Ruzie om gebedspauzes: 190 moslims ontslagen

screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

190 islamitische medewerkers van een vleesverpakkingsbedrijf zorgen in Fort Morgan in de Amerikaanse staat Colorado al meer dan twee weken voor gespreksstof: de mannen gingen meerdere dagen in staking, omdat ze van mening waren niet genoeg tijd te hebben gekregen voor gebedspauzes. Een dag voor kerst greep de onderneming hard in en ontsloeg de gelovigen.

kronen-zeitung

Voor de staking hadden de bazen van Cargill Meat Solutions nog gewaarschuwd dat personen die langer dan drie dagen ontbreken, ontslagen worden. Blijkbaar hadden 190 mannen deze waarschuwing genegeerd en raakten hun baan kwijt.

Moslims wilden meer gebedspauzes

Het was tot de staking gekomen, omdat de islamitische werknemers meer pauzes hadden geëist om te kunnen bidden. De ruzie escaleerde, de medewerkers legden het werk neer en Cargill Meat Solutions liet haar waarschuwing uiteindelijk door daden volgen.

De onderneming heeft met deze drastische maatregel voor verontwaardiging gezorgd. Een officiële vertegenwoordiger van de gedupeerde, uit Somalië afkomstige, arbeiders verklaarde in de “Denver Post”: “Voor deze mensen is het erger een gebed te missen dan hun baan kwijt te raken. Dat zou zoiets zijn alsof de zegen van Allah zouden verliezen.”

“Het werd niemand verhinderd te bidden”

De in de kritiek gekomen onderneming ziet de situatie anders: volgens een woordvoerster werd niemand er aan gehinderd aan de gebeden deel te nemen. Integendeel, sinds 2009 zou er zelfs een speciale ruimte aan de islamitische medewerkers ter beschikking gesteld zijn die voor gebeden gebruikt kan worden.

Cargill Meat Solutions gaf echter toe niet te hebben voldaan aan de wens van talrijke werknemers om in grotere groepen te bidden. Dit zou niet mogelijk zijn geweest, omdat daardoor de productieprocessen wezenlijk verstoord zouden zijn en ook zou er niet genoeg plaats geweest zijn. Daarna zouden alle gesprekken en bemiddelingspogingen mislukt zijn.

In het bedrijf met 2000 medewerkers werkten voor het ontslag ongeveer 600 moslims. Nu werken er nog steeds 400 islamitische medewerkers.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, Islamisering, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

66 reacties op Ruzie om gebedspauzes: 190 moslims ontslagen

 1. Jean zegt:

  A.U.B. laat dat ook hier in Vlaanderen en Nederland plaatsvinden, eenmaal op dat matje een 42 tegen hun klokkenspel, zo hard dat ze eerst op de grond komen op Afrikaans grondgebied.
  Opgeruimd staat toch zo netjes in ‘onze’ samenleving.

  Geliked door 1 persoon

  • Johan Vanhauwaert zegt:

   Ik maak er volgende bedenking bij…ze moesten niet eens aangenomen worden want wat steken ze daar uit zonder dat we het kunnen weten…vlees verpakken is daar dan varkensvlees bij. Heb je al eens bedacht hoe ze daar ontelbare ongelovigen kunnen afslachten door er gif tussen te mengen? Allez het bedrijf heeft zijn lesje misschien geleerd dat goedkope miganten werkkrachten niet gelijk staat aan productiviteit.

   Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Hulde voor Cargill!

  Islam binnen een bedrijf gaat hoe dan ook tot problemen leiden. Dan is het eten niet halal genoeg, dan is er geen aparte ruimte om te wassen, dan geen aparte ruimte om zich terug te trekken. Dan te weinig tijd om je aan de dagelijkse werkzaamheden te onttrekken.

  Afwachten tot er een linkse rechter op komt dagen die het ontslag om zogenaamde religieuze gronden afkeurt.

  Like

  • BertG. zegt:

   En maar zeuren dat ze nergens worden aangenomen voor werk.
   Nee, vind je het gek, moet je zien wat er met je bedrijf gebeurt.
   Ze slopen het van binnen uit met een steeds groter wordend eisen pakketten zodat er van werken weinig meer terecht komt.

