Hamburg-Fischbeck: Een nieuw dorp voor 700 “vluchtelingen” – kosten: € 23 miljoen

screenshot_9

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Neugraben-Fischbeck (Hamburg-Harburg) ontstond een nieuw dorp voor 700 “vluchtelingen” (mannen, vrouwen, gezinnen, kinderen en jongeren tot 18 jaar), op het terrein bevinden zich 25 woonhuizen, een speeltuin van ongeveer 1000 m² en een 4000 m² natuurterrein, kosten € 23 miljoen, uiteraard mag ook een bewakingsdienst niet ontbreken, bovendien acht maatschappelijk werkers en vier technici.

politikstube

Ieder huis beschikt over vier woningen (à 73 m²) met elk drie kamers, een keuken en een badkamer. De standaardinrichting bestaat uit een keuken (zonder vaatwasser), bedden, een tafel, stoelen, kasten, gordijnen. De woonhuizen dienen als vervolgonderkomen en zijn een tussenoplossing totdat de “vluchtelingen” hun eigen woningen kunnen betrekken. Er zijn al 120 “vluchtelingen” in de huizen getrokken, ze zijn afkomstig uit Syrië, Afghanistan en Eritrea.

Politikstube: € 23 miljoen alleen al voor de bouw, daarbij komen de kosten voor de bewakingsdienst, de maatschappelijk werkers en de technici, verder de maandelijkse betalingen aan 700 “asielzoekers” plus medische zorg en eventueel cursussen Duits. Je kunt de kosten maar beter niet berekenen, want dan word je duizelig. Wanneer werd er ooit zoiets gebouwd voor sociaal-zwakke gezinnen, om maar te zwijgen van daklozen? Juist voor daklozen moet het wel een klap in het gezicht zijn om te zien hoe de asielindustrie (in dit geval het Duitse Rode Kruis) en de politiek voor “vluchtelingen” zorgen, dus “vluchtelingen”, die duizenden kilometers veilige landen doorkruisten en eigenlijk helemaal geen aanspraak kunnen maken op asiel volgens de vluchtelingenconventie van Genève en het asielrecht volgens de grondwet.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Hamburg-Fischbeck: Een nieuw dorp voor 700 “vluchtelingen” – kosten: € 23 miljoen

 1. Golden Girl zegt:

  Is toch wel een zwembad en tennisbaan bij ? Duitsers mogen doodvriezen

  Like

 2. cefas zegt:

  Knetter en knettergek zijn die Duitsers. Wat een stelletje Malloten en de Autochtone bevolking maar laten verrekken. Totale blindheid.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Nee hoor niet knettergek, gewoon onderdeel van het plan om de blanken te vervangen door lichtgetinte criminelen!!!

   Like

   • Sjaak zegt:

    Not !
    Het komt de dag dan word terug geschoten !
    In Nederland gaat toch ook iedere week een marrokaan, over de jordaan !
    Wanneer een paar echte aanslagen met een paar honderd doden vallen
    dan is het zover ! Nog hebben ze de tijd de beslissing te nemen dat het
    geen cent meer voor vluchtelingen geeft ! Brood en bed totdat de papieren
    voor de uitwijzing klaar liggen ! Alle moslims eruit of het geeft oorlog in Europa !

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Moet kunnen. Desnoods geven ze die lastige, nutteloze, dure bejaarden een “spuitje”, toch? [/sarcasme]

  Wat zóú het leven voor de belastingbetaler toch goedkoop zijn als die mohammedaanse veroveraars niet door hen aan de vreet hoefden te worden gehouden!

  Like

 4. peter zegt:

  Gisteravond op de staatsomroep ,daar liet men een project in Parijs zien ,en krijgen de zwervers een glas water of een broodje in een café of mogen ze naar het toilet in bepaalde zaken ,slapen moesten ze echter nog buiten . Zelfde verhaal in Duitsland ,krijgen ze nu bij -17 graden ook een kopje soep en een slaapplaats ,Merkel kan het zo vlak voor de verkiezingen niet hebben dat er ;n paar doodvriezen . Maar een woonwijk inrichten voor gelukszoekers is geen enkel probleem ,en het mag wat kosten .

