VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over Oud & Nieuw, de Maizière en Simone Peter

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat hebben we deze week geleerd? We hebben geleerd dat de staat is vervallen tot een flop. Wekenlang werd aangekondigd dat honderden politieagenten in Frankfurt, Dortmund, Duisburg, Hamburg, vooral echter in Keulen Oudejaarsnacht beveiligen. En wat gebeurt er? Zogenaamde “beschermingzoekers”, die vorig jaar Oud & Nieuw al gebruikt hadden voor criminele overvallen, reizen met duizenden uitgerekend naar deze steden. Hun boodschap is duidelijk: ze willen deze staat uitdagen, ze willen hun macht demonstreren, ze willen duidelijk maken dat op straat hun wetten gelden. (verder in de video).

Bron:
www.pi-news.net
pi-news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over Oud & Nieuw, de Maizière en Simone Peter

 1. Prima stuk, 100 % mee eens.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Merkel en haar collaborateurs zijn schoften die de burgers verraden.
  Het is een tikkende tijdbom die hoe dan ook tot ontploffing zal komen.
  Burgeroorlog georganiseerd door Merkel!

  Like

 3. GT zegt:

  Mijn Motto geheel Europa schoonvegen,en…snel en met scherp schieten dat is wat ze verstaan, de burgers bewapenen t.b.v zelf verdediging zo niet is het slechtste scenario dat je vroeg of laat slachtoffer bent.De verantwoordelijken die dit allemaal georkestreerd hebben, arresteren en voor een tribunaal, het mag niet zo zijn dat wij het slachtoffer zijn (vermoord kan worden) om dat Merkel en consorten dit willen, het is te ver gekomen en we zijn te laat bereid je maar voor!

  Like

  • Ron zegt:

   En voor de meeste mensen die niet in bezit zijn van vuurwapens, koop een paar goede vleesmessen met karteltjes, en doop deze in slootbagger of mest voor gebruik.
   Zorgt voor geïnfecteerde wonden die veel koorts geven. Zieke ISIS aanhangers vechten een stuk minder goed.
   Bacteriën en virussen zijn mogelijk onze enige bondgenoot.
   Zorg zelf wel voor de nodige ontsmettingsmiddelen voor het geval je per ongeluk jezelf snijdt. Jihadisten hebben die niet bij zich, allah beschermt ze toch immers?
   Gebruik verder een hoop fantasie en duik in de geschiedenis van oude handwapens, ook die van vroegere Afrikaanse stammen en indianen. Een katapult werkt ook.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s