Hamburg: Afrikanen lokten verpleegster met hulpgeschreeuw in drugspark – 28-jarige neergeslagen, verkracht en beroofd

screenshot_19

Het stadsdeel St. Georg in Hamburg werd genoemd naar de heilige Joris, een van de 14 helpers in nood. Een 28-jarige verpleegster wilde exact dit doen toen ze geschreeuw om hulp uit een nabijgelegen park hoorde. Toen werd ze overvallen . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

Als de verpleegster geschreeuw om hulp vanuit een nabijgelegen park hoort, rent ze er naartoe om te kijken wat er aan de hand is. Ze wordt door vreemde mannen gegrepen, die haar op de grond gooien. Voor haar staat een grote man in een turkoois gekleurd Afrikaans gewaad en felle stippen op de wangen. Korte tijd later verliest ze het bewustzijn. Als ze rillend van de kou weer wakker wordt . . .

epoch-times

In Hamburg-St. Georg werd een 28-jarige verpleegster door meerdere zwarte Afrikanen in een park gelokt en neergeslagen. Daarna vergrepen de daders zich aan de bewusteloze en beroofden ze haar. Reddingskrachten vonden de sterk onderkoelde vrouw in het park, bericht de “Focus”.  

 Brute aanval in het park

De verpleegster van de slechts enkele honderden meters van de plaats delict verwijderde Aklepios-kliniek liep na werktijd naar haar auto op de parkeerplaats van de kliniek in de Bülaustraße. Toen hoorde ze geschreeuw uit een naburig park en ze rende er naartoe om te helpen. Ze werd onmiddellijk door vijf Afrikanen aangevallen en op de grond gedrukt. Er staat een enorme man in een Afrikaans gewaad voor haar. Dan verliest ze haar bewustzijn.

Als de 28-jarige weer bij haar positieven komt, alarmeert ze zelf de reddingskrachten van 112. Die vonden de gewonde in het Lohmühlpark.

Politieonderzoek in volle gang

Volgens “Bild” was de kleding van de jonge vrouw deels van haar lichaam gescheurd en miste ze haar geld.

“Omdat er ook aanwijzingen waren voor een seksueel delict, nam de binnenlandse veiligheidsdienst het verdere onderzoek op zich” (politie Hamburg)

Zondag werd er naar sporen gezocht. Ook bekijkt men nu de opnames van de bewakingscamera´s in de omgeving. Zoals de “Welt” bericht, mijden buurtbewoners na het invallen van de duisternis het onverlichte Lohmühlenpark. Daar zou een florerende handel in drugs plaatsvinden.

Persmededeling over de omschrijving van de daders:

Dader 1 – 4:

Leeftijd: 20 tot 30 jaar
Lengte: tot 1.80 meter
Uiterlijk: Afrikaans verschijningsbeeld
Kleding: donker

Dader 5:

Leeftijd: eind 30, begin 40
Lengte: groter dan 1.80 meter, mollig figuur
Uiterlijk: Afrikaans verschijningsbeeld, felle stippen op beide wangen
Kleding: groen/turkoois gekleurd gewaad met glitterende naden, strepen op de borst, donker jack

Plaats delict: Hamburg-St. Georg, Bülaustraße/Lohmühlenpark

Tijd delict: Zaterdag 7 januari 2017, 21.45 uur

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Hamburg: Afrikanen lokten verpleegster met hulpgeschreeuw in drugspark – 28-jarige neergeslagen, verkracht en beroofd

 1. Johan zegt:

  Er lopen wellicht een miljoen Afrikanen rond in Duitsland, die aan bovenstaand signalement voldoen. Probeer nou maar eens de daders te vinden.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Als je ze er allemaal uitgooit, dan heb je in ieder geval ook de “goeie” te pakken.
   Een ergere straf is voor die kokosnotenplukkers niet denkbaar, terug naar hun apenland te worden gestuurd.
   Gevangenisstraf maakt weinig indruk want daar is het leven vele malen beter dan in hun apenland, dus gewoon ALLEMAAL ERUIT!!!

