Duitsland: Toename van delicten met 6000%!

screenshot_30

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

Een politieagent vertelt: ik werk dus bij de politie in een stad, waarin zich een centraal registratiecentrum voor “vluchtelingen” bevindt. Tijdens de hoogtepunten in de zomer van 2015 waren daar tot 10.000 “vluchtelingen” ondergebracht. Op grond van veel delicten hadden we grote problemen met hen. Op dit moment zijn er nog ongeveer 2000 ondergebracht. In een straal van 20 km staan nog twee andere voormalige Amerikaanse kazernes, waarin zich net zoveel “vluchtelingen” bevinden. We hebben overwegend problemen op het terrein van de eigendomscriminaliteit en het toebrengen van lichamelijk letsel en – zoals men dit in ambtelijk Duits zo mooi noemt – “beledigingen op seksuele grondslag”, betasten dus.

Een concreet geval dat ik deze week meemaakte: een “vluchteling” geeft een studente zonder enige reden in de winkel een stoot met zijn elleboog tegen haar jukbeen. Haar vriend ziet dat en spreekt hem erop aan. Daarop beledigt de “vluchteling” het stel. Deze schelden terug. De “vluchteling” gaat op de man af en wil hem slaan. Die kan de aanval pareren en de vrouw houdt de “vluchteling” vast, zodat hij niet nog een keer kan aanvallen. Dan probeert de “vluchteling” de vrouw te slaan. Hij is 1.90 meter lang. Zij maximaal 1.60 meter. Met behulp van het personeel kunnen ze de “vluchteling” in bedwang houden.

Ik sprak met alle 3 deelnemers. Het bleek dat de “vluchteling” al 2 jaar hier is en geduld wordt. Met personalia die niet kunnen kloppen. Het verschijningsbeeld en de leeftijd voor het dulden  passen niet bij elkaar. Hij heeft in ieder geval al tweemaal in de gevangenis gezeten en heeft al 13 delicten gepleegd. Diefstal en verschillende delicten betreffende het toebrengen van lichamelijk letsel.

De volgende dag belde ik met de vreemdelingendienst en vroeg wat hij nog allemaal moet doen tot hij uitgezet wordt. Ik sprak met de afdelingscheffin. Deze vertelde me compleet berustend dat hij kan doen wat hij wil. Hij zou zelfs iemand “het hoekje om kunnen helpen” en toch niet uitgezet worden. toen ik doorvroeg, zei de dame tegen me dat ik een kopie van de aangifte moet opsturen, wat gebruikelijk is. Daarna stuurt zij het door naar het presidium van de regering en die geven het door aan het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BamF). En daar blijft het dan hangen, want daar is men de situatie niet de baas.

Dat is op dit moment hetgeen er daadwerkelijk bij ons op straat gebeurt. Wij hebben niet vervalste statistieken en die spreken een andere taal dan hetgeen er gepubliceerd wordt. Deels op veel gebieden een stijging van 6000%!

À propos statistieken: als een Duitser een niet-Duitser slaat, komt dat in de statistiek terecht als rechts-gemotiveerde delicten. Om het even of de zaak politiek gemotiveerd is of niet.

Op dit moment vindt hier een serie aanslagen plaats op kabelkasten van de Duitse spoorwegen. Aanwijzingen duiden erop dat het gaat om daders uit de links-autonome scene. Daarover kom je in de media niets te weten.

Maar o wee wanneer er een kaalkopje langs een asielzoekersonderkomen loopt. Het ontbreekt aan politieke rechtvaardigheid. Dit land heeft het gehad!

De sfeer bij de politie is op een dieptepunt. Te weinig mensen, teveel werk. En bij delicten die door “vluchtelingen” worden begaan, stopt het openbaar ministerie de processen sneller dan de inkt op het papier kan drogen. Als de burger te weten zou komen wat er werkelijk plaatsvindt in dit land, dan zou het absoluut tot een opstand komen.

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitsland: Toename van delicten met 6000%!

 1. Piet Karbiet zegt:

  Maar een plaag mag je het niet noemen.

  Like

 2. ‘Peugeot-vestiging gesloten door te veel gebedspauzes voor moslimwerknemers’

  Volgens de leider van de Franse partij Union des démocrates et indépendants (UDI) Jean-Christophe Lagarde zou de Peugeotfabriek Aulney de deuren hebben gesloten omdat het bedrijf teveel niet-productieve moslims in dienst had. Lagarde is tevens burgemeester van de Parijse voorstad Drancy. De Peugeot Citroen fabriek sloot in 2013 volgens Lagarde vanwege ‘problemen als gevolg van de nooit-eindigende religieuze eisen van islamitische werknemers’’.
  Het zou zijn gegaan om pauzes om gebeden te zeggen. Ook zouden moslimwerknemers hun collega’s lastig hebben gevallen en geprobeerd hebben hen te bekeren. Lagarde: ‘Een Peugeot official vertelde me dat dit een van de redenen – naast andere- was geweest om de vestiging te sluiten’. En: ‘het is niet de bedoeling moslims in een kwaad daglicht te stellen, maar ik wil een eind van de omerta’.
  Maar volgens een woordvoerder van PSA Peugeot Citroen Trade Union CGT, Jean-Pierre Mercier, zou Lagarde gemene leugens verspreiden: ‘Alle collega’s werkten hard en moslim zeiden gebeden buiten werktijd’.

