Islamterreur in Duitsland: Waarom de slachtoffers geen gezicht moeten krijgen

screenshot_3

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, na het verschrikkelijke ISIS-bloedbad op de kerstmarkt in Berlijn het devies uitgaf: “We zullen moeten leven met de terreur”, zei hij dat niet zomaar. Nee, het was een samenvatting van datgene wat men tot nu toe van de kant van de regering met het oog op de onder het etiket “vluchtelingen” het land binnengehaalde radicaalislamitische terreur gedaan heeft en in de toekomst nog van plan is te gaan doen.

Net zoals daarvoor bij de andere overvallen van de Allahu-Akbar-terreur was nu definitief duidelijk: over de ideologische achtergrond van de daders wordt zo lang mogelijk gezwegen, net zoals er met betrekking tot de omvang van de daad alleen zoveel wordt vrijgegeven als absoluut noodzakelijk is.

De slachtoffers van de terreur mogen überhaupt niet voorkomen. Veel mensen vroegen zich immers afgelopen zomer bij het bloedbad met de bijl door een radicaalislamitische “asielzoeker” in een lokale trein in Noord-Beieren al af waarom Merkel of een andere vooraanstaande politicus het uit Azië afkomstige zwaar gewonde slachtoffer en haar familieleden zelfs niet eens in het ziekenhuis bezocht. Dat ze op een gegeven moment heel stilletjes uit Duitsland verdwenen, was enkele media dan nog een kleine melding waard.

Daarom past het nu helemaal niet in het concept van de appeasende hoge ambtenaren aan het hof van Merkel dat nu steeds meer slachtoffers van de terreuraanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn het woord nemen. En met een bericht van de “Tagesspiegel” zelfs voor het eerst enig gehoor vinden in de Duitse mainstream media. Daarin lezen we:

“Na de terreuraanslag op de Breitscheidplatz komt er steeds meer kritiek op de omgang met de slachtoffers. Familieleden beklagen een ´ontbrekende herdenkingscultuur´ door de staat en de deelstaat Berlijn. Terwijl veel inwoners en toeristen met bloemen en kaarsen op de Breitscheidplatz nog steeds hun deelneming betuigen, zou er van de regerenden alleen maar te horen zijn dat men zo snel mogelijk tot de normaliteit zou moeten overgaan, zei de vrouw van een zwaargewond slachtoffer.”

Het zou schaamteloos zijn dat het Duitse parlement niet eens bijeenkwam voor een herdenkingsminuut en blijkbaar ook een officiële herdenking tot iedere prijs wil vermijden.

Hoe perfide zulk gedrag van de politici moreel gezien ook is, zo begrijpelijk is het vanuit het perspectief van de regering: daarmee dient bewust vermeden te worden dat de mensen in ons land empathie met de slachtoffers en daarna woede op de terroristen en hun helpers en handlangers voelen.

Zo´n woede zou er namelijk toe kunnen leiden dat een grote hoeveelheid burgers zijn angst overwint, zijn veilige zone verlaat en politiek actief wordt – tegen diegenen die de ongecontroleerde, deels zelfs illegale komst van miljoenen migranten geïnitieerd en mogelijk gemaakt hebben.

Op deze manier verdedigen zulke politici en de hun belangen vertegenwoordigende media echter niet alleen hun eigen macht, ze laten het niet alleen aan een herdenkingscultuur ontbreken, zoals Alexander Kissler in “Cicero” opmerkte, nee, nog veel heftiger: ze bestraffen de slachtoffers met de ergste van alle straffen, die al in de Klassieke Oudheid bekend was: de damnatio memoriae – de vervloeking van de nagedachtenis van deze slachtoffers.

Wie op deze manier uit puur eigen- respectievelijk machtsbelang bereid is om over lijken te gaan, toont een opvallend handlangerschap met de barbarij van de terroristen. En heeft moreel ieder kapitaal verspeeld.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Berlijn, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Islamterreur in Duitsland: Waarom de slachtoffers geen gezicht moeten krijgen

 1. Ben Kok zegt:

  Heel scherp gezien, zeer terecht!
  shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

  • GT zegt:

   De verantwoordelijken zullen moeten vrezen voor hun leven, vroeg of laat staat er en op, en zal het vuur openen op deze politici.

   Shalom

   Geliked door 1 persoon

   • Perfide Albion zegt:

    En terecht! Als iemand in mijn huis een valse hond meeneemt die als een dolle begint te bijten dan word ik daar ook verantwoordelijk voor gehouden.

    Het in woord en daad importeren van de islam is een halsmisdaad. Een dergelijke misdaad tegen de menselijkheid moet worden bestraft met de dood. Alleen dan stopt het…

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het is toch zo simpel Ben.
   1.Als slachtoffers in aantallen worden aangegeven zijn het slechts getallen.
   Gevoel: slechts sluimerend, onbestemd.