   Like

 2. Steven zegt:

  Dit gaat nog veel en veel erger worden het komende jaar.
  Asielratten beginnen er gewoon LOL in te krijgen om vrouwen in groepjes te verkrachten…want die DIKKE ZEUG gaat er niks aan doen..die vindt het wel goed.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Die dikke zeug hoopt waarschijnlijk dat ze haar ook eens te pakken nemen. En ja, die kokosnotenplukker staan erom bekend dat ze oude zeugen ook wel neuken.
   Er zijn genoeg oude zeugen die op sexvakantie naar een apenland gaan. Dat hoor je niemand over, maar als mannen naar Azië gaan voor hun plezier dan is de wereld te klein. Overigens, voor mannen die zich daar aan kinderen vergrijpen is er wat mij betreft maar een straf die resulteert in voortaan altijd zittend plassen omdat de richtinstallatie weg is.

   Like

 3. dees zegt:

  Dit soort verschrikkelijke berichten zullen nog jaren uit Duitsland naar hier toekomen, dank Frau Merkel en uw vazallen !!

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Dader 1 – 4:
  Leeftijd: 20 tot 30 jaar
  Lengte: tot 1.80 meter
  Uiterlijk: Afrikaans verschijningsbeeld
  Kleding: donker
  Zojuist half Duitsland beschreven
  En wat te fuck is een afrikaans verschijningsbeeld je hebt ook albino negerts en zwarte pieten en blanke afrikanen passen allemaal in die beschrijving .
  Echt te belachelijk voor woorden politieke corectheid is een geestesziekte

  Like

  • prince casio zegt:

   Ze droegen op dat moment donkere kleding…of …op die donkere kleding zat een opvallend witte streep..
   Ja wat verwacht je eigenlijk, dat er eentje is die roze broeken draagt met bloemetjesmotieven??!!
   Bij dit soort opsporingsprogramma’s wordt altijd signalementen gebruikt als donkergetint, lichtgetint, donkergekleurd… maar voor Blanke is er geen eufemisme. Die kunnen ze dan toch wel niet-gekleurd, ongetint, kleurloze of lichtere persoon noemen. Dit vind ik pas échte racisme.

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Alweer een “wir schaffen dass”. T gaan goei zo in Merkelland!!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Waren vast Afrikaanse geneacologen die in hun vrijetijd aan bij studie doen. Je moet toch wat wil je ook je Europese licentie behalen. Mischien heeft deze verpleegster ook met een bord in de hand gestaan om deze nieuwe Europeanen (die nog niet zolang hier zijn als wij) te verwelkomen. Wat kunnen die felle stippen op de wangen betekenen? Heeft niet iedereen. Hiermee moet vrij snel te acterhalen zijn met welke aanwinst we te maken hebben. Omwille van privacy zal het smoelwerk wellicht niet op TV komen mocht hij al op camerabeelden staan.

  Like

 7. wauso zegt:

  Tot geluk van velen, de dader IS gevonden en achter slot en grendel gezet. Maar toch heerst er nog grote Achterlijkheid zowel bij ons als bij ons buurland. Men zegt: De Afrikaanse mannen treft geen blaam. Verkrachting en beroving zit ingebakken in hun Cultuur. De schuld treft dus volgens onze Linkse Elite de vrouwen, die er toch veelal bijlopen als sletten !
  Dus Geert pas maar op met je 2 vrouwtjes met een lekker kontje aan weerszijden ! De Afrikaanse door Links bejubelde Cultuur, ze komen eraan !

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “de lokroep van een naffer “

  Like

 9. carthago zegt:

  Persmededeling omschrijving:kolonie kalifaatratten.

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  denk je iemand te helpen, vreselijk, als er echt een keer wordt geschreeuwd om hulp denken de mensen ik ga niet er op af, dat ga je dan krijgen, mensen die hier grapjes over maken kan ik even niet waarderen, je praat wel anders als je het is overkomen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is het ‘m nu juist: Degenen die er hier grapjes over maken, zijn voornamelijk MANNEN die waarschijnlijk denken, dat het seks-gerelateerde gedeelte van zo’n molestatie hèn in ieder geval níet overkomt.
   Alhoewel…..Laat ze maar uitkijken……

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Theresa, dank u voor uw reactie, het is makkelijk praten over iets wat je zelf niet hebt meegemaakt, er worden zoveel vrouwen verkracht helaas,ook in ons land
    Mannen ook, destijds door priesters,misbruik enz, en dan krijgen ze geld van de kerken,
    En vrouwen is het hun eigen schuld,sommige achterlijke landen worden ze zelfs na een verkrachting gestenigt tot ze overleden zijn ,wat een gestoorde wereld leven we toch

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ” Degenen die er hier grapjes over maken, zijn voornamelijk MANNEN ”
    .
    hebben we weer zo een vileine suggestieve opmerking ! je kan het niet laten !
    wijs eens een reactie van een man aan op DIT topic die een grapje over deze verkrachting maakt mevr geissler ????
    of zit je gewoon je gal op “mannen” te spuwen met een andere topic in gedachte….