  http://www.express.co.uk/news/world/750123/peugeot-car-plant-closed-muslim-prayer-breaks-workers-took-too-many-claims-official

  Like

 3. ongesgoolde zegt:

  een “vluchteling” geeft een studente zonder enige reden in de winkel een stoot met zijn elleboog tegen haar jukbeen. Haar vriend ziet dat en spreekt hem erop aan.

  Cruciale fout, het gesprek aan willen gaan met een lagere soort.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  “Als de burger te weten zou komen wat er werkelijk plaatsvindt in dit land, dan zou het absoluut tot een opstand komen”.
  Dit zal vast wel in ieder Europees land dat sterft van de smerige asielratten gebeuren.
  Voor NL zitten de schuldigen in den Haag, Twee vette nsb-clubs, een van 75-/-een paar en een van 150-/-een paar. Die twee “clubs” en de regeringsratten zijn de hoofdschuldigen van het ons tientallen miljarden per jaar kostende circus van de autochtonenvervanging door debiele laag IQ asielratten!!! Deze 3 nsb-clubs in den Haag waar de haat tegen de hardwerkende alles betalende autochtonen heerst dienen zo snel mogelijk geruimd te worden net als met de andere vogelpest bedrijven!!.

  Like

 5. UITROEIEN DIE HANDEL, ZE ZIJN DE PEST VOOR IEDER WESTERS LAND.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Nou mevrouw Merkel.

  Wat heeft u in een jaar tijd aangericht in een van de meest geciviliseerde landen van de wereld?

  Uw land staat op het punt van een burgeroorlog.

  Tik-tak mevrouw Merkel, tik-tak…

  De burgeroorlog komt er aan, en u, ja alleen u, bent hier verantwoordelijk voor.

  U hoort thuis op een schavot met de rest van uw kabinet.
  U vernietigt Europa!, Mijn Europa en dat zal ik u mijn leven lang kwalijk nemen.

  Deze islamitische barbaren horen hier niet thuis!
  Pak ze op en deporteer ze desnoods naar de Sahara.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Over rechts en links.
  Gisterenavond, 9 januari op het nieuws bij ARD werd er even op gewezen dat het leven moeilijker wordt in Duitsland wegens “rechts geweld en islamitisch terrorisme”.
  Dan even later een krimi met een brandstichting die aanvakelijk leek te zijn gepleegd door een Fürchterling maar uiteindelijk moest worden toegeschreven aan rechts (dat betekent inmiddels dus impliciet rechts-radikaal). Ik heb al vaker geconstateerd dat de “redelijkheid” die door acteurs wordt getoond, de redelijkheid van de gutmensch is. Over volksmennerij gesproken.

  Like

 8. Erik zegt:

  Hij zou zelfs iemand “het hoekje om kunnen helpen” en toch niet uitgezet worden.

  Hij zou dus zelf ook het hoekje om kunnen wie zal hem missen?
  Het verraad van de staat beschermd deze onverlaat het is dan ook dat de staat als de sodemieter naar huis gestuurd dient te worden, en het hele partijen stelsel opgedoekt waardoor wij democraties onze leider de vrije hand geven om met harde hand en presicie van een chirurg het reineging proces kan inzetten. En dat allemaal ter vermeerdering van onze vrijheid, glorie en ons vaderland. De factor binnen ons land die nog vrij is van partij ideologieën is het leger, waar wij dan ook op moeten vertrouwen, deze organisatie wordt door het linkse slijk ook altijd zwaar beknot en monddood gemaakt, het leger zal van groot belang worden in de komende wende die ons land gaat meemaken.

  Like

 9. elisah zegt:

  Het zou de selectie juist veel makkelijker moeten maken.
  De criminele asieleisers meteen oppakken en het land uit schoppen, omdat ze de verkeerde bedoelingen hebben en dus officieel geen vluchteling kunnen zijn.
  Het ruimt lekker op en uiteindelijk blijven er mensen over die zich wél gedragen, willen aanpassen en meewerken.

  Like

 10. Anneke zegt:

  Dit zijn dus de gevolgen van het decennia uitgevoerde SOCIALISTISCHE politiek-correcte bewind. Politiek-correct is hartstikke FUNEST / IN-CORRECT voor de samenleving.

  Like

 11. Elly zegt:

  Ook in de bron:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s