   Like

 3. Golden Girl zegt:

  ga dan niet in een niet islamitisch land wonen als je zo graag 5 x per dag wil bidden

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   PRECIES!! Maar westerlingen zijn nou eenmaal zo DEBIEL zich aan een ander aan te passen en daarbij zichzelf gehéél uit het oog verliest.
   En dat verliezen wordt nog extra versterkt als dat import volk ook nog gaat klagen (want immers was de verwachting dat toegeven zou worden en niet tot ontslag over zou gaan).
   Helaas werd het voor deze ‘Nobelprijs voor de vrede’ aanhangers een YOU ARE FIRED. Maar daar zal zoals eerder gezegd nog wel een LINKSE RAKKER zich druk over gaan maken en een rechtszaak aanspannen.
   Het is eigenlijk al ERG GENOEG dat bedrijven min of meer verplicht worden een hoop geld te investeren om allerlei voorzieningen voor dit soort volk te bouwen en aan te schaffen.
   Nog even en elk bedrijf moet een aparte moskee aanleggen in de achtertuin om het haatvolk van de wereld tevreden te houden.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het probleem is een moreel probleem dat niet bestaat.
    Als een bedrijf moslims aanneemt verwacht de overheid dat het bedrijf de islam zal respecteren, zoals de islam dat gebiedt.
    Elk seculier land met seculiere wetten, en vooral landen die gebaseerd zijn op een Joods/Christelijke cultuur hoeven zich niet te houden aan deze zogenaamde morele eisen,
    die bovendien niet door wetgeving ondersteund worden maar zijn ontstaan vanuit onkunde en plaatsvervangende politieke correctheid.
    De werkgever hoeft van te voren ook niet duidelijk te maken dat hij zich niet gebonden gehouden voelt aan eventuele later volgende islamitische eisen van de werknemer.
    Eisen van de werknemer inzake bidruimten, arbeidspauzes om te bidden, religieuze kledij etc., kan en moet hij te allen tijde als nietig verwerpen omdat zij wurgend zullen blijken te zijn.

    Het misverstand bestaat dat men zich aan de religieuze eisen van islam-gelovigen moet onderwerpen. Dit misverstand bestaat niet alléén bij particulieren maar is ook in belangrijke mate bij de overheid aanwezig.
    De enige oplossing voor deze misverstanden, die overigens door de islam worden aangegrepen om ongelovigen te onderdrukken en zodoende hun macht uit te breiden, bestaat hierin dat bedrijven een bodemprocedure aanspannen op basis van onenigheid met werknemers, inzake de praktische uitoefening van hun geloof tijdens de werkuren.
    Mocht men hierbij door de plaatselijke overheid in het ongelijk worden gesteld moet men door procederen tot het allerhoogste gerechtsorgaan in Straatsburg om duidelijkheid te scheppen in deze materie en een uitspraak te verkrijgen die als maatgevend gebruikt kan worden.

    Geloof is en blijft altijd een individuele zaak voor elk mens, en de regels die voorschrijven hoe dat geloof moet worden uitgeoefend mogen nooit de aanleiding vormen om anderen, die zich niet naar deze regels willen voegen, te dwingen zich aan deze regels te houden.
    In dit verband kan de uitspraak van de rechter niet anders zijn dan dat het ontslag van de islamitische werknemers gerechtvaardigd is en er slechts gekeken moet worden naar de wettelijke uitvoering van het ontslagrecht.
    De omstandigheden zoals ongewenste stakingen en schadelijke onrust in het bedrijf zal deze eis ondersteunen.

    Like

 4. BertG. zegt:

  Of je gaat naar je werk, of je gaat naar de kerk.
  En niet allebei tegelijk. Wat snappen ze hier niet goed aan.
  Dit is precies hetzelfde verhaal als met die auto fabriek, je geeft ze een ruimte en daarna beginnen ze pas echt te zeiken en nog meer te eisen.

  Geliked door 1 persoon

 5. DonnaDolce zegt:

  Juist, bidden doe je maar in eigen tijd…

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Die ‘wij EISEN’ cultuur veroorzaken ook werkelijk overal gezeik…je wordt er gewoon MOE van.
  Maar ja, een gebed missen is belangrijker dan je baan. Ik denk dan maar dat het in dit geval dan voor iedereen beter is dat ze zijn ontslagen. Nu kunnen ze de HELE dag bidden..want dat is toch wel het belangrijkste in het leven.
  400 kunnen nog lekker de hele dag met vlees spelen..lekker snijden enzo…die komen vast iedere dag voldaan weer thuis…

  Like

 7. Vlasveld zegt:

  Ze geven ons ook geen rechten in hun homeland, terecht dat ze ontslagen zijn en werden, want ze kunnen hun geloof ook goed thuis heel goed uitvoeren en beleven.