    Like

   • ieznogoedh zegt:

    Dit is niet iets om grappen over te maken en wat verkrachting betreft en het bestraffen daarvan heb ik meermaals meegemaakt dat bij een strafzaak naderhand in raadkamer de vrouwelijke rechters er minder zwaar aan tilden dan de mannelijke rechters, dus ik denk dat uw reactie te snel en wellicht niet helemaal goed doordacht was.
    Misschien zijn er mensen van de mannelijke kunne die grapjes over zoiets maken, maar dat zijn dan geen mannen, althans geen echte. Bij een echte man zal zich zeker over een verkrachting een gevoel van afgrijzen en diep medelijden manifesteren.
    En ja, ook mannen worden verkracht door andere mannen. Voor de verkrachters is dat kennelijk te verkiezen boven het edele handwerk en natuurlijk moet het machtsaspect niet uit het oog verliezen. Alleen kleine gefrustreerde mannetjes hebben een dergelijk gevoel van macht nodig.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Stel dat je 20 jaar geleden dit verhaal had gelezen met daarbij de informatie dat Duitsland inmiddels is overspoeld met uitheems tuig.
    Wat zou je schrikken… en denken wat kunnen we er aan doen om dit niet mee te hoeven maken.
    Nu, 20 jaar later schrik je niet meer… maar probeer je er mee te leven…
    Dat is nu precies wat je hier bij Bron leest. Uitingen van mensen die er mee proberen te leven. Simpelweg het verwerkingsproces dus.
    Hoe vaak heb je niet kunnen lezen dat mensen schrijven “ik kan er niet meer tegen en/of ik haak af.”?…. Wel?

    De Joden in hun schuilkelders in Warschau gingen door de grootst mogelijke ellende. AFGRIJSELIJK. En daar werd noodzakelijkerwijze tòch de humor uit geboren…
    HUN humor, die hun in belangrijke mate hielp om door te leven met al die verschrikkingen om hen heen.
    Nou kun je natuurlijk zeggen “Dit wat hier geschreven wordt is geen humor… etc.”
    Maar wie ben jij om zo fel te reageren tegen deze manier van verwerking van veel mannelijke reageerders bij BRON…?
    Wie zou ik zijn…?

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    he bron, de reactie van mevr geissler aangepast ?

    Geliked door 1 persoon

 11. Hendrik zegt:

  Jaja, Mutti Merkel zorgt wel voor haar zoontjes…………………ze kunnen alles doen wat ze willen. Merkel moet voor een gerecht komen!

  Geliked door 1 persoon

 12. Mary zegt:

  Dit moesten ze nu eens een keer bij Merkel doen, ze is diegene die er voor gezorgd heeft dat dit met onschuldige mensen kan gebeuren en er vervolgens nog veel meer naar binnen haalt om “haar eigen volk” en de rest van het Europese volk te kunnen verkrachten, vermoorden en bestelen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Mary 9 januari 2017 om 19:33 …..Dit moesten ze nu eens een keer bij Merkel doen…..Ja Mary, welke Alla-lochtoon zou zo’n lelijke oude heks nog een beurt willen geven. Ze is werkelijk zo lelijk als de nacht, en heeft de seksuele uitstraling van een vies vet varken. Het is net als die ouwe lelijke vent van 90 jaar die trouwt met een griet van 20. Zij neemt hem immers alleen maar voor het geld, en probeert hem zo snel mogelijk dood te kietelen. Zo is Merkel voor die Alla-lochtonen alleen interessant als hun beschermvrouwe die hun in Duitsland in alles voortrekt !

   Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En dan wil de EU nog miljoenen hier binnen halen! Hoe suïcidaal is het Europese volk eigenlijk?

  Geliked door 1 persoon

 14. Wat ben ik toch blij dat ik een gaspistool heb.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s