst uit op onze planeet, krijgt echter de instrukties van bovenaf en gehoorzaamt aan hun meester. Zo werkt het systeem misschien al vele duizenden jaren. De elite is veelal verbonden aan geheime/occulte clubs, organisaties of genootschappen, al dan niet met een zg. religieus karakter, of ook wel onder het mom van een modern instituut, zoals Bilderberg. Er zijn talloze van deze clubs in de wereld, geheim of minder geheim, machtig en minder machtig en velen die hiermee verbonden zijn, zijn zich niet bewust van het gevaar waarin ze verkeren. Geheimen, symbolen, rituelen, magie en indoctrinatie behoren tot hun kenmerken of gereedschappen. De betere banen worden vaak daar verdeeld via selectie en kandidaten getest op o.a. blinde gehoorzaamheid. In het westen, maar misschien ook in de rest van de wereld, opereren deze clubs vaak onder het motto: Ordo ab chao, dwz. eerst chaos en dan orde: de Nieuwe Wereldorde (the New World Order) zoals de Vrijmetselaars en Rozenkruisers zeggen. Er zit een wereldomvattend plan achter, zie o.a.de Georgia Guidestones. Velen volgen de elites en zijn horigen van het systeem, je kan ze de linksen noemen. Er is inderdaad (en helaas) geen wil aanwezig bij deze machthebbers het tij te keren, ze volgen hun instrukties. Just doing their job. Wij zullen zelf ervoor moeten zorgen niet in deze valkuil te raken en trouw blijven aan onszelf. We zullen ons moeten blijven verzetten en geen meeheuler worden van het systeem. Dat is het enige wat telt. Geen corruptie toelaten in je denken en handelen, maar jezelf blijven. Die kracht hebben we. Laat je niets wijs maken! Blijf nadenken voor jezelf en op een dag zullen we zien dat we aan de enige juiste kant van de geschiedenis stonden en dan zijn we blij dat we hebben volgehouden. Het lijkt misschien dat we met weinigen zijn, maar de kracht van weinigen kan wonderen doen. Ook daarvan zijn voorbeelden te vinden in de geschiedenis waarvan men liever niet heeft dat we die kennen…

   Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  Wat nu machteloos, we worden overlopen door criminele asielratten die geen enkel recht hebben hier te zijn/komen, dus grenzen potdicht en al die fuck bootjes lekschieten. Stoppen met EU en de rat van een Juncker laten verrotten. Ik heb nog nooit zo’n stelletje afgrijselijke lulhannissen gezien als dat er momenteel aan de macht is. Er is een oorlog om Europa gaande en de meeste NL-gsm-zombie-sufkutten zien het niet??
  Moet ik nog aan debiele-ratten Pechdrol en Klaver denken in discussie met Geert: “dus meneer Wilders, u wilt ze allemaal laten verzuipen” en op ieder gefundeerd antwoord van Wilders weer dezelfde retorische oneliner!! De ergste ratten die ons zwaar verneuken zitten in den Haag en zijn slinks+groen!!! Daar moeten we zijn om te ruimen, daar heerst een “vogelgriep” van het ergste soort!!! En vogels met vogelgriep dienen zo snel mogelijk geruimd te worden voordat het hele land naar de kloten gaat!!!

  Like

  • Hendrik zegt:

   Juist! En als de wapens in die andere landen zwijgen moeten de asielaanvragers weer linea recta terug, moslims zijn niet welkom in Europa, ze zijn slechts het begin van het einde

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Als het Vierde Rijk zo stom is om iedereen uit Aleppo een verblijfsvergunning te geven, dan komen ze allemaal uit Aleppo.
  Ambtenaren kunnen niks correct beoordelen wanneer iedereen valse papieren heeft.

  Voorheen kon debiel beleid in eigen land nog bestraft worden door een boze bevolking, maar sinds onze regering in Brussel zetelt en iedereen er zetelt, wordt de stem van de belastingbetaler niet meer gehoord.