  They give us no rights in their home country, rightly that they are dismissed and were, as they can also well versed perform very well their belief and experience.

  أنها تعطي لنا أي حقوق في وطنهم، عن حق، أن يتم فصلهم وكانت، كما يمكن أيضا ضليعا أداء جيدا جدا إيمانهم والخبرة.

  Like

 8. Marc zegt:

  Een eerste stap tegen toenemende islamisering en handhaving van de eigen cultuur!

  Like

 9. Afgrijselijke ISIS-video verschijnt: gevangene wordt verdronken in vloeibaar wasmiddel

  Door Tim Engelbart 8 januari 2017

  Allereerst een waarschuwing voor wie dit kijkt: dit zijn gruwelijke beelden waarin mensen op een gewelddadige wijze om het leven komen. Kijken dus op eigen risico. Mensen met een zwakke maag kunnen de filmpjes beter niet aanklikken.

  De islamitische terreurorganisatie ISIS heeft zichzelf weer eens “overtroffen” in het maken van een uiterst ranzig, maar schokkend, executiefilmpje. De terreurorganisatie heeft naar eigen zeggen twee ‘spionnen’ geëxecuteerd die het Irakese leger momenteel aan het helpen zijn met de herovering van de stad Mosul. ISIS doet het op militair gebied niet zo best meer daar, maar compenseert dat door de meest vreselijke video’s naar buiten te brengen.

  In de nieuwste video die getiteld is “De voortgang van het ligt deel 2” is eerst een documentaire in het Arabisch te zien waarin ISIS nog maar eens over zichzelf opschept. Vervolgens begint het gore werk, want eerst wordt in beeld gebracht hoe een zogeheten “spion” onthoofd wordt op een dak. De grijnzende moordenaar poseert daarna met het afgehakte hoofd: lees verder >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/afgrijselijke-isis-video-verschijnt-gevangene-wordt-verdronken-in-vloeibaar-wasmiddel/

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Alle moslims ontslaan, er is geen plaats in onze maatschappij voor koppensnellers en religieus gestoorden die in sprookjes geloven en er naar handelen.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Typisch Moslim ! Geef je een vinger, nemen ze de hele hand !
  Sodemieter die andere 400 tapijtvreters ook eruit, en het probleem is opgelost !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Nu hebben ze iedere dag de tijd om hun achterlijk geloof uit te oefenen !
   Totdat ze zich tezamen rotten en de boel op stelten zetten !
   Dan heeft Trump ook een reden de moslims eruit te flikkeren !

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Sjaak, dan lopen ze op straat en krijgen uitkering, ze kunnen beter werken dan alle tijd te hebben hoe ze ongelovigen kunnen doden, alleen wel werken en niet in de baas zijn tijd met je kont omhoog bidden

   Like

  • teun klein zegt:

   LAND sjaak en geen hand!! de grote steden amsterdam enz zijn we al voor meer dan de helft kwijt !! dit gaat hard zo met deze open grenzen !! niemand weet hoeveel er binnen komen met deze open grenzen !!zo kan de regering op deze wijze de cijfers heel gemakkelijk manipuleren !! en zeggen dat het allemaal best meevalt !! in mijn wijk gaat het steeds donkerder kleuren , en kijken deze misbakkels mij steeds vol HAAT aan, 99% moslims !! ik voel mij een vreemdeling in nederland !!terwijl wij hier allemaal zijn geboren !! hoe kan de regering met alles wat hier binnekomt , met deze open grenzen alles controleren ?? ze zien overdag al niets laat staan s nachts!!

   Like

 12. Dit hebben ze prima gedaan. Het moet gaan ten koste van het bedrijf. Dat heb je nu wwer met moslims. In ieder geval kunnen ze nu bidden tot ze scheel zien.

  Like

 13. Thoth zegt:

  Goed gedaan. Als ze willen ‘bidden’ of zoiets, dan moeten ze naar een land gaan waar een religieuze waanzin is toegestaan, c.q. een islamitisch land. Nu nog de overige 400…

  Like

 14. Mary zegt:

  Heel goed, eruit!!, aan “religie” doe je maar in je eigen tijd!.

