“Militaire missie vervuld”: Rusland trekt eerste troepen uit Syrië terug

screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Rusland is ermee begonnen haar eerste troepen uit Syrië terug te trekken. Volgens informatie van de chef van de generale staf, Valeri Gerassimov, zullen eerst het vliegdekschip “Admiraal Koetznetsov” (foto) en zijn begeleidende schepen de Middellandse Zee verlaten.

duits-zuerst

De militaire missie van het vliegdekschip zou vervuld zijn, vulde de chef van de Russische operatie in Syrië, Andrej Kartapolov, aan. Rusland zou echter nog steeds over voldoende luchtverdedigingscapaciteiten in Syrië beschikken, zei Kartapolov en wees daarbij op het door westerse legers gevreesde lichtafweersysteem S-300 en S-400.

Gerassimov en Kartapolov maakten geen nadere details bekend. President Poetin had eind december opdracht gegeven tot een vermindering van de Russische strijdkrachten in Syrië, toen hij een door Moskou en Ankara bemiddelde wapenstilstand tussen de Syrische troepen en de “rebellen” aankondigde. Waarnemers willen echter niet uitsluiten dat het Kremlin desalniettemin andere militaire opties in de strijd tegen de door het Westen en Arabische landen ondersteunde terreurmilities in Syrië openhoudt.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Poetin, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Militaire missie vervuld”: Rusland trekt eerste troepen uit Syrië terug

 1. hans-e-pans zegt:

  In de Nederlandse media heb ik hier nog niets over gelezen, maar wel de triomfantelijke berichten van het overbrengen van Amerikaanse tanks naar de Russische grens.

  Geliked door 1 persoon

 2. kruisridder zegt:

  De spanningen tussen de VS-NAVO enerzijds en de Russen anderzijds zal ongetwijfeld te maken hebben met de terugtrekking. Noord-West Rusland kan door dit vliegdekschip worden beschermd bij een NAVO-aanval.

  Geliked door 3 people

 3. Lee zegt:

  Diep respect voor Poetin en zijn acties. Daar kon odrama nog veel van leren, maar gelukkig is hij bijna bij de uitgang. Ksssst!

  Like

 4. teun klein zegt:

  hij weet dat hij het nu rustig aan trump OVER kan laten !!

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik vraag me af of dit verstandig is, want het is nog lang niet klaar met de IS.

  Like

 6. saandeknikker zegt:

  Ach, en Poetin wacht rustig af, zodra er ook maar een tank de grens over rolt, schiet hij zijn vuurpijlen af.

  Wat bezielt die Radicaal daar in het witte huis, oké zo gemakkelijk zullen die, democraten en de Council on Foreign Relations: NWO het niet op geven, ze worden bang, bang voor Trump die hun gehele kaartenhuis (hopelijk) zal doen in storten en met de landverraders afrekent.

  En ja dat zal ook goed voor Europa kunnen zijn omdat diezelfde CFR hier al jaren de dienst uit maakt, CFR is geen denktank maar bepaalt het beleid voor de NWO.

  En dat is volgens mijn inzicht, met dank aan Xander, en You Tube.

  Like

  • Steven zegt:

   Of Poetin nou wel of niet afwacht..zodra er een tank de grens over gaat dan is het oorlog…en daar zijn ze volgens mij de komende 10 dagen op uit.
   In dat geval blijft die LOSER in het witte huis zitten en kan Trump met zijn pis naar de dokter.
   Ik heb er een hard hoofd in dat er NIKS gaat gebeuren tot de 20e.

   Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ha,ha: Turkije….. Poetin laat Erdogans werk rustig verrichten versus NATO/EU.

  Like

 8. scheermes zegt:

  guardiacivil; EËN TAAL werkt het beste om de vijand te bestrijden !! gr scheermes!!

  Like

 9. saandeknikker zegt:

  Reactie op, een ander geluid op 09-01-201

  Georgië en Tsjetsjenië waren het bewijst dat de russen een heel eind achter lagen, dankzij Poetin komen ze weer dichterbij het westen dat konden we zien in Syrië, waar Rusland gelijk het verschil maakte, maar het evenwicht blijft ongelijk, kijkend naar de NATO in zijn geheel daar kunnen de russen niet tegen op ze zijn omsingelt.

  De NWO is niet blij met de heer Poetin ze krijgen daar in Rusland geen voet aan de grond, en gelijk hebben ze kijk maar naar Oekraïne wat is daar gebeurt, de sluipschutters zijn nooit gevonden (Of misschien toch, die Hans van Balen en van Guy Verhofstadt waren daar ook ! Lol) de landbouw gronden in Oekraïne waren al verkocht aan westerse beleggers en er was al vijf miljard geïnvesteerd door (ja hoor !) privé beleggers, en met Rusland gaat dat niet lukken dus moest er een ander spel uitgevonden worden.

  Maar ik hoop dat jullie allemaal begrijpen dat er een gevaarlijk spel gespeeld wordt, de reguliere media is vreselijk, mijn hoop gaat echt uit naar Trump, hij noemt het beestje bij zijn naam, en wie kan Europa beter helpen tegen de moslim invasie dan het Rusland van President Poetin.

  Like

 10. scheermes zegt:

  vraagje : hoe kunnen wij de linkse kerk bereiken?? Aangezien zij allemaal ZIENDE BLIND ZIJN en horende DOOF??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s