  Kijk naar Engeland, die nemen grootmoedig kinderen uit Calais op. En meteen is een heel peloton hakbars vermomd als kinderen het land binnen gehaald met knuffels en lolly’s.

  Als we alleen homo’s opnemen met roze jurkjes, naaldhakken en gay heuptasjes, dan zien ze er morgen allemaal zo uit. Trap er niet in. Stop er mee. Stop de islamisering.

  Like

 4. fons zegt:

  tijd voor een PVV regering, al die gasten snel terug naar de noordafrikaanse zandbak.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Geweld is de enige taal die het tuig van de richel verstaat. Houten knuppels van 60 cm lang zijn hiervoor uitermate geschikt. Als politie samen met burgers hen Nederland uit slaat is het zo gebeurd. Net zo lang slaan dat het wit van hun ogen voor hun kontgat zit. Dan kunnen ze achteruit naar Noord Afrika kruipen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Mensen jullie vergeten nog steeds dat alles wat migratie betrefd uit het MO een onderdeel is van Het Projekt. Door Egypte op poten gezet en uitgevoerd door Turkije en zijn Broedergenootschap, maar inmiddels weten de moslims in Marokko, Tunesië, Algerije en straks nog meer MO landen hier dankbaar gebruik van te maken omdat ze zien hoe simpel de medewerking van Brussel (lees Europa) is. Daarnaast is door het internet en mobi verkeer een grote exodus op gang gekomen door heel Afrika want die willen mee profiteren.
  Er zijn dus twee migratie-oorzaken die niets met elkaar uitstaan, Het Projekt met Erdogan, en de nog grotere exodus uit Afrika die ingang is gezet door prikkels en aansporingen vanuit Europa.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Er is een oplossing voor dit soort problemen.

  Daarvoor is het noodzakelijk dat er een andere wind in Europa gaat waaien.

  Dit soort parasieten dienen opgesloten te worden in kampen.

  Mannen bij mannen en vrouwen bij vrouwen.

  De enige uitweg uit deze kampen is een enkele reis Afrika.

  We moeten dit soort parasieten uit Europa verwijderen. Koste wat kost.

  Geliked door 1 persoon

 8. We gaan ten onder aan onze eigen achterlijke wetten, die zullen eerst verandert moeten worden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Dankbare asielleugenaars in Italië: Grateful Muslim Migrant Torches Nativity Scene for Christmas, Destroys Mary Statue

  A Muslim immigrant from Gambia torched the Nativity Scene at the Madonna del Rosario church in Foggia, Italy this Christmas.
  He also destroyed the Mary statue.

  The Muslim moved to Italy two years ago.

  http://…www.thegatewaypundit.com/2017/01/italy-grateful-muslim-migrant-torches-nativity-scene-christmas-destroys-mary-statue/

  Like

  • Steven zegt:

   Gewoon BEIDEN armen afhakken en dan zo’n 150 meter uit de kust het water in flikkeren…dan kijken hoe goed hij kan watertrappelen….en neem een stopwatch mee..

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Een land dat niet wil meewerken aan de terugkeer van hun onderdanen, moet in de zeer nabije toekomst rekenen op keiharde maatregelen als het executeren van hun onderdanen als ze niet meewerken. Dat zal er aan zitten te komen. Ook niet-moslims worden met de dag radicaler en daarmee ook hun gekozen politici. Het zeer nabije voorbeeld waren de jaren ’30-’45 van de vorige eeuw. Lieden zonder papieren kunnen dan ervan uitgaan dat ze automatisch zullen worden geexecuteerd.

  Like

  • bronlezer zegt:

   Dat ik als niet-moslim mij uitspreek tegen het geweld, de terreur, de asielfraude en uitkeringsfraude van moslims in EU, maakt mij geen radicaal maar iemand die zich uitspreekt tegen onrecht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s