  Like

 15. elisah zegt:

  Goed zo, dat krijg je ervan als je door blijft gaan met saboteren. Bidden kan je in je hoofd doen, zonder de opzichtige toeters en bellen die ze overal eisen.

  Like

 16. Jade zegt:

  Als je iets doet, doe het dan goed,
  en trap die laatste 400 er dan ook uit.
  Reden: “Bidden” onder werktijd niet toegestaan.

  Like

 17. Ingrid zegt:

  De enige juiste beslissing !
  Aanpassen, meedoen, erbij horen en anders fijn verhuizen naar je islam-is-vrede land.
  Het is de enige oplossing als je niet wilt dat je land een islamland wordt.
  En zo zie je maar weer dat toegeven aan islamieten alleen maar leidt tot meer, meer, meer islam eisen.

  Like

  • Jean zegt:

   Ingrid,
   We zitten ‘helaas’ met veel te veel lafaards in de politiek dus vanuit de ie hoek valt niets te verwachten, we zullen het zelf moeten gaan opknappen. De stemmingen in Maart zullen bepalend zijn…

   Like

 18. Pietersen zegt:

  Overal ter wereld veroorzaken moslims problemen. Zelfs in Japan hebben zij weten binnen te dringen. Goed dat het Amerikaanse bedrijf ze eruit geschopt heeft want dit heeft niets meer met dovotie van moslims te maken maar met pure dominantie afdwingen en reclame maken voor dit weerzinwekkende geloof.
  Laat ze maar lekker gaarsudderen verder in hun geloof, al zullen ze nog wel de racismekaart spelen.

  Like

 19. Ivanhoe zegt:

  De islam wordt volledig verboden.
  De naam mohammed en alle derivaten daarvan ook. De dragers kiezen een andere naam.
  De koran tot en met het laatste exemplaar opgespoord en vernietigd.
  Enig idee hoeveel geld er dan overblijft wat niet meer naar oorlog en beveiliging hoeft?
  Kun je alle wereldproblemen mee oplossen.

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Die resterende 400 hebben zich dus kennelijk aan de situatie aangepast en zich niet glashard vastgehouden aan die massale gezamenlijke gebeden.
  Het kán dus wèl. Dit is geen kwestie van niet kunnen, maar dood-eenvoudig van hun kop willen volgen!
  Geen gehoor aan geven: De consequenties zijn eenvoudigweg voor hun éigen rekening; Goed bezig!
  Wacht maar: Als Trump straks president is, gaan die lui nog héél andere dingen beleven!

  Like

 21. Johan zegt:

  Goede zet van de bedrijfsleiding. Je laat je bedrijf toch niet failliet gaan door die fanatiek gelovende middeleeuwers met hun achterlijke gebedsmatjes ?
  Zo zie ja maar weer: : Overal waar groter groepen moslims zijn, duiken er problemen op.

  Like

 22. fransdewit zegt:

  En terecht dat ze ontslagen zijn. Ik bedoel iedereen moet zich aanpassen aan het geen wat van hun gevraagd worden. Als het tegen hun geloof in druis dan moeten ze ander werk zoeken klaar. Tijdens een operatie kan een dokter ook niet zeggen, ja moet nu even gaan bidden. Mafkezen.
  Kijk dat is het zelfde als met een hoofddoek, geen probleem maar wel in je eigen tijd. Sommige bedrijven vind ik het heel ergerlijk als ze b.v. met levensmiddelen werken of ze moeten er weer een plastick zak over heen willen doen.

  Like

 23. Claudia M. zegt:

  Gebedspauze… Prima, je gaat je goddelijke gang maar…, dit echter wel in je eigen tijd, dus in je pauze, dan bid je je maar helemaal suf! Dat is dus niet onder “WERK”tijd! Mocht je zo nodig toch onder werktijd moeten bidden, dan moet je die tijd gewoon langer doorwerken.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Cargill Meat Solutions moet het vlees ook laten verpakken in een moskee; dat komt de productie en de werksfeer alleen maar ten goede. [/sarcasme]

  Ik begrijp trouwens niet waarom die mohammedanen zich zo druk maken met al die gymnastische oefeningen. Je kunt toch ook al werkend bidden; praten met je vriendje allah?
  Stelletje uitslovers!

  Like

 25. Wil zegt:

  Terecht ontslag. Geef ze een vinger en ze nemen je hele lichaam.
  Altijd maar blijven eisen, geloof gaat boven alles.
  Nou blijf maar lekker thuis met je kont omhoog zitten. Bah wat een volk.

