Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

screenshot_5

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Een Iraanse christin bevestigt al onze theses over de islam: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam.”

michael-mannheimer-blog

Een Iraanse christin schrijft:

Jullie hebben allemaal een basiscursus islam nodig. Velen van jullie hebben niet voldoende kennis over deze “religie”. Jullie zijn te snel bereid om van “kamp” te wisselen als er eentje met goed klinkende argumenten komt.

Ik ben een Iraanse christin die al meer dan 36 jaar in Duitsland woont. Inmiddels woon ik in Zwitserland, omdat dit land me politiek stabieler leek. Maar ik moet vaststellen dat er ook hier heel veel domheid en naïviteit met betrekking tot de islam bestaat.

Ik ken de islam van nabij

Ik ben na de val van de sjah Mohammed Reza Pahlavi voor de islam naar Duitsland gevlucht. Ik heb hier gestudeerd, ben hier getrouwd en heb kinderen gekregen. Ik heb me volledig geïntegreerd en me aangepast aan de regels van het gastland. Dat was en is voor mij altijd een kwestie van respect en fatsoen geweest!

De “gelovige”moslim kan dat bijna niet, want dat zou betekenen dat hij zich ondergeschikt zou moeten maken. Dat verbiedt zijn religie hem echter. Hij kan echter doen alsof, want dat staat hem de Taqiyya toe.

De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam.

De islam heeft aan het Westen de oorlog verklaard – dat heeft hier echter nog niet echt iemand werkelijk in de gaten!

Kijkt u maar eens naar de koran en de geschiedenis van de islam. Als Iraanse heb ik toegang tot moskeeën en ik hoor daar steeds opnieuw vreselijke dingen, die definitief niet conform de grondwet zijn.

Daar wordt gepredikt dat de wereld ALLEEN van Allah en ALLEEN van zijn gelovigen is. Dit recht moeten alle moslims opeisen, ook met geweld. Dat is hun enige drang in het leven. dit vervolgen ze bijna fanatiek (zoals men immers overal goed kan zien!).

In de islam heeft men nu echter ingezien dat een verovering door middel van oorlog tegen het Westen niet meer mogelijk is. Het ontbreekt hem gewoon aan de militaire kracht. Daarom is men overgegaan tot een “vreedzame” invasie.

Als Iraanse was ik anoniem al in veel moskeeën, en ik heb steeds opnieuw radicale imperialistische geluiden gehoord. Zo moeten de moslims op weg gaan naar vreemde landen, zich daar rustig en vreedzaam gedragen, zich rijkelijk vermenigvuldigen, en op de dag van Allah wachten.

En kijkt u nu eens naar de geschiedenis van de 57 islamitische landen in de wereld. Een deel werd door middel van oorlog veroverd, maar een niet gering deel werd in bezit genomen door verdringing.

De tactiek is altijd dezelfde:

 • Immigreren
 • Rustig gedragen
 • Vermenigvuldigen
 • Moskeeën bouwen
 • Islamverenigingen oprichten
 • De politiek ingaan
 • Overname

Duitsland en ook Zwitserland en enkele andere Europese landen bevinden zich bij het een na laatste punt . . . Als ze dat niet inzien, hebben ze verloren. Ik kan hen dus alleen maar dringend aanbevelen om ook eens verder te kijken dan hun neus lang is . . .!

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Bron oorspronkelijk artikel:
https://stefanmatun.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Barbarisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

 1. Aegolius cs zegt:

  Laten ze eerst maar namens mohamed een vlag (zonodig wapperend) op hun maan(steen) plaatsen en spoorslags vertrekken!

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Maakt niet uit, dit is een waarschuwing tegen dovemensoren. De westerlingen zien religies als ongevaarlijk omdat het christendom gelukkig het niveau van Spaanse inquisitie is ontgroeit.

  Inmiddels is in Europa pakweg alles ontzuild, heeft religie niet meer de macht die religie ook hier eens had en dat is de reden voor velen om het gevaar van de islam niet te zien.

  Ach kom het is maar een religie, zo denken velen. Fout het is een totalitair systeem dat volledig het leven van een islamiet beheerst. En een systeem dat alles toestaat: moorden, liegen, bedriegen, kortweg alles wat in het belang van het uitdragen van de islam is.