  Like

 5. Wil zegt:

  Mooi. En nu de bijkomende kosten. Ik heb een voorzichtige calculatie gemaakt, naar beneden.

  Ok. Kosten voor de bouw € 23 miljoen. Waanzin. Ok.

  Maar dan komt het.
  Ik heb even een berekening gemaakt van de bijkomende kosten per jaar!!

  Beveiliging. Uitgaande van 2 personen, normaal is 3, € 150.000
  Maarchappelijk werk € 700.000
  Medische dienst € 500.000

  Onderhoud gebouwen, dit is een heel ander verhaal, alles wordt verkeerd gebruikt, gesloopt, verkocht, verhandeld, enz. € 250.000

  Komt op een totaal jaarlijkse begroting van € 1.600.000
  Koopje toch.
  Dan heb ik de kosten van de technische dienst nog niet meegenomen en de uitkeringen die de zgn. asylanten ook nog nog ontvangen.
  Hier is het zelfde. Het COA smijt ook met miljoenen, organisaties strijken tonnen op om maar de de organisatie te blijven te organiseren en subsidie geld op te halen.
  Het is een grote maffia bende.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Je bent nog het een en ander vergeten
   De uitkeringen x ga uit van 500 x 1400 =700,000×12 =8400000
   De Kinderbijslagen x ???????? steigende lijn
   De vervoers kosten
   De politie inzet kosten ????????
   Plak er op jaarbasis nog maar een miljoentje of 9 minimaal bij

   Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het word steeds erger hier in Europa.
  Dat is de reden dat Ik serieus met de gedachte loop om te vertrekken hier.
  Ik ben al in gesprek om een huis te gaan kopen in Bulgarije en nou kun je bedenken dat ook Bulgarije Europa is, maar niet vergeten dat de Bulgaren al 500 jaar Turkse bezetting achter de rug hebben en dat zijn ze daar zeker nog niet vergeten.
  Het is er zelfs een groot onderdeel van de geschiedenislessen op de scholen.
  Het voordeel dan wel is weer dat men bij Bron een buitenlandcorrespondent heeft in Bulgarije, Hehehehehe.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Gelijk heb je Henk .. Houd ons op de hoogte …als onze kinderen en kleinkinderen hier niet zaten waren wij ook al vertrokken.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Henk. Doe je voorzichtig met die Bulgaren?
   Je hoeft ze trouwens ook niet te herinneren aan die 500 jaar durende gruwel want daar komen ze zelf wel mee.
   Het enige probleem is dat er daardoor nog zo veel islam is.
   Ik ben erg benieuwd hoe het je daar zal bevallen.
   En je weet, hij die schrijft die blijft!

   Like

 7. Mary zegt:

  “Daarbij komen de kosten voor de bewakingsdienst”, wie moet er bewaakt worden dan?, ik dacht dat dat de Duitsers waren die gevaar liepen door Merkel haar “gasten”, maatschappelijk werkers?, het zijn economische vluchtelingen die willen alleen geld en alle andere materie, Duits leren? niet nodig in hun Islamitische enclaves, hoezo een “tijdelijk” onderkomen totdat ze hun eigen woning kunnen betrekken? waarschijnlijk een villa een soort huizen ruil met verarmde Duitsers die het niet meer op kunnen brengen al die uitvreters. Ik dacht dat Zweden de kroon spande maar Duitsland is het duidelijk aan het inhalen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die beveiliging hoort bij die omgekeerde waanzin waarin wij hier leven Mary.
   Thuis woonden ze in ’n berg zand met afbrokkelend puin, hier krijgen ze gratis de mooiste woningen die ze vervolgens totaal zullen afbreken.
   En die Miele is het eerste ding wat ze voor weinig zullen verkopen.
   Ik zou zeggen stort gewoon wat zand, gooi er los wat stenen bij en laat ze zelf maar hun “huis” bouwen.
   Je zult zien, dan hoor je nooit meer wat van ze.

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Ik mis schoonmaakpersoneel, want die mannen kunnen natuurlijk hun handen niet laten wapperen en de vrouwen hebben al zoveel meegemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Voor dat geld had men beter munitie voor het leger kunnen kopen. Dat zullen ze daar, maar ook in NL binnenkort hard nodig hebben.