   2. Zet er ’n naam bij en het leven begint aarzelend op gang te komen.
   Gevoel: van eigen onveiligheid.

   3. Laat ’n foto zien.
   Gevoelen: Medeleven, schrik, teleurstelling, angst, ongeloof.

   4. Toon de video waarin het slachtoffer voor komt.
   Gevoelen: van afgrijzen, woede, angst, empathie in beginnend stadium.

   5. Wordt geconfronteerd met medische verzorging die het slachtoffer krijgt.
   Waarna medische behandelingen waaraan hij maanden nadien nog aan onderworpen wordt.
   Begrip: Omvang van de ramp. Mededogen.

   6. Wordt in direct contact gebracht met het slachtoffer.
   Rationeel denken:: Het vaste voornemen zal ontstaan om daders te straffen en te liquideren.

   Hierboven proces van ontwikkeling van emotionele gevoelens, eindigend in vaste besluitvorming.

   Like

 2. Angela Merkel is ook de nieuwe ANTI – CHRIST, na Hitler. Er zullen nog heel wat slachtoffers gaan vallen, De burgers zelf zullen tegen deze ongevoelige vrouw in opstand moeten komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. elisah zegt:

  Alsof ze nooit bestaan hebben, ze mogen geen gezicht of naam hebben, ze moeten vergeten worden.
  Onbelangrijk, ongeïnteresseerd, onpersoonlijk, ongevoelig……..onmenselijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Anna zegt:

  We leven in een ” zichzelf ontbindende” maatschappij.
  En er is geen weg terug.
  De mogelijkheden die een overheid heeft om dit te voorkomen, worden hautain ter zijde geschoven….

  Geliked door 1 persoon

 5. john zegt:

  Wie als verantwoordelijke voor het land én de misdaad;wie daarenboven zich permitteert om dergelijke uitspraken en verwaarloost de slachtoffers te herdenken en de familie te bezoeken.! Daar is nog geen naam voor gevonden. Maar zulke palingen besturen een land. En de meesten zullen wel weten hoe palingen worden behandeld alvorens ze op uw bord komen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  we zullen moeten leven met de terreur volgens Maziere, nee er zou helemaal geen terreur moeten zijn, de regeringen moeten de burgers er tegen beschermen en goede controles uitvoeren op al die mensen die binnen blijven stromen, natuurlijk is terreur van deze tijd helaas, sommigen wonen al in Europa zoals de man met de vrachtwagen in Nice, in Duitsland na de aanslag op de Kerstmarkt 1 bloem leggen althans dame Merkel, en verder moet het volk zijn mond houden en accepteren dat er weer 12 mensen zijn vermoord, iedereen heeft het er een paar dagen over en
  verder hoor je niets, in hun ogen is een mensen leven niets waard

  Like

 7. Hendrik zegt:

  islam hoort hier niet thuis, wereldwijd verbieden en bestrijden!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  De televisie-documentaireserie “De Bezetting” van Lou de Jong in de jaren ’60, aflevering: “De gevangenissen en concentratiekampen.”
  Citaat (Na een opsomming, hoeveel -geregistreerde- dodelijke slachtoffers ieder kamp had geëist): “Getallen, getallen, wat zeggen zij? Ieder van hen was een MENS.”
  En DAT besef wil de EU-elite (want Merkel en haar kliek zijn niet bepaald de enigen) nu weer met een zoet lijntje teniet doen omwille van de “immigratie” en het “vluchtelingenbeleid……?”
  LEG EEN BOM ONDER DIE EU EN KNOOP AL DIE KLOOTZAKKEN OP!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Charles Martel zegt:

  Een typisch voorbeeld van “post-factisch gedrag” van Merkel en haar bende. Overigens is er maar één remedie tegen die terreur: de islam verbieden; het is de meest barbaarse uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Anonimiseren van slachtoffers door de leiders, wederom in Duitsland toegepast.

  Like

 11. Gladio-B zegt:

  Hoe moeilijk is het nou om een groep te vormen en op straat te gaan en eisen dat Merkel NU verdwijnt en dit dagelijks, of zo vaak mogelijk op meerdere drukke plekken doen? Toon wat ballen, je land gaat anders letterlijk naar de filistijnen!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Hoogtepunt alluha hakkebar is nog lang niet bereikt.
  Ik denk zelf in het najaar 2017 of zelfs voorjaar 2018

  Like

 13. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ik zei het al bij het allereerste artikel over de kerstaanslag in berlijn hier op bron,
  die stinkmof merkelzwijn c.s. DURFT geen herdenkingsdienst te houden want is veel te bang om gelyncht te worden !
  .
  laten ze DAT nou maar eens schaffen….

  Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  Volksverraders moeten voor de muur. Hun misdaden zullen niet vergeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s