Demoniseren . . .

screenshot_14

“Er stierven meer dan 620.000 blanken om zwarte slaven te bevrijden. En tot op de dag van vandaag nog niet eens één bedankje, en we staan nu bekend als racisten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Demoniseren . . .

 1. Ivanhoe zegt:

  Ach de zwarten zijn te lui om overeind te komen om ons te bedanken.
  Doen de somaliers en eritreeers ook niet die hier van mijn belastingrug vreten.

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik zegt:

  eenrichtingsverkeer zoals gewoonlijk

  Geliked door 2 people

 3. Guardiacivil zegt:

  Ja, zaken worden verdraaid, de Arabieren (islam) waren de grootste slavendrijvers en handelaars.
  Ons verleden speelt ons parten en de gekken springen bovenop deze geschiedenis en wijzen ons aan als brute slavendrijvers, Silvana voorop, want ons Pietje mag geen hulpje van St.Nicolaas zijn.
  https://postimg.org/image/tk5m3jub7/

  Geliked door 1 persoon

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  slavernij wordt nog steeds bedreven heden ten dage, en nee, niet in blanke landen.
  .
  islam is ook slavernij, weliswaar enkel voor de vrouw, ze moet zo veel mogelijk gebroed op de wereld schijten want jihad dmv baarmoeder en natuurlijk sex en verkrachting accepteren als de meneer zin heeft.
  voor de rest moet ze haar muil houden (vind ik niet altijd een nadeel bij sommige vrouwen :-)), vreten koken en het huis schoonmaken.
  voor de rest moet ze zichzelf zoveel mogelijk onzichtbaar maken voor de man.
  .
  een beetje asha ten broeke zou de islam keihard uit moeten kotsen en haar hele leven moeten bestrijden, maar helaas vind ze http://ashatenbroeke.nl/2014/10/02/speelgoed-met-kleine-plastic-tietjes/ belangrijker
  .
  .
  dus hoezo ? de slavernij bestaat niet meer ?

  Geliked door 3 people

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Alle problemen ter wereld kunnen in een handomdraai worden verholpen.
  Het enige wat men hoeft te doen volgens deze “féminazie” is het doden van alle jongetjes-babies.
  En de wereld-problemen zijn opgelost.
  \
  Bebés garcons

  http://suavelos.eu/le-seule-chose-a-faire-cest-de-tuer-les-bebes-garcons

  Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Het zijn juist de blanken mensen die de boel op poten hebben gezet en altijd voor de medemens in de bres zijn gesprongen. Maar als je wolven vrij laat dan vreten ze alles op. Dat blijkt elke keer maar weer eens. Mijn geruststelling is dat ze ooit zelf eens moeten gaan zorgen voor geld en bewustwording van zorgen voor een ander. van mijn part voor een mede profiteur. Dan is het afgelopen met hun profiterend vermogen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Zwarte piet is racisme van die site ben ik afgegooid. Omdat ze van mij géén gelijk kregen. omdat ik zei; dat de noord Afrikaners de Moren dus de grootste slavendrijvers waren in blanken slaven. Ik werd bedreigd omdat hij beledigd was. Want Moren waren Marokkanen en hij was dus een Marokkaan.

  Geliked door 3 people

 9. Taljaard zegt:

  De Amerikaanse burgeroorlog ging in de eerste plaats over de vraag, of de V.S. een gecentraliseerd federaal bestuur moest hebben, en daarmee de autonomie van de afzonderlijke staten gebroken zou worden. En de met deze Noordelijke federalisten verbonden grote banken en spoorwegmaatschappijen op deze manier voortaan de lakens zouden uitdelen in het toenmalige Zuiden en hun hoogst lucratieve katoenteelt.
  Pas in het tweede jaar van deze oorlog, toen het voor het Noorden verkeerd dreigde te gaan, verbond Lincoln er de emancipatie van de zwarte slaven aan. Dit met het oogmerk om zich zo te verzekeren van de steun van de grote Europese mogendheden, zodat de maritieme blokkade van het Zuiden niet door de Britten zou worden verbroken en Napoleon III van Frankrijk af zou moeten zien van zijn steun aan het Zuiden.