  Like

 26. Rudie Beijer zegt:

  Dat moeten ze overal doen.Oprutte naar je land waar alla woont.
  15 maart PVV

  Like

 27. dutchdl zegt:

  Goed zo!! Aanpassen, je bent in Amerika en niet in het Midden-Oosten. Bid maar in je eigen vrije tijd! Deze ondernemer is zeker ook gesterkt met het idee dat Trump President wordt. hahaha

  Like

 28. Aegolius cs zegt:

  Ontslagen?
  Geluksvogels……. (Cargill) Meat Solutions :).

  Like

 29. peter zegt:

  Dan leren ze maar staande bidden .

  Geliked door 1 persoon

 30. Luchtpint zegt:

  De islamitische logica zelf. Het kernidee van alle Islam is nu eenmaal dat de universele geldigheid ervan strekt van oneindig in het verleden tot oneindig in de toekomst, want Allah heeft volgens moslims altijd al bestaan en is dus een statische entiteit die ook tot oneindig in de toekomst zal bestaan. Dat is wat men Hakimmiya noemt, universele heerschappij die alle andere godsdiensten (die ooit hebben bestaan) en alle filosofieën, maatschappelijke / politieke en godsdienstige ideeën (die na de Islam ontstaan zijn) overvleugelt en als gevolg totaal ongeldig verklaart. Alleen geboden en verboden (dus wetten) en rituelen die geopenbaard zijn geweest van Allah naar zijn profeet toe, kunnen voor de mens geldig zijn. Dat is dé kerngedachte van alle Islam bij uitstek.

  In de Islam gelden onze dus wetten niet, onder geen enkele omstandigheid. En dat leidt tot de volgende conclusie: als onze wetten (die de onderlinge verhoudingen van de leden in onze samenlevingen ordent) in zijn geheel niet geldig zijn, dan is ook het arbeidsreglement van een overheids-of private onderneming niet geldig, want het arbeidsreglement van een onderneming wordt evenzeer door ongelovigen gemaakt en kan dus op geen enkele manier worden getoetst aan wat in de Islam geldig word bevonden, het zijn nl. de interne wetten op ondernemingsniveau die de verhouding werkgever-werknemer ordenen (plus de verhouding tussen werknemers onderling).

  M.a.w. je kan een onderneming niet gaan vol steken met moslims als die de interne wetgeving en managementdoelen niet kan eerbiedigen als het “principe” van hakimmiya daarbij in de weg staat, of je onderneming gaat op de fles, omdat die binnen de kortste keren daardoor totaal inefficiënt wordt.

  Als de Islam zegt dat het bidden 5 maal per dag moet gebeuren, dan kan het moslims dus geen fluit schelen dat ze hun voeten vegen aan het arbeidsreglement. Want hun redeneringen zijn geldig en die van ons niet. Ongelovige wetten hebben voor hen geen enkele geldigheid. Zo eenvoudig is dat.

  Geliked door 1 persoon

 31. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  jullie roepen allemaal bravo Cargill Meat Solutions, en natuurlijk is het mooi dat 200 geiteneukers lik op stuk krijgen.
  hoewel er nu 200 geiteneukers thuis een uitkering genieten oid moet je ook niet echt blij van worden ?
  .
  maar er moet wel voor ogen gehouden worden dat het groot kapitaal, dus dergelijke bedrijven als Cargill Meat Solutions juist de moslims ophalen uit het buitenland als goedkope arbeidskrachten, en dus vooral de oorzaak van het islam probleem in het westen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 32. teun klein zegt:

  het probleem is niet het bidden ?? het grote probleem is !!zij bidden de verkeerde KANT op!!richting MEKKA !! vandaar al dat gemekker !!timmerfrans kent bijna alle talen behalve de juiste!! laat staan het gemekker van deze geite brei…… neu,,, tralie die hij helemaal niet verstaat !! hij is namelijk niet naar de koranschool geweest ,en heeft de koran nooit gelezen anders zou hij nu met een kalazNikov door de straten lopen !! de juiste taal is TIMMERMANS om het kaf van het koren te scheiden zodat wij niet opgezadeld worden met een stelletje moordenaars die ons allemaal willen vermoorden !! DE KORAN is het GROTEPROBLEEM!! ALLE!!MOSLIMS !!zingen het zelfde LIED uit de koran !! ieder heeft zijn eigen rol !! aangestuurd vanuit de moskee !! u weet DONDERS GOED hoe de vork in de steel zit!! liegen stelen verkrachtingen kortom , zij mogen dit allemaal doen van de ayatollah yato (ALLAH) en iedere keer zullen wij van jullie DUIVELS hoREN dat zij niet ALEMAAL zo zijn, als er weer een mooraanslag plaats gevonden heeft!! alltijd hetzelfde liedje !!STELLETJE MISBAKKELS!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Teun.
   Ik vind dat je groot gelijk hebt hoor, maar hoe denk jij het kaf van het koren te scheiden,
   as ik vragen mag?
   Ik denk namelijk dat elke moslim doordrongen is van de leer van allah die hem gebiedt die vervloekte ongelovigen te doden.
   Ze kunnen zelfs hun hele leven rustig die leuke groenteboer op de hoek spelen, en dan toch nog ’n week voor ze afsterven ’n handgranaat in de rij bij de bushalte gooien om die 72 maagden niet te missen…

   Ik zou ze daarom allemaal op die bus zetten om ze de grens over te donderen.
   Zeker is zeker.

   Like

 33. Jan zegt:

  Als Trump eenmaal is beëdigd is het definitief afgelopen met dit soort terreur. Cair (Hamas Amerika), ACLU enz kunnen nu nog 14 dagen janken en jammeren

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Geen wonder dat het economisch nooit iets wordt in de islamitische landen.

  Like

 35. leefbarbaar zegt:

  Toen gastarbeiders nog gastarbeiders waren, werkten er duizenden in het Westland. Die zijn nu allemaal vervangen door Moelanders, want die werken harder, zijn betrouwbaarder en minder theologisch gehandicapt.
  Jammer alleen dat al deze moslims thuis zitten met een uitkering nu. Geen werk = geen verblijf was oneindig veel beter geweest. Ontiegelijk dom van onze regering.

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   ” Geen werk = geen verblijf was oneindig veel beter geweest. Ontiegelijk dom van onze regering.”
   .
   heeft niets met dom, naïef of whatever te maken, alles wat gebeurt de afgelopen 40 jaar is terug te voeren naar 1 oorzaak, het project; https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
   .
   lees de laatste alinea en alles wordt duidelijk.
   bedenk ook dat ieder jaar de karelsprijs wordt uitgereikt, dus het is eigenlijk nog niet eens geheim ook. (kalergi kreeg de karelsprijs als eerste in 1950).

   Like

 36. Steven zegt:

  Maar ja..in Nederland verplichten ze bedrijven al om een bepaald aantal procenten aan allochtonen in dienst te nemen…zo niet…U KRIJGT EEN BEKEURING.
  Je mag je personeel al bijna niet eens zelf meer uitzoeken, maar mag wél opdraaien voor de gevolgen van die lapzwansen (veel ziek…geen zin…traag…geloof..halal zooi)
  En de westerse samenleving verzinnen steeds meer regeltjes waar die ‘Nobelprijs Voor De Vrede’ aanhangers zich op kunnen beroepen.
  Hetzelfde geldt voor die debiele mensenrechten waar ze tijdens hun INVASIE van Europa mee zwaaien. En den domme Europeaan laat zich keer op keer NAAIEN door dit afval volk!

  Geliked door 1 persoon

 37. Mirjam zegt:

  Deze mensen hebben geen werkethiek, dat ligt in de cultuur. Ze zijn liever lui dan moe. Vandaar dat er ook nooit iets productiefs uit hun zal komen, behalve het voortplanten, daarin blinken ze uit. Hun landen hebben geen economie die als draagkracht kan fungeren voor hun ongebreidelde voortplantingsdrang, daarom zal er altijd achterstand en armoede zijn, want ze hebben niet de drive, het verstand en de wil om dit te veranderen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De moslim zal nooit iets bereiken omdat hij alles wat hij doet laat afhangen van de wil van Ahllah.
   Wij ondernemen zelf iets en als het lukt zijn we trots op onszelf daardoor blijven we creatief denken en ijverig produceren.

   De moslim kan met een gerust gemoed zijn hele leven in ’n hoekje van z’n hol hurken, tot allah bidden en ruzie maken met zijn 4 vrouwen omdat ze niet helemaal volgens de heilige wetten hebben afgewassen.
   Vandaar dat ze nog in “woningen” hokken die door de kruisvaarders werden opgetrokken.
   Want die konden nog stevig bouwen.
   Je legt er gewoon ’n tapijtje in, vergeet je waterpijp niet af te laten stoffen en lurken maar. Dit terwijl hij de kralen van zijn gebedssnoer telt om te kijken of allah wel wilde dat ze er nog allemaal aanhangen.