  Ook hier maken veel westerlingen de fout, ze zien islamieten alcohol drinken, roken, seks hebben net als zij zelf en concluderen daaruit dat die islamieten dus helemaal niet radicaal conservatief zijn. Ook fout, veel van hen doen dit om ons, de kafirs een rad voor ogen te draaien, iets dat dus bij velen ook werkt.

  Helaas is de westerse mens nogal dom omdat deze denkt intelligent te zijn vanwege de vaak hoge opleiding die zij hebben genoten. Een hoge opleiding genieten betekent niet per definitie dat je ook zelfstandig denkt. Denken is iets anders dan het geheugen trainen wat je bij je hoge opleiding grotendeels doet.

  Ik weet dat het arrogant klinkt maar lieve wel of niet goed opgeleide mensen wordt eens wakker.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het zou fijn zijn als de rest dat ook eens inzag. Wij weten dit al langer als vandaag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hier hebben wij realisten al tientallen jaren geleden voor gewaarschuwd, dus niet IEDEREEN in Europa is hersenloos!

  Like

  • Steven zegt:

   Het enige probleem is helaas dat de realisten niet veel verder komen dan het kenbaar maken tegen mensen die niet willen luisteren, voor racist en alles wordt uitgemaakt.
   Veel zeggen er weinig over in het dagelijks leven, omdat het ook consequenties kan hebben voor je dagelijkse bestaan (ontslag, uitsluiting, bedreigingen)

   Linkse mensen gaan NOOIT wakker worden en gaan net zo lang door tot ze vermoord worden.
   De politiek weet echt wel wat er speelt maar is gewoon een programma aan het uitvoeren die uit uitmoorden van het blanke ras bevorderd.
   Ook gaat deze hersenloze politieke kliek de gewone burgers opzadelen met een bijna niet meer te ontlopen burgeroorlog, en zal de politieke elite de eerste zijn die op het vliegtuig stapt naar veiligere oorden en laat het volk elkaar afmaken!

   Like

 5. Ildiko zegt:

  en onze idioten buigen en blijven maar verder hun hoofd in de zand te steken.

  Like

 6. Stef zegt:

  Diegenen die dit nog niet wisten lezen de Volkskrant.
  Gisteren op een verjaardagsfeestje haalde ik de gehele familie weer op mijn nek.
  Mijn buurman schoonbroer zei: je kunt er toch niets meer aan veranderen! Ik vond dat al een hele vooruitgang. Eerder bestond het nog niet voor hem. Nu wel. Hopelijk komt de derde fase nog van: laten we maar proberen er toch wat aan te doen.
  Gewoon volhouden de waarheid te vertellen. Hoe lastig de mensen om je heen ook zijn kunnen.

  Like

 7. ik heb een niet al te hoge opleiding en hoog opgeleiden zeggen dat ik dom ben maar ik zie het gevaar wel en hun niet wie is er nou dom??

  Geliked door 1 persoon

  • saandeknikker zegt:

   Nog steeds jij ! die hoogopgeleiden zal wat meer geld hebben en maakt ook meer kans om in een ander land asiel te krijgen, en wij mogen voor kanonnen voer aantreden.

   Like

 8. Pietersen zegt:

  Ook in de US, Duitsland, Canada, Zweden heb je mensen die vanuit een islamitische achtergrond waarschuwen wat er staat te gebeuren. Ik geloof dat slechts weinigen geloofd of gehoord worden anders zouden er wel maatregelen worden genomen, maar er wordt feitelijk niets ondernomen, behalve dan misschien uitzetting van een of ander haatprediker of het sluiten van een haat-tempel.
  Ik snap niet wat mensen bezield om roependen in de woestijn niet serieus te nemen. Waarschijnlijk dat men zichzelf nog steeds wijs maakt dat het stigmatiserend is, niet iedere islamiet is zo etc,etc,
  Men vergeet echter dat als de islam groot wordt in westerse landen, al deze z.g. gematigde figuren zich aansluiten bij de hard-line islam want men wil dan de sharia. (wetgeving die rechtsreeks uit de mond van allah afkomstig schijnt te zijn). Pas dan is de islam compleet en naar die compleetheid verlangt iedere moslim. Dat is het gevaar.