  Like

 10. Flo zegt:

  Eigenlijk wil Duitsland (nageboorte Merkel en haar regering) hetzelfde als in eind 1944 “Den totalen krieg” nu ook de totale vernietiging!
  In de vorm van overgave aan een primitief geloof, dat alleen maar is gericht op vernietiging van wat we inmiddels wel weten.
  Wat de uitkomst hier van voor nederland zal zijn als het op deze manier doorgaat, laat zich raden.
  Wat moet er nog gebeuren om het weg kijken en schouder ophalen en vooral het walgelijke linkse drammen en “denken” te doorbreken?

  Like

 11. Fijn Hoor!!! Onze eigen grondwet maakt ons kapot. Gauw veranderen, misschien wat voor Geert.?

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Waar is die bom ?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het mag wat kosten, voor de eigen bewoners is er nooit geld, die zijn alleen mag goed om via de belastingen/zorgverzekering uit te knijpen, want iemand zal toch al die opvreters moeten onderhouden !!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  mag m/z maar

  Like

 15. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Net als de oude nazi’s een groot deel van hun aanhang hadden bij de bourgeoisie zo hebben de nieuwe nazi’s, die zich nu christen democraten, liberalen en socialisten noemen dit opnieuw. Een grote meute die het redelijk tot zeer goed heeft in dat land en waar dan ook met succes een huilverhaal tegen afgestoken kan worden, blijft stom en doof voor alles wat er rond hen heen gebeurt.

  De Grunbergjes noem ik hen, dom, verblind, leeghoofdig en volledig overtuigd van eigen gelijk.

  Het heeft totaal geen zin om te proberen deze types op andere gedachten te brengen, daar hebben zij het te goed voor en nog beter krijgen zij het met nog meer asielterreur in dit land. Dit betekent namelijk nog minder ruimte, minder woningen en minder werk voor nog meer mensen en dus lagere lonen en hogere prijzen voor huisvesting wat de gegoede burgerij meer overwaarde van het huis brengt. Iets dat vervolgens meer geld en meer vakanties en meer gadgets et cetera voor die bourgeoisie betekent.

  Zolang dit soort lieden niet zelf in hun vaak beschermde buurten met terreur van hun asielvrienden worden geconfronteerd verandert er niets. En helaas zal het te laat voor verandering zijn als zij eindelijk eens aan hun hebzucht voorbij stappen en de realiteit onder ogen zien.

  Tegen die tijd heeft een kwaadaardig totalitair systeem al alle strategische plekken in handen, zoals de politie, het leger, justitie, de politiek et cetera. De heersende domheid voortkomend uit hebzucht is de oorzaak hiervan en onverslaanbaar.

  Vanwege hebzucht staat een groot deel van de Nederlanders (lees ook Duitsers, Denen of Zweden et cetera) bewust de andere kant op te kijken. Ze willen niet weten, ze wensen niet wakker te worden en door hen, omdat zij in meerderheid zijn, zullen wij allen in de zeer nabije toekomst daar de rekening voor gepresenteerd krijgen in de vorm van een terreurmaatschappij die ons wacht.

  Ben je in staat hier weg te gaan, ga! We hebben al verloren, we willen dat alleen nog niet inzien. De nieuwe nazi’s hebben de Europese landen verkwanseld voor hun geldelijke belangen, hebben zich laten omkopen door gewetenloze fascisten als Soros en ons allen uitgeleverd voor twintig zilverlingen, zoals Jozef door zijn broers werd verhandeld.

  Doemdenker? Helaas ja. Maar wie een beter scenario denkt te hebben ik houd mij aanbevolen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Guardiacivil zegt:

  Al drie Europese landen geislamiseerd, nu nog Frankrijk, Nederland en nog wat kleinere landen.
  Spanje zet zijn poot stijf mbt islam en islamiseren. Bij de kleinste berichten of meldingen door bewoners van dorpen of steden dat er moslims vreemd gedrag vertonen en de veiligheidsdiensten pikken berichten op over haat of ronseling mbt islam, worden er direct met groot materieel een inval gedaan, de arrestaties zijn niet mis en direct in zwaar bewaakte gevangenissen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Mirjam zegt:

  De zoveelste No-Go-zone in wording…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s