Politie in Nordrhein-Westfalen wil sollicitanten uit Noord-Afrika opleiden

screenshot_48

(Door: Andre Ott – Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wil heeft blijkbaar gebrek aan sollicitanten uit Noord-Afrika, die zouden kunnen zorgen voor inzicht in en contact tot immigranten uit de regio: onder de politieleerlingen zou zich nauwelijks iemand uit Noord-Afrika bevinden, zei de plaatsvervangende voorzitter van de afdeling Nordrhein-Westfalen van de Bond van Duitse Politieambtenaren (BDK), Oliver Huth, tegenover de “Frankfurter Rundschau”.

Men zou ook te weinig weten hoe men de jongeren of de jonge mannen het best zou kunnen bereiken. “We staan nog helemaal aan het begin.” De jonge mannen zouden vaak uit patriarchale families met andere waardesystemen en andere normen komen. “We moeten er heel goed over nadenken hoe wij ze kunnen bereiken”, zei Huth.

In ieder geval zou men veel meer aanwezig moeten zijn in vluchtelingenonderkomens. Velen zouden zich van delict naar delict voortbewegen, de politie zou hier op haar grenzen stuiten, zei Huth. Al sinds 2002 bestaan er in Nordrhein-Westfalen in de opleiding ongeveer tien werkcolleges, die zich zowel in de opleiding als de verdere ontwikkeling thematisch bezighouden met interculturele competentie. Ongeveer 10% van de 1.900 politieleerlingen heeft een migratieachtergrond.

Bron:
www.extremnews.com
Door: Andre Ott

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Politie in Nordrhein-Westfalen wil sollicitanten uit Noord-Afrika opleiden

 1. Steven zegt:

  Helemaal NUTS geworden daar in Duitsland!
  Die denken zeker vuur met vuur te bestrijden….
  Is net zoiets als..we gaan moslims in het duitse leger inzetten in moslim landen…op wie denk je dat ze gaan schieten?
  Net als bij ons op schiphol..de helft van de security zijn mossels, en de bagagekelder zit er VOL mee…slim idee johh…

  Like

 2. Voor mij zijn ze knettergek.

  Like

 3. Rationele angst voor moslims

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, en dat het dan op deze manier maar overal net zo mag aflopen als met die Duitse ambtenares, wan wie we ook al eens een topic hebben gehad over hoe die haar woning uit getreiterd werd door haar allochtone buren, zeker:
  Eén van de politiemannen, die er heen gestuurd werd, was familie of zoiets van die lui en haar klacht werd niet eens in behandeling genomen!
  Hou toch op met jezelf voor de gek te houden en haal er niet nóg meer van dat soort in om de hele zooi ‘tot rede te brengen,’ maar flikker die hele zooi er liever uit!
  De enige afdoende methode! Maar men blijft liever pappen en nathouden!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Kan de EU hen niet beter IN Afrika opleiden?

  Like

 6. Bas zegt:

  Geweldig, hoe kom je op het idee. Kennelijk zijn alle stoppen doorgeslagen.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  die zullen moeilijk te vinden zijn, trouwens ze zijn niet naar Europa gekomen voor een baan.
  als ze de Afrikanen willen opleiden lopen ze straks met wapens, en als het een grote puinhoop zal worden hebben zij alvast wapens, wel zo makkelijk

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Compleet geschift die leipo’s in Germany, een 5e colonne binnen het politie apparaat net als in NL. Criminelen weten meteen alle acties die de kit uit gaat voeren en je denkt toch niet dat ze als aap met een blauw pakkie an ineens gaan integreren??? Oppleuren met al die crimi asielratten en alleen whitemen aannemen bij de politie, stop het slinksgroene gevaar voor Europa!!
  Deze “jonge” mannelijke criminelen in de Duitse azc’s zijn allang niet meer te bereiken, ze zijn vanaf 0 jaar allahgehakbar geindoctrineerd met de religie van de dood en moeten zo snel mogelijk retour naar hun fucking zandbak!!!

  Like

 9. bedonderde burger zegt:

  En weer een stap verder in de overname!
  Onze links/liberaal/christelijke landverraders geven ons continent meer en meer weg…

  Like

 10. joga zegt:

  Wachteres: Zou alleen een goede oplossing zijn wanneer ze dan ook in Afrika te werk worden gesteld in het land van afkomst. Hoeven ze geen vreemde taal meer te leren en ze kennen dan de cultuur van binnen en buiten. Maar vooral niet subsidiëren, want dat geld komt dan alleen maar weer in de zakken van hun politici terecht.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Corruptie bij de politie in die landen viert hoogtij, dus waarom geen zooitje van die lieden binnenhalen in je korps……………………………..Ongelofelijk wat een politiekcorrecte eikels…Vakbond linksmensch natuurlijk.. verknipt tot op het bot !

  Like

 12. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  misschien een speciale afdeling maken bij de politie, ik weet de naam al; sharia politie.
  .
  met meest verontrustende is eigenlijk dat ze al 10% naffers hebben maar het schijnbaar nog niet genoeg vinden ?

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Laat ze lekker in de zandbak spelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s