  Like

 9. Jade zegt:

  Heeft u er ooit aan gedacht dat de islam
  doelbewust wordt binnengehaald i.v.m.
  regel 1 van de Georgia guidestones?
  Europa heeft de twijfelachtige eer om als volgende
  uitgemoord te worden.
  Dit alleen om het feit dat de superrijke 1%
  het zo “goed” voor heeft met onze planeet.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Als ik gehersenspoelde, linkse, al dan niet ‘koningsgezinde’ wegkijkers wijs op het bestaan van E.J. Bron, beginnen ze alleen maar dom te lachen. Het interesseert die sukkels geen zier.
  Ze kijken naar het journaal op tv en vinden dus dat ze overal van op de hoogte zijn.

  “Hoe kom je dáár nou bij?!” roepen ze als je hen waarschuwt. “Het valt allemaal wel mee hoor.”

  Like

  • Steven zegt:

   Precies..ik heb ook wel eens wat laten vallen bij zo’n zwaar LINKSE…er valt gewoon niet mee te praten.
   Moest je die wijven op het werk horen toen TRUMP als president gekozen werd…die sufkutten zijn de hele week van slag geweest, en waren vast verondersteld dat de wereld hiermee zou vergaan….en ik maar lachen…

   Like

 11. Kees zegt:

  Laten we goed in kaart brengen wie er allemaal zo heult met de islam, kan later nog van pas komen.

  Like

 12. saandeknikker zegt:

  En ja, als straks de babyboomers de tent verlaten hebben kan het heel snel gaan.

  Like

 13. Elena zegt:

  Heule sieluhguh Afghaanse “vluchtelingen” gaan op vakantie naar…..u raadt het al?…Afghanistan!!!

  http://www.liefdevoorholland.com/nepvluchtelingen2/

  Like

 14. teun klein zegt:

  met vier vrouwen (mohammed hun grote voorbeeld had er nog meer ,maar wie weet )hebben deze gasten het echt VEEL te druk liggen de HELE DAG in bed om kinderen te maken!!met de instroom enz gaat dit harder dan de mensen denken !!ik zie het in mijn eigen buurt !!vroeg de kinderen 5 stuks , moslimkinderen, waar hun Pappa was !!in rot terdam !! had daar alweer een vriendin !! MET kinderen!!ze waren hier met mamma !! en u raad het al!! wie zal dit betalen?? zoete melieve gerritjan?? !! ik vraag de kinderen van 7 jaar , en die vertellen dit alles enz !! brussel PLAT 1 persoon !! kosten ??99% komt nooit aan het werk !! moeten wij ons leven lang voor betalen !!het MERENDEEL is nog STEEDS DOODENDOODZIEK in europa door nog steeds het VERKEERDE VAKJE in te vullen !!en dan de open grenzen !! de regering zit vol list en bedrog en ook de d666 rechters , ze komen met prachtige cijfers, en de linkse kliek trapt er in !!ik kijk niet naar het gezwets van rutte en co !!DE HARDE CIJFERS zijn dat het steeds donkerder wordT in mijn buurt!! dat zijn de echte cijfers!! dit gaat met een snelheid van de ondergaande ZON!! TOT het volledig DONKER word!!

  Like

 15. M.R zegt:

  Vind het moedig dat die Iraanse christin blijft waarschuwen voor die vreselijke islam.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Ik vind deze brief van haar dermate belangrijk voor de gewone mens die niet verder komt dan het tuinhekje, mensen die alleen de dagelijkse kranten lezen en nieuws van de NOS volgen.
  Waarom? Alleen wij zijn bij machte zulke berichten verder te verspreiden onder de alternatieve media zodat mensen hier kennis van nemen, alleen wij kunnen zorgen voor een wake up call.
  Doen mensen er niets mee dan hebben wij in ieder geval ons best gedaan. Niets doen is verwerpelijk en fout.
  Ik krijg juist door verder versprijden steeds meer positieve reacties en ik vraag op mijn beurt aan hen dit weer te delen en te versprijden en dat werkt evengoed!!!
  Bewust maken vind ik een van de belangrijke taken van ons, net zoals zij met deze brief/oproep doet.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  moet verspreiden zijn.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Takiyya kent geen grenzen:
  In deze nieuwe moskee zijn homo’s welkom en is de imam een vrouw
  Islam
  In Berlijn opent vrijdag de Ibn Rushd-Goethe Moskee: mannen en vrouwen bidden er naast elkaar, homo’s zijn welkom en een vrouw gaat voor in gebed. De initiatiefneemster kreeg naast positieve reacties ook scheldpartijen en bedreigingen.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/15/in-deze-nieuwe-moskee-zijn-homos-welkom-en-is-de-imam-een-vrouw-11104087-a1563224

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s