   Dat is het verschil met de westerse cultuur en manier van leven.
   Nu doet zich ’n eigenaardig feit voor, want als ze hierheen komen moeten z’n vrouwen de was doen met ’n Miele wasmachine…
   Ik kan me die cultuurschok voorstellen, vandaar dat ze die ’s nachts van zich af proberen te neuken omdat ze van de imam hebben gehoord dat ze daar geld voor krijgen.

   Like

 38. Wil zegt:

  Is trouwens niks nieuws. 15 jaar geleden opende het COA, in asiezoekercentra al ruimtes voor moslims om te bidden. Deze hadden dit afgedwongen nadat enige ” gelovigen ” in hongerstaking waren gegaan. Medewerkers kregen een spreekverbod op straffe van ontslag.
  Spreekverbod van COA medewerkers is nog altijd van toepassing. Wie zijn mond opendoet wordt ontslagen.
  Is geen fabeltje, heb het zelf meegemaakt. Alles maar dan ook alles voor deze moslims. Niks maar dan ook niks mocht naar buiten komen. Totale beheersing door de top van het COA en media
  woordvoerders.
  De heren politici moesten buiten beeld blijven en er de maandelijkse MARAPS, managemenrapportage die naar het ministeries gingen moesten een positief beeld schetsen.
  In de centra werden DIrecteuren en medewerkers onder druk gezet middels hongerstaking, mond dicht naaien en andere middelen. In 90% van deze gevallen werd toegegeven in hun eisen.
  Dank je wel regering………

  Like

  • Mirjam zegt:

   Niet alleen de regeringen, maar ook het zooitje dat deze COA’s leiden, zo lijkt het, kun je bedanken voor niets. Dat zulke mensen op zo’n posities zitten en zich zover laten intimideren door ‘zogenaamde hulpzoekende vluchtelingen’ en daarover nog niet de waarheid naar buiten laten komen naar onze regering, is helemaal een aanfluiting.
   Het zijn allemaal eilandjes binnen een groot eiland, hier in Nederland. Ze functioneren allemaal apart van elkaar en de integriteit en het gezag is ver te zoeken. De regering had allang controle moeten uitoefenen op projecten zoals de COA’s en hun ‘bedrijfsleiders’, zodat ze dit toestanden hadden kunnen voorkomen. Maar iedereen binnen de ambtenaren klieken, zijn bang voor het krijgen van slechte beoordelingen en verliezen van hun functies en baantjes die zeer goed betaald worden. Het zijn allemaal verwarde mannen en vrouwen daar, die TBS met verpleging zouden moeten krijgen…

   Like

 39. Republikein zegt:

  Goedkope arbeidskrachten.
  Go to hell.

  Like

 40. kruisridder zegt:

  Hahahahahahaaa nou hebben ze tijd genoeg om te bidden. Als ondernemer zou ik zo al geen moslims in dienst willen nemen. Als mens tegenover mens vind ik ze niks minder, maar hun cultuur spreekt boekdelen. Vijf x per dag bidden. De ramadan waardoor ze verzwakt raken dat ook het produktieproces raakt, en meer van dat soort nukken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   2 Zielen één gedachte Kruisridder.
   Op 16.47 uur had ik het nog even over je i.v.m. ’n bouwprojectje wat je daar indertijd nog hebt laten uitvoeren.
   Ach ja, laten we maar eens lol maken zolang als het hier nog allemaal kan.

   Like

 41. Rob zegt:

  Dat zogenaamde ‘bidden’ zet ik liever tussen aanhalingstekens. Het is alleen maar kijken hoever ze kunnen gaan

  Like

 42. Erik zegt:

  Paulzuweste, jij geeft een heel juiste analyse, zo zou ik het ook zeggen.

  Like

 43. Mirjam zegt:

  Gezien hun werkethiek is het alleen een vervanging voor de te korte pauzes en een excuus om weer even lui te kunnen zijn. Deze personen zien werken niet als een dagelijkse levensbesteding die noodzakelijk is op bepaalde fronten, maar meer als een nutteloze, want het sluipt tijd welke ze liever willen gebruiken voor het luilakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s