  Er bestaat een griezelig grote historische overeenkomst tussen de aanleiding voor de Amerikaanse burgeroorlog en de machinaties van de huidige EU.

  Geliked door 2 people

 10. Saskia Dubbeldam zegt:

  Oei mijnheer Bron, dit plaatje hoort bij een artikel over de Amerikaanse Burgeroorlog, maar dat getal van 620.000 is het totaal aantal doden dat er in die oorlog viel. En het aantal doden bij de zuidelijke staten lag zo rond de 450.000 en die waren toch echt voorstander van slavernij. Bij de noordelijke staten vochten ook nog eens zo’n 200.000 zwarten mee dus ik vrees dat er op basis van dit plaatje niet zomaar geconcludeerd mag worden dat er zoveel blanken gestorven zijn om slavernij af te schaffen.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Meryl Streep Cries Over Donald Trump at Golden Globes

  Over demoniseren gesproken:

  De linkse ‘elite’ – waaronder de acteurs – in Amerika doen alle moeite om Trump zwart te maken.

  Meryl Streep stond huilend op het podium omdat zij de ‘liefdeloosheid’ van de toekomstige president niet kon verwerken. Hij zou een journalist met een spierziekte belachelijk hebben gemaakt, omdat die kritiek op hem had.

  Mark Dice laat zien dat Trump die ‘spastische’ bewegingen altijd maakt als hij het heeft over iemand die hem bekritiseert. Die hadden dus niets te maken met de betrefffende journalist.

  Enfin, links kon de tranen weer eens uit de kast halen en Meryl kreeg een instemmend geknik met een daverend applaus.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Wachteres
   Vroeger rekende men acteurs tot de kermisklanten en haalde men het wasgoed binnen wanneer de woonwagens van die lui een dorp of een stad aandeden. En in herbergen en logementen moesten zij vooruit betalen. Het was ook gebruikelijk dat de meeste actrices in het winterseizoen bij verdienden in de prostitutie, terwijl de spullenbazen dan de rol van souteneur vervulden en verschillende acteurs zich behielpen in de kleine criminaliteit om het hoofd boven water te houden. Kortom, maatschappelijk uitschot dat niet in staat was om hun brood op een fatsoenlijke manier te verdienen, of er gewoon te lui voor was.
   Pas na de jaren `20 van de vorige eeuw, toen Hollywood, Pathe’ Cinema en de UfA groot werden waren acteurs en actrices opeens mensen van aanzien geworden.
   Dat is sindsdien zo gebleven.
   Evenals hun nogal twijfelachtige zedelijke besef.
   Maar waarom je zulk artistiek uitschot, dat doorgaans geen bal weet van politiek, geschiedenis, en laat staan economie, serieus moeten nemen?.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach je moet maar zo denken, ze selecteren zichzelf uit.
    Ze worden allemaal vroegtijdig onverwacht op ’n hotelkamer gevonden terwijl ze in bad liggen met schuim op hun mond en de coke nog op het bijzettafeltje.
    Het fortuin wat ze hebben gekregen is allang in handen van diverse vrouwelijke slangen die het hun afhandig hebben gemaakt via scheidingen.
    Bovendien kunnen de meesten van hen niet accepteren dat ze ouder worden en niet meer worden aanbeden.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Daarom noem ik ze omhooggevallen

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Maar vindt je dit niet prachtig…?
   Al dat linkse volk dat het zo roerend met elkaar eens is dat Trump de baarlijke duivel is die toch maar mooi de President is geworden van elke Amerikaan dus ook van hun!!!

   En ze kunnen er helemaal niets maar dan niets aan doen!!!

   (Behalve natuurlijk met ’n 9-mm kogel…. )

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   De ene elite, oh wacht even………omhooggevallen elite, was toch zo begaan met deze man, nou ze zullen het wel merken als de moslims nog meer aanslagen gaan plegen in Amerika.

   Like

 12. Jean zegt:

  Als tussen die 620.000 blanken een neger of een getinte lag dan pas was er sprake van racisme.
  Zo kennen we de huidige linkse leugenpers, de reden dat ik nooit een krant koop, “ik ben niet gek”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s